| Autor |
Zpráva |
Fifi
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2017 19:47
- Nahlásit
cernej caj
nebo treba i ta vune jako takova?
Nestras!
Na vylety nebudou, bych se asi bala ze se ten svrsek rychle znici, ale ne ze by to asi neslo
Pekny, tak je unosis jinde, ne na vyletech. Hlavne, ze budou pohodlny. Mne se rozpadaj my jediny tapaci botky uz, budu se muset taky po necem poohlidnout.
no bezec se mozna mel ceho leknout kdyz nic neslysel, ale co pruhatec
Reakce Pruhatce zavisi na tom, ceho a kdy se lekne. U bezce nasledoval okamzitej ohlasovaci stekot a brutus najezeni se (naježení!!!, ne, ze ho sel sezrat), ale s tim, ze nesel do cloveka a byl rad, ze ho vysvobodim privolanim. Ale musim rict, ze vypadal Troldik fakt trochu nebezpecne, ma dobry mimikry, jak svuj strach skryvat za velky bububu.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2017 20:08
- Nahlásit
Fifi
no prave, myslim, ze je v pohode unosim vsude jinde jak sou krasne mekoucky tak i na celej den treba po maticce praze by to slo bez bolavyho kolene
nojo, je des jak cloveku odchazi oblibena botka. treba bys sehnala jeste stejnej model na internetu?
no jeste zes ho vysvobodila tim privolanim, co by jinak chudacek delal no nedovedu si predstavit najezenyho troldaska, ale kdyz si vemu jak nebezpecne krvelacne umi vypadat to moje hebounky roztomily zviratko, tak verim tomu, ze bezec byl taky rad, zes ho vysvobodila privolanim
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2017 20:13
- Nahlásit
on už i Night se umí naježit... Trvalo mu to tři roky - holt je už velký kluk
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2017 20:28
- Nahlásit
cernej caj
nebezpečně krvelačně umí vypadat i Dorin
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2017 20:29
- Nahlásit
Maya
nebezpečně krvelačně umí vypadat i Dorin
a umí vypadat i nekrvelačně?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2017 20:37
- Nahlásit
kachna_
a umí vypadat i nekrvelačně?
samozřejmě, ale jen v přísném soukromí před domácími
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2017 20:38
- Nahlásit
kachna_
náhodou i Loki už začal pořádně hlídat a štěkot prokládá vrčením, akorát u toho vypadá furt roztomile a nikdo se ho nebojí, když nemá Dorina za zadkem
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2017 20:38
- Nahlásit
cernej caj
co by jinak chudacek delal
Bububu by delal a pak by se utikal za me schovat. Nebo by se odjezil a cuchnul by si k clovekovi a zacal na nej mrcasit.
no nedovedu si predstavit najezenyho troldaska,
Clovece, on za plotem i pekne hlida, jak ho to Kremyl naucil... A diky svymu "bojovymu" vzhledu a hlubokymu tonu stekotu, kterej teda umi nasadit, z nej lidi maji i kupodivu respekt. Ale jinak je venku neustale uchechtanej a vrtichvostici a lidi si ho chtej spis hladit, usmivaji se na nej a tak. On je proste takova vesela natura.
Xerxová
Najt se nemusi jezit, z nej ma kazdej respekt hned.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2017 20:40
- Nahlásit
tak se mi ozvali Američani na mojí žádost o fotky islandského špice a víceméně mě odpálkovali a odkázali na Dánsko asi maj dojem, že to je nejblíž
asi to nebude tak jednoduchý jako dřív
jsem psala ještě na Island, tak uvidím, jeslti to taky nevyjde, tak bude článek v ohrožení, protože sehnat nějaký aktuální chovatele u takhle vzácného plemene není moc sranda a psát přímo a fb do skupiny se mi moc nechce
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2017 20:41
- Nahlásit
Maya
tak to nevim, jeslti je vyhoda, nebo nevyhoda, ze se lokiho nikdo neboji
Fifi
to je fakt, mel na to hlidani dobrou ucitelku, aby se to pekne naucil, ale je to asi lepsi, ze je veselej a pozitivni, musi to cloveka vzdycky rozveselit a potesit
Xerxová
taky myslim, ze najtik se ani jezit nemusi, staci kdyz bafne
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2017 20:42
- Nahlásit
Fifi
Loki taky štěká hlubokým tonem, který by od něj člověk fakt nečekal, takže s Dorinem pějou dvojhlas
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2017 20:47 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
Maya
Kdyz Loki vypada jako plysak muchtlovaci roztomilej, promin, ale toho bych se asi fakt nebala, i kdyby mel super bas.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2017 20:54
- Nahlásit
Fifi
cha, potmě když mu jsou vidět jen ty bílý tečky nad očima a velký nohy bys ještě brala nohy na ramena
no ale jako vážně v běžným provozu je to s ním daleko jednodušší než s Dorinem
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2017 20:57
- Nahlásit
a jakou měl dneska radost že konečně pes nad kterým má navrch
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2017 22:19
- Nahlásit
Maya
si dovedu predstavit ze ve tme je trochu jak dabel
musim rict, ze brownies z nemeckyho masla chutna divne a jinak. No a taky asi 80% coko uz neni to pravy aby to bylo trochu sladky
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2017 09:06
- Nahlásit
někdo tu mluvil o houbách?
a to jsme prosím šly s maminkou jen necelé dvě hodinky podél lesních cest, protože malej
pro sousedku Fifi ještě doplňující info, kdeže se takovej les nachází Pecka a okolí
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2017 10:06
- Nahlásit
Janiii
teeeeda, to sou obrovsky houbyska a kolik jich mate
rymovnik - znate to? bych si to mozna poridila
u nas leje a leje, ferinka se na me rano chodila divat tak sem myslela ze chce ven ale ona by chtela, akorat druhou stranou dveri, tak to se mi nechce
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2017 10:40
- Nahlásit
holky si pouští pohádku
Lucka: "cos to tam pustila?"
Kačka: "Jak to mám vědět, když neumím číst?"
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2017 11:19
- Nahlásit
kachna_
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2017 16:24
- Nahlásit
tak jsme obešli Berzdorfer See u Zhořelce. Zatopený důl - s německou precizností rekultivovaný. Šli jsme to po pobřežní cestě 4hodiny (17 km) - místo asfaltu jsme šli většinou po "rekreačních plochách" neb se tam nikdo neslunil Jen pláže (asi tři) jsme poctivě obešli mimo - mimochodem u každé písčité pláže je i travnatá psí. Ani jeden pes, cyklistů míň, než jsme čekali a přestože krásně foukalo, tak ani jeden surfař. Jachtičky uklizené, parníčky už jsou taky v doku... je po sezóně. Průzračná voda plná vodních ptáků - Night si to užíval, mohl se cachtat celou cestu.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2017 16:35
- Nahlásit
Janiii jsem ráda, že to nemusím "likvidovat". Dnešní cíl - ujít pár kiláčků a nenajít houby vyšel dokonale
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2017 18:10
- Nahlásit
Xerxová
a kde mas fotky? to ste si dali fajn vylet teda to ja bych mela na celej den
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2017 19:19 - Změnil/a: Xerxová
- Nahlásit
Berzdorfer see - mimo sezónu úžasné psí cachtání (plavání). Spousta ptáků - i morčáci, kormoráni... a podivně rezavé ovce. Čistá voda. Pro představu velikosti - plocha jako čtyři Mácháče...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2017 19:34
- Nahlásit
Janiii
kdeže se takovej les nachází Pecka a okolí
Uz jsem se lekla, ze jsem u nas neco propasla! Nadhera, zavidim!
Xerxová
Fotky jako vzdy luksucni, navic bezlidnaty a bezhubnaty, co vic si prat. Ovecky me zaujaly, po kratkym googleni mi prijde, ze to jsou tyhlety nemecky krasavice?
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2017 19:39
- Nahlásit
Fifi nevím, je tam ještě jedna fotka. Doplním žánrovkama. Jo a ve velkém tam roste rakytník
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2017 19:45
- Nahlásit
Xerxová
Ona je kachna_ jiste odhali, co jsou zac, kazdopadne jsou moc krasavy.
Chjo, Skritek ma srajdu, zrejme po atb.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2017 20:00
- Nahlásit
fifi ach jo... na jak dlouho má prášky ??
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2017 20:04
- Nahlásit
Xerxová
krásný jako vždy, u nás celý den každou chvíli lilo, pěkný průtrže, takže jít se nikam nedalo
Fifi
chudák Skřítek, psi prej můžou smectu, ale ozkoušeno nemám
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2017 20:28
- Nahlásit
Xerxová
Na tyden. Kdyz by se mi neco nezdalo, tak pak kontrola. Ale i pres srajdu ma chut k zradlu, tak aspon tak, dietu sblajzla.
Maya
Uvidim, jaka bude noc, smectu mam v zaloze.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2017 20:41
- Nahlásit
Xerxová
to vypada uplne jako more jak je to velky, a krasne cistounky
Fifi
chudak skritecek, snad ji bude brzo lip! a dobre, ze zere
|