Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Esusovou 5
<< 1 ... 126 . 127 . 128 . 129 . 130 . 131 . 132 . 133 . 134 . 135 . 136 ... 580 . 581 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2017 15:43
- Nahlásit

Xerxova
no moc dobra ne, samozrejme s prekladacem a prave myslim stejne ze pulka tech padu bude blbe protoze ty samozrejme prekladac neukazuje
ale takhle se podle me clovek nejvic nauci kdyz si musi vymyslet alespon neco alespon teda ja

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2017 15:45
- Nahlásit

jo ted si budu do smrti pamatovat ze blatouch je leinikki
teda kdyz to dam obracene tak to ukazuje ze to je pryskyrnik ale to je asi to samy

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2017 15:46
- Nahlásit

maya
nic zatim nestehujou ale opravujou takze misto, abych jela.z hlavaku 25 minut vlakem (10 na zastavku a 15 do cile) tak jedu asi tak pul hodinu na dalai zastavku mestskou ktera misto 30 minut jede hodinu takze jeate pul hodinu cekam na dalsi vlak a paj dojedu tech 15 minut do obce s maserkou, takze z domluvene hodiny u ni stravim maximalne 30 minut, spis tak 20, takz to bude moje nejdrzsi masaz v zivote a uz se moc tesim na cestu domu, kdy zrejme misto 2 hodin pojedu asi 3 takze at ziji vsichni ti dementi co musi misti jedne zastavky lesky radsi jet 15minut autem a u toho 6x objet blok aby mohli zparkovat, protoze kvuli nim klasika zas stoji cely brno

ajooo noto je krabicka co ti udela gps zaznam trasy

to zni spis jak leknin

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2017 16:14
- Nahlásit

cernejcaj
a leknin je vesililja to je jako vodni lilije
u nas jsou dve objizdky, takze rano ma bus 20 mínut zpozdení a nestiham vlak tak vystupuju na kraji mesta a klusam pres cely mesto pesky, je to rychlejsi
a jeste asi dva nebo tri tejdny

Xerxová
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2017 16:36
- Nahlásit

jsem ráda, že jednak mám "soukromého taxikáře" - neb ráno pravidelně a odpoledne často se pro mě Pepa zastaví (dělá kousíček od školy) a hlavně i když není "taxík", tak je to půlhodinková pohodová procházka.
Dojíždění by mě asi vadilo - asi i proto, že jsem vždycky měla všude kousek. Vždyť já ani lítačku nikdy neměla... všude za mlada pěšky

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2017 17:34
- Nahlásit

xerxova
ono to neni lehka otazka, bud dojizdim ale neresim psa nebo bych bydlela v brne ale bez psa proroze jak dodrzis max 8 hodn na curani, kdyz mas.8h prac dobu + 30min obed + nejaka cesta do prace i tak... navic lidi co bydej u prehrady yo maj do centra skoro casove dal nez ja z mesta

a nedejbozw blba situace v praci, chvili se zdrzis a chudak zvire pak treba necekane 12h zavreny doma nebo az bude psi senior a bude chtit castejc...

mozna si vecer upecu coko dort, pect se mi to nechce ale mam.desnou chut na sladky

taky sem driv chodival vsude pecha, myslim jen do zookrouzku salinou pac zoo i salinou byla asi 40 minut.

maya
lity lity tak at to uz brzo jezdi a neprotahujou to, clovek si na ledasco zvykne ale kdyz muz to takhle zneprijemni tqk to je taky vopruz

Xerxová
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2017 17:54
- Nahlásit

čaj a tak jasně - máme psa, protože máme rozumnou možnost ho mít. Rozvrh je od sedmi ráno do půl osmé večer - ale nikdy ne celý den a snažíme se nemít moc výukových bloků v kuse. A pauza jednoho bloku se dvěma přestávkama jsou dvě hodiny volna. Takže jsou dny, kdy letím domů (půlhoďka), prolítat psa (půlhoďka) a jdu zpátky (půlhoďka) a ještě mi zbyde čas na sváču či oběd... Když je Pepa v Liberci - je to vůbec pohoda (má zcela volnou pracovní dobu a v poledne často volno) a v záloze máme v baráku babičku - která může Najtidlo vypustit na zahradu (nechceme často zneužívat), aby si to psisko nevynucovalo.
Ale moc dobře si uvědomuju, že to není běžné - a že máme (spíš čokl má) velekliku

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2017 18:37
- Nahlásit

nojo najt ma velekliku servisu a paeadnich vychazek jako vasi ostatni psi

kachna_
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2017 18:50
- Nahlásit

Máme beránka bílého nekastrovaného chovného. Takže skupinka bude čtyřčlená. Zatím Ferda dává Roztomilouškovi (no já si to nevymyslela) co proto.
Ale asi ho musí nějak zpacifikovat, coby starší a zkušenější
Článek už mám taky hotový a připravený k odeslání (jen zítra vyfotím nějaké fotky dětskopsí) a na minipropagaci pro miniovečky se pracuje.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2017 19:11
- Nahlásit

kachna
gratulujuuu k.berankovi roztomilouskovi

Xerxová
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2017 19:12
- Nahlásit

musím se opakovat - dííík. To se nám to tady hezky rozčlánkovalo

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2017 19:41
- Nahlásit

Xerxová
no u mě to závisí jestli seženu fotky, tenkrát nebyl problém, ale taky nebyl fb a chovky byly rády za propagaci, i ty zahraniční, jak to bude dneska netuším, bez fotek by ty články byly na nic
kachna_
Roztomiloušeeeek
ale gratuluju, taky jsme kdysi měli berana a to byl takovej ťuňta oproti normálním králkům
my už králíky nemáme, holt až na něj dostanu chuť, budu muset šáhnout do šrajtofle

Fajka
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2017 19:56 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Maya
jeh, já myslela že Kachna má berana jako berana a né berana jako králíka?

nebo ne?

Xerxová
dííík. To se nám to tady hezky rozčlánkovalo
fotky vybraný, ještě opravit co vidím, překontrolovat a je to na spadnutí (poslání) uf že mě to ale trvalo...no ale s Ejmišákem to bude teprf pořádně "čtivý"

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2017 19:57
- Nahlásit

Maya
jo ahaaa kachna ma beranka jakoze ne berana ale kralika

no rikala maminka kdysi, ze hledala kralika beranka na mazlika a internet ji ho nabizel akorat k snedku

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2017 19:58
- Nahlásit

Fajka
uz posileeeeej cim driv posles, tim driv si to precteeeem. I tak mam obavy ze budem aspon tyden cekat

Fajka
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2017 19:59
- Nahlásit

cernej caj
jo ahaaa kachna ma beranka jakoze ne berana ale kralika
no tak ted jsem z toho uplně jelen ale hlavně že je roztomilej

Fajka
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2017 20:01
- Nahlásit

cernej caj
uz posileeeeej cim driv posles, tim driv si to precteeeem. I tak mam obavy ze budem aspon tyden cekat
nooo ale zrovna tady se teda kdo nás zná nic moc novýho nedozví...to je spíš psaný pro to co nás neznaj abych tam pak mohla recyklovat co už je hotový

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2017 20:11
- Nahlásit

Fajka
cernej caj
ahaa já viděla že píše něco o králících, tak jsem mysela, že králíka a on to beran
Fajka
nám nevadí, že to známe, my sklerotici si to přečteme znova

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2017 20:17
- Nahlásit

Fajka
to neva, nekteri z nas sou zapometlivy a pak taky pekne v kuse napsany misto pravidelnych hlasani to ma taky neco do sebe

Maya
no presne

Xerxová
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2017 20:22
- Nahlásit

zdá se , že Kachna má těch beranů nějak víc... těch rohatých i ušatých. Kdysi někdo o beránkách psal - a co si pamatuju, byl to velký obranář - trkal fest...

kachna_
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2017 20:46
- Nahlásit

Xerxová
Kachna má těch beranů nějak víc
králíky nee (měla jsem jednou jednoho)
beránka máme kastráta a teď jsme pořídili i nekastrovaného, tak doufám, že si sednou. Zatím Ferda dělá "kuš hajzle mrňavá"

Fajka
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2017 21:04
- Nahlásit

kachna_

králíky nee (měla jsem jednou jednoho)
beránka máme kastráta a teď jsme pořídili i nekastrovaného

jééééééé , já jsem to výjimečně pochopila dobře

Zatím Ferda dělá "kuš hajzle mrňavá"

Fifi
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2017 21:43
- Nahlásit

Berankove, kralici, Ejmisakove, clanky - uz se tesim, jak si poctu. Dobre xerxova lanari!

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2017 22:09
- Nahlásit

kdyby někdo nakupoval na coolcase, můžu předat slevu na 10%

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2017 22:11
- Nahlásit

Fifi
Xerxový by měli platit provizi
jsem poslala první žádost o fotky, ale je to na gmail a tam to podle mý zkušenosti často padá ze seznam mailu do spamu, tož nevím, jestli se dočkám odpovědi. Na fb se mi ten román nechce do zprávy moc vypisovat, zas to nejde napsat dvěma větama

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2017 06:50
- Nahlásit

maya
a co na fb poprosig o kontrolu spam.slozky kdyz se nebude dlouho ozyvat?

co je to za obchod?

fajka
i me.tesi ze to je fakt beran

ranosem si pomrzla na zastavce kvuli debilovi, jeste ze ty kratasy na avizovanych 28stupencu sem dala do batohu a ne na sebe a dneska navic obed kralu, 3 parky, pac muz koupil stary maso to bude den

Xerxová
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2017 06:52
- Nahlásit

Fifi a co článeček o balónech ?? A nebo tak, jak Maya popsala lapinku, popsat rotvíka (má hodně blbou pověst, tak mu ji poopravit) a erdela (dneska storo zapomenuté plemeno) ?? Chicht - když lanařit, tak pořádně A ty máš co říct

Fajka
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2017 08:17
- Nahlásit

Práce z domova je sice krásná věc ALE NEDÁ se tu pracovat.
Otevřený střešní okno bo je hic , okno míří na zahradu.
Jelito řve...vykouknu votravuje ho Ejmišák a on chudák v kotečku nemá kam utéct..ok je brzo ráno jdu je pustit.
zasednu k práci jelito řve...koukám do protějšího baráku přijeli dělníci, seřvu jelito ať drží tlamu. Zasednu k práci.
Než se stihnu rozkoukat co sem dělala, poštěkává Ejmišák. Vykouknu z okna, vyhání sousedovic kočky co se promenádujou před zahradou. Zasednu k práci. Přijíždí auto řve sousedovic pes, řve jelito, přijela pošta s novinama. seřvu jelito zasednu k práci, 5 minut čumím kde jsem to skončila. Slyším podezřelý zvuk..takovej dutej...vykouknu z okna, Ejmišák táhne konev , kterou zas sundala bo sem ji večer zapomněla uklidit. Vylítnu ven seberu konev, pokárám, vrátim se. Zasednu k práci. Pro jistotu rozdělanou tabulku uložím, abych o ní nepřišla. Slyším divný zvuk jak když štěrk lítá a naráží do plotu, vykouknu z okna a jelito si hrabe díru přímo před brankou. Seřvu ho odvelím do kšá . Zasednu k práci snad po desátý hledám kde je konec mé práce a kde začít. Moje soustředění přeruší rána dřeva který táhne Ejmišák v hubě. Sundala ho z hromady dřeva na topení a ted z něj sundává kůru. Pochválím jak je šikovná a že klacejček může.
Zasednu práci a vzdychám si, já snad dneska nikdy nezačnu! Slyším troubení, řve banda čuvačů v sousedství, řve jelito, přijela pošta s obálkama ...Nebejt osum ráno tak jsem tu práci dneska zabalila !
Jdu venčit Fáju!

Xerxová
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2017 08:37
- Nahlásit

Fajka zato ráno v práci nebyla ani noha... A to se tabuličky dělaj samy Nemáš to jednoduchý - ale zase psiska jsou šťastná, že mají paničku někdy doma

kachna_
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2017 09:00
- Nahlásit

Holky mají v neškolních dnech povolen tablet. Koukají na youtube, mně to pak hází nabídky, na co chci koukat, tak snad mám trochu kontrolu.
Dneska mi Kačenka říká: "brambory se krájí vidličkou, maso nožem" bylo to v Mistr E-E (http://decko.ceskatelevize.cz/mistr-e)

<< 1 ... 126 . 127 . 128 . 129 . 130 . 131 . 132 . 133 . 134 . 135 . 136 ... 580 . 581 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání