Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Esusovou 5
<< 1 ... 144 . 145 . 146 . 147 . 148 . 149 . 150 . 151 . 152 . 153 . 154 ... 580 . 581 . >>
Autor Zpráva
Fifi
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2017 22:28
- Nahlásit

birma
Pořád má lepší přivolání, než Adam a přišlo mi, že ho Áda strhnul.
I tak jsem myslela to "bacha na nej" - ze smecka je proste smecka. A maly libeznik mohl klidne strhnout Adamitu, to staci mrk na sebe coklum a hurrraaaa...
Hrozně mě u něj překvapuje, jak strašně moc je motivovatelnej pochvalou a kontaktem se mnou. Fakt mě to u teriéra překvapilo.
Nechval dne pred vecerem, mate ho prece jen chvilku, relativni. Ted je hujer i co se privolani tyka, jak se votrkne, jak rikam, preventivne bacha na nej. A jinak oni terosi fungujou prave na pochvale a kontaktu, s nicim jinym u nich neporidis.
našla jsem teď malýmu měkkou bouli na hrudní kosti. Myslíte, že to může mít od postroje?
Klidne muze byt, Kremylek mela takovou hrcu celej zivot prave vedle hrudni kosti, nebyla to tukovka, ale "mekka boule". Dle myho taky od postroje tahaciho.

Fifi
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2017 22:31
- Nahlásit

birma
právě že jsem našla jen nalitou hrču velkou jako můj palec a jinak nic uvidím, jak to bude vypadat ráno a buď ho na veterinu vezme Petr dopoledne nebo já navečer. Bejt to nějakej tahač, tak tipuju ten postroj, ale on chodívá většinou i na prověšenym vodítku. Pravda občas si do něj napálí, ale kterej pes ne...
Jestli mu to nateklo takhle rychle, nemohl ho treba Ada stipnout, kdyz sexualne prudil? Ne pres kuzi, ale jen zhmozdeninu. To jen dalsi alternativa k otlacenine od postroje.

Maya
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2017 22:54
- Nahlásit

Nemáte někdo zkušenost s olejovým radiátorem? žere to moc elektriku?

birma
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2017 23:51
- Nahlásit

Fifi
No on už právě to počáteční po útulkový super přivolání dávno nemá. To mu vydrželo dva dny. Pak neměl asi týden vůbec žádný a teď má to běžný přivolání rozmazlenýho psa - přijdu pokud nemám nic lepšího na práci
Štípnutí od Ády mě taky napadlo, ale to by ho bolelo, ne?

Fifi
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2017 23:58
- Nahlásit

birma
A tak si vem, kolik zmen se udalo v tom zivote Zurika behem par tydnu, to je tockolotoc. Muze bouli mit od postroje, muze od stipance od Ady (esli je v nem teros, tak i kdyz boli, tak nic nerekne). Je to pes neochozenej v postroji, voditku, obojku, hrcu muze mit i z toho, ze na neco narazil v trysku... Ja bych to sledovala, kdyby to bylo neco jak kousanec, hematom, hralo to - resit s vetem. Jinak bych si spis treba vsimala, jak se teda opira do postroje, na kterou stranu se vic toci, kam se mu to pak povysune - snad to bude jen timhle, tvori se mu "pracovni" mozolove.
Maya
s olejovým radiátorem? žere to moc elektriku?
Mam zkusenost s lihovym varicem, nezere elektriku vubec.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2017 06:53
- Nahlásit

birma
tak to he husty ze za tech par tydnu ma privolani lepsi nez adam, to ti asi taky ulehcuje?

fifi
no a proto sem si na dovcu odpustila slovensky raj

Xerxová
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2017 08:05
- Nahlásit

čaj já zase složitě bádám, co je a není na trase průchozí pro dogu... I když je to kamzík jizerskohorský... tak svá omezení má. Jakmile to má stupy kamenitý, vyleze i to, kde lidi mají pomocné řetězy. Ale kde je veleschod se žebříkem - končíme...
Pozor - podle aktuální předpovědi už má být chvilku hezky (tj. nemá lejt) v pátek a chvilku v neděli. Pokrok

Fajka
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2017 08:08
- Nahlásit

Mlha, tma, nevlídno vlezlo....fuj...
Topíme

Fajka
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2017 08:10
- Nahlásit

Xerxová

aktuální předpovědi už má být chvilku hezky (tj. nemá lejt) v pátek a chvilku v neděli
to se ještě x-krát změní snad tedy k lepšímu !

Xerxová
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2017 08:32 - Změnil/a: Xerxová
- Nahlásit

Fajka horší - než to bylo dle předpovědi od víkendu do včerejška - to být nemůže. To si neustále trvali na neustávajících srážkách - jediné, co se měnilo bylo skupenství a množství...

Včera večer tam nasněžilo - a ráno svítilo slůňo na pocukrované kopečky... Kdyby chtělo být hezky - tak by se babča kochala, Pepa fotil, psisko mohlo lítat po zahradě, dalo se chodit po kopečkách a Trpajzlíci by nezmrzli...
Nejbližší kamera je tahle: v jednom dřevěném domečku budeme bydlet.

edit: a zase tu předpověď o kousek vylepšili

birma
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2017 08:42
- Nahlásit

Fifi
tak si vem, kolik zmen se udalo v tom zivote Zurika behem par tydnu, to je tockolotoc
j to i samozřejmě uvědomuju. On všecno bere se stoickým klidem tryskomyši Mám pocit, že jak se ještě nezastavil, tak si to ani neuvědomil
hrča ypadá od postroje - on má vepředu velký oko a ona do něj tak nějak pasuje. Takže asi někdy vylítnul a vzal to blbě...

cernej caj
to he husty ze za tech par tydnu ma privolani lepsi nez adam, to ti asi taky ulehcuje?
Spíš to svědčí o tom, jak mizerný ho má Adam

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2017 09:37
- Nahlásit

birma
neni to hen tim ze se treba rychle uci? kterej skoro dospelej pes ma za mesic pekny privolani?

xerxova
tak s pocasim super.

birma
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2017 11:23
- Nahlásit

cernej caj
on se neučí moc rychle. Blesk na učení se je Charles. Bohouškovi už víc jak týden vysvětluju povel k sedni. Sedá si hezky, ale přidání povelu ke cviku naprosto nechápe. Neumím mu to nijak vysvětlit. A přivolání nemá hezký, jen lepší než Adam
Charlosovi něco ukážu a on to po dvou vyzkoušeních chápe, umí, generalizuje. Nechápu u relativně staršího psa, kterej doteď mozek k ničemu v životě nepotřeboval. Bych brečela nad jeho nevyužitym potenciálem. Trochu si s nim pohraju a vidím to na jaro na nějaký základní zkoušky z poslušnosti, dogdancingu a až začnem s noseworkem, tak tam bude taky asi jako střela. Zní to hnusne, ale Adam je proti němu napůl idiot.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2017 11:44
- Nahlásit

birma
nojo proste pes od psa... asi adam v te smesi nema nic s mozkovyma bunkama, co je hodne vtsazeny na to snadny uceni...

Maya
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2017 11:48
- Nahlásit

birma
nene Adam je jak Loki tak chytrej ze proste nevidi duvod nad tim premejslet a vubec se tim nejak zabejvat a tak jen pusobi jako idiot ve skutecnosti je ten chytrejsi ten hloupejsi jen slepe a bezmyslenkovite nasleduje povely
ano ano mohli bychom vypravet na tema chuze u nohy ale huraa jiz alespon na gesto uz pochopil lehni
co pochopil velice rychle je sedni a dej pac bo myslim ze to bere ze to je stylem za malo penez hodne muziky a bez vyrazny namahy a nebo delani neceho co nechce si neco vyzebra

Fajka
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2017 12:50
- Nahlásit

V zeleném kyblíčku,
měli pejsci vodičku,
Vodička už v kýblu není,
Ejminka si myslí, že to změní.
Vzala si ho do držky,
rozštípala na cucky.
Koza jedna maličká!
A tak objednala panička,
bez velikých vytáček,
malý kyblík plecháček!

birma
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2017 13:09
- Nahlásit

Maya
jenže u Adama třeba vidíš, že chce cvičit a baví ho to, ale učení jde hrozně pomalu. Úplně vidíš, jak ho občas to myšlení bolí.
U malýho je to ještě trochu jinak, pro něj je myšlení prostě jen rzda v pohybu a v dělání něčeho zajímavějšího. Tam až bude vybudovaná motivace, bude to super. Aspoň doufám.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2017 13:25
- Nahlásit

fajka

Xerxová
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2017 14:11
- Nahlásit

Fajkamyslím, že ti naděruje i plecháč Night rád nosí věci - posledně mu páník dal z auta odnést svoji kovovou turistickou flašku... Má ji teď krásně hrbatou - barva leze dolů, neb psíček trošku stisknul. Ale donesl - a pak že kov psi do huby neradi...

Maya
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2017 15:14
- Nahlásit

Xerxova
no Lokiho dost oblibena hracka na kousani je lzice
birma
no vsak i ne vsem lidem je dano, zrovna jsem shodou okolnosti dneska rano cetla toto https://nazory.ihned.cz/komentare/c1-65878330-slou pek-martina-maleho-co-s-lidmi-kteri-si-neumi-dat-d ohromady-dve-a-dve?utm_source=www.seznam.cz&utm_me dium=sekce-z-internetu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2017 20:30
- Nahlásit

Maya
dobrej clanek.

mam uklizeno, bohuzel nemam zabaleno zitra po 3tydnech tancovat, umru ale nejak mi to ted nevychazelo. Jakoze nemuzu rict, ze se uplne tesim na podzim a zimu, ze bude zima a nic moc na ven, ale zase budu pekne drzet ten rozhasenej tydenni rezim

Xerxová
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2017 20:51
- Nahlásit

čaj mám uklizeno a snad i zabaleno. Teď jsem byla na procházce - aby byl svět ještě v pořádku Neb psisko je již pochopitelně ve střehu.
Začínám věřit, že páteční ráno by mohlo být slunečné (a zmrzlé a nasněžené)

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2017 21:04
- Nahlásit

Xerxová
urcite bude paradne naslas trasy, ktery zvladne psisko OK? snad pokud nebudou zebriky znaceny, tak by problem byt nemel?

kachna_
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2017 21:19
- Nahlásit

dělám katalog naší výstavy. zbaběle jsem se rozhodla, že barvu, kterou neznám já ani vzorník, prostě opíšu a budu se tvářit, že vůůůůůbec, ale vůbec nejsem posuzovatel.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2017 21:30
- Nahlásit

čaj my budeme delší trasy chodit relativně málo - jedeme kvůli babče a tak ji nebudeme nechávat celé dny samotnou
Zítra obejdeme "rybník" a humna. V pátek bychom chtěli na vrcholek Folkertu a takový malý okruh - to by mělo být pro Nighta v pohodě (ferata je z druhé strany). V sobotu má být hnusně, takže to vidím pro Trpajzlíky na termály a možná nějaká lanovka (Nighta se mi nechce vozit nahoru a zase dolů - spíš spolu vyrazíme na nějakou delší procházku po oblých lyžařských svazích) a neděle a pondělí je daleko...

kachna těžký je život rozhodčího Alespoň koukni, jak králík bude vypadat "naživo"

kachna_
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2017 21:44 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

Důrazný rozkaz v podání naší dcery
URL

(v podání naší hodné dcery, která si nemohla vzpomenout, jak se píše velké psací D)

kachna_
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2017 22:01 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

Xerxová
Alespoň koukni, jak králík bude vypadat "naživo"
To jsem koukala (teda ne na živo, strejda google pomohl), je to nějaký meziprodukt, takový nepovedený japonský králík, ale zviřátka jsou to pěkná, možná, že by si ten barevný ráz i zasloužil výstavní kategorii.
Je to barva želvovinová

Maya
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2017 22:01
- Nahlásit

kachna_
není nic vidět, máš to ve sdíleném albu?
jak vypadá barva kterou neznáš?
Xerxová
tak si užijte pěknou dovolenou, tady má celej víkend lejt, doufám, že se pletou

dorazily mi tréninkový ňamky pro Lokina který miluje, ale v sobotu cvičák nebude, vezu mámu k doktorce a v plánu bylo tak akorát pocourání městem, co budu dělat v dešti nevím, v čekárně se mi čekat nechce

Maya
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2017 22:02
- Nahlásit

kachna_
jako želvovinová kočka?

kachna_
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2017 22:06
- Nahlásit

Maya
o želvovinová kočka?
jj
editovala jsem to. Naivně jsem si myslela, když to sdílím přes fb, že to půjde zobrazit bez dalších úprav

<< 1 ... 144 . 145 . 146 . 147 . 148 . 149 . 150 . 151 . 152 . 153 . 154 ... 580 . 581 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání