Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Esusovou 5
<< 1 ... 144 . 145 . 146 . 147 . 148 . 149 . 150 . 151 . 152 . 153 . 154 ... 580 . 581 . >>
Autor Zpráva
Fajka
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2017 22:25
- Nahlásit

Fifi
Taaakzeee?? Neco rozhlodala nebo zabila? Nenapinej
no chceš to číst celý nebo jenom výsledek?

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2017 22:37
- Nahlásit

Fajka
jsem napnutá jak kšandy, tak chatička nebo auto?
takže Ejmišátko má třicet kiláčků na zahřátí a pak teprve je ve správným tempu?
kachna_
zkus pro Lucinku kouknout na albi tužku a k ní knížku Hravá angličtina

birma
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2017 22:38
- Nahlásit

Fifi
Mám to naplánovaný na dva bivaky a kdykoliv to půjde střihnout k autu, kdyby to Charles nedával.
Malej pak večer zase řádil jak černá ruka. Jen není zvyklej jít dýl pomalu a dýl v kuse nespat. Tohle ho fakt nijak nepřetíží

Fajka
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2017 22:43
- Nahlásit

Maya
jsem napnutá jak kšandy, tak chatička nebo auto
ne ne

takže Ejmišátko má třicet kiláčků na zahřátí a pak teprve je ve správným tempu
jo jo a pět minut jí stačilo na tři a půl litru ale uznávám...chyba na mojí straně...

Fifi
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2017 22:47
- Nahlásit

Fajka
no chceš to číst celý nebo jenom výsledek?
Oboji!
jo jo a pět minut jí stačilo na tři a půl litru
Mno tak to jsem zvedava, co zahucelo.

Fifi
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2017 22:49
- Nahlásit

birma
Mám to naplánovaný na dva bivaky a kdykoliv to půjde střihnout k autu, kdyby to Charles nedával.
Tak to pak jo, ono to prvne vyznelo, ze je snad mas v umyslu strhnout. S dvema nocovanima to je fajny, a kor kdyz je moznost to otocit. Toz hlavne, at vam klapne pocasi nejaky mily a nema Zurik hnedka poprvne v bivaku bourku nad hlavou ci mravence pod sebou...

Fajka
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2017 22:57
- Nahlásit

No tak jsem druhý den na treku skoro 80 v nohách, dva psi uvázaný na bederáku, lezu do debilního kopce s číslem v pořadí stopadesátšest a říkáte si to je na posr***ní....no a ono jo, vypadá to že do slova a do písmene....myšlenka se stane realitou a najednou v tom vysokým lese příjde akutní záležitost kterou je třeba řešit HNED! takže rychle najít něco nižšího, kus od tratě kde by to šlo, když už konečně najdete, rychle zahodit hůlky, přivázat jelito, na druhej stromek Ejmišáka , do dostatečný vzdálenosti zahodit batoh a vylovit z něj rychle papíííííír ! No tohle se prostě v krpále, ve vysokým lese nedá stihnout rychle a mít všech pět pohromadě s 80kilákama v nohách....no tak dřepím za křovým (stihla sem to s čitým štítem na rozdíl od Ejmišáka) a napadá mě...oni jsou hodní zlatí ..ani nepípnou ..... vratím se psům pochválím, nahodím batoh připnu si jednoho psa , druhýho psa a zjistím že ta kráááááááva sibiřská během těch ani né pěti minut sežrala trekový hole za třiapůl litru
Foto dodám záftra...
Bo jsem debílek a ponechala je ve víru událostí v dosahu ...

Fifi
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2017 23:02
- Nahlásit

Fajka
Jezis, pani! Sorry, ale musim se tlemit, kazdopadne velky lity lity, ani si nemela co o ni prerazit?! Jak si to bez holi zvladnula do konce, nasla sis sukovice nejaky?

Fajka
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2017 23:07
- Nahlásit

Fifi
Jezis, pani! Sorry, ale musim se tlemit
no jako mě bylo jasný že se pobavíte víc když to bude celý

ani si nemela co o ni prerazit?
měla ale nepřerazila bo ona ožrala jen ty rukověti za který se to drží, takže přerazit šlo ale vona je jináč fakt zlatá...

Jak si to bez holi zvladnula do konce, nasla sis sukovice nejaky no došla s nima ale celou dobu sem to držela za to rozkousaný a mám dokonale zmasírovaný dlaně

Fifi
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2017 23:11
- Nahlásit

Fajka
ona ožrala jen ty rukověti za který se to drží,
Estetka, myslela na tvy zdravi prece jen aspon trosku, mela si to i s masazi dlani. Ech, a da se to teda opravit? Ja myslela, ze ti je fakt nastipala komplet.

Fajka
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2017 23:17
- Nahlásit

Fifi
mela si to i s masazi dlani
tak to bych si vodpustila bo stačila masáž nohou a mozku...

Ech, a da se to teda opravit?
no to nevim, to musim zjistit... každopádně se to do a z prudkýho kopce držet nedá ... musím zjistit jestli to jde objednat jako náhradní díl a když ne tako obali nějakou izolačkou nebo něčim...eeech jo

Ja myslela, ze ti je fakt nastipala komplet.

to jen zkusila bo tam jsou šrámy pak ale asi zjistila že do toho měkkýho plastu se líp kouše

Fajka
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2017 23:23
- Nahlásit

No ale jináč je to skvělé psisko bo po třiceti kilákách v terénu po celodenním šlapání se po hoďce šlofíčka asi hodinu třískala, řádila jak tajfun a vokusovala si hlavu s další haskouní holkou a špřingřicí Fanynkou....

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2017 23:59
- Nahlásit

Fajka
se ti pomstila že se tam někde v křoví bavíš a nevzalas jí na párty s sebou

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2017 05:45
- Nahlásit

fajka

prominale, jinak smekam za dojitej frystak zalezi co mas za znacku, ale optala bych se, snad by to vymenitelny byt mohlo kor u drahych holi

birma
tak to je fajn plan, to se uz urcite tesis

xerxova
tak snad si to predpoved rozmysli. nase si to taky rozmyslela.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2017 05:56 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

jo vite jak vypada informace o vyluce s tim ze bus jezdi kilak od zastavky? hlavne nenapadne aby si toho nikdo nevsim a na ty zastavce cekal na bezne opozdenej autobus hlavne kdyz ten druhej vus jezdi normalne po staru.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2017 06:29
- Nahlásit

Fajka hezky jsem si početla tady a hlavně i na Zvířetníku. Moc hezký úvod do života smečky

Xerxová
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2017 06:40
- Nahlásit

čaj s tou předpovědí doufám, že se něco stane... zatím tam od čtvrtečního odpoledne do pondělního odpoledne má nonstop pršet nebo sněžit. A dost pršet... Máme tam pochopitelně bydlet od čtvrtečního odpoledne do pondělního poledne

kachna_
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2017 07:05
- Nahlásit

cernej caj
s tou výlukou je to sice asi normálka, ale soptila bych.
Xerxová
s tou předpovědí doufám, že se něco stane
mně by skromně stačila hezká sobota a neděle, máme výstavu. Ale jinak solidárně přeju krásné počasí nad celou Evropou s lokálními dešťovými přeháňkami tam, kde potřebují zalít

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2017 08:03
- Nahlásit

kachna
v brne maj vzdy uz tyden dopredu zluty cedule na vsech dotcenych zstavkach takze nechapu ze kdyz ti jde ydelat na 60ti zastavkach v jedny ctvrti ze to nemuzou udrlst na dvou zastavkach ve dvou vesnicich...

sem jeste zviretnik nestihla dnesks

birma
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2017 08:19
- Nahlásit

Fifi
Tak to pak jo, ono to prvne vyznelo, ze je snad mas v umyslu strhnout.
Vůbec O Charlese mám strach, ale on je celoživotní trekař, miluje to stejně jako Adam, tak jak to půjde, chceme mu kratší pohodový vandry dopřát. Plán je, že si bude Petr lovit kešky, já si budu malovat a budem se kochat kamenama a podzimem. Hezky bejt musí, charles je sice celoživotně venkovní, ale přeci jen za měsíc v bytě trochu vylínal a nechci, aby mu ty haxny prochladly. Doufám, že je ještě do tý doby stihneme všechny zdornovat, protože na rtg měl před rokem zadní čistý a přitom za nim strašně vlajou. Ta operovaná přední mi nedělá takový starosti, jako zadní nohy...
A Bohouš má spoustu jmen Zuříka si vydobil z reakce, co měl na táboře na malý pejsky, pak je taky Zmeteček a když mě štve, říkám mu Bohumile

birma
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2017 08:20
- Nahlásit

Fajka
šišmár! Živě si to dovedu představit A moc se těšim, až seznámíme Ejmišáka s Bohouškem. Bude bitkáááááááá

birma
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2017 08:41
- Nahlásit

Fifi
Co Skřítek? Lepší se?

Fajka
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2017 10:02
- Nahlásit

Xerxová
hezky jsem si početla tady a hlavně i na Zvířetníku. Moc hezký úvod do života smečky
díky..mě furt přišlo že bez něčeho takovýho tam nemůžu jen tak vyplivnout nějakou akci..a tedkonc už asi budu moct i zrecyklovat cokoliv...
i když zatím to vypadá že houska se postará o to že je nových zážitků dost a dost

birma
A moc se těšim, až seznámíme Ejmišáka s Bohouškem. Bude bitkáááááááá
jáááá snad ani néééé , jedno skoro vykloubený rameno mám už ze včerejška

birma
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2017 10:29
- Nahlásit

Fajka
bych je vypustila se stopovačkama, ať se svážou a bude klid

Fajka
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2017 10:30
- Nahlásit

birma
bych je vypustila se stopovačkama, ať se svážou a bude klid
tak to je moc neunavíme bo to zvládne houska zamotat tak za tři vteřiny

birma
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2017 10:43
- Nahlásit

Fajka
tak je prostě vypustíme - kemp je z jedný strany jištěnej vodou, ta je pro Bohouše prej toxická a na druhý straně je buď něco přejede nebo sežere

Fajka
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2017 10:48
- Nahlásit

birma
tak je prostě vypustíme - kemp
jo a srovnaj Malou Skálu se zemí jak ty dva hurikány Irma a Harvey v juuuuuesej

birma
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2017 10:50
- Nahlásit

Fajka
a co jako, stejně to tam chce trochu zrekonstruovat

Fajka
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2017 10:52
- Nahlásit

birma

a co jako, stejně to tam chce trochu zrekonstruovat
dobře no ...ale hele jako, útratu platí dycky mužskej ! pamatuj jo!!

birma
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2017 10:53
- Nahlásit

Fajka
Dobře, dám Bohoušovi na záda kasičku, ať za to představení vybere prachy na zaplacení vzniklých škod

<< 1 ... 144 . 145 . 146 . 147 . 148 . 149 . 150 . 151 . 152 . 153 . 154 ... 580 . 581 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání