Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Ešusovou IV
<< 1 ... 531 . 532 . 533 . 534 . 535 . 536 . 537 . 538 . 539 . 540 . 541 ... 547 . 548 . >>
Autor Zpráva
kachna_
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2017 22:49 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

Maya
a nevyplatilo by se ti spíš jezdit s bráchou třeba?
jak si hlidas to podrazovani?
Veeeelký Zetko, základ je veeeelký viditelný Zetko.
Tuhle radu jsem dostala od kamarádů, když jsem jim popisovala svoje první řidičský zkušenosti
Z počátku jsem si asi měsíc jezdila jen po místech, kde nikdo nejezdil, nechodil, až pak jsem si troufla do civilizace. Jela jsem z Jesenice až do Sedlčan!

Maya
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2017 09:17
- Nahlásit

kachna
zetko jakoze polozeny nebo jak?
jezdit v autoprazdnych prostorech u nas moc nejde kdyz vyjezdzvesnice je na hlavni kde je provoz furt
z Jesenice do Sedlcan to jsi dobra
sbrachou svagrovou jezdim ted a je to proste vopruz porad nekoho otravovat

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2017 09:28
- Nahlásit

zacatecbik nalepka na aute

napred testy a kdyz nedas testy, nepustej e na jizdy.

ale jo, aspon na nakup a tak to se brzo otrkas a pujde to, na nejaky mensi veci. dobry treba kdyby bracha/tata jezdil s tebou a ty mista kudy budes jezdit ri ze zacatku treba radil "bacha, lredbost nebo ses na hlavni, muzes) ono se to pak i naucis a bude to snazsi az pojedes sama

ja podrazuju proste dost zavcas, radsi pojedu na 2 o 200 m dal ale v krizovatce v poho nez abych pak kvuli razeni nestihala prednosti nebo motat volantem.

Maya
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2017 09:52
- Nahlásit

cernejcaj
tak to u nas teda s tema testama urcite tam bylo se mnou par lidi kteri uz jizdy meli hotovy a byli podruhy na pisemnejch ale mozna to od ty doby zmenili
tak ono jediny stesti ze alespon penny je na nasi strane mesta na kraji a je to tamfurt po hlavni
bracha bude muset jet urhite mi alespon ukazat jak se tankuje bo v autoskole jsem sice byla v mycce ale u benzinky ne

Maya
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2017 09:55
- Nahlásit

jinak myslim ze pri prvni jiízde me sklati infarkt a bude
zpravy z domova Lokinek vyhrabal vcera zasetou mrkef

kachna_
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2017 10:10
- Nahlásit

Maya
z Jesenice do Sedlcan to jsi dobra
no, spíš jsem měla kliku, jako asi spousta začátečníků . Pak jsem jela do Přerova a zpátky (zkoušky jsem udělala v červnu a jela jsem v září) a to mi dalo strašně moc jistoty, i když to teda bylo krušný (vyjížděla jsem ve čtyři a na kraj Prahy dojela v jednu)
Lokinek vyhrabal vcera zasetou mrkef
je to pašák. U nás zase ovce vyhrály nad stromama. Vysoko...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2017 11:51
- Nahlásit

maya
loki je sikula!

kachna
ses husta. muz me urco tam rok samotnou nikam nepusti

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2017 20:07
- Nahlásit

neco malo ze soboty

Maya
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2017 21:57
- Nahlásit

cernej caj
hezký, tu kytky štětkoviitou neznám
brácha má auto v servisu, tak má půjčený, tak mě vzal a výlet k hlavní silnici a zpátky a teda a na to, že jsem si prvně spletla brzdu a plyn, tak jako dobrý, jako i po tý době nemám problém s rozjížděním ani do kopce, zacouvám a otočím, ale to řazení je furt stejný peklo a to bylo jen z jedničky na dvojku

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2017 22:02
- Nahlásit

Maya
sem si sla odskocit a cihala v rosti navic potvora jinak bych ji ani nevidela

tak vidis, trochu potrenujes nahoru to slysis, ze ten motor "rve", dolu pravda je to horsi, to kdyz slysis, je vetsinou pozde

Xerxová
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2017 07:25
- Nahlásit

čaj z hlavy neznám a literaturu v práci nemám... Myslím, že tohle u nás neroste Jinak s tím odskakováním - v neděli jsem takhle objevila plantáž podbílku šupinatého (taky divná kytka) . Na fotkách není, neb kluci (s foťákem) pokračovali v cestě napřed...
Všechny fotky máš moc hezké. Studentíci měří v laborce a já se nudím při výuce (chodí jich od sedmi málo a jsou šikovná skupina)

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2017 10:19
- Nahlásit

xerxova
tak nekdy ovek objevi v rosti poklady

tak at nuda brzo skonci. co planujete na svatky?

Xerxová
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2017 12:35
- Nahlásit

ostřice štíhlá to je... nebo nějaká jiná ostřice

Xerxová
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2017 12:37
- Nahlásit

hmmm - tak Najtík se napil a pak si přečetl stránku v atlase o ostřicích... Jen tak lehce přejel po textu... a budu knížku sušit... Ať žije polední pauza a hledání kytiček

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2017 12:49
- Nahlásit

diiiky ses sikovna

Xerxová
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2017 13:03
- Nahlásit

čaj spíš mám solidní literaturu... Oba rodiče nás od malinkata vedli k "přírodovědě". Vím, jak mě na školním výletě (tak ve druhé třetí třídě) vytočilo, když souška učitelka označila lysku na rybníce za kachnu
Dost ptáků a kytek poznám, a někde holt musím hledat- ale mám dobře vybavenou knihovničku a tak to jde docela snadno. Jen na to musí chvilka být.

Včera jsem byla s tatínkem na kratičké procházce - a taky to byla určovačka všeho, co v sousedních zahradách kvete. Se mnou se nebojí chodit - na rozdíl od maminy a ségry mám solidní páru (trénink s bláznivým mamutem se hodí). Takže s nima jen po zabezpečených trasách po zahrádce - se mnou si troufne i před vrata

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2017 13:34
- Nahlásit

super ze tatinek takhle drandi po.venku

Maya
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2017 14:35
- Nahlásit

dneska je teda den
v praci des bes a dva trny v predlokti se rozhodly zahojit a zarust bo co misto aby sporadane vyhnily jako ten v prstu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2017 15:18
- Nahlásit

tak to lity lity a krasnej vikend vsem!

Xerxová
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2017 15:24
- Nahlásit

jojo - krásný víkend. Mazance mi hezky kynou... večer přijede švagrovka se švárou, zítra poobědě Trpajzlíci s rodiči... prostě opět nás bude tady mocmoc. I nějaký ten výletík se bude muset stihnout, abychom se nabavili jen s jehněčím, nádivkou, mazanci...
Počasí zatím velmi aprílové

Xerxová
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2017 18:03
- Nahlásit

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2017 18:57
- Nahlásit

mnam jehneci

kraaasna fotka! tak si to mooc vsichni uzije!

Maya
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2017 19:20
- Nahlásit

Xerxová
si to užijte, škoda fakt že má bejt tak blbý počasí

a taky všem krásný velikonoce

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2017 19:58
- Nahlásit

heuureka!!!! boty siroky ve spicce, bozi!!! na moji damskou 39 tato panska 41 sedi paradne, o trosicku delsi ale mekka, se vzorkem do terenu a siroka

Maya
sem se divala a nakonec to nevypada tak zle to pocasi

Xerxová
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2017 20:07
- Nahlásit

čaj pokud ti budou fakt sedět, tak si pohlídej výprodej... a kup si ještě jedny.
Já mám naštěstí standardní nohu - většinou nemám ani z nových bot puchejře... Vyzkouším - a můžu vyrazit

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2017 20:34
- Nahlásit

Xerxová
tohle uz je vyprodej takze... ale je novej model (skoro za 4t) takze mam sanci a doufam, ze zas chytnu vyprodej. dat tolik penez v podstate za tenisky hadrovy je masakr.

jo, s puchyrema taky nemivam vubec problemy, pokud teda nejsou podrazky abnormalne tvrdy... to je vyhoda. Staci si trochu doma pochodit a muzem drandit

MOC si to uzijte vsichni.

PS: co janiii, jak to u vas jde? vsechno v poradku?

Maya
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2017 21:09
- Nahlásit

sem zjistila, že ten google cloud sám vytváří alba a že tam mám alba psi kočky obloha jezera kytky atd. takže se v tom super hledá, to jsou překvapení

se máte s těma puchejřema mě se dělat na patách i ze starejch bot, stačí je chvíli nenosit, jediný fakt boty z kterejch je nemám jsou ty pracovní co jsem si teď zase koupila
a jsem je našla, tohle jsou moje botky, akorát moje ne oranžový, ale svítivě zelený
http://www.vm-obuv.cz/outdoor-obuv/cordoba/

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2017 21:14
- Nahlásit

Maya
tak to je drsny ale hodi se. zas ale kdyz ses na jednom vylete a mas psi i kytky msis lizt do vic slozek?

no na puchejre pomaha spatny misto olepit naplasti s polstarkem do mista otlaku a prelepit spulkou, se nic neudela (mam zkusenosti, sem behala po julkach v desnejch tlacicich botach s podrazkou jak sutry. Noha olepena a celkem to nebyl horor

ty sou pekny ty botky a ta cena je bozi

Maya
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2017 23:02
- Nahlásit

cernej caj
botky jsou hlavně pohodlný, lehoučky a nekloužou, ale jinak samo jako úplně nepromokavý nebo tak jak vy jste zvyklý, tak to ne
le hodi se. zas ale kdyz ses na jednom vylete a mas psi i kytky msis lizt do vic slozek?
nee, tam má normálně fotky seřazeý podle datumů v jedný složce, můžeš si vytvářet alba asi jako na fb třeba
ale jsou tam ty alba už předastavený taky nějak teda, takže pod jezerama mám Lokiho ve vodě a tak ale je to super že když bych hledala třeba jen kytku, tak vlezu do alba Kytky a že to do těhle alb se roztřídí nějak samo
taky to umí koláže a různý úpravy fotek to nabízí a tak, je to docela zábavný si to prohlížet
jen ty alba by měly jít stáhnout, ale když to udělám, že se mi stáhne prázdná složka, takže jsem nepřišla na to jak to dostat takhle najednou na pc, jdou mi jen jednotlivý fotky, což je na prt
nějak to jít musí, ale nemůžu na to přijít
nakonec mi nezbyde než to zase tahat z mobilu, ukládat to po fotkách, tak mě klepne

Maya
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2017 23:05
- Nahlásit

lapinka a malamut, zajímavá fotka

<< 1 ... 531 . 532 . 533 . 534 . 535 . 536 . 537 . 538 . 539 . 540 . 541 ... 547 . 548 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání