| Autor |
Zpráva |
Fajka
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2017 19:44
- Nahlásit
Fifi
Jak se dari Fajusce babovce pri otepleni?
zatím tak nějak to jde..chodíme na procházky hledat sníh tady zatím takový teplo ještě není.
Dneska jsem z ní vyčesala druhou akitu...
A co vy? daří se úměrně věku a počasí v rámci možností OK?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2017 19:46
- Nahlásit
Fajka
daří se úměrně věku a počasí v rámci možností OK?
Ale jo, tukam na drevo, zatim vse nejak v pohode. Kremyl nesmi prehanet litani a hupsani podel plotu, Skritka musim doupravit, kdyz mi konecne povolily zada a Pruhatej nesmysl je porad stejne prdlej prdlon. Babovce posilam velevyznamny pohlazeni!
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2017 19:47
- Nahlásit
Fifi jsem zde zvědavostí hořím - jen jsem si byla zahrát házenou s Najtem...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2017 19:49
- Nahlásit
Xerxová
Je to podobny biglovi a neni to bigl. Je to krizenec. S rtw!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2017 19:50
- Nahlásit
Jejich slicna beaglice se spustila, zjevne mela dobry vkus.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2017 19:52
- Nahlásit
Fifi tak tos mě dostala... Když jsem na těch stránkách našla i bígla - tak jsem si říkala, jestli nějaký ten kříženec, který se pomamil... Ale že rotvík Hlas ale měl zcela lovecký
Dík za objasnění záhady
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2017 19:58
- Nahlásit
jo a ještě že kdo umí umí... vznesla jsem stejný dotaz na "neznámé" plemeno na hadech - a znalkyně bíglů mi k fotkám na stránkách statku napsala už před půlhodinou něco ve smyslu - ta bíglice je moc hezká, ten štěník je mohutný, netypická hlava, krátké uši - to bude mix s něčím těžším - třeba rotvíkem
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2017 20:03
- Nahlásit
Fifi
takže bíglorotvík, to by mě nenapadlo
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2017 20:04
- Nahlásit
Xerxová
no jo, tak znalci plemene to poznaj, u špice se taky často kříženec pozná podle hlavy a uší
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2017 20:06
- Nahlásit
Fifi
jo, tukam na drevo, zatim vse nejak v pohode
tak at jim to všem vydrží co nejdýl !
Babovce posilam velevyznamny pohlazeni
děkuju vyřídím bude ráda...jak nesnášela hlazení když byla prťavá tak ted nesnáší když přestanu drbat a hladit...
to podobny biglovi a neni to bigl. Je to krizenec. S rtw
hustý a on tada měl takovej hlubokej hlas, až sem si říkala kde se to v tom malým psu bere...a ono se hlasově potatil
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2017 20:07
- Nahlásit
Xerxová
Hlas ale měl zcela lovecký
jo? ale asi jo, já od tý choroby asi blbě slyším už ..respektive vůbec
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2017 20:08 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
Fajka
A co vy?
na nás to sice nebylo , ale jsem plná dojmů z Michalovy návštěvy veteriny s Cirem. Já to tak nemám ráda - levný vyšetření a pak prodat předraženej výrobek (Alavis 5 o 300 dražší než na Internetu)
Jinak v rámci věku a diagnózy
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2017 20:14
- Nahlásit
kachna_
na nás to sice nebylo, ale jsem plná dojmů z Michalovy návštěvy veteriny s Cirem. Já to tak nemám ráda - levný vyšetření a pak prodat předraženej výrobek (Alavis 5 o 300 dražší než na Internetu)
eh..no jo no a předpokládám že Michal ho neodmítl...
díky bohu za naší hodnou paní veterinářku co to dělá proto že jí to baví a chce lidem a psům pomoct a ne proto že chce na všem vydělat...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2017 20:14
- Nahlásit
kachna_
tak vám taky přeju ať to tak zůstane ještě dlouho
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2017 20:16
- Nahlásit
maya a tak to je jasný, že své plemeno má člověk v oku. Taky občas rostu, když vidím inzeráty na ta zaručeně čistokrevná štěňata dogy a vidím rodiče... Ale trefit se do křížence přesně - to je spíš klika
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2017 20:25
- Nahlásit
Fajka
to se nedivim, ze ste se nasmali
Fifi
ses husta zena cinu! aspon to vime uz vsichni co to je a asi bychom se dohadovali jeste dloho
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2017 20:28
- Nahlásit
čaj máš pravdu - vrtalo by mi to hlavou - neb ten psík nevypadal na vořecha... Fifi to vyřešila přímo mistrovsky
Jo a mám radost, že všichni zdejší důchodci a důchodky se drží... byť mají drahá chondra...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2017 20:33
- Nahlásit
Fajka
no tak si to aspon pruhatice pekne uziva ted to drbkani
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2017 20:38
- Nahlásit
Fajka
tak at jim to všem vydrží co nejdýl !
Naprosty a Bezvyhradny souhlas.
Maya
bíglorotvík, to by mě nenapadlo
Me taky ne, ani omylem.
kachna_
Ciraty jsou borci! Taky mu posilam velepodrbani.
Jinak k tomu Alavisu - pro Krysapsa byl doporucen Apto-flex pro kone, sirup, zdejsi ortopedi s tim maji ty nej zkusenosti. Litrovka sirupu vyjde zdanlive draz, ale dik davkovani vydrzi dyl a fakt funga.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2017 20:42 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
kachna_
jinak cirat je teda taky pasak, ze porad se tak krasne drzi
Fifi
ten aptoflex mela i kamoska a hodne si ho chvali, ze prej fakt zabral
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2017 21:00
- Nahlásit
Fifi
pro Krysapsa byl doporucen Apto-flex pro kone, sirup, zdejsi ortopedi s tim maji ty nej zkusenosti. Litrovka sirupu vyjde zdanlive draz, ale dik davkovani vydrzi dyl a fakt funga.
nemáš nějakej link kde se to dá koupit?
asi by yto těm mejm jelitům prospělo oboum, že bych jim to pořídila...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2017 21:06
- Nahlásit
Fajka to mají třeba i tady: https://profizoo.cz/eshop/kone/vitaminy-a-leciva
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2017 21:08
- Nahlásit
Fajka
To se da koupit vsude mozne, vygugli si aptus aptoflex equine vet sirup. Od veta ma Krysapes davkovani cca 2ml, jeste se kdyztak optam, zda si to spravne pamatuje. Ale je to zhruba 1 ml/15-20 kg vahy psa.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2017 21:14
- Nahlásit
FifiXerxová
takže by to mělo bejt tohle?
https://profizoo.cz/eshop/kone/vitaminy-a-leciva/a ptus-apto-flex-equine-vet-sirup-1000ml
se rači ptám jestli to je správně... at neobjednám něco blbě..bo já poslední dobou na co šáhnu to pose...ru
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2017 21:17
- Nahlásit
Fajka
Ano, to je ono. Ale treba to maji jeste nekde levnejs na netu, proto jsem neuvadela jednotlivej shop.
Co se po.sralo naposled?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2017 21:39
- Nahlásit
Fifi
Ano, to je ono. Ale treba to maji jeste nekde levnejs na netu, proto jsem neuvadela jednotlivej shop
jasný, mrknu i jinde jen jsem potřebovala vědět jak to vypadá
Díky
Co se po.sralo naposled?
ono toho bylo ted hodně ale taková jedna větší jobovka byla že se nám komplet zřítil celej systém regálů ve skladu v práci....takže zboží na kaši, regály kaput... třešinka na dortu byla že se to celé opřelo o sádrokartonovou stěnu a celý to komplet chtělo emigrovat do vedlejší firmy, takže hra s časem, stihnem to odrovnat nebo nestihnem...
Takže krom toho, že dělám daňový který furt ještě nemám, stěhujeme a přerovnáváme stovky kilo zboží...
Ale na všem je potřeba si vzít to pozitivní... naštěstí když to padalo byli jsme na tý správný straně..kdyby někdo z nás byl na tý blbý tak už tady není....
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2017 22:01
- Nahlásit
Fajka
No ty kraaaavo, pardon teda, to nebylo na tebe. Este, ze ve skladu nikdo nebyl?? A odrovnat ste to snad stihli, ale fuuu, ble.
naštěstí když to padalo byli jsme na tý správný straně..kdyby někdo z nás byl na tý blbý tak už tady není...
To ctu a reaguju, takze tak, to je opravdu velmi pozitivni a teda pani, to musel bejt rachot. To klekly ty regaly nejak? Ci naky kurvitka v nich? Uf, preju veselou mysl a co vas nezabije (doslova), to vas posili (doslova, budete mit silne paze!). Ale snad to nebylo tim, zes na regal sahla coby posledni ty, vid, jak si psala vyse, ze na co sahnes...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2017 06:39
- Nahlásit
fajka
to zni hodne desive, dobre ze se nic nestalo a teda takovej zazitek to fakt den nevylepsi vyspravis si aspon naladu na toulovci?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2017 07:25
- Nahlásit
cernej caj
tak jeden pod nohy vepredu a druhej vzadu v kufru
v kufru ne, ještě vezem kamarádku, neměli bychom kam dát věci
od včerejška kašlu, tak doufám, že vůbec někam pojedu (tenhle březen si to vybírám doufám na dalších 10 let....)
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2017 07:45
- Nahlásit
birma
tak to pravda bude trochu logisticky narocnejsi
drzim palce, aby ti do longu bylo lip a poradne sis ho uzila!
|