Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Ešusovou IV
<< 1 ... 522 . 523 . 524 . 525 . 526 . 527 . 528 . 529 . 530 . 531 . 532 ... 547 . 548 . >>
Autor Zpráva
birma
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2017 21:34
- Nahlásit

cernej caj
jojo je to fajn říkal šéf, že tak za měsíc až dva bych měla mít rámcovou představu o co jde a že tak za měsíc snad budu moct začít přebírat nějakou práci
paření taky nezní špatně
jo a nafasovala jsem včera mobil. Ptala jsem se, jestli nemám něco podepsat třeba. Tak prej ve čtvrtek, až tam bude ajťák

Maya
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2017 22:25
- Nahlásit

birma
no takhle nalejvárna se u nás dělá taky, ale z toho má člověk stejně jen tak rámcovou představu a to důležitý pochytí až pak při práci a ze začátku vypadá jak idiot
heh mobil jsem ráda, že nemám, představa, že mě bude někdo pracovně telefonem votravovat jinde než v kanclu je děsivá
auto ti nedali? to by se asi šiklo víc ne?

Maya
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2017 22:27
- Nahlásit

cernej caj
tak ono tohle hup do vody a plav má taky něco do sebe ušetříš si nudný školení a myslím, že výsledek bude stejnej, prostě budeš makat

birma
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2017 22:53
- Nahlásit

Maya
takhle nalejvárna se u nás dělá taky, ale z toho má člověk stejně jen tak rámcovou představu
víc nikdo nečeká, že bych z toho měla
a vpodstatě jsou to věci, co já k práci potřebovat nebudu, jen by asi bylo vhodný vědět, co ta firma, ve který pracuju, vlastně vyrábí a prodává
mobil jsem ráda, že nemám, představa, že mě bude někdo pracovně telefonem votravovat jinde než v kanclu je děsivá
tak mě asi mimo pracovní dobu nikdo volat nebude, už proto, že ji máme všichni stejnou, ale jaksi nemám na stole pevnou
Auto bych nechtěla
Možná časem přibude noťas, ale to až hodně časem

Xerxová
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2017 06:33
- Nahlásit

birma zdá se, že zahraniční firmy jsou na tom podobně - neteřka se taky každý den školí... A dokonce je i zkoušena - jestli dává pozor a chápe
Služební auto a pes není moc dobrá kombinace. Aby nebylo chlupaté, dá to hodně práce (asi jen přepravka). Třeba u dogy asi nejde vůbec udržet auto chlupoprosté - Nigt je schopen chlupy napíchat i do stropu... neb když v kufru sedí - opírá se hlavou a ty krátké mrchy se zapíchávají a nejdou ven...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2017 06:51
- Nahlásit

tak maminka mela firemni auto tez a to delala neco jako farmaceutickeho reprezentanta takze neustale dobre ohaknuta mezi doktorama, na sympoziich a tak... ale vsechny psi sme vozili vzadu na sedackach

birma
to je fajn ty seznamovaci veci. mobil je taky fajn, tak aspon bude zkusebka ok, ne?

maya
tak ja hromadu veci nejsu schopna vedet, kdyz mi to nereknou. na druhou stranu casem mi to asi reknout.

sem.si vcera donesla vlastni klavesnici a hned se mi hodila pac sem ji musela pripojit hned k automatu

su total nevyslana, dneska uz je to masakr... jak koncim o hodinu pozdejc, chodim spat az o hodinu pozdejc logicky musim vse odpo postihat stejne, a rano de budim a su rozmlacena z nedostatku spanku, pritom muzu vstavat az v 6 ale telo proste neni zvykly a budim se kolem pul5 stejne sama...

kachna_
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2017 10:23
- Nahlásit

cernej caj
su total nevyslana
tak já tě někam vyšlu, chceš?
logicky musim vse odpo postihat stejne, a rano de budim a su rozmlacena z nedostatku spanku
tak to se podle mě zlepší, navíc to, že nevíš co máš dělat je taky stresující.
Xerxová
neteřka se taky každý den školí...
asi už k nim dorazily informace o potřebě a výhodnosti proškolení zaměstnanců. Jen škoda, že do Bérna to zjevně ještě nedošlo

Maya
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2017 10:47
- Nahlásit

kdyz si na seznamu naklikam vzdalenost o kolik tak to nameri min kdyz to je tak bajvoko a ne jdejaka zatacka?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2017 10:49
- Nahlásit

kachna
tak vysli tlustici

no ale tak celkem to vypada v poho tady zatim

kachna_
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2017 10:52
- Nahlásit

cernej caj
vysli tlustici
taky mě to čéče napadlo . Už je v autě v ofrankované obálce, snad se do té schránky dostane dřív, než uschne

Maya
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2017 11:55
- Nahlásit

cernejcaj
kachna
ja teda nevim ale takova anabaze kvuli kytce kterou msj vsude za par korun
coz mi pripomina ze budu vyhazovat jeden sukulent bo je z nej desnej bordel a musim si sehnat jinej
tlustici nechci

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2017 12:50
- Nahlásit

maya
ja za to kachne prijdeu nekdy vyfotit kralicky

kachna_
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2017 13:06
- Nahlásit

Maya
to není anabáze, jen neschopnost hodit dopis do schránky

kachna_
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2017 13:26 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

vyslala jsem děti do schránky. Ještě se nevrátily, doufám, že nevhodily sebe místo dopisu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2017 14:26
- Nahlásit

mozna taky nejsou schopny vhodit nic

Maya
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2017 14:30
- Nahlásit

kachna
ztratily dopis a bojej se domu?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2017 14:53
- Nahlásit

tak doufam, ze vhodej driv, nez budes matka silena strachy ale

Maya
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2017 15:28
- Nahlásit

cernejcaj
http://bz-uk.cz/cs/venujte-fotografii

kachna_
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2017 15:41
- Nahlásit

Maya
cernej caj
Už jsou doma. Kde je dopis, nevím

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2017 19:08
- Nahlásit

kachna

Maya
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2017 19:53
- Nahlásit

Lokinek se rozhodnul asi, že kvetináče na zahrade nikdy nebyly, tak tam nemaj co delat, jsem zvedavá, jestli se naučí nevšímat si jich dřív než nam dojdou.
asi jsme je tam meli nechat dekorativne i přes zimu, loni si jich nevšímal
dneska dva, jeden je kaput, druhej stihnul jenom vysypat

Xerxová
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2017 20:08
- Nahlásit

Maya šikovný psíček... Ještě že jsou dogy v zásadě klidná a pohodová stvoření. I jako štěňata toho zničila minimum (skoro bych mohla napsat nic)
Dneska jsem sice celé odpoledne doma - ale úředničím, až se ze mě kouří... A Night jen dvakrát přišel s hračkou - že bychom mohli jít oběhnout zahradu - ale deset minut mu stačí... Teď vyrazíme na procházku - ale jen krátkou sídlištní čmuchací. A spinkat bude klidně celou noc - i když dneska moc aktivit neměl. Chudák

Xerxová
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2017 20:11
- Nahlásit

kachna jsem zvědavá, jak akce Tlustice dopadne. Dojde, nedojde, zajde, nezajde, čajdě

kachna_
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2017 06:42
- Nahlásit

Xerxová
zajde, nezajde
myslíš, že může zajít???

Xerxová
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2017 07:15
- Nahlásit

kachna pokud bude putovat záhadnými trasami české pošty delší dobu... tak může i tlustice zhubnout...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2017 09:36
- Nahlásit

jak nejlepe zjistit ze je stavka ridicu? stat 20minut na zastavce nervozne, volat muzi sos a pak si to precist na netu

jinak mam prvni samostatnou pracicku a prej dovca na svatky by taky nemel byt problem

tlustice snad nebude moc dehydrovana bude nasavat vodu z prostoru a cucat pranu

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2017 09:38
- Nahlásit

ja si vcera odsouvala dodani baliku a zjistila jsem ze posta ma apku nebo online vyrizeni nejen na pohlednice ale uz i na dopisy se uz fakt nikdo nrmusi obtezovat osat perem ale treba na nejaky urwdni dopis pro nekoho kdo nema tiskarnu taj super

kachna_
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2017 09:53
- Nahlásit

cernej caj
bude nasavat vodu z prostoru a cucat pranu
má v tom celkem dost zkušeností z domova, ostatně

Xerxová
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2017 12:53
- Nahlásit

přijdu domů - vypustím psa na zahrádku - a on najednou vytuhne v pohybu... a ona u nás "na dvorku" je bažantice U nás nejsou kolem pole - jen stotisícové město a i blízký lesopark či podhůří Jizerek nejsou bažanty vyhledávaná oblast... Tak nevím, kde se tu vzala. Přeletěla v poklidu plot k sousedům...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2017 12:58
- Nahlásit

najtik mel.ason zmenu

<< 1 ... 522 . 523 . 524 . 525 . 526 . 527 . 528 . 529 . 530 . 531 . 532 ... 547 . 548 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání