Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Esusovou 5
<< 1 ... 126 . 127 . 128 . 129 . 130 . 131 . 132 . 133 . 134 . 135 . 136 ... 580 . 581 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2017 17:52
- Nahlásit

v jesenikacch to houbama ani nevonelo ale napasla sem se boruvek na par mistech... za hodku budu doma uz probirat fotky

Maya
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2017 20:08
- Nahlásit

jedno foto ala papáne celer

Xerxová
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2017 20:29
- Nahlásit

Maya no nadšeně se netváří Heč - já mám zítra ještě dovču - a budu se flááákat doma

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2017 20:30
- Nahlásit

Maya
jinak nejsu si jista, jestli se lokinek tvari nadsene nebo nenadsene ale nacpanej ho tam ma fest

jendy dlouhy strane a praded

Maya
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2017 21:46
- Nahlásit

cernej caj
ten praděd je super fotka, už jsem viděla na fb
Lokinek byl nadšenej, on to jen nedává tak okatě najevo jako špicové

Maya
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2017 21:48
- Nahlásit

cernej caj
dovolenou závidím, já budu mít až někdy až půjdu přepisovat auto a vozejk, nejdřív musím mít papír z stk

Fajka
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2017 22:09
- Nahlásit

Fifi
Zdravotne je zcela v poradku, to mas potvrzeno
jj až na tu hlavu teda

on je v tuhle dobu vždycky hubenější , nevím jestli je to spojený s tím jak začíná růst zimní srst ale vždycky na podzim zhubne a musím mu přidávat ale tentokrát nejen že zhubnul ale fakt je jak žebřiňák...ale je tu určo tím jak ho Ejmišák prohání páč jinak lítá a řádí jako zdravé psék.
On je dobrej v tom že žere fakt všechno a nemá s ničím problém, tak že dostává všecko od masa, přes granule až přes nějakej zbytek občas. kolínka, knedlík, omáčka , všecko dá jináč tu mám balík škvarků, tak mu je teda zkrmím a pak si na treky koupím nový balení...

Xerxová
upíct mu poctivou domácí vánočku a mazat mu ji máslem
bude snídat jak číf

ok teda tak přidám na sladkým, piškoty, nějakej tvrdej loupák se tu občas taky najde...ale asi to nechám ztvrdnout, bo měkký asi ne? co?

Dneska tu zas byla nejmladší neteř ... (Aduš je na táboře u Henyšky) a yyprávěla mě že bude mít morčátko až tak za týden že už bude dost staré aby si ho mohla vzít domu...a prej hádej jak se bude jmenovat...? no ani sem nemuselo moc hádat

Fajka
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2017 22:10
- Nahlásit

Maya
ala papáne celer
ale kření s jak kdyby to byl křen
pěkný foto

cernej caj
jééé , Jeseníky drrrsný to kraj

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2017 06:42
- Nahlásit

fajka
no jako longa bych tam jit vqzne nechtela, v sobotu vecer mi rupla hole po 28km a zbylich 19 pulka z kopce byl.masakr vsech masakru

tak ses aspon chytra teta kdyz si to uhodla

maya
nojo mam samy jednodnovy dovoleny pripleskly k vukendu

Xerxová
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2017 07:01
- Nahlásit

Ćaj hezký fotky - báječně fotogenický nebe

Fajka morče bude Ejmííííí ?? a nebo Fája ?? A co na morčátko Zrzavka ?? Night by ho asi ulízal... a morče by se flusy slepilo do velké koule

Maya
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2017 08:28
- Nahlásit

tipuju morcatko Ejmi
Loki by ho asi ubezdusil k dmrti

birma
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2017 09:26
- Nahlásit

Malýho už přepadnul druhej pelech. Chuděrka týraná, furt ho něco atakuje a on se musí bránit až do úplného poražení a rozdrcení útočníka...

Fajka
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2017 09:38
- Nahlásit

XerxováMaya

morče bude Ejmííííí
jo jo bo Ejminka je uplně nejví nejlepčí kamarád

Night by ho asi ulízal... a morče by se flusy slepilo do velké koule
u nás by bylo dvakrát sežráno a jednou by byl hluché a mělo vyřvanou díru do hlavy

birma
Malýho už přepadnul druhej pelech. Chuděrka týraná, furt ho něco atakuje a on se musí bránit až do úplného poražení a rozdrcení útočníka...
vítej v klubu

Xerxová
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2017 10:16
- Nahlásit

birma zdá se, že malý hodný chlapeček se rozkoukává Kdy že jdete do práce ??

Maya
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2017 10:25
- Nahlásit

birma
pelechy jsou strasne nebezpecny

birma
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2017 10:25 - Změnil/a: birma
- Nahlásit

Xerxová
já už v práci jsem a Petr jde odpoledne
malej je učenlivej (včera na návštěvě se mi povedlo mu během pár chvil vysvětlit, že nesmí do kuchyně ale má zůstat na chodbě (dveře byly otevřené), doma hravej (venku zatím nemá čas), pažravej (zpočátku nežral), oprsklej jako opice, nebojácnej a naprosto šílenej. Je s nim dost prča
Ale abych mu nekřivdila, dneska v noci nechal spát nás i Adama snad 7 hodin a ten pelech jenom načal.
Jeho nejoblíbenější místo je okení parapet a náš jídelní stůl, protože má přehled, co se děje venku

Maya
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2017 10:26
- Nahlásit

koupila jsem si na mobil silikonovrj kryt s vlkem a polarni zari a je super

birma
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2017 10:38
- Nahlásit

spam:

Xerxová
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2017 10:43
- Nahlásit

birma Bohouš v každém oku má deset čertů. Ale jinak s tím každým ouškem jiným vypadá úžasně roztomile. Levitující Štěník nemá chybu. Adam zdá se nad věcí... i když to má chlapec složité. Z jedináčka změna jak hrom

birma
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2017 10:48
- Nahlásit

Xerxová
Áda je z toho dost unavenej. Na táboře jsme kluky neoddělovali, byli spolu v malém bungalou a Adam byl za Šípkovou Růženku - prvních asi 5 dní jen spal a spal a odmítal cokoliv dělat... Malej už ho poměrně respektuje, vybral si ho jako velkýho bráchu a krásně kopíruje jeho chování
Bohouš má v hlavičce celý peklo ale je to božan. Uši doufám, že mu takhle zůstanou, ae mám trochu strach, že se mu na mase postaví i to druhé, občas mu stojí i teď. Vypadá pak, že chytá signály z vesmíru Zas kdyby se mu zpevnily tlapky, nebylo by to od věci, zvlášť přední se mu hodně rozjíždí...

birma
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2017 10:50
- Nahlásit

akorát Charles, když je utahaný, nebo je toho na něj moc, tak ztrácí sebekontrolu a zase Ádu prudí (zrovna teď hodně), takže pak musíme zase oddělovat velký kluky. Ale ono si to sedne

Fajka
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2017 11:19
- Nahlásit

birma
Áda je z toho dost unavenej

stačí zapět tu písničku Hodnej pejsek nekouše a je to v poho

ale teda tři pindíci dospělácký sžívat na jednom fleku ...OMG

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2017 11:30
- Nahlásit

uaaaa bejde mi jic poslat sem burme 3x napsala prispevek a uzna to prdim...

birma
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2017 12:35
- Nahlásit

Fajka
ale teda tři pindíci dospělácký sžívat na jednom fleku
my zvažovali jako třetí fenu, ale oba kluci jsou s pindíkama celkem v pohodě, feny nacházej domov výrazně snáz a ještě Wami přišla s tím, že to lidi úplně nedomejšlej, že když má člověk psa a fenu, tak leckdy nemůžou potkat žádnýho psa, ale když má všechno pindíky, tak se můžou v klidu potkávat se fenama... A to, že jsou pindíci zas tak moc roli nehraje, protože Charlesovi hrabe spíš fakt z únavy a je tak umanutej, že by to sralo i jakoukoliv fenu...

cernej caj
sem burme 3x napsala prispevek a uzna to prdim...
zas se nic nedozvim

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2017 13:00
- Nahlásit

ma krasny fotos a snad to bude s pindikama ok. jako 3 feny mi ale prijdou horsi, pindici pokud sou v pohode maj casto min problemu jak feny

Xerxová
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2017 13:59
- Nahlásit

budu se opakovat... Dali jsme brzký oběd a vyrazili do lesa, že budou houby po víkendu vysbíraný a proběháme hezky psa... Nebyly vysbíraný !!!
Naštěstí všechny sobotní jsem úspěšně rozdala, takže jdu sušit... slůňo svítí...

Maya
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2017 14:59
- Nahlásit

Xerxova
vy tam mate i nase houby to jinak neni mozny!!
tak majitelka webu spicove je nedobytna takze recyklace clanku asi nebude vcelku by se hodily asi dva o bilych spicech a psech vikingu, ale fakt netusim jeslti muj clanek takhle uverejnenej nekde pred s lety je muj majetek a nebo uz ne a zviretnik je tak ctenej, tak aby z toho nebyl pruser

Xerxová
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2017 15:18
- Nahlásit

Maya zeptej se Liky - tohle fakt netuším. Vím, že Marička staré články z "Dumky" recyklovala, i profesor Piškot vycházel původně jinde...

Maya
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2017 15:31
- Nahlásit

Xerxova
tak ji zkusim napsat
jako selskym rozumem kdyz nemame zadnou smlouvu ze ji prenechavam prava by to melo bejt moje krome tech fotek ktery byly zapujceny na uverejneni tam, i kdyz jsem se koukala a ty chovky uz ani neexistujou
ale tak fotky by se nejaky snad sehnaly
ale zakony nebejvaj podle zdravyho rozumu, toz fakt nevim

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2017 16:22
- Nahlásit

maya
no jak rikas, ja tamy psala spici clanek puvodne na web o spicech tak sem se pi. krpcove ptala zda muzu uverejnit u sebe... je to asi i slusnost, jen blby kdyz je adminka nedostupna

<< 1 ... 126 . 127 . 128 . 129 . 130 . 131 . 132 . 133 . 134 . 135 . 136 ... 580 . 581 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání