| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2017 14:42
- Nahlásit
to je super tetovani
https://www.dropbox.com/s/o9vrhvsutprvf8o/.faceboo k_1492774963522.jpg?dl=0
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2017 14:46
- Nahlásit
tak super ze anflinq nqkon3c stoji za to i pres rvy obavy
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2017 14:57
- Nahlásit
cernejcaj
jsem dobraaa rozlustila jsem to nakonec
jj akorat on v pulce cervna odjizdi domu a jeste nam nerekl jestli se vrati
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2017 15:21
- Nahlásit
tak snad brzo
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2017 08:41
- Nahlásit
tak na ráno byla předpověď jakžtakž... a tak jsme už před sedmou ráno byli v lese. Všude plno vody, po chvíli i z nebe. Chvíli déšť, chvíli mokrý sníh, chvíli malé ostré krupky... Ušli jsme asi 8 kiláčků - asi hoďku a půl venku. Psisku voda nevadí - teďjsem ho vytřela froťákem a padnul na pelech k radiátoru. Jdu si uvařit kafe a usušit hlavu - kape mi do klávesnice
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2017 08:54
- Nahlásit
Xerxová
to teda muselo byt nadeleni, ale tak hlavne, ze pro psika cokoli
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2017 09:13 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
Cvičím angličtinu a měla jsem přeložit větu:
"he turned water into wine"
tak nad tím přemýšlím, že jako jestli točí (edit. točil) vodu do vína, pak jsem si pomohla překladačem a ejhle, ono je to
"proměnil vodu ve víno"
Udělala jsem z chudáka Ježíše nepoctivýho hospodskýho
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2017 09:56
- Nahlásit
kachna_
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2017 10:16
- Nahlásit
Kachna perlíš
ehmmmm - chvíli poté, co jsem došli domů vylezlo slůňo...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2017 17:15
- Nahlásit
ja rano nesla s psama ze si to uzijem odpo a je dost hnusne a poprcha se mi nic nechce
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2017 17:40
- Nahlásit
my ráno promokli a od té doby tady slůní... Ale neva - my nejraději chodíme ven poránu
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2017 18:11
- Nahlásit
takový klidný psíček (i když na těch posledních je vidět, že se i někdy zastaví... všechno z tohoto týdne...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2017 18:19
- Nahlásit
a taky nějaké ty bezpsí... i když těch je málo
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2017 18:22
- Nahlásit
Xerxová
nadherny fotky! a teda nepsi se stromem je nadherna!
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2017 18:47
- Nahlásit
Xerxová
krásný fotky, vy musíte mít snad už tisíce fotek, kde to skladujete? to se snad ani nemůže vejít na jeden disk
u nás celý den leje, přestalo teď před chvílí, tak jsme si akorát s Lokinem zahráli fotbal, koupila jsem mu novej míč ve sportu a držííí
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2017 18:56
- Nahlásit
Maya tisíce a tisíce... jojo - za ty roky, co znám svoji polovičku, tak stále fotí a fotí. Já mám mamuta, on foťák - a krásně se to doplňuje.
Poctivě psané týdeníčky a srovnané fotky se někdy hodí. Třeba teď jsem na Zvířetník poslala povídání o třech různých výletech na Ralsko (a fotky mají často stejný motiv). Nebo dohledáváme počasí, který rok se kde bylo,...kdy jsem si pořídila nové boty či kdy se natíraly okapy
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2017 19:10
- Nahlásit
Maya
tak jich budou mit vic, no tech disku
tak snad chvili vydrzi balonek lokimu
Xerxová
tak to je skvely, ze to takhle mate
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2017 19:18
- Nahlásit
Maya a koupila jsi ten na házenou ?? Nám se osvědčil nejvíc. A dělají je ve více velikostech - od "dětských" po standardní
|
birma
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2017 22:17
- Nahlásit
Xerxová
tp jsou překrásný fotky!
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2017 22:44
- Nahlásit
Xerxová
jj,však je to super, když se koníčky takhle doplňujou
míč na házenou neměli, tohle je prej nějakej míč do haly, nevím na co, vypadá taky jako velkej tenisák, akorát místo tenisovýho vzoru má fotbalovej někdo ho vyfotím
ale drží že není nafukovací a je teda furt tvrdej a Lokimu se do tlamy nevejde, tamten asi trochu ušel a jak byl pak měkkčí, tak už ho chytnul zubama
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2017 13:04
- Nahlásit
tak sem si dala hennu a asi jak je stara uz (mam ji cca 2 roky), tak uz tenhle posledni prasek vubec nebarvil bych necekala, ze to muze takhle prestat fungovat, ze by se ty barviva jako vyparili ze zip sacku...
mam upeceny bananovy muffiny. nenasla sem recept tak sem tam nahazela od oka uplne vsechno dobry
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2017 14:48
- Nahlásit
my dopoledne vylezli na Klíč (já v krátké době podruhé) - a docela i bylo vidět do kraje. Sice nás dvakrát chytla chumelenice, slůňo se skoro neukázalo... ale dobrý.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2017 18:44
- Nahlásit
dnešní KLíč - je z něj úžasný kruhový výhled. Šli jsme ze Svoru po červené - ten pohled pak zpátky už z modré od Kamzičí studánky je hrozivější... Ještě že jsme to nešli obráceně - to by se mi lízt nahoru snad ani nechtělo
jo a na té šesté fotce je další cíl - Ortel - ale to vypadá tak na dvacet kiláčků - a to chci hezčí počasí, než dnešní sněhové přeháňky a čtyři stupně...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2017 20:58
- Nahlásit
Xerxová
to je jak najt videsil tu slecnu?
jinak naaaadherny fotky, fakt uplne bych sla na vylet hned u nas dopo slunicko, odpo trochu desne. snih vam nezavidim
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2017 21:55
- Nahlásit
u nás odpolko střídavě, jsem šla s Lokinem asi hodinu a půl a střídavě sluníčko a přeháňky zmrzlýho deště, tak lepší než normální déšť, alespoň jsme nepromokli
ale teď mě hrozně bolej nohy, což je teda neobvyklý, tak doufám, že na mě něco neleze, příští týden prodloužený víkend a má prej bejt hezky a chci si vzít v pátek dovolenou
Loki má zejtra první narozky, chtěla jsem udělat repre foto, ale on už se tak straaaašně nerad fotí
takže nejlepší foto dne
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2017 22:20
- Nahlásit
Jo a nová várka Lokinovejch sourozenců prej jde převážně ke špicařům, asi jsme udělali reklamu na fb. Doufám, že mě někdo nezabije.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2017 05:56
- Nahlásit
Maya
Loki má zejtra první narozky,
fíííha, to to letí, všecko nej Loki
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2017 06:22
- Nahlásit
Maya fakt to letí - on už je lapíkovi rok Na fotce je krásně vidět, co si o povinném focení myslí
Tak přeju hlavně hodně zdraví
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2017 06:48
- Nahlásit
maya
vs3chno nejlepsi lokinkovi k narozeninam!
no ja podle tvejch popisu lapinku snad ani nechcu i kdyz je krasna, tak su zvedava, az se tu jednoho dne neukazes, je to jasny
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2017 10:37
- Nahlásit
teda koukam na nabidky prace v Bn a na rozdil od lonska je fakt docela vyber bych si i vybrala, no oni asi me ne bo by brali mladsi, ale jako ty platy?? hrubyho min nez mam ted cistyho si popravde nedovedu predstavit s tim vyjit
ale asi jen diky tem platum to visi na netu ty lukrativnejsi prace se asi furt shanej jinak
|