| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2017 13:49
- Nahlásit
birma
supeeeer
mela srm na 6m a dava se i na 6m dalsi a nam na rok takze...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2017 17:38
- Nahlásit
cernej caj a birma
takze...
takže dvojitá gratulace!!!
|
radanova
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2017 17:49
- Nahlásit
cernej caj
rymovnik - znate to? bych si to mozna poridila
znám a mám, zrovna pořizuju mláďata.
Voní to hezky a i trochu mi pomáhá. A taky je moc pěknej.
|
radanova
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2017 18:24
- Nahlásit
k rýmovníku- loni mi přišel poštou a zvládl to, jestli se mláďátka pochlapí můžu je taky poslat, takže jestli čajdo chceš, dám pak vědět a pošleš přes mejl adresu
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2017 19:52
- Nahlásit
radanova
dik! me se to docela libi, zvazuju ze poridim, i kdyz u nas vsechno umre, ale proste je potreba se snazit aspon, ze jo
to bys byla moc hodna, tak pripadne dej vedet, jak to bude aktualni, ja mam ale akorat hlinu takovou obyc ze zahradky...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2017 20:00
- Nahlásit
cernej caj
rýmovník přežije asi úplně všechno. Je to pěknej plevel.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2017 20:13
- Nahlásit
cernej caj
jo, jednou jsem o rýmovníku viděla něco v tv a říkali tam, že to může mít každej
jinak se picnu, v půlce srpna zrušený tátovo povinný ručení, ještě mi přišly dopisy, že jako zrušeno a dneska složenka zaplatit další čtvrtletí, jsem zvědavá, co mi zejtra řeknou do telefonu, doufám, že tam nebudu muset osobně
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2017 20:29
- Nahlásit
Maya
tak konecne kytka pro me
to muzes snad vyridit i online, ne? snad tam nebdes muset...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2017 21:52
- Nahlásit
cernej caj
no nevim jak mám vyřídit online, že chtějí prachy na neexistující smlouvu, tak doufám, že telefon na toho chlapa, co to se mnou sepisoval, bude lepší
tak konecne kytka pro me
pro mě jsou ty sukulenty, zalejt jednu za dva tejdny si obvykle vzpomenu
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2017 07:11
- Nahlásit
maya
no to povinny ruceni musis mit, tak bych jim napsala ze se mlouva zrusila s umrtim, dolozila treboa papirem o zruseni ofocenej... by jim.mohlo stacit a mozna dolozit novpu smlouvu co platis ty. povinny ruceni se na auto platit mysi pokud nejsou znacky v depozitu
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2017 07:45
- Nahlásit
uffff - to bude den - první schůzku se studentem (v průšvihu - jak jinak) jsem měla už v 7:15, teď čekám, až jedna holčina (v průšvihu - jak jinak - v pátek končí termín pro splnění studijních povinností za minulý akademický rok) dopíše testík a budu ji moct vyzkoušet a pak mám schůzky a porady nonstop až do tří... Ale s výjimkou pondělka budu mít od zítřka dovolenou až do úterka 19.9. - odčerpám si 8 dní a už mi zbydou jen dva týdny
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2017 08:58
- Nahlásit
tak "jen" 2 tydny na posledni 4 mesice roku s hlavnima dovolenyma odjezdenyma to je fajn
ja cekam u doktorara, kdo vi kolik toho budu muset naddelavat v avg sem nebyla zvykla ze by naddelavanu nekdo chtel
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2017 09:04 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
cernej caj
naddelavat
Jako naddělávat nemusíš nic, to je v rozporu se zákoníkem práce!
a) Pracovní volno s náhradou mzdy nebo platu se poskytne na nezbytně nutnou dobu, bylo-li vyšetření nebo ošetření provedeno ve zdravotnickém zařízení, které je ve smluvním vztahu ke zdravotní pojišťovně, kterou si zaměstnanec zvolil, a které je nejblíže bydlišti nebo pracovišti zaměstnance a je schopné potřebnou zdravotní péči poskytnout (dále jen "nejbližší zdravotnické zařízení"), pokud vyšetření nebo ošetření nebylo možné provést mimo pracovní dobu.
b) Bylo-li vyšetření nebo ošetření provedeno v jiném než nejbližším zdravotnickém zařízení, poskytne se pracovní volno na nezbytně nutnou dobu; náhrada mzdy nebo platu však přísluší nejvýše za dobu podle písmene a).
edit.
Pokud zaměstnanec v pracovní době absolvuje u lékaře vyšetření nebo ošetření, je zaměstnavatel povinen omluvit jeho nepřítomnost v práci, poskytnout mu pracovní volno na tzv. nezbytně nutnou dobu. Z účelu právního předpisu dovodíme, že nezbytně nutnou dobou je nejen samotný lékařský výkon (vyšetření nebo ošetření), ale i cesta do zdravotnického zařízení a zpět a doba čekání na příjem u lékaře, případně jiné přímo související úkony.
. § 199 zákona č. 262/2006 Sb., zákoník práce,
tuná: http://osz.cmkos.cz/cz/clanky/7-10-2013-poskytovan i-pracovniho-volna.aspx
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2017 10:07
- Nahlásit
kachna
no jo teorie pekna ale praxe zvlast kdyz nemas pevnou pracovni dobou je o necem jinym
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2017 10:23
- Nahlásit
kachna
mysim pac mam pohyivou pracovni dobu a ty doktory sem i kdyz me poslali z prace, obehla do 9h ale pevna je of 8:30 a ja chodim na 6:30 takze musim dbes ofpracovat 7:30 h i kdyz sem kvuli pozadavku zamestnavatele behala 3h po doktorech
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2017 10:32
- Nahlásit
takze z.myho pohkedu to znamna ze "pracuju" 2,5h zadarmo protoze to je zadost zamestnavatele a ne moje soukrma vec. to mi na tom vadi. princip. kdyz pujdu na endo za sebe nwereknu pul slova, kdyz musim jit na zadost zamestnavatele tak si myslim, ze by to melo byt zohledneno v "odpracovane" dobe
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2017 11:01
- Nahlásit
cernejcaj
chtelo to jit pres den v oevny dobe pak by ti to museli pocitat cely
u nas je takhle oroblem odpolko kdy to pocitaj jen do tri tak ja proste odpolko nechodim
|
HaZa
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2017 11:23
- Nahlásit
cernej caj na zadost zamestnavatele tak si myslim, ze by to melo byt zohledneno v "odpracovane" dobe
"prevenčky" máme v pracovní době ....
ostatní máme hrazeno tak psala Maya, když jsem měla pružnou PD tak jsme to měli hrazeno co bylo v té pevné části, co v pružné jsme museli nadělávat ...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2017 12:01
- Nahlásit
maya
objednali me na 8:40 a nusela sem predtim pro vypis jeste na 7:30
haza
jj to chapu. jde mi o princip ze me tam poslali oni mimo tu pevnou cast ze mi to prijde nespravedlivy
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2017 12:16
- Nahlásit
jak dlouho vydrzi maso v pondeli v 21h udelany na panvi of ty doby uzavreny v krabicce bez prisunu novyho vzduchu? vcera sem ho mela a chtela sem ho mit i dneska, ale kdyz ho dneska nesnim, vydrzi do xzitra?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2017 12:24
- Nahlásit
cernejcaj
v lednicce jo, jinak bych ho uz nejedla
no jo nesmis se priste nechat objednat na tak brzo
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2017 12:35
- Nahlásit
maya
no asi jo, ted uz to vim.... dneska kdyz si nedam obed nazenu 6h...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2017 13:48
- Nahlásit
cernej caj
nefér to je, to nepochybně
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2017 14:45
- Nahlásit
z lepsiho soudku,kdo zitra po praci hede na mini dobcuuu na 3 dny ?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2017 14:48
- Nahlásit
cernejcaj
a kam jedes?
ja mam dovolenou v patek a v pondeli, ale v pondeli jdu prehlaset auto a vozik to bude zabiteho pul dne, takze s patek se na to musim dusevne pripravit a hlavne vyplnit ty extsra dllooouhy formulare
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2017 17:47
- Nahlásit
solne jezero s cestivkou
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2017 19:19
- Nahlásit
konečně bude oblečení a boty i pro velký lidi
https://domaci.ihned.cz/c1-46541030-cesi-jsou-mezi -peti-nejvyssimi-narody-dotahli-skandinavce-preros tli-slovaky
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2017 20:48
- Nahlásit
Maya
no tak snad to k necemu bude... jeste aby zjistili ze cesi jako narod turistu maj siroky rozlaply svalnaty slapky
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2017 21:35
- Nahlásit
cernej caj
Moc si uzij dovcu, at ti klapne pocasi! To budou fotos pekny urcite zasejc.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2017 05:46
- Nahlásit
nevite co muze byt kdyz si pes olizuje a zmouca ritni otvor? bobky ma normal, ty analky se chci zeptat jak bude cas na veterinu pac ani nevim kde sou a jak poznat ucpany a fakt jinak nevim, proc to dela... nejak neco co by ji tam jinak mohlo mechanicky drazdit treba kudlibaba v chlupech, nebo tak sem nenasla...
Fifi
dik!
|