| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2017 20:53
- Nahlásit
kachna_
tak nas spic se neztrati, jeste se nepohlz zvedle postele
no segra me taky za bubinek pro t starsi nepochvalila... pak se protrhl a bylo
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2017 20:58
- Nahlásit
kachna tady by se už asi briketky hodily... Vichr a devět stupňů není zrovna teplotně příznivá kombinace Byla jsem venku (kontroluju každý večer zamčení garáže a sklepa - Pepa nechává často garáž otevřenou a babča pro změnu nedovírá dveře od sklepa a zamyká "naprázdno") a psík jen vystrčil nos ze dveří a vrátil se k páníkovi do pracovny. Ulehl na koberec a tváří se, že pilně pracuje... A to už přestalo pršet (i když vítr ze stromů té vody hází dost)
|
birma
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2017 21:18
- Nahlásit
Jsme s malym po očkování na návštěvě u mamky. Právě rozštípal kelímek od kyšky, asi půl hodiny nosil balonek, strašlivě dlouho dobýval pamlsky z hraček, prošmejdil celej byt a as 2 minuty spal - vet mě varoval, že může bejt apatyckej
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2017 21:36
- Nahlásit
birma
vet mě varoval, že může bejt apatyckej
Vet?
Jinak vitej v terierim svete, Bohousek zni jako typickej exemplar.
kachna_
Ctvrtek to urcite jisti s briketama. Nebo jinej nehodici se termin.
Bazusak spucnul veceri s velkym gustem, timto ji prohlasuji uz za beznou pacientku berouci atb. Huuuuuuuf!
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2017 22:36
- Nahlásit
Fifi
tak super že už je OK a atb zabraly
kachna_
s nadměrnejma balíkama maj vždycky technický potíže, taky už se mi stalo, termín doručení je zcela náhodný, takže klidně čtvrtek, pojedeš si pro to na poštu
birma
ooh jak jsem ráda za Lokinka, včera jsem mu narvala míčky do prokouslýho kopačáku, tak si to dal mezi packy dloooooze nad tím dumal
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2017 23:18
- Nahlásit
Maya
pojedeš si pro to na poštu
jsou to tři palety, jedna paleta má 830 kg a je v Malešicích . Představa, jak to překládám do KIA je z části komická, z části děsivá. Přemýšlím, co víc
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2017 11:00
- Nahlásit
z cvicaku doma Lokinek byl hodnejsi nez jsem myslela a pochvalen
akorat oo navratu k autu na podlaue u spolujezdce velka louze vody toz jsme to vysusili a domu dojeli kde se tam vzala netusim toz mam docela obavy aby nas auto neopustilo to by byl pruser
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2017 11:01
- Nahlásit
kachna
ty jo to posta vozi az tahle palety? to jsem ani nevedela me meli oroblem i s 50 kg
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2017 11:10
- Nahlásit
Maya
mam docela obavy aby nas auto neopustilo
to by asi nemělo, ale co by to mohlo být, to netuším. Já bych to asi ani nepoznala, děti rozlejvaj vodu vcelku ve velkym a všude
to posta vozi az tahle palety?
taky mě to překvapilo
meli oroblem i s 50 kg
to se myslím nevylučuje
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2017 11:24
- Nahlásit
kachn
no ted jsem si nasla ze by to mohlo bejt z ostrikovacu a oravda jsem si s nima ostrikla dneska okno prvne a nebo tsky prej z topeni
to by sis urcite vsimla byl toho rybnik jeste ze vozim kvuli Lokinovi nekolik rucniku a zustaly nepoblity
tu trixie spojku ke ksirum ma moc dloihou potrebovala bych nejakou kratsi
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2017 11:26
- Nahlásit
tak naramek mi pise ze spim hluvokym spankem dyl nez 80% lidi ja to furt rikam ze blbe usinam ale jak usnu tak jsem tuhos
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2017 11:31
- Nahlásit
maya
melas dovreny okynko, pripadne to stropni? prselo? nebo neprselo? przkoumalas palubku a tak, zda tam nkde neni vlhko ze by se dalo zjistit, ze ti tece placnu voda z ostrikovace? ale voda na podlaze spolujezdce je divna, nevylila se ti i treb nejak lahrmev s vodou? to urcite nebude nic hroznyho.
tak lokinek bul sikulkaaaa ateda aspon vidis ze naramek meri spravne
mame zajemce o feldicku, nase nejlepsi auto (nejlip se mi s nim jezdi, ale jak je to 1,9 nafta tak nemam strach ze to nerozjedu treba do kopecka, pac to pekne tahne a na okresce ikdyz pres 80kmh nejezdim citim, ze je prstor kdyby neco a uklidnuje me to, coz u fiatky ani formanky prostor tomu slapnout neni.. a taky mela krasne velky zrcatka ale zas je to nejlip prodatelny, formanku by nikdo nekoupil nebo "zadarmo" a fiatku nechcem dat.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2017 11:53
- Nahlásit
cernejcaj
neprselo lahev tam nikde nebyla a voda jen na podlaze, za tu hodku a pul co to stalo na oarkovisti
az prijde bracha tak se mi koukne na ty ostrikovace jestli to teda neni orazdny ja nevim kde to je
tak at dobre prodate tak zase dve auta vam budou stacit
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2017 12:45
- Nahlásit
a zase houby... Začínám vymýšlet, kam se vydat zítra, aby nebyly zase houby Psisko je otrávené - když sbíráme a čistíme, stojí kus od nás a čumí, jako když neumí do pěti počítat. Až jsem měla strach, jestli mu něco není. Tak jsme udělali pokus - vyrazili jsme naší obvyklou rychlou chůzí a hřiby nechávali v lese - a psisko ožilo, lítalo, klacky tahalo... A pak už jsme sbírali jen na co bychom šlápli a čistili za pochodu. I tak jsem to teď krájela a čistila dvě hodiny. A to jsem půltašku rovnou nasypala sousedce
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2017 15:04
- Nahlásit
xerxova
nemuzes je proste ignorovat?
maya
tu spojku zkratis samodomo, bud prosit reznou niti nebo dat nekomu na prositi, pripadne tam prostr udelej nekolik uzlu za sebou
nenavidim kamosku. byly sme na obede, mela.sem.cas na bus tak ze v hervisu 2+1 boty zdarma.a.ona uz rok mluvi o.novejch. no ma dvoje boty a ja jedny... ujel mi autobus ale tak sme se sli do rockpointu podivat.ze tam maj vsechno vzdycky drahy tak se jen kouknem... jo mame jak dvojcatka obe novy kalhoty
taky mam neco pro ferinku na zvykani ze zverace, at z toho taky neco ma
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2017 15:36
- Nahlásit
čaj ignorovat krásné pravé hříbky a oranžové mladé křemenáče nejde Dokážeme nesbírat klouzky i babky a kvůli rozmatlání mezi těžšími mokrými houbami i růžovky a lišky (to pláču, ale dokážu to). Nakonec (tedy asi už od třetiny trasy) jsme sbírali jen houby, co byly na cestě. Jen jich i na té cestě bylo nějak víc, než je normální...
Naštěstí krásně svítilo až asi do tří sluníčko, tak stihly i trošku zaschnout. A večer jim přitopím v krbovkách... aby nezačaly plesnivět dřív, než uschnou
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2017 16:17
- Nahlásit
tento týden...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2017 16:37
- Nahlásit
Po vcerejsim celodennim desti je vsechno slusne nacucany. Taky se diky desti rozvonely pole - zejmena lan celeru byl naprosto uchvatnej, citim ho jeste ted, naadhera. Letos to je fajny, u domu je cibule (uz jsem dve prepravky nasbirala z toho, co zbylo po sklizni), mrkev dozrava o kus dal, na celer teda taky dojde a coby bonus hlavkovy zeli...
Xerxová
krásné pravé hříbky a oranžové mladé křemenáče
cernej caj
U tebe teda uspesnej lov, koukam. Nechtela si se valet v posteli??
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2017 16:54
- Nahlásit
no ma dvoje boty a ja jedny
tak jestli ty zdarma, je to dobrá práce
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2017 16:58
- Nahlásit
Fifi naplánuj si cestu Smaženicový základ půjde zase na mražák...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2017 17:32
- Nahlásit
Xerxová
no chapu, ze takovej houbar jako ty, to musi byt hodne tezky premahani to nezvednout
ten prostredni les je naaaadhernej! jinak jako vzdy moc pekny fotky s krasavcem v ustredni roli
Fifi
nezhorsuje ti to alergii? nicmene aaaa celeeeer to musi nadherne vonet jinak teda zavidim tyhle "nakupy", ja zapomela koupit cibuli dneska zjistuju
no tak sem musela jet nakoupit, protoze jak mi bylo zle vcera tak sem jela z prace hned dom a dneska je to krapet lepsi a dostala sem hlad
kachna_
bohuzel
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2017 17:52
- Nahlásit
kalhoty kdyby mi nekdo chtel desne zavidet jak mi to bude seknout nekde na vylete
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2017 18:32
- Nahlásit
cernej caj
kalhoty pěkný, ale takhle nízkej pas bych nechtěla ani zadarmo
Xerxová
má zákaz už zde psát o houbách!!!
hustě závidím
fotky krásný jako vždycky, vy byste mohli klidně vydávat kalendáře nebo tak něco
a na fb máte jedinečnou příležitost vidět mě na cvičáku
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2017 18:36
- Nahlásit
Maya
to sedy nad snutkou patri taky ke kalhotum, mam je skoro az k pupiku, ale jde to ohnout, kdyby to vadilo, tak se mi to prave libi, ze me to netlaci do briska snurka je pod nim a ten elastickej pasek me netlaci nastesti
treba ti taky posle krabici, jestli mas malo
ja uz sem te prilezitosti vyuzila a tu socializaci vam chvalim nevim ale, kdo se socializoval vic a jak to lokimu slo?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2017 18:43
- Nahlásit
cernej caj
treba ti taky posle krabici, jestli mas malo
já nemám nic, chci se jít mrknout zejtra,ale pochybuju, opět určitě nebude ani prašivka, jeden den deště to nezchrání, dneska už bylo polojasno
ja uz sem te prilezitosti vyuzila a tu socializaci vam chvalim nevim ale, kdo se socializoval vic a jak to lokimu slo?
u mě už je na socializaci pozdě, ale tam naštěstí nemusí člověk moc s lidma komunikovat
Loki byl pochválen, ale ono se tam zatím moc necvičilo, bylo nás tam pár a všichni psi mladší
pak před koncem dorazila pokročilá skupinka a Lokimu se moc nelíbil ruskej teriér, asi si ho spletl s medvědem a chtěl ho zahnat štěkotem
ale to už jsme odcházeli a snad si časem zvykne i na ty velký psy
kažodpádně je to takový klasický cvičák, pán má maliny, ale mluvil celkem rozumně a mě nejde stejně o nic jiného než aby se Loki naučil vnímat i za ztížených podmínek a to asi účel splní když tam párkrát půjdem
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2017 19:05
- Nahlásit
Maya
ale tak zas je to fajn, pokud se ti to tam i libilo tak se to hodi, ze si natrenujes co potrebujes, trochu se loki skamaradi s psama...
slysela sem ranu z kuchyne, doufam, ze se mi chytila kuchynska mys do nastrahy
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2017 19:26
- Nahlásit
cernej caj
mámě nefunguje na tom novym pc program z foťáku, nevíš jestli neexistuje nějakej program, kterej by otevřel ty obrázkový složky a stáhnul tam fotky z karty tak na ty dvě kliknutí
jako se obávám, že kopírovat to do průzkumníka se nenaučí
nebo neumí to zoner? má tu zoner10 na cd
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2017 19:27
- Nahlásit
cernej caj
nezhorsuje ti to alergii? nicmene aaaa celeeeer to musi nadherne vonet jinak teda zavidim tyhle "nakupy", ja zapomela koupit cibuli dneska zjistuju
Vubec, dyk je to jen vonavy listi. Navic mi Troldak jednoho pidicelera donesl, vykutal ho z bahna, ze prej tam pod nim byla mys. Do polifky dobrej. Celer, ne Trolda. S cibuli teda lity, ta se v nekterych jidlech blbe vynechava ci nahrazuje.
Pekny kalhoty, dobre, ze sis udelala radost. A boty mas jaky? - zase bude story, jak se ti tam nevejde palec ci malec?
Maya
pán má maliny, ale mluvil celkem rozumně a mě nejde stejně o nic jiného než aby se Loki naučil vnímat i za ztížených podmínek a to asi účel splní když tam párkrát půjdem
Tak to je fajny, Lokimu se to urcite bude libit a i panicka se teda votrka. Pipina pruhata mela dneska taky ztizeny privolani, kdyz se mezi zelim mihala kocka a pak se zjevil v zatacce bezici clovek - nevim, kdo z tech dvou se leknul vic (bezec mel samoze v usich naky sluchatka a slysel prd).
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2017 19:36
- Nahlásit
Fifi
tak ja nevim, zda ti vadi jen pyly nebo treba i ta vune jako takova?
to je troldas sikula. Dobre, ze si nemela mysi vyvar
normalne boty se zdaly celkem OK na sirku, a hlavne uplne luxusne mekoulinky! Sketchers boty - jeste ze na vymenu tam sou sedy tkanicky, v cerny bohuzel nemeli velikost... Na vylety nebudou, bych se asi bala ze se ten svrsek rychle znici, ale ne ze by to asi neslo
tak sem uz udelala cistku a jedny stary kalhoty sly do pytle s oblecenim na charitu za ty novy.
no bezec se mozna mel ceho leknout kdyz nic neslysel, ale co pruhatec
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2017 19:41
- Nahlásit
Fifi
chudák Trolda, když nejsou balony, jsou běžci
cernej caj
botky jsou pěkný
|