Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Esusovou 5
<< 1 ... 144 . 145 . 146 . 147 . 148 . 149 . 150 . 151 . 152 . 153 . 154 ... 580 . 581 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2017 07:40
- Nahlásit

birma
uzijte si to

maya
nj to je blby ale uz teda doslo na ty porady?

dneska taky bude jinej program, nakonec mozna lepsi/drazsi, ale zatim jako rikam, ze su s kudrnou po 4x na tomhle typu a tenhle je poprve, je cvicnej, a teda fakt celkem na pohodu i proti tem minulym, takze idealni i pro lidi, co by se bali ze kopecky sou moc narocny ale radi by z rakouska neco videli

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2017 14:51
- Nahlásit

mrk k esusce na foto tam jde vkladat z mobu rovnou

Xerxová
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2017 19:07
- Nahlásit

kuk - kde je kdo ?? Čaj chodí po Rakousích, Birma s čoklíky po Středohoří, Fajka už snad dotlapkala...

jo a Kachno , jak Luciášek zahájila školní rok ?? Těšila se ?? Náš šplhoun druhák se těšil moc... on není normální

kachna_
Člen
# Zasláno: 9 Zář 2017 19:49
- Nahlásit

Xerxová
jak Luciášek zahájila školní rok ?? Těšila se ??
Ne, Lucka se netěší, ke škole má odpor a učit se nechce . Samozřejmě, že prvňáček byla nadšený
Ale hlavně, že jsem si dneska zase od jedné učitelky vyslechla, jak těm dnešním dětem chybí respekt (chyba rodiny). Docela jsem se musela držet, abych jí neposlala do takové jedné zcela konkrétní tmavé díry .

Xerxová
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2017 08:03
- Nahlásit

Kachna to je mi líto. Fakt. Protože motivovat dítko, kterého něco hodně nebaví je strašně těžké. Ale třeba se to zlomí... Já doufala, že ji změna školy pomůže nastartovat

birma
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2017 09:37
- Nahlásit

Nemůžu se dočkat, až se půjde s Bohoušem nějak domluvit. V noci nám vybuchnul další pelech a pes tu teď leží a tváří se týraně, protolže jsem mu zakázala honit kočky a řvát...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2017 09:51
- Nahlásit

birma asi byl krátký výlet Jizerky na něj...

birma
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2017 10:12
- Nahlásit

Xerxová
Výlet byl krátký, ale ne na něj. Dali jsme nakonec jen asi 11 km ve Středohoří a šli jsme to asi 4 hodiny a jeho to úplně vyřídilo. Má spoustu rychlý výbušný energie, ale nevydrží dlouho. Už po nějakých 2 hodinách začínal při pauzách polehávat. Na tohle zatím rozhodně fyzičku nemá...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2017 14:16
- Nahlásit

my počkali, až doprší a vyrazili jsme v jedenáct do lesa. Teď jsme dorazili - hub už není tolik (a cíleně jsme se zařekli, že půjdeme svižně a sbírat se bude jen to, co hrozí zašlápnutím ) a to, co jsme donesli, jsem právě dala neteřce od Berouna, která dorazila s dítky k babče. Pravnoučátka je přendala do krabice a jupííí - nic nekrájím a nesuším
Psisko nadšené - svižná delší výptava, nikde nikdo, žádné vedro a v baráku se jako bonus objevili návštěvníci...

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2017 14:52
- Nahlásit

Tady prsi, vcera jsem byla uplne grogy, dipolko 2 hodiny na cvicaku odpolko 3 hodiny se sekackou tak mi ani dneska nevadi ze na venkovni aktivity to neni
Loki to na cvicaku dava max tak pul hodky pak uz kravi a misto hrani se psama na konci chtel radsi soliterne prozkoumavat mistni srub a prilehla kroviska
ale dal kladinu a tunel a celkem potesujici jaj se cukal na voditku kdyz jsem na nej volala z druhy strany tunelu a on me nevidel a nevedel odkud volam

kachna
to je blby s tou skolou neter nastesti to ma dobry ze prej ma nejakou hodnou ucitelku

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2017 15:29
- Nahlásit

kachna
ja myslela zw ste zmenili tu skolu a je to tam.lepsi?

kachna_
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2017 16:29
- Nahlásit

Xerxová
ona tomu nevíc nepomáhá ta angličtina, kterou musíme dělat hodně a furt.
cernej caj
ja myslela zw ste zmenili tu skolu a je to tam.lepsi?
jo, je. Ale ono to bohužel nefunguje tak, že se zlepší prostředí a dítě se jako mávnutím kouzelného proutku bude učit rádo.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2017 16:38
- Nahlásit

kachna
tak snad se to nejak jeste epsi a snad ostatni deti budou v tomhle jednodussi aspon

dneska chcanec a zmena programu a uz jedem dom

kachna_
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2017 16:45
- Nahlásit

hele, můžu použít takový ten vysávací pytel, co se z něj vysaje vzduch na dutovláknový spacák?

Xerxová
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2017 16:46
- Nahlásit

kachna a s učitelkou angličtiny je rozumná domluva ?? Asi nejlepší je být s Luckou o krůček vepředu (i když je o rok pozadu) - tedy že budeš vědět, co budou dělat a dopředu jí můžeš vysvětlit, co se v hodině bude dít... A pomaličku při tom taky dohánět resty, které aktuálně vyplynou. Je to těžké... ale zase pokud bude od tebe vědět, o čem v hodině anglicky čtou, bude znát slovíčka, bude se chytat na probíraná cvičení...(a třeba i trošku vynikat)... mohlo by jí to na hodině začít bavit...

Ten týden prázdninový nepomohl ??

Xerxová
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2017 16:48
- Nahlásit

kachna Já myslím, že můžeš. Dutiny ve vláknech by se "slepit" neměly.... i když záleží i na velikosti "děr" a kvalitě polyesteru

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2017 17:17
- Nahlásit

kachna
pokud chces at ti ten spacak jeste izoluje a neni to jen kus nepouzitelnyho hadru, tak to nedelej. Pokud je to letni spacak, aby se nereklo kterej je 20let starej a davno je za zenitem, tak ho vysaj.

umely a vlastne zadny spacaky/bundy s dutovlaknem se nedoporucuje ani skladovat v tech pytlech ve kterych se vozi, ale vzdy volne - protoze se muzou vlakna polamat a spacak pak pretane drzet loft, nabere min vzduchu a bude v nem vetsi zima.

nicmene pokud si xerxova mysli, ze je to OK tak si rikam, zda teda co pisu ja (a je to nazor siroke outdoorove verejnosti, vyrobcu, atd) neni teda jen nejakej nepodlozenej zblept, kterej pretrvava z doby kdy yo tqk bylo dodenska zbytecne... akorat blby ze asi neni moznost jak to zjistit...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2017 17:47
- Nahlásit

čaj ono hodně záleží na "síle odsátí". Volně ložené se doporučovalo i u péřových spacáků - nemělo se taky do obalů skládat, ale "pěchovat"... nevím, nezkoušela jsem. Že by téma na diplomku ??

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2017 18:10
- Nahlásit

xerxova
nechavam umelinu i peri vzdy volne. zkusenosti nekterych ukazui, ze spatny skladovani muze mit vliv. otazka teda ale jak velkej. osobne u novyho peknyho spacaku bych neriskovala proste pro jistotu.

pechovat neskladat je podle me podobna vec - lamani vlaken kdy dochazi k ohybu porad v totoznych mistech. coz u peri uplne nehrozi ale taky je jednodussi spacak do obalu narvat cpanim nez se ho tam snazit srolovat nejak.

kachna_
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2017 18:20
- Nahlásit

Xerxová
i když záleží i na velikosti "děr" a kvalitě polyesteru
je to nový dětský LOAP spacák
s učitelkou angličtiny je rozumná domluva ?
asi jo, smí používat slovníček, co jsem jí udělala, Lucka se jí nebojí zeptat, ale neřeší to problém, "musím se učit víc, nesnáším učení".
"sedni" "lehni" "volno" v angličtině "nesnáší".
Ten týden prázdninový nepomohl ??
z pohledu angličtiny to bylo úplně k ničemu

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2017 19:40
- Nahlásit

kachna_
hele a nezkoušela jsi něco výukovýho přímo pro děti?
třeba tohle nebo jsou i apky, že je to jako zábavnější pro ty děti, bývají tam různý hry a tak
http://englishbooks.cz/doplnkove-materialy/hry/156 44-lingea-happy-hoppy-english-for-children.html

birma
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2017 19:47
- Nahlásit

Včerejší výlet byl málo, moc málo. Pořád potřebuju vypadnout. A tak nám plánuju vandříček na příští víkend. Jsem na 30 km mírnejma kopečkama a jsem strašně zvědavá, jestli se vůbec dokážeme sbalit, když nic nestíháme, jestli to Charles zvládne, jak se na to bude tvářit Zuřík (A jestli ho nezabiju)....

a doufám, že Fajka s Jelítkem došli ve zdraví

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2017 19:49
- Nahlásit

birma
Zuřík???? Bohoušek se říká

Xerxová
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2017 19:49
- Nahlásit

birma já taky balím na příští víkend. Na malý vandříček... zatím mi předpověď tvrdí, že bude padat v noci sníh a ve dne déšť... a to po celé čtyři dny. Bydlíme v 1800 metrech... to bude dle nynější předpovědi na hranici sněhu. Možná budeme přezouvat auto

Fajka
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2017 21:04
- Nahlásit

Až se příští rok bude schylovat na Fryšták, tak mě prosím připomeňte že sem kráva už dvakrát říkala že tam nepojedu a jela sem!
Já sklerotyčka za ten rok dycky zapomenu, jaká je to dřina Marjá pano... to zas bylo!
Ale žijem... všichni ...

Fifi
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2017 21:50
- Nahlásit

birma
Dali jsme nakonec jen asi 11 km ve Středohoří a šli jsme to asi 4 hodiny a jeho to úplně vyřídilo. Má spoustu rychlý výbušný energie, ale nevydrží dlouho. Už po nějakých 2 hodinách začínal při pauzách polehávat. Na tohle zatím rozhodně fyzičku nemá...
Tak ti nevim, kdyz pak pises, ze "Zuřík" (TO je ten pravej nazev pro nej, to je krasny jmeno!!) se asi teda bude muset pripravit na 30 km na dalsi vikend? - je to rozumny, kor se strejdou Charlesem, kterej na tom fyzicky je asi jeste o neco hur nez prtavka? - opet jen same otazky, ja vim. Snad se tedy vandricek bude libit vsem.
Xerxová
Bydlíme v 1800 metrech... to bude dle nynější předpovědi na hranici sněhu. Možná budeme přezouvat auto
To asi radsi prezout? A Najtovi vzit zimni svetr.
Fajka
tak mě prosím připomeňte že sem kráva už dvakrát říkala že tam nepojedu a jela sem!
Staci rict! A tesim se na podrobnosti.

Fajka
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2017 22:02 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Fifi
Staci rict! A tesim se na podrobnosti.
dík!
strašný strašný strašný...
Mám pocit že klub turistů se zbláznil, turista značkař byl zřejmě zhulenej nebo vožralej, to co se mu podařilo označit pokáceli lesáci, osoba co značila trať vlastním značením měla zřejmě pocit že správný trekař má křídla a umí i létat a je natolik inteligentní že s jistotou pozná že pohupující se igelitový pytlík na stromě je značka a ne jen tak přifouknutý bordel....jo a čék co maloval mapy zřejmě propadl z matiky bo úhel na mapě 90°byl ve skutečnosti 45 ° takovej malej detail na kterým jsem strávila hodinu a půl než jsem ho rozklíčovala a našla se. Tajná kontrola byla na tak debilním místě že jsem jí samo přešla bo někdo čornul šipku kudy se mělo jít a já šla prostě po zelené a né po vlastním značení...suma rumárum sem se tím Fryštákem krásně probloudila a protrápila .... výsledek je že to vypadá že Ejmišák je brutální ničička křížená s perfektním trekovým psem....takže má kliku, že sem jí nezabila za ten její další zářez na pažbe!

Fifi
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2017 22:13
- Nahlásit

Fajka
.suma rumárum sem se tím Fryštákem krásně probloudila a protrápila
Ze by to bylo tim "rumarum"?
Ale ne, kdyz uz i ty napises, ze to bylo strasny, tak to muselo bejt megastrasny.
výsledek je že to vypadá že Ejmišák je brutální ničička křížená s perfektním trekovým psem....takže má kliku, že sem jí nezabila za ten její další zářez na pažbe!
Ja myslela, zes sla s Dokysem? Co provedla, slecna jemna, nezna, modrooka? :x

Fajka
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2017 22:20
- Nahlásit

Fifi

Ze by to bylo tim "rumarum"?
no tvrdili že je to čaj!

Ja myslela, zes sla s Dokysem? Co provedla, slecna jemna, nezna, modrooka? :x

jo jo šla ale na zhruba 60tý kilometr nám páníček dovezl Ejmišátko a la s náma těch zbylých 30 do cíle...

Co provedla, slecna jemna, nezna, modrooka
čék by řekl že po dvacetí kilákách bude znavená a vydrží 5 minut bez dozoru...a vono ne

Fifi
Člen
# Zasláno: 10 Zář 2017 22:21
- Nahlásit

Fajka
a vydrží 5 minut bez dozoru...a vono ne
Taaakzeee?? Neco rozhlodala nebo zabila? Nenapinej.

<< 1 ... 144 . 145 . 146 . 147 . 148 . 149 . 150 . 151 . 152 . 153 . 154 ... 580 . 581 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání