| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2017 13:13
- Nahlásit
mate nekdo zkusenosti s 3D perem? jestli jako dokupovani tech naplni neprivede cloveka na mizinu
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2017 13:13
- Nahlásit
Maya
vidis jak posloucha
kdyby poslouchala, tak si to neotvírá!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2017 13:25
- Nahlásit
Maya
tak ja tomu koupim hlinu a kvetinac a uvidime
s 3D perem netusim vubec, jak ty naplne, ale jestli to je takovej ten mekkej cosik tak to mozna tak drahy nebude
kachna_
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2017 14:33
- Nahlásit
cernejcaj
jj, to bude ono ale kdyz vidim ty ceny za pera, na ali chtej 10 dolaru za to nejlevnejsi coz na nejaky hrani detem staci
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2017 15:03
- Nahlásit
maya
no na hrani detem je to palka docela... driv je to omrzi, ze...
mam z prace tolik bordelu ze me to doma zavali a uz to nikdy neuklidim
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2017 16:26
- Nahlásit
ok tak prochazku co mi slibil muz, ze si na me tento tyden udela cas (dneska) pac mame vyroci tak at spolu stravime aspon hodinku casu, tak musi telefonovat a jeste je na me nasranej kdyz sem si dovolila na to upozornit... achjo. chcu fakt tolik? hodinu tydne...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2017 19:47
- Nahlásit
cernej caj
musíš příště vymyslet procházku minimálně do hospody
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2017 20:43 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
Huf, jsem si zpestrila dnesni vecer navstevou u veta. Skritecek se poslednich par dni cistila a blemcala, dneska uz po ni zacal klapat zobakem i Troldas. Povedlo se mi ji vyhmatnout, nez se vycurala a ble, vytok osklivej moc. Docela jsem se klepala, co vet na sonu najde... Nastesti deloha cista, cytolka z vytoku taky, takze vyfasovala jen atb na vaginitidu. To je snad poprvy, co nam na veterine byla recena de facto dobra zprava, zadna jobovka. Huf.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2017 20:49
- Nahlásit
Fifi huuuuf - ještě že to ATB spraví... Hezky nám umí občas zlatíčka nervy pocuchat...
My teď dorazili z večerní procházky civilizací - jemně poprchává, je vlahý vlhký večer. Moc hezky bylo...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2017 20:58
- Nahlásit
Fifi
chudak skritek, chapu, ze jsi byla dost vyklepana, dobre, ze to je jen asi nejaky zanet, a bude brzo zase fit
Maya
tragedie, nova mys nema uplne dokonalej tvar takze ackoli osvedcena znacka s tvarem na obrazku vhodnym, v realu au au... no jako asi ji budu muset prodat, protoze po 3hodinach pareni uz asi nepohnu ani rukou kdyz sem zkusmo zkusila davat ruku na starou, tak uleva velika (nebo ji zkusim zhyzdit kusem oboustranky a orezanyho korku, nebo nevim
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2017 21:59
- Nahlásit
Fifi
tak to teda ještě že to není nic vážnýho, tak snad bude Skříteček brzo fit
cernej caj
no a to je ten důvod, proč nerada kupuju novou klávesnici a myš
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2017 22:50
- Nahlásit
cernej caj
hele kuk sem
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2017 07:17
- Nahlásit
maya
vidim to uplne stejne. jenze klavesnici mam doma jednu nahradni, kdyby neco... mys sem si 2x nekoupila
hh dobry ale arabic keyboard asi nechci ale to neni problem asi sehnat kryt tady u nas...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2017 08:18
- Nahlásit
agi tréninky odběhaný, atb zabraly, takže dneska udělat daně, nakoupit, sbalit se a vyrazit na Toulovce
Fifi
To je skvělý, že jí není nic vážnějšího! Posílám podrbání a prosbu, ať tě takhle neděsí.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2017 08:22
- Nahlásit
cernejcaj
tak ja to pochopila ze to podporuje arabic tudiz lze to vxmenit za nej ale primarne i odle fotky to ma latinku spis asi v cem to ma menu aby to nebyla cina
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2017 08:25
- Nahlásit
birma
se obavam ze s timhle zivotnim stylem za dvacet let zaplaces
ale chapu ze ve triceti na to clovek kasle z vejsky takze si to uzij
|
birma
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2017 08:29
- Nahlásit
Maya
se obavam ze s timhle zivotnim stylem za dvacet let zaplaces
tou dobou můžu bejt taky už 15 let přejetá autem Jako nehuntuju se záměrně a cíleně, tohle dělám vůbec prvně, ale zas šetřit se na zdravej důchod, kterýho se nemusim dožít, se mi taky nechce
A aktivitu mám i povolenou od doktora. Pravda že mi jde o odběhání agi a odejitej long jsem mu úplně neřekla
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2017 09:00
- Nahlásit
birma
at vam to slapeeeee!
nicmene ze behas s atb agi to teda si docela na toulovci koledujes... doufam, ze teda bez nasledku dorazis do cile a ze to bude OK pak i do prace
Maya
co vim tak jazyky byli dycky vsecky a tam dat navi key - 4 - 6 myslim a ses u vyberu jazyku sme s oblibou na tech nokiich dycky menili lidem na podobny srandy jako arabstinu obzvalst
|
birma
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2017 09:14
- Nahlásit
cernej caj
největší záchvaty kašle jsem za celou dobu měla, vždycky když jsem si lehla do postele. Takže kdybych měla usuzovat dle příznaků, agi běhat můžu i dobíhat tramvaj, ale ležet ani spát nesmim
A dík Petr zatim vyhrožuje, že nikam n ejdem, protože 1. se má spustit přihlašování na Voka a jemu to nejde naprogramovat
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2017 09:18
- Nahlásit
birma
no to je to o cem pisu padesatilety lidi vidis jako neschopny duchodce
ale je to marny ja vim
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2017 09:18
- Nahlásit
birma
no paradoxne ja to mam stejne, nejhur se mi dycha kdyz si vecer lehnu
jo to znam, no.
no tak se to spusti az po tom, no stejne je to nefer vuci tem co jsou na treku a nemaj moznost se prihlasit
|
birma
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2017 09:26
- Nahlásit
Maya
nevidim To bych nesměla znát Miloška, co v 80 chodí longy a do asi 75 je běhal A na přednáškách poslouchat příběhy o lidech, co se v 70 rozhodli jít do přírody a od tý doby třeba sjeli Mississippi na kanoi a ušli Pacific Crest Trail S viděnim 50 letých to nijak nesouvisí, jen s tím, že je zcela reálná možnost, že se 50 nedožiju a neřekla bych, že jednou v životě mě aktivní pohyb s atb nadosmrti zmrzačí ;)
cernej caj
nejhur se mi dycha kdyz si vecer lehnu
já nejen večer, naspávám a odpočívám co to jen jde, takže si lehám i ráno a přes den a vždycky to byl záchvat kašle neskutečnej a to přes den už prakticky nic...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2017 09:29
- Nahlásit
birma
jenze podle me tyhle pripady nejsou vetsinou lidi, ktery maj tolik zdravotnich problemu, ze nemuzou skoro nic... i kdyz to je samozrejme dost individualni a je to aspon dukaz, ze pokud tomu nebrani jiny skutecnosti, neni to nerealny
no tak jasne, ja si totiz nikdy pres den neleham ale proste asi kdybych lehala, tak mivam hodne zachvaty kasle a skrabani v krku pri lehnuti... nevim, jestli to je nejaka znamka toho, ze treba v tech perinach je vic prachu, ze to astma proste drazdi...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2017 09:33
- Nahlásit
cernej caj
podle me tyhle pripady nejsou vetsinou lidi, ktery maj tolik zdravotnich problemu, ze nemuzou skoro nic...
Milošek určitě ne, i když krz záda chodil občas pěkně do Lka s batohem na jednom rameni. O tom pánovi 70 letym nám povídali teď na přednášce (vám ne?) a to říkali, že mu třeba hodinu ráno trvalo, než se rozchodil, aby to vypadalo jako chůze. A že měl podezření na infarkt, v nemocnici mu řekli, že je to tak na 2-3 týdny pozorování, tak se rozhodl, že to infarkt není a šel dál
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2017 09:43
- Nahlásit
birma
no jo, ale to porad predpoklada, ze treba jit mohl. Ja si proste nedovedu predstavit, ze kdyz me nekdy noha boli tak, ze pomalu skacu po jedne na autobus, ze bych takhle odskakala treba long, i kdyz mozna s nejakyma upravenyma holema, aby se cloveku lip skakalo
ale tim jako chcu rict, ze porad treba jeste jit mohl - on pokud nekdo nemuze z domu protoze co 2hodiny ma domaci dialyzu tak takovej clovek asi proste ne long nepujde, ze jo... jak by s sebou tahl ten pristroj a desitky kilo naplni v batohu...
ja se u sebe bojim dost toho, ze obcas uz ted mam takovy bolesti, ze bolesti brecim pri sezeni, abych jeste vubec treba v 50byla schopna dojit nakoupit...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2017 09:45
- Nahlásit
birma
myslim, že Maya měla na mysli třeba spíš problémy se srdcem atp. Jestli to chápu dobře, tak tyhle choroby se můžou podepsat na kvalitě srdečního svalu a pak se prostě může stát, že tě zabije první infarkt.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2017 09:49
- Nahlásit
birma
A že měl podezření na infarkt, v nemocnici mu řekli, že je to tak na 2-3 týdny pozorování, tak se rozhodl, že to infarkt není a šel dál
Děda byl s podezřením na infarkt u doktora, ten mu řekl, že to infarkt není a děda umřel tři dny na to ve dvaašedesáti.
Já bych to nezevšeobecňovala
|
birma
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2017 09:50
- Nahlásit
kachna_
bych řekla, že kdyby něco takovýho nějak vážně hrozilo, tak by mi doktor neschválil bejt normálně aktivní, když jsem mu říkala, že mám nacpanej diář akcema a nechci o ně přijít. Říkal den klid a pak dobrý a to jsem se snažila dodržet
Navíc infarkt mít nehodlám dřív než v 90 a pak už zas bude dobrý, když mě to rovnou zabije
|
birma
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2017 09:52
- Nahlásit
kachna_
Já bych to nezevšeobecňovala
Nesnažim se to zevšeobecňovat. Jasně, že ten děda mohl na trase za pár dní umřít (což se teda nestalo), ale nějak je mi mnohem sympatičtější přístup "radši umřu brzy při tom, co miluju, než o pár měsíců později v nemocnici na hadičkách"
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2017 09:59
- Nahlásit
kachna
ano mela jsem na mysli tyhle neviditelny nasledky ktery se proste zacnou projevovat az ve veku +-45 pak si clovek pak drbe hlavu ale uz je pozde
co ja znam par takhke aktivnich starsich lidi tak ti obvykle holt tyhle kraviny mladi nedelali
jako ja birmu chapu nebyla jsem jina
jen je mi pak lito tech lidi kteri jsou ted v mym veku byvali taky tak akcni a chteli by furt a ono to nejde v tom lepsim pripade vtom horsim to definitivne balej kvuli prkotinam
|