| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2017 10:04
- Nahlásit
birma
ono nejde ani tsk o to umirani jako o to ze az v 50 zustanes sedet na zadku s vyhlidkou dalsich 20 let sezeni a budes vedet ze tech 20 let jsi mohla jeste xhodit longy nebejt toho zes v mladi parkrat prechodila chripku nektery aktivni lidi to dost psychicky zdrchne
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2017 10:09
- Nahlásit
Maya
tak nejak.
ALe zas je fakt, ze kdyz to takhle udela jednou a pokud uz bude v poho a nebude v horeckach a anginou behat po vyletech jako ja, pac sem to slibila tak na tom urcite nebude tak hrozne
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2017 10:12
- Nahlásit
birma
adši umřu brzy při tom, co miluju, než o pár měsíců později v nemocnici na hadičkách"
hm ale děda mohl umřít třeba o deset let později
Ale dlouhého umírání se bojíme asi všichni.
tak by mi doktor neschválil
ty a jsi si jistá, třeba je to stejný šílenec, jako ty
Ona hranice mezi přínosem pohybu a rizikem spojeným s podceněním svého zdravotního stavu je u každého jiná , to taky chápu.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2017 10:13
- Nahlásit
pkastenka na cloveka s batohem
https://m.aliexpress.com/s/item/32691890349.html?t race=storeDetail2msiteDetail&spm=2114.12010608.0.0 .GS0Egt&tracelog=rowan&rowan_id1=328EDM8HOMEGARDEN _1_en_US_2017-03-30&rowan_msg_id=assiUTT_277058_$7 73600be02ec4921bf368645c40cfce5&ck=in_edm_other
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2017 10:17
- Nahlásit
kachna
ona hlavne ta hranice se posouva s vekem
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2017 10:51
- Nahlásit
Maya
zadna novinka, to vyrabi ceskej jurek nebo kondor uz dlouhy roky
tak mam podepsany skoro vsechny papiry, zbytek zitra
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2017 11:08
- Nahlásit
cernejcaj
hlavne odevzdanej majetek ne?
tak uz se ti to blizi
u esusky mi furt nejdou pres mobil pridavat kiomentare
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2017 11:33
- Nahlásit
birma taky jsem neukázněný pacient - ale držím se doporučení mojí doktorky - že když jsem nemocná - mám se držet alespoň o krůček zpátky. Takže výletit - ale méně než obvykle... Long bych být tebou nešla, neb to je i pro tebe víc než obvykle. A navíc kolem sebe v práci teď vidím dva zápaly plic z nedoléčeného zánětu průdušek. Jedna to dotáhla až na JIPku... druhá jen na další krabice ATB...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2017 11:36
- Nahlásit
Xerxová
tak já ho budu brát leháro. Když se nebudu úplně cítit, zalehnu na mez a odpočinu si, nikam se nepoženu... Je to Vysočina, žádný vražedný krpály, žádný vedro, nebudu se honit... Letos to vpodsatě bude ta snazší trať, neb mid natrasovali na 57 km
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2017 11:53
- Nahlásit
maya
a nezapominas tam.davat mail? klidne a@a.a to ne fuk. me to jde v pohode...
tak mys vracena mam prachy... takova krasavice, uplne brecim fakt fesanda a bude mi chybet, ale zanet si zhorsovat nehodlam
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2017 12:00
- Nahlásit
Maya
jinak majetek odevzdavam zitra na IT takze proto tam az zitra... at tu nesedim a necumim z vokna
birma
jojo, uzijte si to moc
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2017 12:09
- Nahlásit
cernejca¨j
aha tak ja tam mail nezadavam vubec tak to bude asi tim
to me nenapadlo ze je povinny a navic mi to vzdycky pise ze mam blbej captcha kod a ja si jak debil pak furt kontroluju jestli 20--5 je fakt patnáct a nebo ne
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2017 12:17
- Nahlásit
je tam napsano mail required... ale zaloz si ucet a budes furt prihlasena a bude
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2017 12:23
- Nahlásit
cernejcaj
to tam teda neni ted se koukam znova a je tam pouze vase mailova adresa nebude zverejnena
a jelikoz to chce i web tak logicky usuzuju ze web a mail nebude az tak nutny vyplnovat
asi je ta mobilni verze nejaka jina
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2017 12:24
- Nahlásit
cernejcaj
koukam ted na pc a taky tam nic o required neni
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2017 12:25
- Nahlásit
je to divny ja se koukam z mobilu a vidim mail - nebude zverejnen a za tim (required)... jak rikam napis tam a@a.a a bude to fungovat ja to tam.pisu taky... nebo vytvor ten ucet.
uz jedu dom, autoskola volaaaaa... sem.mezitim zapomela aj ridit natoz parkovat
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2017 13:53
- Nahlásit
cernejcaj
tak ja tam to required fakt nemam
jajo samo ja to teda vyresim jak pises ale blby pro ostatni kolemjdouci ktery se nemaj kde zeptat
si uzij autoskolu mozna me to brzy taky ceka
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2017 14:44
- Nahlásit
Maya
to fakt nechapu jak to ze to tam nemas, co pouzivas? ja to tam mam jak v opere mini te stare co nezere data tak v posledni...
dik... jako ze si zaplatis kondicni jizdy?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2017 15:24
- Nahlásit
cernej caj
pyšně odcházím z pošty, že jsem zvládla všechno!, co jsem chtěla, dosednu doma, kouknu na stůl a co myslíš, že tam leží?
No ano, tlustý dopis s tlusticí
Ale koupila jsem si do zásoby známky, tak to zítra pošlu (snad)
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2017 15:32
- Nahlásit
kachna
kdyz sis koupila znamky muzes ho hodit do schranky ne?
cernejcaj
no v mobilu mam operu a v pc v praci IE neni to ani na jednom
to jsou ty elektronicky zahady
jj nejaky jizdy budu platit asi budu muset zacit jezdit a uz ani nevim kde je jakej pedal
bohuzel auta s automatem jsou mimo moje fifnancni moznosti
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2017 15:38
- Nahlásit
Maya
kdyz sis koupila znamky muzes ho hodit do schranky ne?
nj, ale to u mě ještě není záruka vůbec ničeho
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2017 17:16
- Nahlásit
kachna ok, tak bud tlustici uvidim nebo neuvidim
maya
paradoxne razeni je nejjednodussi vec, mam vetsi problem stihnout diru na odboceni nebo sledovat znacky, kdyz treba odbocuju a hned je krizovvatka tak obcas znacku nevidim pac jak je to aklo hodne pod uhlem... z fiatky vidim lip jak to sklo je vic narovno...
ale dneska mi to chciplo 3x po sobe tak mi uz odjel radsi, pac z vedlejsi na hlavni do kopce. ja se jinak rozjizdim pekne i do kopce, alw tasy me znervoznovaly auta za mnou a mala dira a....
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2017 17:17
- Nahlásit
kachna ok, tak bud tlustici uvidim nebo neuvidim
maya
paradoxne razeni je nejjednodussi vec, mam vetsi problem stihnout diru na odboceni nebo sledovat znacky, kdyz treba odbocuju a hned je krizovvatka tak obcas znacku nevidim pac jak je to aklo hodne pod uhlem... z fiatky vidim lip jak to sklo je vic narovno...
ale dneska mi to chciplo 3x po sobe tak mi uz odjel radsi, pac z vedlejsi na hlavni do kopce. ja se jinak rozjizdim pekne i do kopce, alw tasy me znervoznovaly auta za mnou a mala dira a....
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2017 19:30
- Nahlásit
cernej caj
no právě mě dělalo problém sledovat to všechno kolem a u toho řadit, buď jedno nebo druhý, ale najednou to prostě nestíhám
a taky si nepamatuju co mám zařazeno, takže nevim co pak řadit a tak pak už jsem měla auto co to ukazovalo na displeji, ale to doma bohužel nemám
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2017 08:50
- Nahlásit
Maya
Tak to neva, 1) si auto rekne samo tim zvukem co vydava, ze je potreba preradit, takze taky to nestiham uplne hned, ale proste radim si az na to mam kapacitu a jako maximalne tim trochu huntujes motor, kdyz budes cely mesto jezdit na 2, tak sere pes, za chvilu se to naucis stihat driv/lip.
Razeni je super
je fakt, ze mi to taky ukazuje na displeji, ale moc se na to nedivam, celkem to nepotrebuju... do obce si automaticky podradim na 3 at tam bylo cokoli, a nejhur se ti stane ze tam to uz zarazeny mas, tak jen vyradis a zaradis znova
spis me fakt stve, ze jak je ten predek hodne zkosenej tak je uplne dementne videt ven...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2017 08:54
- Nahlásit
cernej caj
kdyz budes cely mesto jezdit na 2
hmm, u nás Michal s Netopýrem začali vždycky zoufale kvíííííílet "přeřááááď"
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2017 08:56
- Nahlásit
Maya
pak už jsem měla auto co to ukazovalo na displeji, ale to doma bohužel nemám
prodáváme fabii 1,2 htp combi za 109000 Kč, čtyři roky starou, skvělou... a umí říkat, na co máš přeřadit
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2017 09:11
- Nahlásit
kachna_
jasne, kdyz ti to nekdo rekne, tak preradis, tim chcu rict, ze casem se to naucis, navic kdyz nepreradis hned ale az za chvili tak se ten motor taky neposere
ja to slysim, takze samotny mi to rve usi ale kdyz mam co delat abych nezustala v krizovatce a resim to proste az jako druhotnej problem a cekam, ze se to zautomatizuje
hele kdyby mela o 0 min, bych si snad i nejaky jiny auto koupila, nez ty muze vraky ale jako fakt, realne uvazuju, ze kdybych mela jezdit, tak forman je skvely auto pro muze - je sikovnej technik/mechanik, v 15. si uz sam opravoval pionyra, takze jeho proste nezaskoci sebevetsi vec... tak doufam, ze dotuni fiatku, ma zatim 230t najeto, tak by jeste chvilku jezdit mohla, jen teda ji trcej pod volantem draty, coz me znervoznuje
muz si koupil novej central a musi ho nejak predelat a obejit ridici jednotku, protoze sme dostali jen jeden central a ten ztratil, tak abysme nemuseli otevirat klicem
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2017 19:15
- Nahlásit
kachna_
to je pěkná cena, ale kombíka bych fakt nedala
cernej caj
no právě ale třeba u křižovatek řadit musíš minimálně podřazovat a když zastvíš tak taky, ještě sledovat značky případně semafor a lidi a auta kolem, ještě někde na vesnický cestě to jde, ale ve městě pro mě fakt peklo
no už to mám vymyšlený, že na nákupo pojedu v nějakou nekřesťanskou hodinu kdy jsou všichni slušní lidi doma a na silnicích ani atuo jako třeba v sobotu v sedm hodin ráno
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2017 19:17
- Nahlásit
cernej caj
hele a jak tě učej zastavení a rozjíždění v kopci? mě to učili na brzdu a pár lidí už mi říkalo, že je lšpší se to naučit na ruční brzdu, tak nevim, každopádně pro mě aktuální protože výjezd z vesnice je do kopce a cestou do města jsou v kopci koleje
|