Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Ešusovou IV
<< 1 ... 486 . 487 . 488 . 489 . 490 . 491 . 492 . 493 . 494 . 495 . 496 ... 547 . 548 . >>
Autor Zpráva
kachna_
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2017 07:49
- Nahlásit

cernej caj
to je tím, že hraje na ten akordeon. Myslím, že ve středověku by všechny hráče na tenhle záhadnej nástroj upálili, musí v tom být něco nadpřirozeného

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2017 07:54
- Nahlásit

kachna_
já bych je upálila i teď, protože doteď nechápu, jak můžeš hrát na klávesy, mačkat tam ty čudlíky a ještě za to tahat

asi je maya chobotnice a úspěšně to před náma tají

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2017 08:32
- Nahlásit

cernejcaj
kachna
trupky mackat ty cudliky je jednodussi nez to zahrat na klavir misto mackani tri nebo ctyr klaves najednou staci zmacknout jeden cudlik
cernejcaj
moje teorie je hrat podle kytarovejch not, pravou melodii a levou akordy, hrala jsem tak i na harmoniku, ALE ano asi díky harmonice hrat pravou mi nedela potize, ale levou je to bida bidouci zahrat normalne ty akordy jakoze mackas fakt 3 klavesy najednou a skaces rukou sem a tam mi teda moc nejde
tudiz plan b je zapnout si to automatický hrani akordu coz teda akoze zni trosku hur nez kdyt to clovek hraje sam ale je to daleko vyrazne jednodussi a kdyz jeste vykoumam jakej k tomu zapnout doprovod tak by to mohlo i znit pouzitelne

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2017 08:54
- Nahlásit

Maya
aha, v kytarovych notach jsou jak noty, tak akordy? treba jak je v já pisnicce?

tak to se doucis zas, to chce cvik... ja sem teda nikdy nezkousela hrat ty akordy, ale zjistila sem, ze kdyz si pustim doprovod a v ty levy casti mackam klavesy, ze se podle toho meni ta tonina (jestli to je tonina?) toho doprovodu. ale teda jeste je vyhoda, ze ja kdyz zmacknu klavesu, tak mi to na displeji treba ukazuje Fs krizkem nebo tak, takze ja bych se to asi mohla naucit podle displeje. no ale su lemra, no... zatim si prochazim autoskolovy otazky.

aplikace je fajn, hned to ukaze spravnou/spatnou odpoved a nekdy to da i napovedu, proc to tak je. treba v krizovatkach je vysvetleni, coz je super. krizovatky teda teoreticky zvladam bez potizi od svejch skautskech let, ale prakticky v tom bude dost hrat roli stres z auta, provozu, lidi... prece jen vyhodnotit obrazek je akce na sekundu, protoze nic jinyho nedelas... vyhodnotit to v realu, kde mas milion dalsich podnetu asi zadny leharo neni

Fajka
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2017 09:37
- Nahlásit

cernej caj
vyhodnotit to v realu, kde mas milion dalsich podnetu asi zadny leharo neni
jo jo to není však se říká že řidič ten tvrdý chleba má

Letos jsem si taky zažila pár momentů kdy jsem měla milijon chutí okamžitě zastavit auto u krajnice, roztrhat řidičák zahodit klíče a dojít to pěšky...

kachna_
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2017 10:10
- Nahlásit

Fajka
jo jo to není
zas dobrý je, že pak může s mužem jezdit, klidně si dát dalších pár set kilometrů co nejbezpečnější trasy.
A taky dobrý je, že naštěstí - většinou - se prostě nic nestane a ten druhý tu tvojí chybu vykompenzuje

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2017 10:11
- Nahlásit

Fajka
jono, su dost zvedava, jestli vubec zvladnu nastartovat na parkovisti

jo to chapu.

Fajka
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2017 10:18 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

kachna_
zas dobrý je, že pak může s mužem jezdit, klidně si dát dalších pár set kilometrů co nejbezpečnější trasy
to určitě rozhodně je dobrý udělat ale stejně ten rozdíl od nomální cesty potom jakože naostro kdy si řeknu jedu za běžnýho provozu z bodu a do bodu b je naprosto nesrovnatelnej..nebo aspoň mě se to tak zdálo...

a na to aby se čék vyjezdil je pořád pár set kilometrů málo no...

A taky dobrý je, že naštěstí - většinou - se prostě nic nestane a ten druhý tu tvojí chybu vykompenzuje
ale spoléhat se na to nedá bohužel nehledě na to že mám poslední dobou pocit, že neustále kompenzuju a stačí aby se čék chvilku nesoustředil a je to tam no
jako vůbec nechci čajdu strašit nebo nějak odrazovat to vůůůbec nééé, (naopak má můj obdiv začínat ted v tomhle provozu) jen poslední dobou za tim volantem je to fakt strašný co se děje. Jezdim hodně často a za každýho počasí, naledu na sněhu za mokra...a třeba včera co se dělo v tom prudkým slejváku na dálnici to mě hlava fakt nebere...

Fajka
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2017 10:21
- Nahlásit

cernej caj
jestli vubec zvladnu nastartovat na parkovisti
to je to nejlehčí

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2017 10:21
- Nahlásit

cernejcaj
a co je to za apku se mi zda ze brzo to budu potrebovat
Fajka
me staci ten provoz a ty debily na silnici jen videt

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2017 10:46
- Nahlásit

kachna_
jojo, jak rikas - otukavat se a nabirat zkusenosti postupne...

vyhoda pro me je, ze ja pokud auto budu potrebovat, tak treba na dojeti do obchodaku, kde je akorat kruhac a jedna celkem pekna krizovatka nebo se psama na vylet. nepotrebuju jezdit pres mesto v dopravni spicce, takze ono to podle me obrovskej rozdil je, ale ja kdybych mela preskocit z vesnice do mesta tak se bloknu a nejedu

Fajka
jen poslední dobou za tim volantem je to fakt strašný co se děje. to je duvod, proc sem nechtela uz v minulosti do autoskoly chodit. ten provoz + ridici to je fakt masakr. kdyz sem v roce 1998 delala v brne ridicak na motorku tak ten provoz co tam byl, to je jak dneska na malym meste...

Maya
autoskola 2015 premium. stala 50kc a sou tam cvicny testy a komplet otazky

me staci ten provoz a ty debily na silnici jen videt asi tak...

jo, ja sem to mozna nejak tak mela ale uz si nepamatuju...

Fajka
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2017 10:57
- Nahlásit

cernej caj
kde je akorat kruhac a jedna celkem pekna krizovatka nebo se psama na vylet. nepotrebuju jezdit pres mesto v dopravni spicce,

jako jasný.... on si to tak člověk maluje a kolikrát realita je trochu jiná... jen přidám k dobru že bráchu (jezdí po celý Evropě a najeto má stovky tisíc kiláků) sejmul kretén (narval to do něj vzadu z boku takže 100% jeho chyba ale dělat s tím brácha nic nemohl bo ho neviděl páč už opouštěl křižovatku) asi 200 metrů od baráku, půlka auta byla v prd... a člověk by si myslel mám vybráno na dlooooouho dobu, ale v tom stejným tejdnu jim jinej kretén sejmul druhý auto (úplně nový) který jen stálo před domem...

ale jasný že kdyby si to člověk bral tak ani nevystrčí nos z baráku

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2017 10:59
- Nahlásit

Fajka
maminku taky na dalnici zezadu sejmul kreten, policajt, ona rozstreleny novy firemni auto a pul roku na neschopence s potizema s pateri do konce zivota...

no a ti, co vezl napred rekli, ze jim neco ukazoval a pak znova rekli, ze vsichni spali a nic nevi...

a segra se trema zlomenejma obratlema kdyz jim po oprave brz nezafungovali brzdy...

Fajka
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2017 11:06
- Nahlásit

cernej caj
fuj stačí co se stane nechtěně a nevědomky natož pak ještě když lidi jezdí jako čuňata záměrně a je jim všecko jedno.. a že takovejch je mraky

kachna_
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2017 11:18
- Nahlásit

Já to fakt nechápu, když mluvím s ředitelkou ze školy, tak je to příjemný zážitek, já bych pro takovou ženskou jako dítě udělala cokoliv a proti tomu je v tak ostrym kontrastu jejich přístup k dětem, já bych vůbec takovýhle dvě odlišný polohy nezvládla (čarodějnice vs. příjemná ženská).
doprčic proč se sakra sakra sakra takhle nemůžou chovat i k těm dětem???

kachna_
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2017 11:20
- Nahlásit

Fajka
taky to občas nechápu, jako sakra to jim to za to stojí (klasicky stará silnice do Mělníka a šestnáctka z dálnice).

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2017 11:37
- Nahlásit

Fajka
no prave... segre tenkrat zachranilo zivot, ze nebyla privazana, jinak by ji to prej na miste sesrotovalo hlavu a takhle vyletela prednim oknem na silnici...

a kdyz si vemu pak ty cileny vysyrace, co predjizdej na plny care kde nevidi a nedavaj prednost a nestavi u prechodu...

kachna_
je vubec s podivem, ze s timhle pristupem k detem se dostala k reditelovani...

kachna_
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2017 11:38
- Nahlásit

cernej caj
s podivem, ze s timhle pristupem k detem se dostala k reditelovani...
no ta před ní prej byla ještě horší

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2017 12:08
- Nahlásit

kachna_
aha... ja strasne rada vzpominam na nasi reditelku na gymplu. To byl podle me takovej ten skvelej prototyp reditelky. driv teda byvala zastupkyne a trvala na tom, ze vsechny nastupujici tridy chce ucit (nas ucila chemii a fyziku), aspon prvni rok, idealne 2, aby se seznamila s kazdym jednotlivym ditetem a pak mohla resit problemy primo na miru

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2017 12:36
- Nahlásit

kachna
tak ne kazdej ma rad deti akorat delat s tim reditelku skoly je docela haluz

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2017 12:39
- Nahlásit

Maya
jenze ono jeste nemusis mit rad deti, aby ses k nim aspon nemohl chovat slusne, vis jak... podle me to furt se jeste nevylucuje...

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2017 12:59
- Nahlásit

cernejcaj
no prekpodkladam ze kdyz nekdo nema rad deti a musi s nima byt denodenne v kontaktu jako ta reditelka tak uz ji asi nejspis tak s...ou ze je na ne hnusna

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2017 13:20
- Nahlásit

Maya
to spis uz musi byt nesnasenlivost nez jen ze je nema rad... ale jo, je to naprd

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2017 13:44
- Nahlásit

cernejcaj
si myslim ze po letech ucitelovani nic neobvykleho

kachna_
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2017 13:50
- Nahlásit

Mám takový volný domácí kalhoty, na vyzvednutí dětí ve školce dobrý, ale tak jako k ředitelce bych si je brát nemusela (šla jsem vyzvednout potvrzení, jenže jak je to malinká škola, tak ona nemá žádnou sekretářku), vzala jsem si kalhoty. Pořádný, co mi docela i slušej. Naruby

Fajka
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2017 14:00
- Nahlásit

kachna_
aaaa lity lity...třeba to nikdo nepostřehl..dneska se dělá přece spousta oblečení kde je šev nahoře a přiznaný nitě...a je to in...

akorát je pak blbý když pak na zadku plandá a svítí ten bílej štítek

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2017 14:11
- Nahlásit

kachna
to si určitě nikdo nevšim

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2017 14:12 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit

tak na nas dotaz co je s topenim ze je tu od pondelka kosa nam bylo sdeleno ze je to prikaz z vedeni v ramci setreni energii
toz bud nas seversky otuzujou a nebo chtej abysme pochcipali

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2017 16:11
- Nahlásit

otazka je co je ta kosa... 18 stupnu je myslim nejaka uz norma na pohodu a pokud tteba maya ma 18 ale radsi by 22... jqko me je taky v praci pri 25 nq chcipnuti a nemuzu ani premyslet a pritom je to furt v norme sice na horni hranici, ale.... takze smolik

kachna
lity lity teda

kachna_
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2017 16:38 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

Je to kráááááva učitelská - nepochopení zadání = 5 (špatnej vzor, učila jsem Lůcu, aby vždycky koukala na vzor, první řešený příklad. no a jako na potvoru ho šlo pochopit i jinak, takže Lucka do výsledků napsala rozklady místo součtů). Opravit si to nejde... Teda, že to má sčítat tam bylo.
Druhý cvičení, 40 jednoduchých příkladů, jedna chyba - 2, to je úspěšnost nějakejch 97%. Takový motivující známkování mají...

<< 1 ... 486 . 487 . 488 . 489 . 490 . 491 . 492 . 493 . 494 . 495 . 496 ... 547 . 548 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání