| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2017 15:18
- Nahlásit
Xerxova
bazant pruzkumnik je jich porad vic a vic tak asi hledaj novy teritoria
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2017 16:06
- Nahlásit
Xerxová
Bažanti by se mi líbili. Ale našim psům taky
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2017 16:07
- Nahlásit
tak uz si na me stezoval s2f, ze se vyvaluju s telefonem (v polesni pauze) pac jinak se ho skoro nedotykam, zato o pauze sem sedela u sebe a mela pusteny testy na ktery sem koukala, a jednim okem sem byla na mobilu zcela bezostysne... takze ale hadej se, zes mela pauzu... rovnou vroubek
jinak sem mela dneska svuj prvni malej ukol, kluci poradili a hned to ubehlo mnohem rychleji jo, v praci se mi libi
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2017 17:44
- Nahlásit
cernej caj
rovnou vroubek
nj, jak já tohle nemám ráda
v praci se mi libi
tak aspoň, že tak
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2017 17:52
- Nahlásit
kachna_
nj, tak holt o pauze musim sedet a cumet asi do zdi, protoze kdyz si nesmis hrat s vlastnim telefonem, tak si asi nesmis cist asi vlastni knizku ani nebo ja nevim... nebo proste jit stat ven pred budovu, aby to jako bylo jasny ze mam pauzu
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2017 18:08
- Nahlásit
cernej caj
To je dost pakarna teda, snad to bude jediny minus. Nebo se ozves, ze o pauze si muzes delat, co chces.
Xerxová
Kdyby byla byvala bazantice u nas se vyskytla, uz bych hledala recepty na bazanta nebo bych nemusela vecer krajet psum zeleny drstky... V poklidu by jiste nikam nepreletela.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2017 18:17
- Nahlásit
Fifi
no jo holt holky by si ji asi podaly, co? otazka, co pruhatec?
jojo, taky si rikam, zatim su fakt docela nadsena a su hlavne hrozne rada, ze sem vybrala "dobre", nebo to tak na prvni dojem vypada
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2017 18:28
- Nahlásit
cernej caj
no jo holt holky by si ji asi podaly, co?
To si pis, kdyz byly schopny ulovit hrdlicku na zahrade, a ta miva rychlejsi starty ze zeme nez zabant...
otazka, co pruhatec?
Myslis, zda by se ucastnil lovu? Rozhopadne. Rychlej je na to dost.
su hlavne hrozne rada, ze sem vybrala "dobre", nebo to tak na prvni dojem vypada
To je dobre, cajdo, ze mas tenhle pocit.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2017 18:46
- Nahlásit
Fifi
a je i tak dravej nebo spis jen by sel se smeckou?
nojo, doufam, ze to klapne uz se mi dneska podarilo vyloudit problem, kterej nikdy nevideli, jen skoda, ze spis souvisi s nasim testovacim prostredim, tak mu nebyla venovana nalezita pozornost ale potencial by tam byl
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2017 18:48
- Nahlásit
cernej caj
a je i tak dravej nebo spis jen by sel se smeckou?
Neni to vrazednik, on ma spis pudy na paseni a la borderka. Ale urcite by se pridal. Teda kdyby ho k tomu Skritek pustil.
uz se mi dneska podarilo vyloudit problem, kterej nikdy nevideli,
Prosim te, prestan po nich loudit problemy!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2017 19:12
- Nahlásit
Fifi
mas recht, chci aby si me nechali a ne se me rychle zbavili
jak to mas ted z jara s vodou? lepsi po zime?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2017 19:19
- Nahlásit
cernej caj
jak to mas ted z jara s vodou? lepsi po zime?
Ve studni pribylo par centaku, co roztal snih, jinak dle mereni profiku stale vicemene nulanulaprd. Neboli pumpa, ktera ma v 7metrovy studni dosah cca 6 m, nepumpi uz davno. A ani nebude. Doufam, ze leto neprijde s tropama zase.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2017 19:33
- Nahlásit
Fifi
tak to je dost blby, sem doufala, zekdyz i nasnezilo letos a trochu to drzelo, ze se voda ve studni zlepsi... taky doufam, ze nebudou tropy... loni to bylo o malinko lepsi nez predloni, tak snad se zas blizi chladnejsi leta
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2017 19:47
- Nahlásit
cernej caj
tak snad to byl malej vroubek, i když jestli šlo o neplacenou obědovou pauzu, tak to bych se časem ozvala
co slyším od známejch, tak holt v těhle buzeračních podmínkách holt choděj každou hodku na záchod
Fifi
teda to je smůla s tou vodou, u nás je vody hodně, všude mokro, je to divný, že u vás je takový sucho, nestáhnul vám někdo pramen? bráchovi se to taky stalo a musel dělat ve studni vrt
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2017 20:17
- Nahlásit
Maya
je to divný, že u vás je takový sucho, nestáhnul vám někdo pramen? bráchovi se to taky stalo a musel dělat ve studni vrt
Ne, to je sitace v celym okoli. Tady proste prselo za poslednich let minimalne a trocha snehu byla az letos po x letech. Tezkej deficit spodni vody je vsude kolem, nekde i po tani jsou studny pry na nule. Navic ja jsem proutkar a sama citim, jak to v zemi vysycha. Kde driv neco bylo, uz neni... Mesto stahuje bourky, prehanky, tady kousek od nej je to takova mala sahara, ktery se vetsinou vsechno vyhne.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2017 20:34
- Nahlásit
Maya
to muze castecne byt problem i vetsima a vetsima zastavenejma oblastma. Jak pise fifi...
muj deda ma s vodou problem v poslednich letech vyrazne vetsi nez driv, ale nejvetsi ranu mu zasadilo ze na kopci nad nim postavili sidliste a vsechna destova voda de do kanalu a ne do kopce...
i u nas docela malo prsi, casto treba prsi v brne ale tady je jen par kapek...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2017 21:06
- Nahlásit
ehmmm - zítra mám dovolenou - ale má celý den pršet. A tak, když jsem zjistila, že Pepa jede odpoledne do Svoru pracovně tak na hoďku a půl - tak jsem se mu navezla s Najtem do auta a vyběhli jsme si na Klíč... Pes překvapen z kombinace páník oblek a kravata, já ruksáček a botasky... ale užili jsme si to parádně. Úžasná viditelnost, z toho kopce je výhled na všechny strany.
Jen tedy... mému starému foťáčku došla baterka a tak jsem na cestičce v suťovém poli vytáhla mobil a začala hledat foťák (mobil mám kvalitní, ale využívám jen dvě sluchátka a dvoje smsky a budík ) A ještě psisku vyprávím, jak je panička blbá, když to nepoužívá... a najednou vzhlédnu... a naproti psu stojí zcela bílá tůristka. A Night stojí proti ní a zírá na ni (naštěstí fakt asi pozná, na koho může a kdy má stát a vrtichvostět). S omluvou jsem ho stáhla za obojek (stáli tak dva metry ode mě) a ptám se, jestli jí nic neudělal (blbá otázka - to bych si snad všimla). Ticho... Pak tiché "ne". Neušpinil Vás ??... "ne"... " já se jen hrozně bojííím". Až mi jí bylo líto... Kdyby na mě houkla... ale ona asi fakt nemohla ani mluvit Taky si myslela, že je na tom šíleném kopci úplně sama...
Pak jsme jen potkali páníky s labradorem (a Night se krásně nechal zastavit - i když byl dost přede mnou, na volno a psa viděl) a při návratu do Svoru ještě mladíka s jezevčíkem, kterého ulovil do náruče a přes celou silnici se mě ptal, jestli svého psa udržím, když ten jeho bude řvát... Udržím, malé pejsky (navíc v náručí) už Night neřeší - navíc na šířku silničky...
Ale bylo překrásně.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2017 21:45
- Nahlásit
Zdravím!
Mně snad dneškem skončila produktová nalejvárna. Jsem groggy, ale řekla bych, že to bylo přínosné
ještě sem pro ty mimo fb hodím, co jsem o dnešní odpolední procházce psala tam:
S novou prací přišla i změna pracovní doby. Na tu je navázaná i změna doby venčení. Místo celkem volného dopoledne venčíme v pejskařské špičce.
Měla jsem hrůzu z toho, jak Adam bude takové množství psů a lidí zvládat. Zatím máme za sebou dvě takové procházky (protože v pondělí ZZO nanečisto a včera agi trénink) a zdá se, že je chlapeček ustává mnohem snáz, než já jejich páníčky. Dneska mi ukázal, že je v jejich blízkosti schopný i hledat vzorek a když se přiblíží moc, přijde mi to sám říct <3 je skvělý.
Za to já mám problém - dneska třeba amstaffka. Jsou jí tam dva roky (rozhodně jsem Ádu už nějakou chvíli měla, když si ji pořídili). Míjeli nás, Adam vzorně seděl, ona na něj zírala. Byla na stahováku, tak byla vlečena a dušena, sem tam s ní páníček smýknul (samozřejmě za stálého opakování "pojď, jdeme, ty neumíš poslouchat nebo co?"). Na krku krom onoho stahováku ještě elektriku. Když se přesunuli o pár metrů dál, poslala jsem Ádu dohledat vzorek a oni se zdržovalí stále poblíž. Při našem odchodu dostala ještě šlehu vodítkem přes záda...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2017 06:54
- Nahlásit
nektey lidi sou desny, no...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2017 07:17
- Nahlásit
příjemný pracovní proces všem... já se dneska flákám...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2017 08:35
- Nahlásit
https://www.prozeny.cz/magazin/zdravi-a-zivotni-st yl/zaujalo-nas/51407-cisteni-zubu-vetvickou-ulet-n ebo-skvela-vec-odbornici-maji-jasno
Xerxova
se mas
a uz zmenili predpoved a zejtra prej ma lejt vudem mit ode dneska az do pondelka netwr a mela uz jsem naplanovanej vylet
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2017 08:37
- Nahlásit
at ti lrestane prset
|
birma
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2017 09:35
- Nahlásit
už nemám školení, ale nemám ani žádnou práci. Zatím si nastavuju co jen můžu, ale brzy mi hrábne...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2017 11:36
- Nahlásit
birma
uc e estonsky a nejakou apkou treba 10 000 slov a frazi ae stahuhou jednotlivy kurzy a pak uz to jde offline a jde vypnout poslech tak treba tam est je taky
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2017 11:39
- Nahlásit
ja byla na angline ten dan je fakt dobrej a opravuje blby vety v mluveni a gramaticky chyby byky jsme tam jen dve tak to byl mluvenej zahul ake mam dojem ze takhle by se clovek asi jedine naucil mluvit bohuzel obvykle je nas tam vic
a zase jsme ho sokovali velikonocnim tradicnim bitum zen to spolehlive u cizincu vzdycky zabere oni prej jedi na velikonoce kapra
|
birma
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2017 11:48
- Nahlásit
Maya
jak víš, že jsem asi po čtvrt roce sedla k estonštině? pustila jsem si to na kompu, jen jsem mu šoupla sluchátka
a angličtina mě čeká odpoledne. Na lektora budem buď dvě nebo 3 jsem docela zvědavá
a pak poletííííím domů, protože ve 4 máme být s Adámkem v Jenštejně a skládat nw zkoušky na který nemáme natrénováno
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2017 11:51
- Nahlásit
birma
to mas dobry kdyz muzes mit sluchatka to ja nemuze ani na mobilu takze fakt jedine apky kde jde ten poslech vypnout
tak drzim s Adamkem palce to urcite date a kdyz ne tak se nic nedeje zejo
|
birma
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2017 11:54
- Nahlásit
Maya
tak už se mi dneska omluvili oba šéfové za to, že nemám co dělat, tudíž jim nemůžou vadit sluchátka
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2017 12:00
- Nahlásit
birma
tak to mas dobry
nejakej vtip prej
Kuidas eestlasega sõbraks saada?
Joo temaga kaks aastat ja ta hakkab vaikselt avanema.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2017 12:02
- Nahlásit
kaks budou dve a ja ta a nebo, ne?
saada je finky prset kuidas je podobny jako kuinka
|