| Autor |
Zpráva |
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2017 12:24
- Nahlásit
když Najtidlu vlají uši - je to na hranici vichřice... Zažili jsme v Dánsko, když byla "písečná bouře" a psisko mělo uši jak netopýr... Schovávali jsme se za zbytky válečného opevnění v závětří a čekali, až se alespoň na chviličku ten vichr utiší...
Jinak to mám jako Gerda - miluju otevřená okna a průvan a chladno... Naštěstí v kanceláři si větrám, jak potřebuji a doma taky. A vlakem a autobusem skoro nejezdím - buď pěšky a nebo autem
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2017 12:53
- Nahlásit
Fakt mě teď pobavily personalisované reklamy od google. Včera jsem koukala na tetovací kleště na zakrslíky (kvůli nějaké odpovědi na ifauně), a teď jsem na E15 četla o Zemanovi. A pod tím reklama na tetovací kleště a omračovací pistoli
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2017 13:03
- Nahlásit
xerxova
me to krom vlaky/busu neva, protoze pruvan z okna doma/v kanclu je dost neco jinyho nez ve vlaku, kde to ma sakra jinou rychlost a navic s tom nejde nic delat a kdyz mi bylo 20 tak mi to taky nevadilo ale ted. viz ty zada jak me boli dychat
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2017 13:50
- Nahlásit
Xerxová
A vlakem a autobusem skoro nejezdím - buď pěšky a nebo autem
přesněěěě! Nikdy ničim jinym než svym autem anebo pěšky. A kam se nedá dojet mym autem anebo dojít pěšky, tam nejdu. Nebo teda eště autem někoho jinýho, ale nemsí nás tam bejt moc.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2017 15:08
- Nahlásit
tak to bych nesmela chodit nikdy nikam zadny auto nemam a pominu fakt ze mam ridicak dva mesice a praci 20km, tak bych nemohlq chodit ani do prce pac bych nestihala ani odpracovat kvuli dochazeni pracovni dobu
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2017 15:12 - Změnil/a: Xerxová
- Nahlásit
čaj já jsem hrozná (a Pepa naštěstí taky) - když jedeme z výletu (mokrá záda pod ruksakem), tak i když máme kvalitní klimatizaci... větráme teplé auto okýnkem. Ne jedním... Jasně, když se jede rychle, nejde to. Ale když jedeme pomaličku horama či venkovem... často máme okýnka otevřená. Prostě vítr ve vlasech je fajn
Gerda nás v autě nemůže být moc - je tam už skoro pětadvacet let vždycky nějaká doga... Max 4 lidi a vše v rakvi na střeše (i to je dost nepohodlné - ale zvládáme ve fajn partě i na delší vzdálenosti - Skotsko ) , neb do kufru se nevejde nic.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2017 15:15
- Nahlásit
čaj tak to je jasný, že nemůže každý být tak "rozcapený" jako Gerda či já. Navíc já nejezdím autem - vše je na Pepovi - a to řidičák mám už hóóódně dlouho. Naštěstí pracuju ani ne půlhoďku pěšky velmi příjemnou cestou přes tři parky... a navíc s mojí zcela volnou pracovní dobou je to fajn.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2017 15:53
- Nahlásit
Xerxová
konecne z pc vidim ty najti usi a sou teda boziiii
no podle me je neco jinyho vitr ve vlasech kdyz jedes rozumne rychle a neco jinyho je kdyz valis rychlikem do prahy a 2,5 hodiny ti fuci studenej vitr po krku... protoze to je spis vichrice a ve vlasech sice je taky, ovsem vlasy mas vsude kolem cele hlavy a musis si tak idealne nasadit cepici aby celou dobu nelitali vsude
ja teda doufam, ze nikdy v zivote nebudu muset pracovat pul hodinu pesky, protoze to by znamenalo bud delat servirku nebo sedet na pokladne
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2017 16:31
- Nahlásit
čaj myslím, že lidi jako ty budou brzy pracovat z domova...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2017 16:34
- Nahlásit
Xerxová
no leda bych si domu donesla asi tak 10 automatu
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2017 17:04
- Nahlásit
cernej caj
bud delat servirku nebo sedet na pokladne
třeba ti založej nějakou milou softwarovou firmičku v okolí
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2017 17:10
- Nahlásit
kachna_
třeba ti založej nějakou milou softwarovou firmičku v okolí
jo jo a nebo si jí taky může založit černej čaj sama
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2017 17:20
- Nahlásit
kachna_
jojo a budu chodit do prace 30 minut pesky a po praci budu jezdit do brna za konickama a nakupy
Fajka
to sem uz nekde tento tyden slysela ale pokud by cernej caj v necem podnikal, tak se nauci sit a bude sit svoji cupr kolekci na vylety
|
birma
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2017 17:26
- Nahlásit
fotky ještě z procházky u útulku
a venkovní společná všech tří kluků
Bohoušek se velice rychle otrkal a už se mu nechce chodit na zavolání. Dělá pokroky Taky už tolik nevysírá Adámka. A je prostě neskutečně sladký (to až budou fotky z velkého foťáku)
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2017 17:30
- Nahlásit
birma
uz se tesiiiim jinak vypada fakt skvele
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2017 17:32
- Nahlásit
cernej caj
to sem uz nekde tento tyden slysela
no tak to na tom asi něco bude
ale pokud by cernej caj v necem podnikal, tak se nauci sit a bude sit svoji cupr kolekci na vylety
a co by ne, já taky nejsem zahradnice a občas si tim dost slušně přivydělám...ačkoliv to nemám na výdělek ale proto že mě to baví..
birma
jeee to už si Adam se Štěníkem pořídili štěníka ?
už to vidim ty dotazy lidí a kerej je maminka a kterej tatínek??
jako barevně je to přesný
|
birma
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2017 17:38
- Nahlásit
cernej caj
uz se tesiiiim jinak vypada fakt skvele
a jak já se těším na pořádný fotky, kdy zrovna nedržím dva psy a foťák
Fajka
no jo, byl poblíž (do 100 km) tábora a líbil se nám na fotkách. Velikostně to, co jsme chtěli. Zatím je to neskutečný mazel a velký neohroženec a je úplně super. Já jsem se naprosto zamilovala do toho, že jde pes snadno odnést
úplně štěník štěník to neni, míň jak 9měsíců mu nebude, spíš možná okolo roka
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2017 17:43
- Nahlásit
birma
míň jak 9měsíců mu nebude, spíš možná okolo roka
ideál
Fajka
kerej je maminka a kterej tatínek??
myslíš, že i poté, co se ozve Štěěěěěníííííkůůůůů a přiběhne vellký černý???
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2017 17:45
- Nahlásit
birma
tábora a líbil se nám na fotkách. Velikostně to, co jsme chtěli
jo znám to najednou člověk ví že je to ono
Já jsem se naprosto zamilovala do toho, že jde pes snadno odnést
jo to je super varianta s těma většíma to bývá občas potíž.. mě ted vyhovuje tech 20 že je akorát ani malý ani velký ..
neni, míň jak 9měsíců mu nebude, spíš možná okolo roka
jo když začne dělat doma brajgl a vyroste z malého štěnítka roztomilého tak šup s ním do háje... (útulku)..a nebo má jinou historii? víte o něm něco?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2017 17:48
- Nahlásit
kachna_
myslíš, že i poté, co se ozve Štěěěěěníííííkůůůůů a přiběhne vellký černý???
jo....lidi jsou na to blbý dost
|
birma
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2017 17:54
- Nahlásit
kachna_
ideál
rozhodně
Fajka
nebo má jinou historii? víte o něm něco?
víme akorát, že ho našli v ulici vedle útulku, tak předpokládají, že ho tam někdo vyhodil, jinak nic. Byl ve skvělé kondici, je nasvalený, mazlivý, nebojácný (ještě jsem ho neviděla se leknout nebo se bát), naprostý suverén a je jako králíček duracell
Trochu se bojím, aby se ještě neozval majitel, kterému zdrhnul (teoreticky by bylo možné i Rakousko nebo Slovensko)
|
birma
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2017 17:58
- Nahlásit
a Štěník a hoopers http://www.youtube.com/watch?v=-oVtP2VDDlQ
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2017 17:58
- Nahlásit
birma to zní hezky. Věřím, že to u vás půjde jak po másle. prostě pohodička pohoda.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2017 18:05
- Nahlásit
Xerxová
no zatim je malej v kleci, protože Adama prudí a vojíždí a fakt nechci, aby Ádovi ruply nervy a místo úžasně trpělivého umravňování, jaké tu předvádí, mu nějak ublížil. Taky kvílí, když odcházíme, tak mám trochu strach, jak to bude doma, protože přijedeme v neděli večer a hned v pondělí odpoledne budou doma sami. Ale tak nenadělám nic a doufám v nejlepší možný výsledek
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2017 18:12
- Nahlásit
Fajka
no sem si taky rikala... pac mam zasadne podivny pozadavky tak si rikam, ze pro radost - a me siti bavi i kdyz to neumim, co teprv az bych to i umela se strojem
a uz mas povidani o profesorce a nejaky novy fota?
birma
tak snad ho nikdo nechce a nechate si ho
no holt s treninkem zacnete pripadne pozdeji, snad to zvladne kdyz nebude doma uplne sam
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2017 18:17
- Nahlásit
birma
Trochu se bojím, aby se ještě neozval majitel, kterému zdrhnul (teoreticky by bylo možné i Rakousko nebo Slovensko)
no tak snad ne no...v tomhle mám naštěstí naprostou jistotu že se nic takovýho mě stát nemůže..
cernej caj
tak si rikam, ze pro radost - a me siti bavi i kdyz to neumim, co teprv az bych to i umela se strojem
tak to máš můj obdiv!
uz mas povidani o profesorce a nejaky novy fota?
nééé ale zase mám hotový a odevzdaný dph a příšerně zarostlou zahradu
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2017 18:39
- Nahlásit
Fajka
tak nejsikovnejsi s dph aspon no ja se na zahradu snad ani nechodim divat
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2017 18:42 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
Fajka
příšerně zarostlou zahradu
Me zrovna nici sousedi, jezdi tam sekackama ve dvou... Zdejsi jungle si este pocka.
birma
Budu drzet palce, at je presun do bytu co nejvic v pohode pro vsechny. Vas, i sousedy.
Jo a Bajitko je jiz neharaci, jupiki, muzou si psiska zase poletovat spolecne.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2017 19:01
- Nahlásit
Fifi
tak to je super zas o starost min, a trochu si muzou zaradit
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2017 19:02
- Nahlásit
Fifi
Me zrovna nici sousedi, jezdi tam sekackama ve dvou
taky to občas u nás tak výjde ...akurát já za ní behám a číf si vozí perdel na traktoru
a Bajitko je jiz neharaci, jupiki, muzou si psiska zase poletovat spolecne
se máte...nás to bude taky brzo čekat...to bé asi veselohoho
cernej caj
no ja se na zahradu snad ani nechodim divat
já na to vidím z okna! hrozný!
|