| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2017 13:22
- Nahlásit
tricko
https://image.spreadshirtmedia.com/image-server/v1 /mp/products/P1010477248T813A506MPC1017518918PA166 7PT17/views/1,width=1200,height=1200,appearanceId= 506,backgroundColor=E8E8E8,modelId=338,crop=detail ,version=1497427704/finnish-lapphund-womens-premiu m-t-shirt.jpg
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2017 14:19
- Nahlásit
Fajka že tedy slečně modroočce gratuluju. Hlavně zdraví (vám všem)
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2017 14:36
- Nahlásit
novej level barefootu
https://m.aliexpress.com/s/item/32819756995.html?s pm=a2g0n.search-cache.0.0.7f25570fIZf5fI
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2017 14:55
- Nahlásit
maya
sem nekde videla.nejsou o ty nlepovci slapky?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2017 15:11
- Nahlásit
cernejcaj
jj za necelej dolar kus ja to jeste nikdy nevidela pisou tam v komentech ze to fakt drzi
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2017 15:15
- Nahlásit
ja videla video asi, nanolqz treba a tak asi zajimva alterntiva lred poskozenim nohou ale jako pouzit a vyhodit ten koncept mi nesedi...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2017 16:15
- Nahlásit
cernejcaj
tak k tomu pridelat pasky a bylo by to na furt
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2017 16:16
- Nahlásit
Fajka
Moc Ejmisakovi gratuluju, do dalsich let preju ubytek dravosti a energie.
Ja jsem prijela z veteriny, nebot Bazusak byl rano nakej divnej a pak se ji vyvalil z frndy chumel hnisu. Nastesti je to opet jen vaginitida, deloha je cista, takze zase atb. Me klepne, jestli tohle bude nasledovat po kazdym harani...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2017 16:36
- Nahlásit
byla jsem zlá zlá zlá.
Naplánovali jsme s dětma (ale fakt dlouho dopředu) redukci plyšáků za finanční kompenzaci.
To, že se děti podělily s ostatními není moje vina. Ale rodiče lituju, to zas jo
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2017 16:41
- Nahlásit
Fifi
zase atb. Me klepne, jestli tohle bude nasledovat po kazdym harani...
Bessince dělali jednou s podobnym problémem výplach betadinou, co to zkusit příště po hárání prostě preventivně? (teda pokud by to veterinář považoval za dobrý nápad)
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2017 18:16
- Nahlásit
fifi
tak to bazusak teda asi nepripravil prijemny rano, nasteti to atb teda spravi a snad priste uz bez obtizi...
kchna
o plysaky se podelily nebo o oenize
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2017 18:22
- Nahlásit
kachna_
jj, nejak se s nim domluvim, taky to zminoval, teda spis betadine cipky. A jestli se ji to zopakuje i dalsi harani, pujde nejspis pod kudlu a budu doufat, ze tim se to vyresi a nechyti to i pak...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2017 18:35
- Nahlásit
Fifi
drzim moc palce, aby to byla jen nejaka blba shoda nahod a priste uz bez zanetu...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2017 18:36
- Nahlásit
Fifi uffff - tak snad ATB brzy zaberou a pyometra z toho nehrozí. Přeci jen po tom Betím konci tohle nečtu ráda...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2017 18:44
- Nahlásit
Fifi
A jestli se ji to zopakuje i dalsi harani, pujde nejspis pod kudlu
to mi přijde jako nejlepší řešení.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2017 18:47
- Nahlásit
Xerxová
Teoreticky hrozi, proto jsem jela hned, ale delohu mela krasne cistou, bez naplne ci zmen. Zase mam v hlave gulas, protoze pripadna kastrace ji nemusi pred opakovanim vaginitidy ochranit, jen se zabrani riziku pyometry... Achjo. Smudlina moje, celej zivot bez problemu a ted takova - de facto - blbost a atb po 5 mesicich. Prasek uz ma v sobe, je dost takova smutna a znicena, ze jsem ani necekala na vecerni zradlo - stejne toho asi ani moc nesezere, ma nezravou. Nacpala jsem do ni aspon par granuli a v pastice piluli milostive spolkla.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2017 18:48
- Nahlásit
kachna_
to mi přijde jako nejlepší řešení.
Uvidime. Pri mym stesti budu mit vykastrovanou fenu, ktera bude na vaginitidu trpet dal...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2017 19:08
- Nahlásit
Fifi
Pri mym stesti budu mit vykastrovanou fenu, ktera bude na vaginitidu trpet dal...
snad ne, no , třeba se to zarazí. A co jí to příští háráníčko preventivně "vyfutrovat" wobenzymem nebo nějakou alternativou?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2017 19:15
- Nahlásit
kachna_
To neni blbej napad. Ale treba ji necham preventivne kuchnout jeste pred dalsim haranim, i kdyz se mi do toho vubec nechce - musim si to v kebuli nejak umatlat, upatlat...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2017 19:30
- Nahlásit
Fifi
to držím palce ať je brzy fit
tohle je blbý když ani ta kastrace nemusí pomoct, ale nevim, za pokus to podle mě asi stojí
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2017 19:36
- Nahlásit
Fifi možná úplně blbý nápad - ale nemůže to nějak souviset se samečkem ve smečce?? Já vím, že je kastrovaný - ale právě proto jsi klidná a nemůže jí tam na konci hárání něco nanést ?? Oni psí chlapci mívají těch mikroprevítů na pindíkovi celou řádku...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2017 19:39
- Nahlásit
Xerxová
Oni psí chlapci mívají těch mikroprevítů na pindíkovi celou řádku...
Troldikuv pindik se ke slechticne vubec nepriblizil, zadna erotika nebyla - ani ted, ani predtim. Po zkusenostech s vilnou starenkou Kremylovitou jsem je tvrde oddelovala. Takze tim to opravdu nebude. Spis ji dycky pri harani klesne imunita, a jak je starsi, staci pak jeji vlastni blemcani a neco si tam zanese pri cisteni. Se vet smal, kdyz jsem rikala, ze ji snad to jeji chlupaty brcko voholim...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2017 21:08
- Nahlásit
Xerxová
děkujem
Fifi
Ejmisakovi gratuluju, do dalsich let preju ubytek dravosti a energie
děkuje, ale ono kdybych byla OK tak je ta její akčnost akorát
dokonce už jsem schopná ji vybláznit jen na zahradě, bo oa už i aportuje
to opet jen vaginitida, deloha je cista, takze zase atb. Me klepne, jestli tohle bude nasledovat po kazdym harani...
ach jo, tak at je to brzo oká a nevrací se to...kdyby tak čék měl jistotu že to tím kuchnutím vyřeší a bude od toho klid...a nebudou žádný komplikace...tak by se nerozmejšlel..ach jo
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2017 21:13
- Nahlásit
Fajka
kdyby tak čék měl jistotu že to tím kuchnutím vyřeší a bude od toho klid...a nebudou žádný komplikace...tak by se nerozmejšlel..ach jo
Presne, jak rikas. A zatim se mi Skritek teda vubec nelibi, mozna pojedem zitra repete.
dokonce už jsem schopná ji vybláznit jen na zahradě, bo oa už i aportuje
Unikatni modrovocka, aportujici skorohaski? Sikulky!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2017 21:19
- Nahlásit
Fifi
Presne, jak rikas. A zatim se mi Skritek teda vubec nelibi, mozna pojedem zitra repete
ach jo tak držím palce ať se podaří pořešit a je brzo fit!
Unikatni modrovocka, aportujici skorohaski? Sikulky
no jo, když takovou dobu kouká a každej den sleduje jelito jak furt lítá za balonem, talířem a všecko nosí v hubě..tak už za tím aportem lítá taky a když není jelito dost rychlej tak mu to čorne a přinese sama a její nejlepší kousek je že přiaportuje samotný jelito !
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2017 21:34
- Nahlásit
Fajka
a její nejlepší kousek je že přiaportuje samotný jelito !
Chudaky Jelito!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2017 21:43
- Nahlásit
Fifi
Chudaky Jelito!
jo! fakt chvílema je chudáky... a jak zezačátku protestoval když jsem jí brala ven bez něj, tak ted krvavým okem mrkne a skorem zamává tlapou a zapadne do boudy aby v klidu dospal deficit ... on je jako akční ale na mladý pracovní vemeno prostě už ve svým věku asik nemá
nebo takhle..má ale musí dýl a víc a hlavně v klidu regenerovat
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2017 21:53
- Nahlásit
Fajka
Nebo nema takovej drajv jak silenkyne, taky asi ona ma jinej styl hry nez protinozci? Jen dobre, ze si od ni ma kdy vydechnout a zregenerovat. A jak Fajus, ta je v poradku, zadny zachvaty nebyly a nejsou? Nejak na tu starsi psi generaci musim dneska myslet, neb Dydy od Mathey je dneska 14 prekrasnych let...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2017 22:03
- Nahlásit
Fifi
Nebo nema takovej drajv jak silenkyne, taky asi ona ma jinej styl hry nez protinozci
jo, vona má ty hry takový drobátko drsný, kdežto on je jelito a ve všem ustupuje. Kolikrát jí musím utnout tipec bo ona ho má jak trhací kalendář..proto je tak vylínanej...spíš vyškubanej bo ona ho furt trimuje
jak Fajus, ta je v poradku, zadny zachvaty nebyly a nejsou
jo, ta je spokojená bo je ted na tom vlastně líp páč mě má na venčení sama pro sebe a udává si tempo, vzdálenost jak chce ona... tak chodíme na houby. Ona si sedne odpočívá a já to mezitím prošmejdím okolo pak se zase posunem
záchvat měla poslední někde na podzim, takže ted dobrý. Jen to teplo jí moc nebaví tak je dobře že už by mělo být chladnějš...
neb Dydy od Mathey je dneska 14 prekrasnych
teda! 14 to je krásnej věk! to je supr! gratulujem!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2017 22:11
- Nahlásit
Fajka
Kolikrát jí musím utnout tipec bo ona ho má jak trhací kalendář..proto je tak vylínanej...spíš vyškubanej bo ona ho furt trimuje
Cuza jedna, mu z ni fakt musi obcas tikat voko.
ta je spokojená bo je ted na tom vlastně líp páč mě má na venčení sama pro sebe a udává si tempo, vzdálenost jak chce ona... tak chodíme na houby. Ona si sedne odpočívá a já to mezitím prošmejdím okolo pak se zase posunem
To je krasa, jak houby, tak Babofka kochajici se a odpocivajici. A zachvaty teda super, ze se nic neobjevuje, at je tomu tak i nadale!
Jo no, zrovna dneska teba byl uz hnus vedrovatej, navic po meste fura kolon, tak ja doufam, ze je Skritek odvaren i timhle, to nesvedci zadnymu psisku. Fajusce posilam dukladny podrbkani s respektem a velky potuli, spitni taky babce do ucha, at se drzi.
|