Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Ešusovou IV
<< 1 ... 531 . 532 . 533 . 534 . 535 . 536 . 537 . 538 . 539 . 540 . 541 ... 547 . 548 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2017 20:33
- Nahlásit

Maya
vypada docela zajimave, bych se bala ze me stredovek a nacisti ale nebudou bavit, ale jinak to celkove vypada fakt dobre

Xerxová
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2017 12:56
- Nahlásit

dopoledne jsme vyrazili na výletík až později - až odjela dítka k druhé babičce - a hezký okruh kolem písečáků u Příhraz nás tentokrát zklamal... Davy rybářů (tudíž k vodě se skoro nedalo projít), na rozježděné cestě bahno (proč musí všichni parkovat až u udice, když je tam parkoviště jak hrom) , jedno auto za druhým (vjezd jen na povolení ) spousta psů (bohužel i volně ložených). A tak jsme to v půlce otočili a vrátili se k autu. Neb Najt stejně šel skoro celou cestu na stopce - neboť místní rušný provoz navíc rozpohyboval i jinak v křoví odpočívající srnčí... a kombinace srn, lidí, psů a aut... nicmoc.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2017 13:53
- Nahlásit

Xerxová
ty rozjezdeny cesty od lidi co nemuzou jit 10m pecha taky nesnasim...

tak to ste dneska nevybrali stastne teda misto

Xerxová
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2017 14:21
- Nahlásit

čaj psisku je to myslím jedno - od pátku tu měl dítka (tudíž nestíhá odpočívat, neboť i u člověče nezlob se musí asistovat ), včera byl dopoledne se mnou chvilku ve škole (a udělal ostudu - nechtěl jít po lesklém světlém linu úzkou dlouhou chodbou... plazil a plakal ) a zpátky šlapal přes civilizaci pěšky a dneska skoro hodina sice na stopce - ale čmucháníčko a bahýnko a kačenky a srnky a psiska...
Teď chvilku se mnou zahradničil (mrchy hrdličky mi vyndávají klíčící hrášek)... a myslím, že má dost

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2017 14:36
- Nahlásit

Xerxová
tak pes je spokojenej asi dycky

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2017 14:39
- Nahlásit

Maya
jo a zaregistrovalas vystavu historicke fotografie psu?

kachna_
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2017 15:05
- Nahlásit

TAk jsme chtěli jít do sokolovny na dívadlo (pro děti amatérské), jenže protože ty mrňavý příšery někam zmizly, tak nikam nejdem.
Až přijdou, dostanou kázání na téma terminologie hlášení odchodů a příchodů . O divadle ale nevěděly (protože často do toho něco vlítne, tak raději neslibujeme).
A ostříhala jsem cca 3/4 berana . Fotit ho nebudu, chlubit se není čím.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2017 15:19
- Nahlásit

čaj a já se do muzea dostanu pracovně až na začátku června a to už bude po výstavě...

kachna ukaž beránka po střihu To není žádná psina - stříhat ovce je ale i hodně o cviku - příště to půjde líp

dnešních alespoň pár:

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2017 16:53
- Nahlásit

Xerxová
jako vzdy krasny fotky, najtik v plne parade, panicka jako bezhlavy rytis

kachna_
tak priste treba uz sami budou hlasit kdyz by o to mohli prijit

birma
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2017 19:35
- Nahlásit

http://cilichili.cz/blog/20-vyrazu-ktere-cestine-z oufale-chybi-ani-o-tom-nevime/

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2017 20:14 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit

cernej caj
ypada docela zajimave, bych se bala ze me stredovek a nacisti ale nebudou bavit, ale jinak to celkove vypada fakt dobre
středověk je tam minimálně, za mě teda škoda, nacisti mě taky moc nebavili, ale těch dějových linií je tam tolik, že to zas až tak nevadí a závěr s nima je teda zase super, jsem to musela včera dočíst do 3 do rána
jo a zaregistrovalas vystavu historicke fotografie psu?
jj, četla jsem to, určitě zajímavá výstava, ale zas do Liberce kvůli tomu nepojedu

Xerxová
mě se Loki před časem bál chodit po úzký lávce, asi tři tejdy a najednou zase dobrý, ted se zas bojí chodit před díratý lávky, tak ho donesu vždycky doprostřed a pak už to dojde a doufám, že ho to taky přejde, jako fakt výhoda že je menší a lehčí než Kim, toho bych takhle tahat nemohla
to máš s Najtíkem horší no, toho nepoponeseš

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2017 20:17
- Nahlásit

birma
teda Treppenwitz tam zrovna není a je to nejlepší slovo, to znám důvěrně

Xerxová
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2017 06:42
- Nahlásit

Maya on Night nemá rád úzké prostory. Jako štěník třeba nechtěl procházet mezerou mezi zaparkovanými auty. Neprojde pootevřenými dveřmi (a neflákne do nich ani tlapou... jemně pláče ). A ta úzká chodba je dlouhá a podivně tmavá. Byla to groteska - plakající a skoroplazící se mnou došel do laborky a kolegyně se mohly smíchy potrhat, neboť ho znají jako torpédo po zadních chodící a vesele skákající... Byl litován - a rád se mnou vyrazil domů...

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2017 08:39
- Nahlásit

birma
neni puvodni jazyk jsem chtela napsat
Xerxova
asi si chudinka mysli ze se tam nevejde

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2017 19:20
- Nahlásit

chudak najtik, ale tak dobre ze ste to zvladli

Xerxová
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2017 19:54
- Nahlásit

čaj co práce ?? Dobrý ?? Poznáš úsporu času při dojíždění ??

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2017 20:50
- Nahlásit

Xerxová
zatim se mi tam libi

ohledne uspory spis nevim, protoze sem byla zvykla delat do 15h a ted delam do 16h takze se domu dostavam tak nejak stejne nebo pozdeji, pokud musim jeste do mesta, spis rano je to takovy... ze muzu dyl spat, ale stejne se budim ale pritom proste rano vpodstate nic kloudnyho nestihnu ale jo, je to super ze su v praci fakt za chvilicku a doma taky, takze az budu mit po zkusebce lepsi prac. dobu tak si budu asi dost chrotat

a taky mi to mava s autoskolou, pac sem predtim mohla mit jizdy na 16:30, coz mi i vyhovovalo akorat po praci a ted az na 18, protoze na 16:30 se nestiham dostat domu (az 16:45), takze v tomhle ohledu to taky bude narocnejsi uz proto, ze vecer su v utlumu a na tancovani taky misto od 16h musim chodit az od 17h a tam uz mam vecer hodne spatne autobusy, takze co usetrim holou cestou do prace vyplytvam tim, ze mi to rozbije odpoledne

ale ty dny co jedu hned dom, tak to je fakt super

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2017 08:25
- Nahlásit

jsem Lokinovi objednala sobi mlsky snad mu budou chutnat
cernejcaj
a nemuzes tu autoskolu v pul zacinat u prace?

Xerxová
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2017 10:19
- Nahlásit

já četla sobí misky... a říkala jsem si, že holt musí mít spešl nádobí

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2017 10:40
- Nahlásit

Xerxova
misky ve tvaru soba by byly jiste zajimavy
ale teda nemusel by si plist soby se srnkama a zajicema se obavam ze s tim mame fakt echt problem a vesele pobihani kdekoliv tak pro Lokina konci, jestli docasne, to se uvidi
co jsem tak cetla maj s tim lapiny problem casto a hodne lapin je focenejch vyhradne na voditku

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2017 10:46
- Nahlásit

jinak me ted rozsekala posta prisla mi sms ze se nepodarilo dorucit balik a ze si muzu zadat opakovane doruceni tam a tam toz chci to udelat a na uvedenem odkazu nic takoveho neni
tak volam na jejich podporu placenou!! a slecna to se zadava jinde ja Jak jinde? v sms je tohle slecna Ono je to tam spatne
tak me navede kde a kdyz to konecne mam tak slecna Ale to si radsi zavolejte na postu jeslti ten balik chcete brzo ja Coze? Ted to zadavam online slecna No vy to zadate online, ale zpracovava se to rucne tak to trva minimalne 3 dny kdyz si na tu postu zavolate tak vam to privezou zitra
posta 21.stoleti jak vysita

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2017 10:47
- Nahlásit

no a po posledni zkusenosti brachy info pro ty kteri maji dite stejneho jmena - zapomente na to ze si pri objednani letenky online udelate i rovnou online odbaveni a tim usetrite hodinu cekani na letisti

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2017 12:58
- Nahlásit

maya
jak to?

to s vyzvednutim nejde, pac ted ma samy novacky a nemuzou jeste do brna

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2017 14:39
- Nahlásit

cernejcaj
aha, u nas to odridi kdyz tak ten instruktor
ale jinak se jezdilo normalka od autoskoly ve meste akorat snad prvne mi dojel na parkoviste
parkovani u skoly na pidiparkovisti pod kopcem takze vyjezd do prudkeho kopce na frekventovanouo ulici jsem se modlila abysme parkovali u chodniku

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2017 14:41
- Nahlásit

cernejcaj
ale ted chci jit do jiny autoskoly kde maj taky vyzvednuti doma a odvoz ale nevim jeslti to neplati jen ve meste tak uvidim

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2017 14:44
- Nahlásit

cernejcaj
no na dva lidi stejnyho jmena sice muzes objednat dve letenky ale jim se to tam preklopi jako jeden clovek takze vidi dva panacky na sedacce a nejdou udelat dve odbaveni
bracha letel v sobotu rano a zjistil to v patek vecer telefonoval na vsechny nadrazi a az do bruselu kde meli prestup a ani prt vsichni o tom vedi ale delat s tim neco to nee
takze meli ohromnou radost ze na letisti misto v 5 rano musej bejt uz ve 4

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2017 16:53
- Nahlásit

Maya
asi celkem nechapu, proc kdyz si nekdo zaplati autoskolu tak by pulku jeho jizdy odridil instruktor, kdyz se to ma naucit ten clovek, ze a jako chapu ze nekoho na druhe jizde treba nemuze vzit ani z cvicnyho parkoviste, natoz do brna...

tak uvidis. Chces si jen dopalcet par jizd, aby sis to osvezila?

lol tak to je dost drsny to jako je fakt moderni technika ve spojeni s mozkem a tam nepises datum narozeni nebo cislo OP ze jako musi prece vedet ze to sou ruzny lidi

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2017 20:12
- Nahlásit

cernej caj
ak uvidis. Chces si jen dopalcet par jizd, aby sis to osvezila?
no asi spise vice jizd abych se to znova naucila, nemam tucha jak rychle si clovek vzpomene minimalne a to jak se to auto ovlada
tam nepises datum narozeni nebo cislo OP ze jako musi prece vedet ze to sou ruzny lidi
tam to mas rozliseny, kazdy clovek ma svuj unikatni kod a navic jsou tam rozliseny dospeli a deti a jak mu vysvetlili, to plati jen pro letenku a jim se to tam preklapi bez tehle identifikatoru a dalsi veci uz to bere jen podle jmena
jako taky nechapu, ze s tim neco neudelaj, ale asi je jim to fuk
takze jen pisu jako zajimavost, protoze clovek co si objednava letenku po EU online si obvykle to odbaveni udela taky rovnou aby mel hned boarding pas a nemusel stat frontu na letisti, tak jen info ze v tom pripade musi dite stejneho jmena nechat doma
bracha to pak komentoval, ze mel s nima letet jeste deda (se taky jmenuje stejne) ze tri lidi stejnyho jmena by jim asi shodili celej system

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2017 20:43
- Nahlásit

Maya
to je fakt jak u dementu v 21 stoleti nemuzou v jednom letadle byt dva lidi stejnyho jmena

tak at to zkusi, su zvedava jak to dopadne

tak ale zas ono se to urcite bude hodit si to osvezit. Me dneska pochvalil, ze sem jela celkem hezky, ze celkem pekne parkuju a ze bych nemela mit vetsi problem zaverecky zvladnout, takze su zvedava. Hlidam si vic podrazovani do krizovatek uz, jeste 3 jizdy a nestiham srotit, porad mi chybi doucit se tak 100 otazek

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2017 21:57
- Nahlásit

cernej caj
jako jen uz 3 jizdy do konce a zkousky? to je fofr
tak kdyz udelas jizdy, tak na otazky se muzes doucit do priste, se mnou tam byla holka, co ty písemný dělala snad po osmý
ja mela od nej cernej puntik z pisemnejch ze sem nepoznala jednu znacku prej znacky to je zaklad
jak si hlidas to podrazovani? me tohle prave neslo vjizdet do krizovatky, sledovat frmol i kudy mam jet a jeste myslet na podrazovani ktery je horsi nez razeni
jako me taky chvalili a furt prej kdybyste videla jak tu lidi jezdej ale si myslim ze to rikaj kazdymu aby mu nesebrali ty zbytky odvahy
osvezovat ne že se bude hodit ale je nutnost protoze budu muset dojet minimalne na nakup tata uz bohuzel nemuze jezdit

<< 1 ... 531 . 532 . 533 . 534 . 535 . 536 . 537 . 538 . 539 . 540 . 541 ... 547 . 548 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání