| Autor |
Zpráva |
Fajka
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2017 22:32 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Fifi
Cuza jedna, mu z ni fakt musi obcas tikat voko.
jo je to čůza ale vona ho fakt děsně miluje.... proto mu musím občas dopřát klídek aby se dospal ...
jako myslela sem že bude problém nechat doma jelito, že bude žárlit a ono ne, on prej okamžitě zaleze a celou dobu chrní jak dudek...noooo ale běda když vemu jelito a ona zůstane doma....
to poštěkává a houká na celý jizerky jaká je chudinka vopuštěnááááá
, zrovna dneska teba byl uz hnus vedrovatej, navic po meste fura kolon, tak ja doufam, ze je Skritek odvaren i timhle, to nesvedci zadnymu psisku
jo, dneska byl fakt hnusnej hic a na zdechnutí to skřítečkoj taky asi nepřidalo třeba s tím ochlazením zítra ožije!
Fajusce posilam dukladny podrbkani s respektem a velky potuli, spitni taky babce do ucha, at se drzi
děkuju, vyřídím babka jedna akití..se kolikrát vleče ale jak přelítne přes cestu kočička má drajvu na rozdávání
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2017 23:02 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
Fajka
to skřítečkoj taky asi nepřidalo třeba s tím ochlazením zítra ožije!
Ted jsem do ni nacpala aspon ze dvou varenych vajec skorem jeden zloutek a malinko bilku. Neb to je jedna z jejich nej pochutin. Tak aspon neco do sebe nasoukala, at ma neco v zaludku na atb (za celej den jeden piskot za sono, pet granuli, zdibek pastiky a ted sprdlik jajca). Hodne pomohl Pruh, kterej asistoval a kazdej sprdlik spadnutej ihned pozral = pozral vetsinu vajec.
Edit v 0.45 - Skritek si dal i par soust ze svy vecere puvodni, huf, tak zitra bude snad dobre. Zjevne vareny jajca coby "rozezirac" pomohly, nebo byl rychlej nastup prvni pilule, kdo vi, ale uz tu neni az takovej uzlicek nestesti.
noooo ale běda když vemu jelito a ona zůstane doma....
to poštěkává a houká na celý jizerky jaká je chudinka vopuštěnááááá
Si taky musi zvykat, madame, ze to tak obcas chodi, ze svet je nespravedlivej.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2017 07:15
- Nahlásit
fifi
tak dobre, ze skritecek i neco pojed a dneska mu urcite bude lip
fajka
tak dobre ze jwlitio to negativne nevnima a s profesorkou to doladite
u nas je zatazeno, snad nebude takovej hic... v kanclu vcera o pul 3 bylo 30stupnu, kolega pak red patou posilal fotku yeplomeru znova...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2017 09:54
- Nahlásit
Fifi
tak snad vse OK?
Fajka
chudak jelito
|
birma
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2017 10:26
- Nahlásit
Už sedím v práci Pozdě jsem přišla jen o hodinu, to ještě jde. Bohužel z mozku mi zbyla taková špatně fungující kašička, takže všechny důležitý věci musím stejnak odložit na pondělí, abych je nezkonila
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2017 10:33
- Nahlásit
birma
tak hlavne ze zijes ne? a pocasi bylo lepsi nez rikali
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2017 10:34
- Nahlásit
unikatni foto faersky ovcak pri praci, ovce nepase, ale chyta
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2017 10:48
- Nahlásit
maya to jsou ti ovčáci, co zastavují "poblázněné" ovce třeba nad útesy ?? nebo v roklích ?? Práce s polodivokými stády je hodně náročná...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2017 10:49
- Nahlásit
Maya
myslíš, že bude šéfům stačit, že tu fzicky jsem a spím si u kompu?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2017 10:52
- Nahlásit
Fifi
Edit v 0.45 - Skritek si dal i par soust ze svy vecere puvodni, huf, tak zitra bude snad dobre. Zjevne vareny jajca coby "rozezirac" pomohly, nebo byl rychlej nastup prvni pilule, kdo vi, ale uz tu neni az takovej uzlicek nestesti
a co dneska ráno? vyspinkaný skřítek do růžova?
Maya
foto faersky ovcak pri praci, ovce nepase, ale chyta
jooo tak už vím co mám doma..jelito není australskej ale faerskej...ten by totok dělal taky!
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2017 10:55
- Nahlásit
birma
rozloz si papiry a bude to vypadat ze usilovne pracujes
Xerxova
mozna to taky delaji, je o nich strasne malo informaci tohle jsem nasla nahodou je to teprve druha fotka kterou vidim
ale co jsem cetla z toho mala primarne chytaji ovce pro lidi strhnou ovci na zem a pockaji az si pro ni clovek dojde
prej na tech Faerech vzhledem k malymu prostoru ty ovce moc divoky nejsou, asi ve srovnani s tema ostatnima zemema kde se ovce chovaj volne
|
birma
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2017 10:58
- Nahlásit
Maya
To mám, ale zavřený oči a padající hlava jsou dost výmluvný
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2017 11:08
- Nahlásit
birma
kafe? kola?
hlavne nespadni ze zidle to uz by bylo napadny moc
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2017 11:11
- Nahlásit
asi tohle je ze odpoved az po 6 zari?
Tak for din mail.
Jeg er på ferie, så jeg ser først din mail onsdag den 06-09-2017, hvor jeg vil besvare den hurtigst muligt.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2017 11:21
- Nahlásit
birma
mela sis vzit dovcu, ale kdyz tam stejne koncis tak asi se nemas ceho bat ze bys mela prusvih.
jaky to bylo? jak sis to uzila? napis o tim xerxove na zviretnik
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2017 11:54
- Nahlásit
Přes zavřený okno, jsem slyšela furt nějaký hrnutí štěrku...si řikám co-to-je?
a ta sibiřská koza ačkoliv všude je milion petflašek, talířů míčku a hraček, polínek dřeva tak si vesele po štěrku sune šutr z křemene velkej jak dvě chlapský pěsti mě z ní klepne! vůbec nevím kde to vzala (asi vyhrabala tak asi zas nějaká díra někde) mám to i natočený až bude čas tak to hodim na trubku...
ooo boooože....
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2017 12:20 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
[imgs]https://img1.sevt.cz/Files/_t_/Images/571560 055819.1_800_800_wm_fit.jpg[/imgs]objevila jsem boží hračku
https://www.sevt.cz/produkt/quercetti-stavebnice-s axoflute-super-571560055819/
ještě nemám, ale budu referovat
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2017 12:52
- Nahlásit
pendrek! prouzkaty bonbony! krouzky!
http://www.ceskecukrovinky.cz/6-obchod
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2017 12:54
- Nahlásit
kachna
nechci nic rikat ale jestli to i opravdu vyluzuje zvuky tak to na bozi hracku joc nevypada spis pekelnou
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2017 13:48
- Nahlásit
l asi to na sněhu tak nedrncá
https://bentehaarstad.wordpress.com/2012/05/02/rei ndeer-herding-dogs/
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2017 14:01
- Nahlásit
Maya
jestli to i opravdu vyluzuje zvuky
no my máme zlaté a úzkostlivě dodržované pravidlo, že hudební hračky se smí provozovat jen venku nebo v patře, kde MY NEJSME
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2017 14:49
- Nahlásit
kachna
a pistalku uz znaji?
tam je jiny patro uplne jedno
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2017 15:55
- Nahlásit
kraaasnej vikend! budu asi doma, je mi blbe, dneska me k tomu tresti hlava, skoro nic sem ani nejedla... o vikendu asi budem s ferinkou v posteli
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2017 16:24
- Nahlásit
tady celý den prší prší jen se leje. Šla jsem služebně do IQ-landie - tam davy... Dorazila jsem domů s "utopenýma lodičkama" - neb obejít některé louže nešlo a voda mi šla vrchem... Psisko nechce ven, chrápe na koberci a prý v dešti se nečůrá. Musela jsem ho vyhnat
|
birma
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2017 17:11
- Nahlásit
Spala jsem asi hodinu. Teď hurá na dvě etapy venčení a pak pojede mlaďoch na čipování a očkování. Radost nad radost...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2017 17:21
- Nahlásit
Chcije a chcije, doslova. Aspon se umylo auto, samo. Skriteckovi je o neco lip, rano decentne posnidala a spolkla prasek, uz nevypada tak neboze a znicene.
cernej caj
At je lip! Nekdy je valendo grando tou nej cinnosti.
Xerxová
Psisko nechce ven, chrápe na koberci a prý v dešti se nečůrá. Musela jsem ho vyhnat
Taky jsem je musela hnat ven pod vyhruzkou nasili.
Fajka
si vesele po štěrku sune šutr z křemene velkej jak dvě chlapský pěsti
S ni se fakt nejde nudit. Hlavne, at kaminky nepapa, trubka modrooka.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2017 17:29
- Nahlásit
Fifi už jsme zvládli i delší venčící procházku v dešti - říkala jsem mu "vzpomínej na Skotsko" Vzpomínal - po chvilce mu byl ten liják ukradenej a domů nespěchal...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2017 17:55
- Nahlásit
Fifi
to je dobre se skritkem
no jak rikas, asi to uz fakt potrebuju tak sem aspon zaservisovala batoh, doted byli opravy jen provizorni a v jesenikach odpadlo co slo pekne s asistencnim psem, moooc ho zajimalo kam pudem prej na vylet
Xerxová
chudak najtik tady u nas tak stridave, ferinka muze jit ven za kazdyho pocasi, kdyz neni utapinkana z vyletu
birma
ses dobra, ze jeste stojis na nohou, tesim se pak na ten report
Fajka
posli videoooo
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2017 20:03
- Nahlásit
chčije a chčije a určitě bude i zejtra když jsem chtěla s Lokinem vyrazit na cvičák, jako v dešti teda nejdu
koupila jsem si náramek mi band že už jako to je za normální peníze a umí to notifikace a budík a nechce mi přijít potvrzovací mail, tak se na něj můžu akorát tak zatím koukat
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2017 20:43 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
pod vyhruzkou nasili.
jo, my zrovna před chvílí přemýšleli, jestli nám nezdrhnul špic, páč jsme ho celý den neviděli (našli jsme ho pod postelí, kde spává)
Maya
a pistalku uz znaji?
no, znají, ale já jí vždycky šlohnu a schovám (ale když jsem jim koupila první, dost jsem si nadávala)
Vyhlašuju tipovací soutěž, kdy nám přivezou brikety.
Má je přivézt česká pošta, jsou to tři palety a jsou v nákladovém depu. Tvrdí, že nás "budou kontaktovat kvůli termínu doručení". V depu jsou od středy, ve čtvrtek a pátek byl vždy ráno status "probíhá doručení" a večer "Příprava zásilky k doručení - pokus o doručení neuskutečněn z technických důvodů na straně České pošty."
Já tipuju čtvrtek, to je jediný den, kdy stoprocentně nemůžu
(edit. dojít to samozřejmě mělo 31.8., ale termín byl pouze jako preferovaný, neslibovali to)
|