| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2017 19:59
- Nahlásit
Fifi
super, jdu varit
vyvar je den starej, myslis, ze je to uz moc? kolik dni max nechat v lednici?
ahaaa ja myslela ze sama se klidni, tak to je pekna divoska
|
HaZa
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2017 20:01
- Nahlásit
cernej caj vyvar je den
jeden den je OK, ostatní bych radši zamrazila ....
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2017 20:14
- Nahlásit
HaZa
dik, v tomhle zbehla moc nejsu
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2017 20:27
- Nahlásit
čaj achjo - dva dny na lékách a stále nechce ani kousek masa... To bych byla hodně nesvá... Chudák Timík.
Fifi je sice blbý, když babča Křemyl kulhá, ale zase je fajn, že má stále veleradost ze života a dělá kraviny. Trošku odpočinku ji jistě vrátí zase do kondice. Potřebovala by sluníčko na bolavé klouby...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2017 20:31
- Nahlásit
Xerxová
tak uz vypada lip, pije, ted zkoumal co si balim do baglu, tak verim tomu, ze se to po kruccich lepsi
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2017 20:58
- Nahlásit
Xerxová
Potřebovala by sluníčko na bolavé klouby...
Ona by spis ke svymu mentalnu potrebovala novy nohy. Slunicko si uzila, kdyz nelilo, ted ma nasazenej Aptoflex k tomu klidu. Teda klidu, relativnimu.
cernej caj
tak uz vypada lip, pije, ted zkoumal co si balim do baglu
Asi se tesi na trek. Idealni situace, mu dat dobnout neceho z ruky.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2017 21:16
- Nahlásit
Fifi
sem zkousela, dokonce si i cuchnul, ale nechtel jdu zkusit kousek vajicka a jinak dem spat... aspon sem se konecne donutila si uvarit vejce na vandr
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2017 21:23
- Nahlásit
Tak jestli si ani kousek vajicka neda, coz znamena treti ci ctvrtej? den bez zradla, uz bych to resila na veterine fest. Nebo aspon koupit calopet pastu, at ma nakej prijem. Ale doufam, ze neco sdlabne.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2017 21:29
- Nahlásit
Fifi
dneska treti, muz ma instrukce na zitra, dneska zas uz i cura, nezvracel, lip pije a celkove vypada lip. Ale ze zrovna timicek nechce zrat teda znervoznuje i me, protoze je jinak hrozna popelnice a i kdyz bezne pri harani nezere, tak si myslim, ze ted by proste hlad/chut mit mohl aspon na ty dobroty...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2017 21:37
- Nahlásit
cernej caj
Vidis, ja prave koukala zpetne do diskuse zde a tam si psala, nekdy 25.4. ze Tim uz dva dny nezere? Tak je to dyl, dle myho. Tak at je proste Vokounovi dobre, brzo.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2017 21:57
- Nahlásit
Fifi
no jako zral, ale malo - ze sezral granuli treba pulku, jeste v utery, kdyz zvracel, tak sezral pak rejzi o neco pozdeji - pricitala sem to prave haravce, on to takhle ma vzdycky.
Az od stredy pak fakt nezral vubec nic.
Muz ma nakazanou minimalne krev na biochemii, aby zaridil (psala kamoska, ze tohle by udelala jako prvni), a ze ted prej hodne ty strevni chripky litaj... jinak jak ste radili sono i rtg tak to psala tez, takze tady fakt vite vsechno
Diky. Zitra daji s muzem veterinu nasi/hustopecskou, ma to prikazem a na lednici instrukce, v lednici vareny vejce
uzijte si krasne vikend a pripadne myslete na birmici a asi i fajku? zitra startujou longari
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2017 06:27
- Nahlásit
všem šlapkám a výletícím přeji rozumné počasí a nebolavé nohy. My dneska stihneme jen kratičkou raní lesní procházku - neb mám dálkaře od devíti...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2017 06:41
- Nahlásit
Xerxová
tak at ti to ve skole rychle utece a prochazku si uzijte
Timicek vypada o neco lip, sice zrat furt nechce, ale vajicko aspon ocichaval chvili se zajmem. Aj na postel si vyskocil uz muz slibil, ze zaridi krev a pozjistuje info na to sono/rtg, pripadne by to vzal pri jednom.
tak krasnej vikend
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2017 07:13
- Nahlásit
Tak zase berme v úvahu, že je to špic, třeba mohl dojít k hysterické úvaze, že ho žrádlo zabíjí
Ale taky bych už přemýšlela o nějaké infuzi.
A líbí se mi, že čajda jela. Mě by to třeba strašně urazilo, kdyby Michal zrušil akci a nedal mi důvěru, že to zvládnu zařídit
Mimochodem, kdyby něco zkazil, tak tělo je nutné zakopat alespoň pět metrů hluboko (teď právě jsme o tom s kamarádkou hovořily při debatě o partnerech)
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2017 07:24
- Nahlásit
kachna
ok, dik za radu, ta by se mohla hodit ale tak doufam, ze to jeste na vrazdu nebude;)
jinak kdyby se nezlepsil, tak bych hodne vahala, v tu stredu vypadal tak, ze bych mohla neco proavihnout, ale zlepsil se, tak verim tomu, ze to doma spolu paradne zvladnou akorat nevim, zda mam na tyhle simce roaming, takze asi zadny novinky nebudou.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2017 17:43
- Nahlásit
dneska jsem si dala práci - vybrala jsem z týdeního průřezu fotky, kde nevypadá jak lítací šílenec Jen tedy musím říct, že chlapeček začíná šedivět...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2017 19:22
- Nahlásit
Xerxová
no jo, koukám na čumáčku pár šedivých chlupů, tohle bude výhoda u Lokina že to na něm nebude vidět
jinak fotky krásný jako vždycky, ta třetí se mi moc líbí
čaj koukám odfrčela hledat tajemný hrad v Karpateh ale tak on muž se určitě postará, oni když chlapi vědí, že je to jen na nich, tak nemej obvykle problém
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2017 19:33
- Nahlásit
Maya já bych neodjela - ne proto, že by to Pepa nezvládnul - zvládnul by to zcela jistě -je na něj 100% spoleh... ale pes, který vůbec nic nežere už několikátý den... Ne, nedokázala bych to, pokud by to nebylo nutné.
Ale to je moje "nastavení" - vůbec netvrdím, že je to zaručeně správný přístup.
Ta hezká fotka je z dnešního rána - stihli jsme hodinu poběhat lesem a pak mě odvezli do školy na dálkaře. Převlékla jsem se v kanclu - stihla jsem to úplně skvěle.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2017 19:59
- Nahlásit
Xerxová
tak třeba Kim jako dorostenec žral strašně blbě a byl schopnej sám od sebe nežrat 3 nebo 4 dny, to člověka vycvičí
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2017 16:48
- Nahlásit
Mile damy, prijemny let bez karambolu dneska preju!
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2017 19:34
- Nahlásit
dneska jsme vytáhli z Prahy Trpajzlíky na výlet - a bylo to moc fajn. Teď jsme si rychle s Pepou zapálili ohýnek, opekli kotlety a brzy odpadneme do pelechů... neb s dítky je sranda, ale taky úplně jiné výletění. Třeba pomalost chůze, sváča na každém rohu, každý motýl a kytka je důvod zastávky... Sice jen 6 km (ale solidní převýšení - zdolali jsme hrad Košťálov ve Středohoří) - ale byl z toho skoro celodenní výlet A cesta do Prahy a k Lovosicím a do Prahy a domů... Vlastně pro Najta určitě celodeňák - neb vůbec nespal
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2017 19:36
- Nahlásit
my teď dopekli buřty, akorát je to o život, strašně fučí ze všech stran, takže měl skoro každej skoro ožehnutý nohy
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2017 21:02
- Nahlásit
tady taky fouká. Psisko zcela odpadlo, běhá ze spaní a ňafe u toho. Výlet byl jak na Václaváku - krásné počasí vyhnalo na hrad spoustu lidí, dětí a psů. Takže žádné průzkumničení na volno - navíc směrem nahoru fungoval jako vlečné zařízení... dostal široký obojek a Trpajzlíci se drželi vodítka - občas měli co dělat, aby stíhali kmitat nožičkama Mám z nich radost - ta trojka je čím dál víc spolupracující. Jen tedy v autě občas Night slintá Fanyně na culík... a to má teda průšvih
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2017 22:36
- Nahlásit
Xerxová
Loki dřív neteři culík cucal, ale ona naštěstí všechno bere jako že je to malý štěnátko a neví co dělá (to jsme jí jednou řekli když byl malinkej)
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2017 22:37
- Nahlásit
jinak dnešní fotky nic moc z hlediska focení psa
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2017 07:33
- Nahlásit
tak voda včera cestou nebyla nikde (to by Night Lokinovi záviděl) - ale vlekla jsem ji dost v batohu...
bylo krásně
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2017 10:05
- Nahlásit
Čajda 29. psala (bohužel jsem docela marná, co se telefonu týká a tak jsem to otevřela až dnes ráno). RTG OK, krev ne (ledviny, játra). Dostal kapačky - výživu a pročištění ledvin, 30. znova krev a podle toho uvidí, co dál.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2017 14:21
- Nahlásit
kachna dík za zprávu. Snad ta včerejší krev dopadla alespoň o kus líp - a bude se to lámat k uzdravení. Chůďa špicík
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2017 14:24
- Nahlásit
my dneska zdolali Ortel a další kus Cvikovska. Je to krásný kraj (hodně podobný Kokořínsku - pískovce, doly,...), ale na tůristu či cyklistu nenarazíš, jak je den dlouhej... Za 4 hodiny jsme potkali 4 skupinky (rodiny) a jednoho běžce...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2017 15:16
- Nahlásit
vokounovinky:
je po operaci strev (mel je ucpany travou), vcera odpoledne byl operovan.
kachna dik moc
xerxova
ono je to tezky, muz zrusil nejakej sraz s kamosem, nemel hrani a tak sme se proste domluvili, ze oba doma sedet nemusime...
jinak muz byl vzornej, mel zajistit sono/rtg a krev, zajistil rtg a krev. jak uznpsala kachna, hodnoty z krve teochu horsi ale dostal v patek kapacky a neco na ty ledviny a vcera dle krve uz vysledky lepsi, ale se nejak nezdalo to strevo - tip byl ucpany nebo nador. muz mi psal vcera az odpo, ze jde pod kudlu a pak vecer, ze to byla trava a jsou uz doma. pak psal, ze mu malem ukous ruku, kdyz mu chtel dat kousek sunky a dneska pry jeste kapacky. muz to krasne zvladnul i beze me
a k malym karpatam. nadherny. obe no i sem nespala jak me bralo koleno. se psem jedine na volno, ale pocasi vyslo a bylo yam krasne.
xerxova
krasny najtofotky i z vyletu
|