| Autor |
Zpráva |
Fifi
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2017 19:53
- Nahlásit
cernej caj
ale na zviretniku je vylet s Imickem,
Ty si blba, si me rozbulela. Takovych chvil s Igatou, Iřemýlem, Iorotkou mam hodne, nekdy je to az urputnej (a marnej) boj se podobnym vychazkam ci chvilim vyhybat. A jindy se zase clovek smirene pousmeje a zavzpomina... Kez by tu byli s nama nafurt. Imickovi si to krasne sepsala.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2017 21:20
- Nahlásit
Fifi
achjo, to me mrzi, nedoslo mi to ze pro tebe je to vlastne ted jeste cerstvejsi a vyvola to hromadu vzpominek asi v situaci, kdy nechces...
hodne me to provazelo i na tom vylete, ale neslo to hned. Ale myslim, ze si ten vylet jeste moc uzil.
birma
tak pristi rok to pekne rozparadite uz s novym psem
ja ted dorazila do cajovny, totalne se mi zaviraj oci a mam jako dost problem, abych udrzela oci... ve 23h mam odjezd z autobusaku ale nejede mi uz nic, takze tahle varianta s notaskem je snad prezitelna, ale na to ze touhle dobou chodim spat tak je to peklo
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2017 21:51
- Nahlásit
cernej caj
Nema te co mrzet, sepsala si to krasne.
totalne se mi zaviraj oci a mam jako dost problem, abych udrzela oci... ve 23h mam odjezd z autobusaku ale nejede mi uz nic, takze tahle varianta s notaskem je snad prezitelna, ale na to ze touhle dobou chodim spat tak je to peklo
Tak hlavne nezaspi odjezd busu!!! To se mi stalo jednou v Anglii a nebylo o co stat, z Worcesteru stihat pak nasledujici bus z Londyna do CR.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2017 21:55
- Nahlásit
Fifi
udrzuju se cajickem
ale teda zku
senost z anglie je docela desiva, to mam vzdycky strach prave ze neco takhle zaspim. hlavne ty nocni cekacky pro me - ranni ptacatko
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2017 21:56
- Nahlásit
cernej caj
prospíš se v buse, ale jinak tyhle čekačky fakt nesnáším, dvě hoďky to by mě zabilo, mě vadí i čtvrt hodiny
Fifi
jj mrkev do bedny s pískem, ale není to pak už ono a nebo nastrouhat a do mrazáku
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2017 21:57
- Nahlásit
cernej caj
budík v mobilu na vibrace a mobil někam do kapsy kde to ucejtíš, to tak dělám hlavně ve vlaku, tam bych se asi neprobudila když mám vystupovat na to je teď super ten náramek, ten vzbudí stopro
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2017 22:02
- Nahlásit
Maya
haha uz si nekdy jela celou noc v buse po pracovnim dnu s tim, ze te rano vyhnali do hor? myslim, ze zitra odpadnu hned po veceri
ja myslim, ze psi budou s tou mrkvi spokojeni i tak, kdyz to fifi nechce pro sebe
jinak jo, ve vlaku si nastavuju budik taky
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2017 22:11
- Nahlásit
cernej caj
já myslela ten budík teď, abys nezapomněla na ten bus odejít
jinak ráno tě snad z busu vykopnou
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2017 22:13
- Nahlásit
Maya
to nezapomenu, uz mi konci vodnice tak co tu bez ni delat
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2017 22:21
- Nahlásit
cernej caj
můžeš hrát hry na seznamu, některý jsou online
a nebo si dáš druhou vodnici
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2017 22:22
- Nahlásit
Maya
me to ve 23h jede, takze uz mi staci vydrzet deset minutek a miziiiiim. No a kdyz bude wifi tak vam skocim rict, jak si to uzivam
uzij si dovcu!
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2017 22:32
- Nahlásit
cernej caj
uzij si dovcu!
ty taky
tak to ti to uteklo wifina v daleké cizině určitě bude
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2017 22:43
- Nahlásit
Maya
ale není to pak už ono a nebo nastrouhat a do mrazáku
Cokle chteji chroustat cele mrkve. Pro cloveky samoze neco i zamrazim nasttrouhanyho s celerem a dalsima vecmama do polifky ci pod maso.
cernej caj
haha uz si nekdy jela celou noc v buse po pracovnim dnu s tim, ze te rano vyhnali do hor? myslim, ze zitra odpadnu hned po veceri
Myslim, ze malokdo tohle zazil. Ja bych na hotelu ulehla a nikdo by me do hor nevyhnal.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2017 22:48
- Nahlásit
Fifi
tak pro psy ta bedna s pískem ve sklepě
Loki už si druhej den žere vokurku, vždycky na noc si jí odnese do kotce a ráno zase ven
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2017 23:01 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
Maya
tak pro psy ta bedna s pískem ve sklepě
Nestesti je, ze sklep je v zime nejteplejsi mistnost v baraku, vzhledem k pritomnosti kotle. Ale neco vymyslim, kam to plesknout, kdyz uz se brodim bahnem. A jestli teda pisek fakt funga, jen zasypat? Lze pouzit treba pisek z detskyho domaciho zahradniho piskoviste, ktery by byl jinak v musli pres zimu beztak prikryt a pak ten samy pisek vratit detickam zpatky, aniz by uhnily deti ci mrkve? Mnoho otazek, mnoho otazek...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2017 23:09
- Nahlásit
myslim, ze deti neuhnijou
jinak funguje to tak ze te rano vyhodi NEKDE v horach s preschystanym batuzkem a hitel vecer je za odmenu pro ty, co to prezijou
maya
to je loki fajnsmejkr, ja bych chut uz nemela
a jedeeeem tak dobrou noc
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2017 23:51
- Nahlásit
Fifi
jakej pusek je asi jedno mrkev do nej na stojaka tsk aby se nedotykaly ne nahazet mrkve a zasypat mrkve pred tim nemejt! nechat spinavy nekdo rika udrzovat pisek vlhkej ale my mame vlhkej sklep tak jsme nevlhcili
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2017 23:53
- Nahlásit
Fifi
pomud ti ty mrkve nebudoz hnit tak neuhnijou ani deticky
chce to obcas zkontrokovat a pripadny nahnilotiny vyhazet ale vetsina by mela vydrzet v pohode do jara
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2017 07:01
- Nahlásit
čaj příjemnou dovču - my jedeme směr Alpy ve čtvrtek.
Fifi já myslím, že písek z pískoviště můžeš použít.
Fajka přeji pohodový trek a Doktorovi zdravá tlapátka
užijte si pátek - já se budu flákat doma. Počasí se tváří přívětivě.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2017 09:50
- Nahlásit
Xerxová
pohodový trek
není to protimluv?
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2017 11:12
- Nahlásit
kachna já myslím, že pro profi šlapky může být trek pohodový - bez průšvihů, velkého bloudění, stržených puchejřů na nohách i tlapátkách, s rozumným počasím... pro zbytek populace je to protimluv. Já bych to nešla ani za nic.
Ehmmm - rozhodli jsme se pro "rodinný výlet" do Korutan - s babčou čerstvě ovdovělou, neb Alpy miluje a byli s dědou ještě loni... mají dorazit na víkend i Trpajzlíci... a zatím je předpověď na zataženo se sněžením a max.teplota 4 stupně... A já bláhově věřila, že v září je tam krásně (oni tu předpověď ještě 6x změní... vážně to začnu brát ve středu večer před odjezdem)
|
birma
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2017 12:53
- Nahlásit
Zítra jede Bohumil na svůj první výlet Zatím to vidím na půl dne tak 15-20 km
A zatím tedy nevím kam - jsem předdomluvená s mamkou, že si udělá výlet do nějakéo hezkého města (Litoměřice, Sobotka...), co má hezké okolí. Ona si projde město a my si s Bohoušem a Ádou dáme kratší výšlap Už se nemůžu dočkat. Nebyla jsem nikde ani nepamatuju a podzim miluju ve všech podobách
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2017 13:37
- Nahlásit
birma když Vás mamka z auta vyloží ve vesničce Vesec u Sobotky (moc krásná roubenková architektura a jedna z mála soch "vousaté" svaté Starosty) a pak pokračuje na Sobotku (třeba i Humprecht stojí za návštěvu), tak je to lepší, než kdyby Vás třeba vysadila na Kosti. Neb jde jít z Vesce údolím Veseckého Plakánku na Kost a buď po žluté a nebo Prokopským údolím po červené k autu do Sobotky... Tam je všude kráááásně
|
birma
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2017 19:19
- Nahlásit
Xerxová
jj znám to tam, takovou nějakou jsem měla představu
mamka si vymyslela Veltrusy, jenže tam je placka a nikde nic :/ ještě to budeme muset přehodnotit
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2017 19:27
- Nahlásit
dnešní fotos, v lese ani prašivka
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2017 19:32
- Nahlásit
dneska leharo, tesim se na zitra. chce se mi hlavne desnw spat, v noci sem zmakla asi3h a yo ani ne v kuse. je tu krasne a nwni to vubec narocny
maya
pekny fotky
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2017 19:49
- Nahlásit
cernej caj
tak hlavně že se ti tam líbí, spánek doženeš
já budu muset v úterý asi vstávat v půl pátý, to mě zabije, ale musím být v 8 na sto procent v práci, takže s nějakou větší časovou rezervou to jinak nedám
|
birma
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2017 20:00
- Nahlásit
nakonec to budou Litoměřice
cernej caj
to je super, že se ti tam líbí
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2017 20:47
- Nahlásit
birma tam je taky krásně
čaj užij si to - snad vám vydrží počasí
Maya krásné fotky
|
birma
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2017 21:09
- Nahlásit
Xerxová
jojo. Středohoří je moje milovaná část Čech. Litoměřice jsou sice na okraji, ale co
|