| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2017 10:40
- Nahlásit
cernejcaj
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2017 11:15
- Nahlásit
maya
no to mas jak ja mam ted hrubyho min, nez sem mela cistyho ale tak s odrenejma usima s tim vyjdu, jen proate nebude z ceho setrit na zahranicni dovolenou nebo novou foto/vandro vybavu, ale tak kdyz se uskromnim tak vyjdu v pohode nastesti, teoreticky. praxe v pristich tydnech ukaze
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2017 11:58
- Nahlásit
cernejcaj
tak kdyz pominu ze je rozdil spadnout treba z 50 tisic na 30 coz je furt relativne dobry nez z 20 na 10 to uz je pak na zivoreni
ale tak nejak v prumeru to vidim tak jak pises clovek z toho vyzije ale vyskakovat si moc nemuze
tak jako tys nemela jinou moznost ale jit do toho dobrovolne nevim no furt nad tim premejslim je to holt volba cas x penize a ja chci vobojeeee
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2017 13:27
- Nahlásit
no ja mela jinou moznost, tohle bylo nejhur placeny misto ale zvolila sem prave ten cas jako prioritu. hypo zvladnu zaplatit a ten zbytek...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2017 13:40
- Nahlásit
a zas prqce vypada fajn, kolektiv taky takze qby to neznelo ze ten vyber byl spatna volba, nebyl doufam
feri se mi zdalo vecer zas zakulhala pri vstavani ale jinak kdyz ji sleduju tqk nevidim nic divnyho... navstivit veta?
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2017 14:14
- Nahlásit
čaj Feri dostává nějaký přípravek na klouby trvale ??
|
birma
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2017 14:37
- Nahlásit
tádydý tádydá pomalu mi hrabe Zítra se musím sbalit na long a na služebku, neb ve středu ráno odjíždím na služebku, v pátek odpoledne se vracím, přesednu do jiného auta a vyrážíme na Krušky Díky bohu za Petra, vůbec nevím, co bych si bez něj počala. Takhle mám sice vůči Adamovi výčitky, ale vím, že se bude mít skvěle
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2017 15:08
- Nahlásit
xerxova
nedostava na klouby trvale nic
birma
uzijte si longa! at klapne pocasko a super, ze petra mas
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2017 15:40
- Nahlásit
čaj tak jí něco nasaď - spíš než veta (pokud máš jen pocit, že není něco v pořádku). Tekuté přípravky se prý lépe vstřebávají - takže nějaký ten Aptoflex... či tak něco...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2017 15:40
- Nahlásit
birma užij si jak služebku (o Adama postaráno bude) i longa. Počasí se snad už umoudří a nezmrznete.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2017 16:04
- Nahlásit
xerxova
jo, budu muset neco koupit. uz se mi to zdalo tak mesic zpet, alw je to dy ky zableak ze nadzvedne nohu. 30km vylet zadnej problem...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2017 18:22
- Nahlásit
cekam na nadrazi na hodinu autoskoly nervy na pochodu proc zrovnaja musim bejt takovej nervak
bud me necha se odvejzt domu a nebo budu muset jet taxikembo jak hsem zjistila bus domu mi jede az v 9
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2017 18:37
- Nahlásit
Maya
Lokimu vse nej, sokolik mladej, chlupatej.
cernej caj
Feri zkus nasadit ten Aptus apto-flex.
Dneska jsou to dva roky, co jsem se rozloucila s Agatkou, achjo...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2017 20:42
- Nahlásit
fifi
myslim na tebe, agatku i ostatni... hlavne, ze zanechaji spoustu vzpominek
maya
donry se asi domluvit tel3fonem predem, doufam, ze se budes moct odvyzt dom!
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2017 21:47
- Nahlásit
Fifi
to fakt bylo takhle ve stejný den? když s těma psama to strašně letí
cernej caj
tak jsem se odvezla domů a ani nechtěl prachy navíc, i když jsem je nabízela, za taxík bych dala víc, jako instruktor mladej kluk ale super tisíckát lepší než ten v autoškole, taky jsem mu to řekla
dělá to jen jako vedlejšák tak jen večery a víkendy, takže pro mě dobrý
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2017 06:38
- Nahlásit
maya
tak to je super, ono fajn instruktor je pulka uspechu, tak te to jeste bude bavit
jak mame v kanclu vedro a furt se otvira okno (to je spis okno pro vzlet vesmirn3jch lodi nez domaci vokno) tak tam tahne jak svina a brutalne se mi vcera rozjel zas asi zanet slach v prqvym zapesti, takze sem spala s ponozkou, ruku namazanou dolgitem a doufam, z3 do vukendu to povoli, jinak nevim, jak budu drzet hole
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2017 09:40
- Nahlásit
cernejcaj
me kolegyne v kanclu taky furt vetra ale uz jsem si nejak zvyjkla za ty roky tak treba si taky zvyknes
co nosit nejaky to spirtovni potitko nebo jsk se to jmenuje?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2017 10:06
- Nahlásit
jj to by asi pomohlo. mam ustrizenou ponozku s dirou na palec se mo to obcas zhorsi takze ponozky mam asi 3 a uz nastal jejich cas. blby, ze to necejtis a najednou nwmuzes ani jist
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2017 10:13
- Nahlásit
cernejcaj
ja to mela kdysi akorat s loktem a to mi nakonec prestalo sz po opichani
tak dalsi hodina v autoskole v nedeli budu delat asi atrakci pro vesnici
rikal ze to vidi tak na 5 hodin coz jsem si asi taky tak nejak myslela takze timhle tempem to bude na dlouho
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2017 10:17
- Nahlásit
tak 2x tydne to.mas 2a pul tydne ne? to je v poho
tak ja mela ted snad rok pokoj...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2017 14:11
- Nahlásit
stále mraky nových informací. Třeba jsem právě teď dostala základní zaškolení do SAPu... jsou věci, po kterých jsem fakt nikdy neprahla
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2017 15:15
- Nahlásit
ja ani presne nevim co to je krom toho ze desnej moloch. ja stihla neodpalit dve novy desky dneska co sem.zapojovala a chytala, tak su na sebe pysna
|
birma
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2017 15:22
- Nahlásit
cernej caj
takovej nabídkovej a fakturační systém. Naprosto uživatelsky nepřátelskej a neintuitivní. Umím v něm teď asi 4 základní věci a doufám, že s tím vystačím do konce života
su na sebe pysna
to je dobře, tak to má být
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2017 15:58
- Nahlásit
birma
jj to si osvojis a blby uziv. rozhrani je dycky peklo
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2017 16:22
- Nahlásit
birma
sap mame taky jako po tech ketech v pohode ale zacatky byly krusny jeste mam celej sesit sepsanejch navodu krok za krokem
jak tika kolega kdyz umis sap umis vsechno
|
birma
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2017 16:47
- Nahlásit
Maya
Já ho naštěstí nebudu moc potřebovat. Bude stačit, když dokážu kouknout, jestli tam nějakou firmu máme založenou a tak
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2017 17:17
- Nahlásit
birma Maya
jo, slysela sem ze je to sice dost mocnej nastroj a kdo v tom umi (programovat, adminovat) ze to sou tezky prachy, ale pro lidi na pouziti peklo
za chvili jdu do autoskoly, nasla sem si davkovani cca na 15kg psa 1ml konskyho aptoflexu, budou asi dostavat oba, i timicek obcas hur vstava a navic ted dva dny nezere a v noci zvracel (asi spis stavy). Feri se vic olizuje, takze je asi jasnej puvod nezravosti, ale tak ryze pro jistotu se neztrati i tak.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2017 19:53
- Nahlásit
birma
být zaškolen v SAPu se vyplatí
cernej caj
mocnej nastroj
já jsem slyšela, že to je cosi jako atribut úspěchu, že máš tolik peněz, že si můžeš dovolit SAP
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2017 19:55
- Nahlásit
cernej caj
tak určet jim chondra neuškodí
sap je blbej v tom,ž e je strasšně podrobnej, chceš založit nějaký dokument a máš tam 50 okýnek na vyplnění, navíc debilně pojmenovaných, ale to je možná chyba překladu a máš vyplnit 4 okýnka, co deláš denne to si zapamatuješ a co se dělá jednou za měsíc nebo za rok, to holt musíš mít napsaný co kam napsat
zas je super, že z toho vytaháš všemožný data a jdou překlopit do excelu a s tím dál pracovat, bez toho bych vůbec nemohla existovat
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2017 20:23
- Nahlásit
kachna_
tak proto nas mohla koupit konkurence sme to nemeli
dneska jizdy, su uz tak vynervovana ze sem jela hur jak 14dni zpatky
|