| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2017 08:51
- Nahlásit
Xerxová
tak si to na vylete uzijte
ja su taky rozcarovana, ze sem si nedala radsi budika, takhle sem chrapala "az" do 8, takze zas nic nestihnu
|
birma
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2017 10:48
- Nahlásit
Zdravím! O kafovýletě už čaj psala. Včera jsme si dali mid na staroboleslavsku. Na chození to tam nemám moc ráda, ale Petr si to chtěl zkusit z půlky zaběhnout a to mu vyšlo. Já se snažila jít co nejrychlejjc, až na poslední úsek, kdy jsem došla kamaráda a 41 km za necelých 9 hodin pokládám za dobrej čas, ale i tak jsme byli mezi posledníma.. Teď mám rýmu jak trám a bolehlav...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2017 11:03
- Nahlásit
birma
tyjo, to je paradni cas! to ses dost dobra, gratuluju doufam, ze brzo ti bude lip, prece jen na to jak si byla prichcipnuta je to docela napor pro telo...
kde mas fotky? a proc to nemas moc rada? blba krajina nebo teren?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2017 12:16
- Nahlásit
cernej caj
Je to tam úplně placatý. Vypadá to tak, že jdeš několik km rovně, zahneš a zase několik km rovně. Jezdíme tam na kolobku, na tu je to ideál, na procházky nic moc. Fotky nemám, ani jsem foťák nebrala...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2017 12:22
- Nahlásit
birma
tak to by me jako ani nevadilo
jo s fotakem chapu, sou mista, kam se s nim vetsinou neberu ani ja, ze to nema ani vyznam
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2017 12:54
- Nahlásit
tak okruh mezi Hodkovicema a Sychrovem byl moc hezký. Mohelka teče dost, kvetou jaterníky, ptáci řvou, louky jsou podmáčené... hezčí by to bylo jen kdyby už kvetly trnky...
Najt zastávkoval na lávce přes Mohelku a submisivně před ní ulehl... (nechápu - byla betonová pevná) - nakonec jsem na něj houkla - a tak tedy to velmi opatrně "přetrpěl" - tak jsme vyrazili ještě jednou tam a zase zpátky... a to už si lávky vůbec nevšímal. Trouba je to
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2017 13:12
- Nahlásit
fotky od znameho co byl vcera na canikrosu se podivat
Xerxová
takze inspirace od fajfky stala za to
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2017 13:41
- Nahlásit
čaj jojo - nějak se nám "neznámé" trasy (a navíc okružní od auta k autu jinou cestou) hledají hůř a hůř. A tohle bylo autem kousek... Příští týden možná vyrazíme někam dál a na dýl. Ale včera u nás byla odpoledne návštěva a teď se ještě zastaví na chvilku Trpajzlíci - takže oba víkendové výletíky musely být realativně krátké. Ještě že jsme vstávací...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2017 17:50
- Nahlásit
tak to ste toho stihli docela dost, to se hodi byt vstavaci ja bych teda asi rano driv vstavat nezvladala, i tak mam obcas uz problem rano vstat, kdyz obcas v sobotu vstavam driv nez do prace, na vylet... vstavat tak oba dny z vikendu, to bych uz nevstala ani do prace pak v pondeli
|
birma
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2017 18:20
- Nahlásit
cernej caj
fotky od znameho co byl vcera na canikrosu se podivat
Supeeeer! měla jsemtam dvě kamarádky a obě maj uněj hezký fotky, už jsem jim poslala odkazy
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2017 18:37
- Nahlásit
birma
tak supeeeer
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2017 19:58
- Nahlásit
koukám všichni výletovali, já stříhala stromy a teď mě bolej ramena
ale fučel děsnej severák, docela kosa
a update z fb, Loki a jeho nový míček
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2017 20:11
- Nahlásit
Maya
Vsichni nevyletili, nekteri chcipaci meli tvrdej klidovej rezim.
Loki a jeho nový míček
Aaa, uz na to prisel, jen mu to teda trvalo dyl nez rtw.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2017 20:35
- Nahlásit
Maya
jojo, docela fucelo mi to uplne namotalo povleceni na snuru venku
Fifi
lity lity pani, at je brzo lip!
je otazka, zda je to vyhoda (nepouzil hned silu) nebo je pomalejsi v mysleni
ja dneska vytahla muze na hodinku ven
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2017 20:48
- Nahlásit
my jsme taky nevýletili. Přesazovali jsme tavolníky, které minulý majitel nasadil cca 5 -7 m od plotu a stihli jsme i plavání. Žába nejstarší vysypala nahoře v patře asi kilo rýže (vymyslela nějakou "skvělou" hru) . Mám chuť jí přetrhnout jako hada.
muze na hodinku ven
co to je?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2017 20:55 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
kachna_
co to je?
Taky sem dumala, naky modry pipiny (nebo zaby? ), jaky, to teda netusim.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2017 20:57
- Nahlásit
Maya míček zdá se dlouho nevydržel
čaj krásná fotka
Fifi posílám pár dnešních stromů ... a něco psíka...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2017 20:59
- Nahlásit
modrý skokan ostronosý ?? Bych si tipla
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 26 Bře 2017 21:54
- Nahlásit
Xerxová
krásný stromy a Najtík jak se chová
cernej caj
takovýhle ptáky jsem nikdy neviděla, u nás je fakt na ptáky nějakej chudej kraj
Fifi
držím palce na brzké uzdravení
tak on Lokin ten dětskej plastovej rozerval za dva dny, to on umí, ale tenhle mu nešel chytit, přece jen nemá takovou tlamu jak rtw ale asi trochu ucházel, pak jsem ho viděla, jak už ho nosí v zubech a než jsem ho stihla dofouknout, tak bylo po něm
zkusím ten na tu házenou
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2017 06:11
- Nahlásit
Xerxová
já vůbec neidentifikovala žábu. Napadl mě lezec, ale usoudila jsem, že to nebude to pravé.
Strom je skvělej.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2017 06:56
- Nahlásit
kachna_ Fifi
jojo, jak pise xerxova skokanci
Maya
to sou zaby to se ti nedivim, ze jsi je asi v letu jeste nevidela... mozna ve francii ale litaj peceny zaby stehynka do huby ;)
sme vcera davali zahradu kamaradovi a jeho dcera (tak 2. trida?) nasla balon.... volejbalak v zahrade. Nafouknutej... no ten balon ma minimalne 20 let tak sme si s nim hazeli a kopali
tatinek si pak vzpomel, ze stal 450kcs a ze se tenkrat desne placli pres kapsu a teda s odstupem casu sme mohli zhodnotit, ze ta koupe za to stala
Xerxová
krasny fotky, ty prvni dve sou bozi jak je na nich pekna priroda a "jen tak mimochodem" se nad nima tyci ty kopce, uzasny!
a teda najticek fesak
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2017 07:40
- Nahlásit
Víte co to je?
l-/l
No, nebudu vás napínat. To je poměrně věrné schéma uložení lidí u nás v posteli dnes v noci (Michal, Martínek, Lucka, já). Jen ta vodorovná čárka by měla být mnohem mnohem mnohem delší a ta poslední mnohem víc na kraji.
Děti se zjevně vyspaly dobře
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2017 07:43 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
cernej caj
Milča měla několik let basketbalovej míč, kterej nám připlaval při povodni. A Ciráty maj (no, to není až tak přesné, páč míček dostal Martínek k vánocům ) takovej malej fotbalovej ze sportissima a vypadá to taky dost odolně.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2017 08:09
- Nahlásit
kachna_
mam pocit, ze moji psi spali uplne stejne, akorat prese me taky vypadali rano spokojene
jinak teda me ta zmena casu jako uplne nepotesila, rano byla zas desna kosa ale tak tyden budu vstavat brzo a az se pretocim, tak budu doma hodinu cumakovat
tak su zvedava, co reknes za 20 let
jinak sem si objednala novyho potkana. Ne teda zivyho, ale asi by to uz chtelo obmenu. Muj stavajici co mam doma ma asi 13 let, on teda by jeste klidne 10 asi vydrzel, ale ma maly rozliseni a dneska na ty obri monitory to proste neni ideal...
necim se musim potesit v tom poslednim pracovnim tydnu
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2017 08:21
- Nahlásit
cernej caj
potkana
týjo a kdyby náhodou nastal vesmírný útok mimozemšťanů, tak s ním vyhraješ starwars?
vypadá úžasně
Já jsem tu starou taky poslala pryč, mám stejně obyčejnou, co dávali k mému PC a jsem s ní spokojená. Jen mi zmírají klávesnice. Tak přemýšlím, jestli investovat do dražší, jestli něco přežije děti, vodu, drubky a ták.
poslednim pracovnim tydnu
to je jasný. Budeš mít nějakého kolegu v té nové práci, nebo tam budeš sama samička?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2017 08:33
- Nahlásit
kachna_
presne
no tu co sem si koupila na stredni, to tenkrat byl vykrik techniky, super hyper mys asi za 1300, tak ji nemuzu nahradit kde cim, ze jo
no existujou nejaky odolny treba proti vode, ale proti detem teda nevim
no bude tam vic lidi, nevim ale, kolik jich tam presne je, jeslti 5? tak doufam, ze mi budou ochotny nejak pomoct a radit
kdyz jsem byla na pohovoru, videla jsem tam 2 lidi ale co vim od kamose, maj tam jeste 2 nejaky holky, takze mozna tak 5 lidi by tam byt mohlo? doufam, ze budou ochotny mi radit a pomahat
akorat se zmitam v tom, zda se tam mam tesit (jasne, neteseni mi nepomuze) nebo byt nestastna s konce tady u nas, ale nejak spis prevlada druha vec a nemam nejak silu ignorovat ten konec a tesit se na tu novou zmenu a tak...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2017 08:46
- Nahlásit
cernej caj
nejak spis prevlada druha vec
njn, ona to není úplně změna k lepšímu, tak by člověk asi byl blbej, kdyby nad tím jásal
Těšila bych se, že to budeš mít blíž domů.
Hele několik let jsem s Cirem přežila jen na tom, že vyděsil Labrose (známej z dob Pedrova škodovkaření), tak by to pro začátek mohlo stačit
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2017 08:48
- Nahlásit
cernejcaj
to jsou zaby? jak fakt myslela ze ptaci vzdyt jsou modry
no kazdopadne jsem to nikdy nevidela
kachna
klavesnice mi taky odchazi kazdej den odmita psat nejaky pismenko ale prozatim staci kdyz s ni zaklepu
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2017 08:51 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
Maya
prozatim staci kdyz s ni zaklepu
to jsem udělala. Upadlo mi +
Měnim klávesnici tak co půl roku. Jako evidentně je to tím, že jí třeba občas ňoupe Piždík apod., nahoře upočítače v patře je to v pohodě.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2017 09:09
- Nahlásit
kachna_
jj, ja se jako celkem tesim do te prace z toho hlediska, ze to bude asi fajn prace a s tou dojezdnosti ale nejak se neumim odpoutat od toho, ze me hrozne mrzi, jak tu s nama vysplouchli
tojo, musim se nejak pozitivne naladit na novou praci. Zacnu tim, ze si koupim novou salinkartu - rocni pac mi pristi tyden konci
na ty upadeny klavesy ale muzes dat jiny, co nepouzivas tolik jako treba kdyz nepouzivas f12 tak vim ze muzi na ntb upadlo myslim V a zlomila se tomu ta nozicka hlavne, tak sme tam dali placnu pgup, co byl stejne velkej aby se dobre psalo
Maya
jj sou ve vode.
aji ja je videla prvne v zivote. Loni sem tam na nich byla ale nevideli sme zadnou...
ja mam moji doma asi 12 let a v praci 9 a obe sou paradni jeste
|