| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2017 06:40
- Nahlásit
maya
jak sis ho pojmenovala mozna by mohl po vsi zbirat zelezo a nosit do sberu?
tak noc klidna, timicek ani jednou nezvracel, rano dokonce vrtel ocasem sice je na nem porad videt, ze mu neni dobre, ale ani neni na omak tak horkej suncicku nechtel, k ty ani necuch, rejzi ovonenou vyvarem taky nechtel, ale aspon k ni cuch. caj si ale da
feri v noci chtela 3x ven, uz zacala barvit, takze tezko rict, zda totalni nechutenstvi je kvuli ni, nebo ne.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2017 06:51
- Nahlásit
čaj to si nemyslím, že by bylo kvůli háravce (ta horečka a celková skleslost k tomu nesedí). Držím palce, ať je to jen nějaká hnusnější viróza... a Vokounek se začne rychle vracet do normálu
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2017 07:09
- Nahlásit
xerxova
myslim tu nezravost, to on ma vzdycky kvuli haravce, vetsinou zere blbe a nekdy i dva tri dny pak nezere vubec. takze fakt, ze nezere nevim, zda nemuze byt ovlivnen haravkou. ten zbytek je jasny, ze s tim nema harani nic spolecnyho, ale ze neni jednoznacne jednoduchy rict, ze nezere kvuli tomu, ze mu neni dobre
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2017 09:02
- Nahlásit
cernejcaj
tak super ze je Timickovi lip
jak pojmenovala? takovy hezky jmeno ma pristiho psa pojmenuju Bobr a urcite to bude tennejhodnejsi nekousavej pes
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2017 09:20
- Nahlásit
Maya
Bobr a urcite to bude tennejhodnejsi nekousavej pes
Mám ti napsat pár historek ohledně místního psa jménem Bobr?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2017 09:28
- Nahlásit
Jinak jsem chtěla přehlásit Lucinku od září do jiné školy a nějak to nabralo na obrátkách (jednání v nové škole, žádný problém v té staré) a do jiné školy jde od úterka .
+ zástupkyně ředitelky učila ve Vysoké a odeššla prakticky ze stejných důvodů jako my
+ ta škola je nádherná http://www.zslibechov.cz/
+ stejně velký kolektiv, ale 4(5) holek a 4 kluci
+ učitelka má veselé oči
+ spousta kroužků
+ hodná družinářka, která dělá asistentku v Lucčině budoucí třídě
+ paní ředitelka dokonce v družině jedno dítě pohladila
+ končí o týden dříve, takže nemusím žádat o povole
- dojíždění, ale do družiny jí zřejmě vezmou i ve třetí třídě a Liběchov má i kroužky
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2017 09:38
- Nahlásit
kachna
napis
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2017 09:42
- Nahlásit
kachna tak držím palce, aby se Lucka brzy s novým kolektivem sžila a aby to po všech stránkách klaplo. Kačka jde od září ?? a nebo až za rok ??
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2017 09:59
- Nahlásit
Xerxová
děkuju
až za rok ??
až za rok, snad také na Liběchov (ve smyslu, snad to tam bude dobré). Stejnou učitelku mít nebude určitě, ta teď bude mít prvňáčky a potom i ve druhé (třetí) třídě. Možná by mohli mít Jarku, kterou znám ze cvičení s dětma a to by bylo asi to nejlepší, co by mohlo Kačenku potkat.
Martínka mi tam snad rovnou vezmou do školky (vzhledem k povinné předškolní docházce teď není jisté vůbec nic). Kačenka zůstane asi ve Střednici.
cernej caj
napis
tak ony ani nejsou moc vtipné, v místní nedavnohospodě "U Bobra" (teď klub) jsou asi tři psíci skorojezevčíci jménem Bobr, občas zdrhnou, občas něco zničej. Ne nějak často.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2017 10:13
- Nahlásit
tak to zni skvele! co na to lucuas
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2017 10:48
- Nahlásit
cernej caj
No, ta počítá s tím, že je to až od třetí třídy, tak jsem zvědavá.
Ale jako drsný je, že na tohle je potřeba podpis jen jednoho zákonného zástupce.
Jako je mi jasný, 50% rozvodovost, naschvály, chápu, že to jinak nejde (resp. řešení horší problému, pokus ministerstva zdravotnictví s podpisem obou zástupců mám v živé paměti), ale je to drsný.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2017 11:18
- Nahlásit
ko kdyby treaba jeden rodic chtel odejit a prehlasil dite na druhym konci cr, ze...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2017 11:36
- Nahlásit
kachna
tak drsny to je ale to v podstate nema jiny reseni bohuzel kdyz jsou rodice nebo rodic debilove tak stat s tim nic neudela
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2017 11:55
- Nahlásit
zato když si jako prarodič vezeš dítka na dovolenou přes Slovinsko - tak musíš mít anglický dokument úředně ověřeně podepsaný oběma rodiči - žes dítka nezcizil... A nepodepíšou to na běžném cz-pointu - neb to není česky...
Chorvati to už nechtějí - ale jedeme 50 km přes Slovinsko a riskovat nebudeme... Do Dánska přes Německo nic takového nepotřebuješ...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2017 11:59
- Nahlásit
tak to je taky drsny...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2017 13:01
- Nahlásit
Xerxova
a ze zrovna Slovinci takhle blbnou to bych necekala to spis ty Nemce
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2017 13:22
- Nahlásit
muz nesel.do prace, prej tim 3x zvracel, tak nejedu ani tancovat... byl s nim.muz jeste u veta tak jen ze caj po malych locich, coz delame, muz uz musel jet pryc... achjo...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2017 13:39
- Nahlásit
čaj má váš veterinář sono ?? Tohle se mi vůbec nelíbí
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2017 13:42
- Nahlásit
cernejcaj
teda taky myslim ze by to chtelo sono nebo rtg bricha jestli nema neco ve strevech nebo v jicnu nebo tam nekde
|
brut
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2017 13:51
- Nahlásit
Zdravím vespolek
Ne, nejsem ještě mumie, ale občas se tak cítím By jeden nevěřil, jak rychle mi to doma roste a stárne.
Před 11 dny měl prcek 3 roky a už je z něj velikej kluk , no a před 3dny měla Clouinka 3 roky a oslavila své narozeniny háráním ( blbka)
Takže tu mám stále veselo. Představte si, že prcek předevčírem přišel s tím, že mu je smutno. Tak jsem se vyptávala, co se děje, proč je mu smutno a on mi říká : "Brutík není, Ája není..Kiki má Clokíí" a chtěl prohlížet fotky s Brutem a Aluškou. Vůbec netuším, kudy se mu mozeček toulal, že si na oba vzpomněl. U fotek se smál, ale i mu tekla slzička a hladil je přes monitor... Musím říct, že mi moc dobře nebylo... Naštěstí začala štěkat Karamelka a odvedla jeho pozornost k sobě. Pak už si zase hrál normálně...
cernej caj
Hodila jsem jen oko na dnešní den a koukám, že Timík je marod
Tak moc a moc držím palečky, aby mu bylo brzy dobře!! Zkus mu do čajíku přimíchat lžičku medu, ten by mu mohl pomoct..
kachna_
Teda, já myslela, že už máte školu vyřešenou a ono se to stále táhne... Moc držím palečky, ať se Lucince v nové škole líbí a hlavně, ať má okolo sebe jen a jen hodné spolužáky a paní učitelky
Maya
koukám, že se taky nenudíš s mrnětem , je šikulka a stará se o tvoje nervy a pozornost.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2017 13:55
- Nahlásit
napsala sem to muzi do sms, rikal, ze tam zitra pojede znova, tak.aby se loptal a mechal pripadne udelat, nebo v sobotu k druhymu vetovi... jedu so-po pryc, muz hrani nema ale i tak mam ted dost dilema
|
brut
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2017 14:04
- Nahlásit
Zde jsou naše dámy ... foceno asi před 14 dny
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2017 14:26
- Nahlásit
brut
kraaasni jak se mae?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2017 14:34
- Nahlásit
brut
to je krasna fotka
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2017 14:57
- Nahlásit
brut
jé, zrovna dneska jsme o tobě s holkama mluvily , že bysme se mohli zase někdy stavit. Kde jste prosím tě sebraly balík teď v dubnu?
Zkus mu do čajíku přimíchat lžičku medu, ten by mu mohl pomoct..
med je projímavej! (říkala to doktorka)
cernej caj
držím palce, ať se Timík rychle urovná, třeba je to nějaký rotavirus nedobrý a bude brzy dobře
já myslela, že už máte školu vyřešenou a ono se to stále táhne
nj, doufám, že jí ta čůza neřekne zítra něco, co by jí zkazilo těšení se do školy. Ona není špatná (teda ani dobrá), ale vůči ní je vlastně moje hlavní výtka, že že říká i věci, co by fakt neměla. Třeba to, že "si maminka stěžovala na to, že dostává ve škole trojky" (což jako ani nebylo úplně obsahem sdělení)
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2017 15:12
- Nahlásit
kachna
u nas ty baliky nikde nechce takze se furt nejaky povalujou nekde poruznu to bude u brut stejny
tak super ze bude mi Lucinka novou skolu, neter nastesti vzali do skoly kam chodej kluci a jeste to vypada ze bude mit ucitele chlapa kterej je prej fakt dobrej
i kdyz ve skolce maj taky chlapa a to prej je dost povalec
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2017 15:23
- Nahlásit
brut
tak vse nejlepsi ke 3 narozeninam! hodne zdravi a dobre nalady
kachna
nj to je fakt blb pedagog...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2017 15:47 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
Maya
to prej je dost povalec
tos mi připomněla kamarádova bratrance. Taky to byl povaleč a ty děti ho za to milovaly
cernej caj
nj to je fakt blb pedagog...
to mi povídej, koupila jsem dneska Lucce bonbony na rozlučku s dětma. Lucka říká, dám dětem ve třídě, Saše a někomu z první třídy, Anetce, nedám Kristýně, protože krade.
To, že Kristýna krade, ví celá třída od paní učitelky. Kristýna je páťák. Chudák holka ukradla nějakou knížku a teď to ví o ní celý první stupeň. se divím, že jí nepřivázali na zahradě ke tyči na síť na volejbal a nekamenovali
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2017 16:02
- Nahlásit
brut dětské vzpomínky jsou zvláštní - něco zapomenou rychle, něco zůstane dlouho a hluboce uložené. Roste ti to mládí taky nějak moc rychle...
čaj pokud by se mi psisko nezdálo už dobré (ne jen o trochu lepší), tak bych zůstala doma...
Kachna fakt moc držím palce - neb tuším, jak tě ta škola užírá. Aby už bylo dobře. Nejde jen o Lucku - jde i o tebe
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2017 16:14
- Nahlásit
kqchna
tak to je drsny...
xerxova
uvidim zitra. muz urcite doma bude, aby ho mohl kontrolovat...
|