Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Ešusovou IV
<< 1 ... 522 . 523 . 524 . 525 . 526 . 527 . 528 . 529 . 530 . 531 . 532 ... 547 . 548 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2017 09:11
- Nahlásit

jinak mam dilema co se snubakem.

V principu je to proste prstynek, kterej si daj lidi na svatbe. Takze vlastne kdyz sem ho ztratila a koupila bych si misto nej jinej s muzovym jmenem, mohlo by to byt stejny. Blby, ze ja to uplne stejne neberu a libilo by se mi, kdyby mi to zaridil muz treba k vyroci nebo k narozeninam, ze by mi ho dal on, aby tam byl ten aspekt toho, ze je to jako od nej. Jenze to nikdy neudela. A me zas je lito, ze ten snubak nemam, protoze byl krasnej...

no smirit se s tim, ze ho nemam (pohresuju ho od zari,t akze...) nebo si koupit tu nahradu? pac muzovarianta by byla skvela, ale je to chlap. nikdy ho to nenapadne.

kachna_
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2017 09:33
- Nahlásit

cernej caj
mně se neptej, já ho nenosim vůbec.
libilo by se mi, kdyby mi to zaridil muz treba k vyroci nebo k narozeninam, ze by mi ho dal on, aby tam byl ten aspekt toho, ze je to jako od nej. Jenze to nikdy neudela. A me zas je lito, ze ten snubak nemam, protoze byl krasnej...
tak mu to řekni přesně takhle, ne?
Já jsem dostala od Michala k Vánocům náhrdelník. Je pozlacenej (nenosím žluté kovy a na zlacené věci mám často alergii), mohutnej, výraznej (nemám ráda ani jedno z toho), asi si s ním taky budu muset promluvit a hlavně se smířit s tím, že už hlavně nechci ŽÁDNÉ překvapení. Já si toho vážím, že se mi snažil vyhovět, ale je mi líto těch vyhozených peněz, protože tohle na sebe dobrovolně nikdy nevezmu.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2017 10:07
- Nahlásit

kachna_
ja ho prave obcas nosivala, mela sem ho rada i jako sperk prave sam o sobe...

ja sem se s nim o tom vcera bavila a on rekl, ze to je blbost kupovat ze se urcite najde...

jo, to chapu. To je tezky ze te chtel potesit a udelat ti radost, ale kdyz se ti to ani moc nelibi, tak to je tezky... je otazka, zda je lepsi, ze muj muz nic takovyho nekupuje ale ten snubak z damascensky oceli byl fakt krasnej, takze to me trochu mrzi... no ale rikal, ze muzu nosit jeho, tak to tak asi zatim udelam. akorat ten jeho je obri a nevim, jestli to bude vypadat tak hezky na retizku

kachna_
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2017 10:32
- Nahlásit

cernej caj
jestli to bude vypadat tak hezky na retizku
snad jo, hele prej ta ocel je strašně nebezpečná, že je to jeden z nejčastějších způsobů, jak lidi přicházejí o prsty, protože ocelovej prstýnek prostě nepřešmikneš nůžkama. Říkal mi to někdo, když viděl můj prstýnek

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2017 10:36
- Nahlásit

kachna_
jo to sem taky cetla... ale ja prave nenosim na prstu, to bych asi nedala ale nosivala sem ho na kozenym reminku kolem krku. On jak byl hranatej a sirokej, tak to vypadalo dost dobre.

Maya
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2017 11:54
- Nahlásit

cernejcaj
a ztratila jsi ho doma?
do tlf jsou nejaky apky jako detektor kovu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2017 12:37
- Nahlásit

Maya
ja nevim, ze jo... ja sem si nekterej den ho chtela vzit a zjistila sem, ze neni... a jestli sem ho zapomela na cviceni, vypad mi z kapsy cestou na autobus nebo sem ho jen dobre zasantrocila, ci se mi pretrhl retizek a nekde sem ho vytrepala treba u doktora pri vyslikani, to fakt nevim

birma
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2017 14:10
- Nahlásit

já jsem pitomína obecná - sama jsem Petrovi navrhla, že vezmem na Toulovce sebou i Důru, kterou Petr jako trekopsa miluje a Adamovi leze děsně krkem Ještě musím vymyslet, jak nás poskládám do auta...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2017 15:00
- Nahlásit

dotaz na psí odborníky... Včera jsme viděli za plotem štěkat psa (a nemáme nafoceno - začalo mi to vrtat hlavou až později). Typově statný větší bígl - a i zvuk, který to psisko vydávalo byl děsný - prostě hlasité volání barváře (či honiče).
Ale bígl to nebyl - neb tomu chyběla bílá barva. Světle hnědý pes s černou "plotnou" přes hřbet a myslím i maskou. Znala jsem tak barevného bladhaunda... Barvář (tedyani bavorák ani hanoverák) to nebyl - jednak je snad poznám (děda ho měl 16 let) a jednak nikdy nemá "ten černej hřbet".
Mělo to na krku antiklíšťák a ještě elektriku - velký pozemek u lesa - podle mě to bylo lovecky využívané zvíře...

Maya
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2017 15:26
- Nahlásit

bydlet v Praze tak hned jdu vypomáhat
https://www.novinky.cz/kariera/433308-narodni-muze um-hleda-dobrovolniky-na-spolupraci.html
birma
musis koupit vozejcek rikam to furt
Xerxova
italsky je takovy nejaky plemeno
taky to mohl nejaky barevny nestandard, to loveckemu vyuziti nebrani

Maya
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2017 15:32
- Nahlásit

asi tak?
http://www.gonczypolski.org/plugins/ckeditor/filem anager/files/katowicewystawa/IMGP7216.jpg

polský honič

Xerxová
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2017 15:41
- Nahlásit

maya barevné ano - ale postavou bígl - tohle je výrazně lehčí

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2017 16:33
- Nahlásit

birma
tak jeden pod nohy vepredu a druhej vzadu v kufru

Maya
to je zajimavy s tim muzeem

jinak dneska sem se uz ucila i parkovat. No, asi by to mozna slo (couvani mezi svisle stojici auta). priste repete, tak hlavne zapominam pred couvanim namotat volant jinak by mi to slo

Fifi
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2017 18:08
- Nahlásit

Xerxová
A nemohl to byt treba alpsky brakyr? Skoda, ze ste to nevyfotili.
cernej caj
dneska sem se uz ucila i parkovat.
Sikovna. Nesnasim podelny parkovani. Jak tam neni dost mista, jedu dal a hledam vetsi skviru.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2017 18:10
- Nahlásit

Fifi
no toho se taky bojim, je jasny, ze zacal od nejjednodussiho a bude zeslozitovat

vyhoda je, ze s fiatkou se clovek vleze vsude pak navostro

Xerxová
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2017 18:45
- Nahlásit

Fifi já se tam snad někdy ještě na toho psa vyrazím podívat Fakt mi to vrtá v hlavě. Byla jsem ráda, že Night jde hezky dopředu a psa si nevšímá, takže jsem se moc nezdržovala.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2017 18:57 - Změnil/a: Xerxová
- Nahlásit

jééé - já našla web URL a tam je ten psík jako štěník...

Fajka
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2017 19:18
- Nahlásit

Xerxová
Jeh to je ten z tý farmy jak jsou tam ty koníci a rozhledna

Měli jste taky koňský divadýlko ?

Xerxová
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2017 19:24
- Nahlásit

Fajka ehmmm - ne - žádné divadlo - ale relax zóna přesně jak je v názvu

Fajka
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2017 19:27
- Nahlásit

Xerxová
ale relax zóna přesně jak je v názvu
taky hezký
Ježíš my jsme se tam s Aduš nasmály co ty dva kašpaři tam vyváděli

Xerxová
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2017 19:30
- Nahlásit

Fajka jo a vlastně dík za výlet - jehož trasu jsem ti uzmula ze stránek. Říkala jsem si, že bych tam mohla něco okouknout - a kupodivu jsem tuhle procházku ani nemusela trhat na pět normálních našich výletů z jednoho vašeho

Fifi
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2017 19:33
- Nahlásit

Xerxová
Treba se mylim, ale prijde mi to teda bud jako bigl v netradicni barve nebo jeho krizenec.
Fajka
co ty dva kašpaři tam vyváděli
Ty jsou rozkosny!

Maya
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2017 19:36
- Nahlásit

cernej caj
parkování mi ani nepřipomínej, zkoušky podruhý to bylo jen parkování a couvání, pro mě teda nejhorší parkovat zadkem mezi auta co stojej našikmo a von furt, nemáte to přesně rovně podle čáry, jste dál od jedný čáry, fakt děs, jsem mu měla sto chutí říct, že když už bych měla parkovat na takhle debilním místě, tak tam zajedu předkem

Fifi
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2017 19:38
- Nahlásit

Xerxová
ZAHADA OBJASNENA!
Nedalo mi to a zavolala jsem na kontakt, a hec hec, uz to vim, co je pejsek zac!

Maya
Člen
- Nahlásit

Xerxová
co toto?
http://www.shihtzudenisek.estranky.cz/clanky/alpsk y-jezevcikovity-brakyr.html

Maya
Člen
- Nahlásit

Fifi
a cos tam řekla, že kvůli tomu nebudeme spát?
tak nás nenapínej

Fajka
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2017 19:39
- Nahlásit

Xerxová
jo a vlastně dík za výlet - jehož trasu jsem ti uzmula ze stránek. Říkala jsem si, že bych tam mohla něco okouknout - a kupodivu jsem tuhle procházku
není za co hlavně jestli se líbila .... a počasí jste měli podobný jako my koukám

ani nemusela trhat na pět normálních našich výletů z jednoho vašeho
no jo to byla taková neplánovaná rychlo akce za účelem částečného vypuštění nahromaděné energie z jelita

Fifi
Ty jsou rozkosny
jo jsou voba, velkej a malej , voba stejný kašpaři

Fajka
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2017 19:40
- Nahlásit

Fifi
ZAHADA OBJASNENA!
Nedalo mi to a zavolala jsem na kontakt, a hec hec, uz to vim, co je pejsek zac

tyjo Fifi se nezdá tomu říkám žena činu!

Fifi
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2017 19:41
- Nahlásit

Maya
a cos tam řekla, že kvůli tomu nebudeme spát?
Ze sla kamatadka kolem nich a dohadujeme se, co to bylo za plemeno. Pan se smal...
Prozradim, az se mihne xerxova.
Fajka
Jak se dari Fajusce babovce pri otepleni?

Fifi
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2017 19:43
- Nahlásit

Fajka
tomu říkám žena činu!
Njn, me obcas strasne irituje, kdyz si nemuzu na neco vzpomenout nebo nevim reseni, to delam pro klid svy duse, podobny akcni ciny.

<< 1 ... 522 . 523 . 524 . 525 . 526 . 527 . 528 . 529 . 530 . 531 . 532 ... 547 . 548 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání