Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Esusovou 5
<< 1 ... 144 . 145 . 146 . 147 . 148 . 149 . 150 . 151 . 152 . 153 . 154 ... 580 . 581 . >>
Autor Zpráva
Fajka
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2017 11:14
- Nahlásit

Xerxová
no tak příště obráceně - ona devadesát a Dokýšek třicet (já vím, že ještě nemá dotrénováno - ale brzy bude)
ale přesně nad tím už druhej den přemejšlím

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2017 11:36
- Nahlásit

fajka
to je dobra rachejtle teda

birma
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2017 11:41
- Nahlásit

Fajka
to je super střela

birma
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2017 11:46
- Nahlásit

Fajka
koukám na fotkách, že jste dýchali na záda Miloškovi

Maya
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2017 11:53
- Nahlásit

Fajka
pekny hole mate pani
vono by to chtelo asi druheho haskouna by se zabili spolu a vy s jelitem bystem meli pokoj

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2017 11:58
- Nahlásit

maya

Fajka
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2017 12:01
- Nahlásit

birma
koukám na fotkách, že jste dýchali na záda Miloškovi
i prd! předběhnul nás v jednom z posledních kopců !!!

Maya
pekny hole mate pani
páníčka co nám je s velkou slávou koupil málem klepla pepka

vono by to chtelo asi druheho haskouna by se zabili spolu a vy s jelitem bystem meli pokoj
ty vo*e ani nááááhodou! víš jak já děkovala bohu z každýho kopce směrem dolu že jelito vůbec netahá a jde mě vedle nohy!!!???
jako mít Ejminu krát dvě tak mě z těch krpálů dolu na šutrech zabili a uvláčeli k smrti ještě to tak dva takovýdle...nééééééé to ne eh

birma
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2017 12:42
- Nahlásit

Fajka
i prd! předběhnul nás v jednom z posledních kopců !!!
známe ho
mít Ejminu krát dvě tak mě z těch krpálů dolu na šutrech zabili a uvláčeli k smrti ještě to tak dva takovýdle...
však jsi mi říkala, že to je strašně snadný naučit, aby pes chodil za patama
(ne, máš mou soustrast, na Fryštáku jsem z kopců prvně bolestí brečela, protože mi tam Adam usmýkal kolena)

Fajka
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2017 13:34
- Nahlásit

birma
však jsi mi říkala, že to je strašně snadný naučit, aby pes chodil za patama
jo ale nesmíš mít v jedný ruce hůlky v druhý ruce vodítko od druhýho psa aby se ti nemotalo pod nohy a ještě jednou rukou se držet za haluze aby si z toho krpálu neshučela dolů na zádech těžkej bágl a 60 v nohách a totálně odpočinutýho tahouna..to FAKT nejde... na tu už sem neměla ruce ani prostor ...
ale to pujde, to se nebojim, jen si s ní musím vyrazit sama a hásky ji to vysvětlit a naučit

birma
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2017 15:49
- Nahlásit

Zuřík je předběžně přihlášen na caniscrosové závody Zatím byl s Petrem běhat dvakrát, dali si prý asi 5 km a nebylo vidět, že by se ho to nějak dotklo, tak těch necelých 3,5 na závodech mezi kamarády dá taky

Fajka
však já to chápu Aamovi to trvalo dva roky treků a teď už je spolehlivej i když mám na vodítku další dva psy, což jsem tedy ani nečekala

Fifi
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2017 17:33
- Nahlásit

Prvni smazenice po x letech!!! Bylo to teda spis hledani hub nez sbirani, ale par babek, klouzku a jeden hribek se nasel. I kdyz les vypadal "houbove", tak je tu proste sucho, sucho... Pak jsem si spravila ale naladu na oblibenym miste, kde jsem sebrala 5 mladych vatovcu - budou rizecky, nebo dumam, ze bych je nasusila na prasek na koreni?

Xerxová
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2017 18:23
- Nahlásit

Fifi gratuluju k houbosběru

Fifi
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2017 18:31
- Nahlásit

Xerxová
Je to tu bida, pani, bida. 2,5 hodiny v lese a celkem cca 13? hub? Nebejt tech pychavek, tak bych tomu houbosberu rekla snad i "ztrata casu". I kdyz smazenice je hodne dobra, s x vajcema...
Uzijte si Alpy!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2017 18:35
- Nahlásit

Fajka
tak sem zmakla fotky a ta NS tgm mohla byt moc pekna, ale se mi zda ze hodne zpevneny cesty a asfalt vsde na fotkach?

Fifi
gratuluju hm otazka zda si chces uzit jednou hodne nebo vickrat min jen na dochuceni...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2017 19:02
- Nahlásit

fotky

Maya
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2017 19:42
- Nahlásit

cernej caj
krásný fotky, když to tak vidím, tak do těch hor by mě nikdo nedostal, tak maximálně k tomu jezeru vodopád nádhera

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2017 19:50
- Nahlásit

Maya
no ale zas tohle byl fakt hodne pohodovej zajezd, asi zatim nejpohodovejsi co jsem byla na narocnost fyzickou

Maya
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2017 20:04
- Nahlásit

cernej caj
s mojí fobií z vejšek by to byla noční můra
nevíš co to je ten NTSC signál co to požaduje nebo jak zjistím jestli to moje telka má?
bože segu jsem měla sonic jsem hrála milionkrát, za těch pár korun bych si koupila na paření
https://www.aliexpress.com/item/Plug-and-Play-Hand held-TV-Video-Game-Console-For-Sega-Genesis-16-Bit -Games-with-12/32791158028.html?spm=a2g0s.8937460. 0.0.l50Adq

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2017 20:14
- Nahlásit

Maya
presne nevim, nejak to souvisi se snimkovanim obrazu, jako ma evropa obecnou normu PAL, tak to mozna si najit bud v nastaveni telky, nebo na netu u modelu... teoreticky by mohla mit, protoze myslim, ze model televize se vetsinou vyvazi do vsech zemi sveta a ne jen konkretne do evropy (tak nejak obecne i kdyz vyjimky muzou byt)

birma
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2017 20:37
- Nahlásit

tak já právě vytáhla kompletní smečku na 8,5 km. Charles na konci vypadal líp, než před měsícem po 20 minutách, tak mám radost. Doufám, že bude v pohodě i ráno.
Taky jsem si málem (doslova) zabila zrzavýho a malýho - vypustila jsem je si pohrát na louku a nezkontrolovala jsem, že je roh oplocenej. Oba vzali čáru takovou úžinou do nějakýho lesíka směrem k blízkým kolejím a než jsem se dovolala, projely tři vlaky. Hned tak takovou hovadinu nezopakuju.
Na chodnících je to náročný, když se máme někomu vyhýbat.
Ale jinak to bylo dooost dobrý

cernej caj
krásný fotky!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2017 20:43
- Nahlásit

birma
tak to zni dobre to natrenujete a urcite rano jak se vyspi bude ok

tak dobre, ze se nic nestalo a diky za pochvalu

Xerxová
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2017 21:01
- Nahlásit

čaj parádní fotky. Fakt. Já chci taky alespoň někdy nepršavo... dneska tam lehce nasněžilo, předpověď stále nicmoc...

Birma ufff - výlet k železniční trati musel být blbý zážitek. Tak hlavně že se nic nestalo. Jsi dobrá, když venčíš tři čoklíky najednou. To ti musí chlapci dobře šlapat

Fifi
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2017 21:04
- Nahlásit

birma
Z jednopsi byt behem chvile trojpsi je pomerne zajimavy.
zabila zrzavýho a malýho - vypustila jsem je si pohrát na louku a nezkontrolovala jsem, že je roh oplocenej. Oba vzali čáru takovou úžinou do nějakýho lesíka směrem k blízkým kolejím a než jsem se dovolala, projely tři vlaky.
Brrrrrrrrrrrrrr!!! Tri sedivy vlasy navic? Malej bude dobrej kujon, bacha na nej!
cernej caj
Krasny povidani i fotos, hlavne vodopadove. Z tech fotek z vyssich nadmorskych vysek jsem mela zavrat jen pri prohlizeni, bych tam skoncila jako olgoj chorchoj a zebrala bych, at me nekdo odnese.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2017 21:16
- Nahlásit

fifi
ale diky tem.lanum a tim.ze slizas pozadu se to celkem da, bez tech lan ale nevim , jestli bych to cely nemusela zas obejit

Fifi
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2017 21:19
- Nahlásit

cernej caj
a tim.ze slizas pozadu se to celkem da,
NEDA!

birma
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2017 21:47
- Nahlásit

Venku asi něco hárá. Oba černý pruděj a chtěj vojíždět zrzavýho (jsem doufala, že odpadnou. Tak nad nima musim hlídkovat jako dráb a malej skončil dokonce v kleci...

Xerxová
výlet k železniční trati musel být blbý zážitek.
hodně. Fakt jsem myslela, že je po nich...
Jsi dobrá, když venčíš tři čoklíky najednou. To ti musí chlapci dobře šlapat
To vůbec Ale pořád mám nepatrnou váhovou převahu a udržím je
Jako chvíle, kdy jsme míjeli načuřenýho jezevčíka na 1,5 metrovym chodníku (most s frekventovanou silnicí), tak jsem měla nerv, protože je sice udržim, ale ten metr, co chyběl, bych za nima asi poskočila, kdyby se rozhodli všichni :/
Mám problém na úzkém místě, kde potřebuju zkrátit vodítka a jinak až na to, že mě Bohouš neustále obchází zezadu, takže se motáme, je to celkem pohoda.

Fifi
Z jednopsi byt behem chvile trojpsi je pomerne zajimavy.
Je to strašná prča Jedinej problém je, že malej fňuká, když jdu pryč (i když je s klukama, takže se mi blbě protáčej odpoledne všichni na nějakou samostatnou práci, takže s nima dělám míň, než bych chtěla a nemám moc prostoru, to prcka naučit, tak zatím jen doufám, že si zvykne...
Brrrrrrrrrrrrrr!!! Tri sedivy vlasy navic?
Celá hlava
Malej bude dobrej kujon, bacha na nej!
Pořád má lepší přivolání, než Adam a přišlo mi, že ho Áda strhnul.
Jako zvěř ho zajímá dost, i ftáci. Ale během pár minut je schopnej pochopit, že mě má vnímat a že je to větší prča, než holub.
Hrozně mě u něj překvapuje, jak strašně moc je motivovatelnej pochvalou a kontaktem se mnou. Fakt mě to u teriéra překvapilo. Takhle moc to nemá ani Charles a to je povahově typickej labrador....

birma
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2017 21:48
- Nahlásit

našla jsem teď malýmu měkkou bouli na hrudní kosti. Myslíte, že to může mít od postroje?

Maya
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2017 22:12
- Nahlásit

birma
nemá tam osinu nebo píchanec nebo něco?
Dorin taky furt obíhá zezadu, s flexinou fakt sranda, za ty léta už mám rekord v přeskakování špagátu

Maya
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2017 22:15
- Nahlásit

cernej caj
dík už jsem to našla, to je nějaká americká norma, teoreticky by to asi mělo bejt, možná to teda za ty prachy zkusím
http://w-video.cz/images/mapa.jpg

birma
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2017 22:24
- Nahlásit

Maya
nemá tam osinu nebo píchanec nebo něco?
právě že jsem našla jen nalitou hrču velkou jako můj palec a jinak nic uvidím, jak to bude vypadat ráno a buď ho na veterinu vezme Petr dopoledne nebo já navečer. Bejt to nějakej tahač, tak tipuju ten postroj, ale on chodívá většinou i na prověšenym vodítku. Pravda občas si do něj napálí, ale kterej pes ne...

<< 1 ... 144 . 145 . 146 . 147 . 148 . 149 . 150 . 151 . 152 . 153 . 154 ... 580 . 581 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání