| Autor |
Zpráva |
kachna_
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2017 18:09
- Nahlásit
cernej caj
mam 3 veci, tuk, maso a mrkev...
když vynecháš ještě mrkev, budeš za hvězdu
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2017 18:21
- Nahlásit
kachna_
musim ale rict, ze sem mela fakt velkej problem urvat si od ust, protoze nic lepsiho sem v zivote nejedla a i muj dokonalej gulas nejlepsi na svete zrejme proti mrkvi je az na druhym miste a to je mnohem pracnejsi a drazsi, takze mam novyho favorita
birma
tak to je jak selmicka asi velky, to neni tak malo. Tesim se pak na vic fotek, protoze ta asi zastavkova ci co to je je takova bezrozmerna tak doufam,z e ste nejeli kolem naseho, bych byla nastvana, ze ses nezastavila, jestli ste jeli po silnici 380
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2017 19:22
- Nahlásit
birma
fousatá zakrslá lapina
vypadá super
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2017 20:02
- Nahlásit
Maya
Taky ve vsem vidis lapinu.
Birma
Bohousek, Adamek, Charlie - jsem zvedava, kdy zacnete davat naky psi jmena. Je to krasec terieri ci knouri fouskatej, at se vam spolecne dari.
cernej caj
ze sem mela fakt velkej problem urvat si od ust, protoze nic lepsiho sem v zivote nejedla a i muj dokonalej gulas nejlepsi na svete zrejme proti mrkvi je az na druhym miste
Z nouze ctnost? Nekdy se zadari, ze clovek vymysli ten nej recept jen, kdyz mu chybi jedna polozka z receptu.
A me uz nebavi harani Skritka, este si tak nejak doharava - Vorech furt klape. Spolu uz jsou v pohode pod dohledem (vcera dostaly Pruhy pekne po tlame, jely jak meteleskumbleskum), ale bez dozoru radsi este nee. At uz to skonci. Jo a pindik me vcera zase hrozne pobavil v noci. Jsme si hrali s mickem gumovym a nejak mu byl hozen omylem do misky. Kovovy. Panikaaa, se micek tocil v misce, rachotil - ou maj gad, jak to vyndat? Prisel Skritek, fakt si viditelne packou poklepal na celo, vyndal micek a pinknul ho Troldovi. Druhej pokus to samy. Treti pokus - to jsem radsi ubrala kriteria a nechala veleodvazneho Vorecha micudku vylovit z my dlane u dna misky. On je fakt pipin straslivackej.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2017 20:13
- Nahlásit
fifi
predstavuju si skritka jak sinklepe tlapou na celo a pohled to pro tebe musel byt dokonlej
sem chtela dat ochutnt muzi, rikal ze duseny na mrkvi nesnasi... vypadal, ze by mi to snedl
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2017 20:22
- Nahlásit
cernej caj
predstavuju si skritka jak sinklepe tlapou na celo
Tam je paradox, ze Troldas je fakt magor do aportu, spechticna perdeli naopak. Asi se na nej proste nemohla uz divat, tak mu to vylovila, coby nebojacna starsi teta.
Jo a vlastne, k tomu, jakej je Troldas roura este dnesni prihoda - dostal kazdej domaci rajcatko maly, sladoucky (Skritek je skvelej indikator, obchazi rostliny a ocuchava rajcata, ktery je dle ni uz dobry, bud ukradne nebo to stihnu sebrat ja). Ovsem to by nebyl Pipin, aby si to nejak nepohazoval a nekochal se - zajelo mu to pod mrizi vedle do pokoje, kde na svym ajcatku hodoval Skritek. A mely Pruhy nahle prd. Ten jeho ukrivdenej pohled... (samoze dostal nahradni pak)
sem chtela dat ochutnt muzi, rikal ze duseny na mrkvi nesnasi... vypadal, ze by mi to snedl
Tak priste toho udelej kotel a co zbyde, sup do mrazaku a mas zasobu pro oba.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2017 20:36
- Nahlásit
fifi
chudatko trolditko asi si skritek pekne posmakla na dvou rajcatcich ale je skvela ze ho zachranila a mohl si dal aportovat, je to hodne zajimavy jak ty zvirata vzdy cloveka necim prekvapi
jj, priste musim udelat vic, je to celkem jednoduchej recept navic, nejhorsi na nem je makrajet tu mrkev
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2017 20:41
- Nahlásit
Fifi mají chlapci ledacos společné... Night nikdy nepochopí, proč změním pravidla oblíbené hry (třeba když míček hodím místo do zahrady do bazénku) - "co je tóóóó, co s tíííím, vždyť to plavééé"
Z potoka si ze dna vytáhne větev, ale míček plovoucí po hladině dětského bazénku nevyloví... A když sám sobě hodí míč do malin... tak není línej si pro mě přijít domů. A to nemá maliny zakázané - je mi jedno, když do té džungle vleze - ale on raději, když mu ho vylovím já
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2017 20:43
- Nahlásit
Birma hezký Bohoušek - tak ať Vám dělá hodně radosti a žádnou velkou starost. A kluci ať vytvoří pohodovou smečku.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2017 20:48
- Nahlásit
Xerxová
mají chlapci ledacos společné..
Zkratka pindici. Me to bavi, protoze proti fenam on je fakt tak straslivej tydyt. Nicmene me dnes a denne presvedcuje o tom, ze psa-psa nikdy vice.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2017 20:54
- Nahlásit
Fifi
Všichni měli jméno z útulku. Bohoušek se měl jmenovat Zip, ale na Bohouška už slyšel...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2017 21:02
- Nahlásit
birma
Všichni měli jméno z útulku. Bohoušek se měl jmenovat Zip, ale na Bohouška už slyšel...
Ja jen zertovala, Ivanku... Ale Zip je super jmeno, treba ho este prejmenujete. Na pomensi pometlo volat "Bohouskuu" - tak je po druhy slabice v riti.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2017 21:10
- Nahlásit
Fifi
Oslovovací jméno má Zmetek
Ale na Bohouška fakt nádherně poslouchá a je prostě boží. Díky bohu za tábor, může ho tu vychovávat spousta fajných psů a chlapec to fakt potřebuje, je drzej jak opice. Adam si už sbalil batůžek a hledá, kdo ho adoptuje
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2017 21:20
- Nahlásit
birma
a chlapec to fakt potřebuje, je drzej jak opice.
Knir ci teros. Hodne stesti s nim a chudaky Adamkove!
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2017 22:01
- Nahlásit
koukám budou veselé historky
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2017 05:55
- Nahlásit
fifi
kvuli tomu, ze je tydyt? ve srovnani s fenama?
birma
tak snad si to adamek s im stehovanim rozmysli
dneska je fakt kosa, 10 stupencu... vytahla sem mikinu.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2017 06:41
- Nahlásit
čaj studená rána jsou tady už dlouho - včera brzičko ráno v Liberci t spadlo pod pět stupňů, v Jizerkách mrzlo... Myslím, že dneska to nebylo o moc lepší. Večer na terase u vína nám byla pěkná zima
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2017 07:32
- Nahlásit
Fifi k tomu srovnání psů a fen. Já ti nevím. Měla jsem to na střídačku - Arona - Xerxes - Beta - Night... Obě holky byly jednoznačně chytřejší a ráznější, doma milionové bezproblémové. Xerxes byl typická doga - kliďas za (skoro) všech situací, nesmírně přátelský ke všemu živému a poslušný. Night je akční, ale děsivě měkký troubelín.
Dalo by se mu snadno ublížit, musí se s ním jednat v rukavičkách a tichým hlasem. To je pravda u mě občas neřešitelný problém - pokud se leknu (auto na lesní cestě, cyklista ve sjezdu)- zařvu a chudák pes úplně zcepení...
ALE. Obě holky trpěly na falešky, navíc hárající Arona byla atraktivní pro všechny psy z širokého okolí... Kolotoč hárání, faleška, hárání, faleška... Psi mi neharašili. Nezdrhají za fenama, nekvílí, když sousedovic čubina hárá, nikdy neobtěžovali naskakováním...
Fakt nevím. U nás bohužel psí obměna probíhá často. Když si vezmu, že Nightovi budou čtyři a průměrný věk je šest... (Statistik ve mě pláče - neb všichni tři předchozí byli věkově alespoň trošku nadprůměrní a Betka i hodně nadprůměrná) ... tak už občas červík "co pak" hlodá. A zatím asi vede pes. I když Betka - naše Kosatka dravá měla být žíhaný pes... a osm let vedle plášťové čubiny bylo úžasných
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2017 08:22
- Nahlásit
ja nevim treba a nemam v tom jasno. timicek byl takovej meda, flegmous... povahou mi hodne sedl, feri je hysterka ale zas silene empaticka a jakoby sviznejsi v uceni/chapani...
nevim, no. pokud bude pes za ferinky, bude to jasny. jinak nevim
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2017 08:32
- Nahlásit
Xerxova
Loki je celý Najtík, mekkkon, staci zvednout hlas a plazi se ale ma to i svy vyhody ze pak obvykle pslechne
Kim byl splachovaci
Dorin dela chudacka ale u nej je to jen poza a dela to ciste ucelove vzdycky jsem ho z toho podezrivala a ted v kontrastu s Lokinem je to jasne videt
u nas rano 8, furt teda tricka a kratky gate uz teda rozmrzam
ale jsem ted cetla ze od zejtrka uz zase tropy a rano ma bejt kolem 17
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2017 08:43
- Nahlásit
maya
ha bych teda v 8st. v tricku a kratasich nedala, i v ty mijce sem btla fakt rada....
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2017 09:21
- Nahlásit
cernejcaj
ze bych byla vic otuzila nez ty? to se mi moc nezda
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2017 09:26
- Nahlásit
cernejcaj
https://www.evropa2.cz/news/amateri-vs-profici-jak -z-obycejne-lokace-dokazi-fotografove-udelat-mistr ovske-dilo-1166786?utm_source=facebook.com&utm_cam paign=promoter&utm_medium=cpc
|
birma
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2017 09:32
- Nahlásit
Fifi
Knir ci teros
Však jasně
Zatím ho tu nesnášej všechny feny až na jednu
Adámek trpí a hází smutný oči. Ale venku v lese je to prej fajn a s páníčkem běhání je taky fajn, tak s náma prej možná ještě zůstane
Maya
koukám budou veselé historky
To rozhodně
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2017 09:54
- Nahlásit
maya
mozny to je, me teda vadi ze mi fouka na ramena a krk hlavne, to je nevyhoda tilka, ze ty ramena hodne prochladnou a pak je zima na cely telo. hlavne ja su mestsky dite
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2017 10:12
- Nahlásit
maya
ty fotky zcela jasne nejsou delany stejnou technikou... protoze jedna vec je treba pohled spis zespodu a druha ze toevidentne je uplne jinak velkej cip a sklo...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2017 10:26
- Nahlásit
cernejcaj
tak ja mam tricko s kratkym rukavem takze na ranena extra netahne
ja obecne nesnasim pruvan kdyz na me tahne tak je mi hned kosa celkove takze napriklad ty debily kteri si sednou ve vlaku ve vagonku dopredu a otevrou okno takze sami v klidku ale vofouknou vsechny ostatni lidi ty bych stavela ke zdi a strilela hned na miste
tak u tech fotek ja to nepoznam je ti mozny ze blbnou lidi
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2017 10:33
- Nahlásit
maya
joo taky bych je strilela
no z tech dvou ukazkovych je jasne videt ze to beni adekvat i technika. galerii ale sem jeste nevidela...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2017 10:44
- Nahlásit
cernej caj
já nesnesu určitý kombinace vlhkost/teplota
Jedinýho psa jsem zažila Cira a nebyl to snadný pes na soužití, Michal už psa nechce vůbec, což je možná na druhou stranu zase škoda. Nevím, já bych to zobecnit podle pohlaví nemohla.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2017 11:35
- Nahlásit
Maya
cernej caj
tak to bychom se ženy, pozabíjely, bo já zas vraždim lidi, co v plnejch místnostech zavíraj okna a seděj v nehybnym smradlavym vzduchu )) Někam vlezu a hned tam, otvírám okno a vypínám topení ))))))
|