Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Ešusovou IV
<< 1 ... 531 . 532 . 533 . 534 . 535 . 536 . 537 . 538 . 539 . 540 . 541 ... 547 . 548 . >>
Autor Zpráva
Xerxová
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2017 17:54
- Nahlásit

čaj nám už odjeli Trpajzlíci odpoledne - pes padnul a má půlnoc a my oba doděláváme pracovní resty. Už jsem vyřídila všechnu poštu, odškrtla si dvě povinnosti v diáři... Užili jsme si srandu s dítky, krátké procházky s psiskem (ale jemu délka nechyběla - jakmile má plnou domácnost lidí, je to větší zabíračka, než dlouhý pochod )

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2017 18:28
- Nahlásit

Xerxová
teda, o svatkach dodelavat pracovni resty, ste drsny, ze se k tomu donutite. Ja bych se mela srotit na testy, ale nedalo by mi to neprobrat fotky...

meli jste zas krasne naplnenej vikend

Fifi
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2017 18:37
- Nahlásit

Brrr, zima je zpatky. V noci necely 3 nad nulou, snad to dneska nespade jeste niz. Neb prave vsechno kvete, merunka je obalena. Zatim kvetama, snad to nebude snehem v tejdnu.
cernej caj
To jste si pekne pocourali, panecku. Skoda tricka teda, to nastve.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2017 18:43
- Nahlásit

čaj mně vyhovuje, že si můžu práci udělat o svátečním odpoledni - když jindy zase vypadnu domů v poledne... Navíc po třech volných dnech mi to jde podstatně rychleji, než kdybych to smolila někde ve škole ve šrumci výuky a konzultací či porad. Takhle to je rychlejší - a spokojenost na všech stranách

Xerxová
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2017 18:44
- Nahlásit

Fifi taky se bojím, že to poupata nezvládnou... Jestli navíc k mrazům ve středu nasněží jak slibují...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2017 18:56
- Nahlásit

Xerxová
tak kdyz si to zas muzes jindy vykompenzovat drivejsim odchodem,tak to pak jo

Fifi
vzpominala sem na tebe a vyfotila sem ti podbel

jojo, muzu potvrdit, ze o vikendu se mi spacak s komfortem v -4 hodil a spala sem jak decko oba dny

tatinek rikal, ze se mu zda, ze merunky pomrzly

tak sem se dostala z 380 na 80 fotek na web a nejak mi to prijde furt moc

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2017 19:44
- Nahlásit

cernej caj
trička teda škoda, holt za sklerózu se platí
doufám, že u nás mrznout nebude, moje horská pidihruška je obalená květama, chci hrušky
dneska celý den chčije chčije

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2017 19:50
- Nahlásit

Maya
nj, ono asi zapadlo z klady na zem a tam sem se uz nedivala pri kontrole, zda sme tam nic nenechali

tak i u nas dneska hodne prsi... dedecek mel narozeniny, tak si rovnou otevrel vino, co sme mu dali, tolik vina co do me nalil

tak jedna prenudnaaaa galerie a az budu mit nekdy cas, zkusim to teda promazat, ted se du naobedvat

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2017 20:06
- Nahlásit

zajimavej web o cloveku co chodi po ruznych kamennych krizich a tak. sem na to narazila kdyz sem hledala neco k sobe a vypada to dost zajimave

Xerxová
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2017 20:25
- Nahlásit

4aj máš krásné fotky (i textík). Je to hezký kraj - a prošli jste ho jen maličký kousek... Máte to daleko, ale třeba zase někdy ti to vyjde.
Na web kouknu. Teď rozmrzám, a to jsem byla venku jen chvilku. Pes důležitě studoval v sídlišti každý trs trávy... a já si říkala, že je fakt zima. A to tady dneska moc nepršelo a často i slůnilo.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2017 20:47
- Nahlásit

Xerxová
mas pravdu, ze je to krasny kraj... z toho co znam, mam kokorinsko asi nejradsi. Navic mu rikam pekne kachnokraj, proste kachna se ma, bydli v kachno kraji je fakt, ze treba neznam vubec ceskej les, krusky, krkonose... ale kokorinsko sem si zamilovala.

to u vas muselo byt pekna zima, zvlast kdyz ty ani v zime nenosis bundu.

Fifi
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2017 20:47
- Nahlásit

cernej caj
Nadhery fotky z vyletu! Sasanky, podbel (dik!), krasny panoramata a tak vubec, i pekne sepisujes clanky. Nechapu, co chces promazavat?
Maya
doufám, že u nás mrznout nebude, moje horská pidihruška je obalená květama, chci hrušky
dneska celý den chčije chčije

Nezbyva, nez doufat. Ja bych taky chtela merunky, ale zacinam bejt spis pesimista. Momentalne tu je necelych 5 stupencu. K ranu asi bude mrznout.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2017 20:54
- Nahlásit

Fifi Napršelo něco u Vás ??

Fifi
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2017 20:58
- Nahlásit

Xerxová
Napršelo něco u Vás ??
Ze se ptas... Ale jo, neco malo spadlo, ted vecer zaclo mirne poprchavat. Kdyby doslova chcalo a chcalo tak pul roku, mozna by se spodni voda zvojtila.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2017 21:03
- Nahlásit

Fifi to je mi jasné, že vyrovnat deficit spodní vody je běh na hodně dlouhou trať... Spíš mi šlo o tu zahradu a přírodu a podhoubí... prostě jestli Váš srážkový stín byl maličko proražen

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2017 21:04
- Nahlásit

Fifi
aby toho bylo na jedno kafe a ne na litr kafe

diky

tak snad vam trochu deste vydrzi, a zadny mrazy. I kdyz v kvetnu casto byvaji, stromy by snad trochu neco zvladnout mohly...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2017 06:49
- Nahlásit

chci spaaaat

muz je nemocen, ferinka v noci docela psikala ale vcera teda nee, tak snad to nema moc souvislost. muz dostal v mem.zastoupeni hromadu vajec, ac nemocen vyprasit tetu nesel, a navic vareny nema rad... ale ja jo budou snidanovy hody

smazim testy a mam uspesnost 90-95% tak snad to pujde hladce koncem tydne.

kachna_
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2017 06:53
- Nahlásit

cernej caj
vyprasit tetu nesel

birma
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2017 10:38
- Nahlásit

Zravím
My včera asi 45 km po Kokořínsku. Kopec jen jeden, celý víceméně rovinka. Akorát se mi vrátily loňský bolesti kolena, docházela jsem na krev. Áda si užil bahenní lázně. Dvakrát nás chytly kroupy a jednou pěkná průtrž...
Fotky jednou budou

Xerxová
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2017 10:45
- Nahlásit

birma a kudy jste putovali ?? Hledám inspiraci na delší výlety na ty prodloužené víkendy. Že bychom pokaždé dali jeden delší - buď Kokořínsko nebo Středohoří

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2017 10:52
- Nahlásit

birma
se husty! ja uz mela po evh 35 aji dost v sobotu... tesim se na foros a trasu!

birma
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2017 11:05
- Nahlásit

Xerxová
promiň, jsem kretýno a myslím Křivoklátsko a píšu Kokořínko...
Nicméně, kdyby se vám chtělo vyjet takhle dál, tak jsme šli tohle http://mapy.cz/s/1zfSJ a až na ten slejvák a zavřenou hospodu ve Zbečně, to byla fakt pěkná trasa

cernej caj
se husty! ja uz mela po evh 35 aji dost v sobotu...
ani ne, byla to fakt rovinka a šli jsme to asi 13 hodin... Nebýt slejváku a kolene, byla by to velice příjemná odpočinková procházka. Navíc jsme na rozdíl od vás šli nalehko.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2017 11:10
- Nahlásit

birma no - kousek jižně od téhle trasy máme švagrovku se švárou a trávíme tam občas nějaký ten čas. Takže Nižbor, Křivoklát, kopce kolem Berouna, lesy kolem Lán - to trochu zmáklé máme.
Já si říkala, že jste nějak svůj plán přehodnotili

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2017 11:38
- Nahlásit

tak se tesim z domu, na tel se mi bouzel zadng mapy nezobrazujou

doufam, ze uz dneska kolebo lepsi?

Fajka
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2017 12:27
- Nahlásit

Probíhám, nestíhám sama sebe...
snad jste velkonoce všici přežili ve zdraví!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2017 12:35
- Nahlásit

fajka
a.co ty, bylas na slapkach?

Fajka
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2017 13:08
- Nahlásit

cernej caj

jo jo, byla jsem, až na tu blbou rozpadlou botu a zmasakrovanou patu to bylo vážně super!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2017 13:15
- Nahlásit

fajka
jee budou fotky? lity litt s botou a pata at se brO da do kupy!

Fajka
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2017 13:22
- Nahlásit

cernej caj
jee budou fotky? lity litt s botou a pata at se brO da do kupy!

jo jo, něco bude
Díík

Xerxová
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2017 14:07
- Nahlásit

Fajka už máte bílo ?? Hlásí předpověď na mínus devět a vytrvalé sněžení... doufám, že ne sem...

<< 1 ... 531 . 532 . 533 . 534 . 535 . 536 . 537 . 538 . 539 . 540 . 541 ... 547 . 548 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání