| Autor |
Zpráva |
kachna_
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2017 19:25
- Nahlásit
Maya
záleží na síle motoru, s tou 1,2 htp je to do kopce bez ručky chcíp chcíp chcíp, s Kia (2,9 nafta) prakticky přes ručku nejezdim.
S tou ručkou je to podle mě jednodušší, jistější a víc v pohodě
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2017 20:08
- Nahlásit
Haaaskej vikend vsem, i tem chciplinam, ktery razi na trek, blazen...
Trolditko ma zitra narozeniny, ten muj aprilovy zertik dvouletej. Pipina pruhata.
Co to zase udelali se seznamovym mailem, mamma mia, opet rozjebali neco, co relativne dobre fungalo.
Maya
ale třeba u křižovatek řadit musíš minimálně podřazovat a když zastvíš tak taky,
Tyjo, ja si to uz ani nepamatuju, esli nas ucili podrazovani. Nebo esli neutral a brzdu. V rozjizdeni do kopce nas ale instruktor drtil a zcela spravne. Nejdriv v rusnych krizovatkach pro jistotu na rucku, mezitim v klidnym kopci se ucit rozjizdeni bez ni a pak prenest do rusnyho prostredi, aby se clovek zmatenej nejdriv naucil davkovat spojku a plyn. A fungalo to.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2017 20:42
- Nahlásit
Troldík vše nejnej - aprílový žertík je hezké označení
Kdysi jsem jezdila autem, dneska nejezdím vůbec. Sice mě Pepa přesvědčuje, abych za to sedla... Kvůli mně mají všechna naše autíčka v posledních letech automat... ale nejezdím. Bojím se. Dělám navigátora, za dlouhých cest nespím - hlídám mapu i řidiče... ale všechny cesty jsou na Pepovi
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2017 20:56
- Nahlásit
Maya
tak kdyz stojim, nedela mi problem vyradit a podradit pred krizovatkou... pac ti to 3x vystreli a pak uz si to pamatujes
me teda mesto pripadne lepsi pac tam sou samy semafory a jediny co resis sou tak protijedouci auta kdyz odbocujes... to neni jak na vesnici kde mas furt hromadu krizovatek bez znacek
v kopci asi sem zatim mela malej, rucka je asi pojistka (pres rucku to nedelam, ale tady u nas proste kopce nejsou... a ty mirny svahy, tam to nepotrebujes. Ale rucka urco jako dobra pojistka a muz to pouziva.
Fifi
troldaskovi vsechno nej! je krasavec
no ani mi nemluv. uz sem jim poslala 3 maily. Ten posledni byl asi nejnasranejsi, protoze uz sem byla vytocena z tech predchozich dvou, kde jsem vyjmenovala problemy
nam urcite podrazeni na 2 do krizovatky kdyz asi nebudu zastavovat rika, pac jinak to auto silene tahne a chce moc moc jet jen co tu spojku jen polechtas...
no ale prave jak mi to chciplo 3x tak to bylo do kopce, pac me znervoznovala fronta za mnou a mala dira na hlavni
Xerxová
u nas je to taky tak. Ale tak chapu, ze se muze hodit treba jet se psem na veterinu, nebo na vylet kdyz blbe jede vlak dojet do brna...
jako kdyby se neco stalo muzi, to staci obehnout vesnici a mavat bankovkou, ale na odvoz psu treba na ockovani by uz muselo tech bankovek byt asi vyrazne vic
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2017 21:03
- Nahlásit
čaj po výletech chodíme spolu, pro případ nouze (pokud není Pepa v dosahu) mám skvěle fungující rodinu a navíc i sousedy i spolupracovníky. Včetně některých psích fandů... A v případě akutní nouze i veterina dorazí k nám... Takže mě nic nenutí - i když vím, že je to špatně
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2017 21:09
- Nahlásit
cernej caj
no ani mi nemluv. uz sem jim poslala 3 maily. Ten posledni byl asi nejnasranejsi, protoze uz sem byla vytocena z tech predchozich dvou, kde jsem vyjmenovala problemy
Ty jim aspon napises neco profi k veci, ja bych jim psala asi jen nadavky. Ne fakt, prisernost.
no ale prave jak mi to chciplo 3x tak to bylo do kopce, pac me znervoznovala fronta za mnou a mala dira na hlavni
Vidis, ja zrovna dneska byla na krizovatce, sice placaty, ale na vedlejsi byl podobnej chudinek vynervenej z autoskoly. Malem mi nedal prednost, bylo videt, jak instruktor na to dupnul. Ja se usmala, rukou jsem vynervovanymu skororidici naznacila, ze neva, at jede. I sem snad naznak usmevu zahlidla, misto ty krece, kdy se soustredil na vse mozny.. Takze tak, zkus se nestresit a neznervoznovat z ostatnich aut, jak uz sem jednou psala. Kazdej ten ridic ve fronte vzdy takhle kdysi zacinal.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2017 21:50
- Nahlásit
Fifi
já poslala jeden nasranej mail, mě ten novej mail nějak zásadně nevadí, jediný co mi tam vadí fakt hodně, je to nový okno nalepený vpravo, takže kultivovanej mail to nebyl
cernej caj
no u nás ve městě jsou jen jedny semafory, jinak normální kriozovatky a u nich samozrejme prechody, takze to nevís jeslti sledovat auta nebo lidi
Xerxová
tak jako já mám taky na koho se pro odvoz óbrátit, ale to jde jednou za čas, ne furt
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2017 21:55
- Nahlásit
a hele to by se dalo používat na nějaký upomínky, i když to asi nebylo myšlený jako mail pro sklerotiky
https://www.futureme.org/
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2017 06:45
- Nahlásit
Xerxová
vsak ja nic nerikam, jen rikam, ze na to se to muze hodit me
Fifi
jojo, nekteri ridici chapou, ze to taky nemeli jednoduchy kdysi, tak to asi byl rad, zes ho pustila, nebo by tam mohl stat jeste dneska
Maya
tak ja myslim mesto = brno jakoze u nas existuji dva typy autoskol, jedna jezdis v brne a tudiz mas vsude semafory nebo jezdis po venku a zajedes si do zidli, kde sou dva... ten muj jezdi oboji, a je dobrej, su rada ze volba (nahodna ) padla na nej.
balim se na vejlet, ferinka se mi vcera zdalo kulhla asi 2x na operovanou nohu. Nejsu si jista, zda se mi to nezdalo, ale rekla bych, ze ne... tak jde timicek. nohu sem ji prohmatala, prsty taky (jak mela v zari prst spatnej) ale nic tak nevim co by to mohlo byt
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2017 13:52
- Nahlásit
www.mapy.cz
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2017 19:38
- Nahlásit
mrknu z pc. dneska narocnej den, v 7rano sem odesla a ve 21 kdyz to klapne budem doma
su zvedava co vymysleli.
dneska 20km s timickem a cely odpo korzoval kamosce bytem a nechtel chrapat... jinak servis vsech 3 pc se castecne zdaril, jeste mam co dodelavat priste
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2017 19:47
- Nahlásit
tak dneska asi 7 km v novejch botkách, ani puchejříček, povedlo se mi koupit ty samý jako ty rozkousaný akorát v jiný barvě, jsou fakt super
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2017 20:00
- Nahlásit
my dneska jen krátkou lesní... a pak zahrádka. Zítra Středohoří s velkým převýšením a guláškem u synovce...
lesní procházky z tohoto týdne... voda všude, sníh už jen místy
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2017 20:04
- Nahlásit
maya
tak to je super, ze se zadarilo ja mam boty xo sem loni mela jednou na test a az dneska a taky celkem fajn.
xerxova
krasny fotky jako vzdy
su zvedava co birmice
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2017 20:06
- Nahlásit
4aj a co Feri ?? Nepajdá, když byla doma v klidu??
Dneska mi to v lese přišlo až divný - teplo na tričko už ráno a zbytky sněhu. Tahle je dnešní...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2017 20:32
- Nahlásit
xerxova
teprv jedu dom pac sem.byla kamosce na servisu.... v noci ani rano se mi nezdalo, ale vcera ji stopro nadlehcila (narazove) tak fakt nevim...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2017 20:34
- Nahlásit
snwhu jinak porad mate celkem dost, i kdyz lroti tem z minulyho tydne tam je min snehu znat....
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2017 21:27
- Nahlásit
birma je v cili! feri nevim, asi nekulhala, snad jen nejak natahly sval...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2017 22:20
- Nahlásit
cernej caj
tak super, že je Feri v pořádku
Xerxová
teda tady dneska regulérní léto a u vás sníh
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2017 06:14
- Nahlásit
Maya náhodou u nás už taky někde sasanky a orseje kvetou A dneska za jarem vyrazíme o kus dál...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2017 07:55
- Nahlásit
Xerxová
A dneska za jarem
nesmíte moc daleko! tu ve vnitrozemí už je léto
|
birma
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2017 07:55
- Nahlásit
Zdravím z lehára Petr spí, psíci spěj a já se nudim
Prvně jsem šla long bez hůlek a nohy cítím, nechápu, že si přes zimu nezvykly jinak naaaaaadhera, miluju to tu. I když jsem si místama hrábla. Řekla bych, že choroba se vzdala, že s takovym debilem bydlet nebude
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2017 09:24
- Nahlásit
Maya
to je boziii fotka!
birma
jak to, ze nespis?
mam info od moji kamosky petry dost zmatene osoby s nejakym syndromem (mozna nejaka lehka forma autismu nebo tak) ze sla nekde kolem viru a tam byla hromada lidi se psi a na neco se jich ptala, tak jestli ste ji nepotkali nebo neslyseli historky o nejake zmatene osobe?
jinak ja bych teda citila nohy i s hulkama bez nich bych to nikdy neulezla, ses skvela
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2017 16:36
- Nahlásit
tohle semi pece v troube. nenasla sem doma mak, tak sem tam misto toho dala asi lzici orechovyho masla na chut...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2017 17:18
- Nahlásit
kachna bylo vedro fakt jak v létě - ale kytičky kvetly jarní a ptáci taky řvali jarně... Šli jsme z Brné (okraj Ústí) do Rytiny soutěsky a přes Čeřeniště a Němčí a Sedlo kolem Malého Ostrého zase dolů do Brné... Dvacet kiláčků a skoro sedmset metrů nastoupaných. Úplně odlišné lesy - a navíc ty stráně byly fakt strmé a kamenité.
Najtovi bylo teplíčko - funěl... ale potoky tekly - vody bylo cestou dost (takže ta v ruksaku nesená byla spíš jen zátěž )
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2017 17:23
- Nahlásit
čaj mufínci vypadají dobře. My dostali po výletu čerstvé povidlové buchty (a taky gulášek)... Takže ani neslintám
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2017 18:58
- Nahlásit
Xerxová
zato ja bych si celkem dala, hlavne gulasek
to ste si pekne makli teda dneska, i kdyz teda lepsi mit vodu navic, nez nedostatek. Tesim se na fotky, urcite budou paradni
ja mam hromadu pracek vypranejch, umyty okna, poveseny zavesy...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2017 19:42
- Nahlásit
cernej caj
mufiny vypadaj pěkně, umýt okna a vyprat závěsy bych taky potřebovala, snad se někdy dokopu
Xerxová
jj, taky jsme včera v lese potkali hafo potůčků a na rybnííku labuťáka kterej zřejmě hlídal hnízdo, takže když Loki vlezl do vody, připlaval blíž a sledoval, Loki teda radši ani neplaval když se tak měřili pohledama
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2017 19:52
- Nahlásit
Maya
no ani se neptej, kolik měsíců sem se chystala já jenže se na to práší, práší... a samozřejmě pro astmatika je lepší stím ani nehýbat, že
a byly dobrý, akorát teda hodně asi jakože vláčný, to já úplně nemusím chuťově, radši mám takový kousavější, ale jako nebylo to špatný a příště přihodím čoko
Loki teda radši ani neplaval chytrej pejsek to je
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2017 20:52
- Nahlásit
trocha dnešního jara
|