Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Ešusovou IV
<< 1 ... 486 . 487 . 488 . 489 . 490 . 491 . 492 . 493 . 494 . 495 . 496 ... 547 . 548 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2017 11:59
- Nahlásit

Maya
posli odkaz na to i s fotkama

tyjooo husty, to by me zajimalo kdo za to muze

jinak neco o teflonu

Xerxová
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2017 12:00
- Nahlásit

tsss - nesouhlasím s výše napsaným Chodím v kostýmku, kabelku mám kvalitní - a ve volném čase jsem v lese v botaskách oslintaná obludou A tady - na škole rozhodně nejsem sama.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2017 12:11
- Nahlásit

Xerxová
ja sem psala, ze trochu generalizuju

A teda dotaz: ses zenska, ktera od utlyho veku resi hlavne drahy kostymky, jehly, aby vse k sobe barevne ladilo a botasky vemes spis z donuceni nez z cire radosti anebo to nosis spis proto, ze se v kostymku necitis spatne a mas pocit, ze do skoly je lepsi jit takhle v kostymku?

ja totiz co znam zeny, co nosi kostymky, tak malokdy nosi fakt vysoky jehle, nebo kabelku za 3 vyplaty, ale vetsinou rozumny lodicky a kostymky maj spis kvuli praci, kabelku nejakou rozumnou. A tyhle zeny vetsinou doma vemou maskace a psa, ale co jsem se setkala s tema, co od mala resi hlavne vzhled, 3 platy za kabelku daj jen proto, aby ostatni mohli zavidet, tak tehle nekolik kousku mym zivotem proletelo spis nahodou v praci a rozhodne to nebyly lidi, co by snad ochotne sli ven se psem...

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2017 12:45
- Nahlásit

cernejcaj
zajimavy o teflonu
tak nastesti jsem snad zadnou zenskou co resi jediine vzhled a znackovost svejch veci nikdy nepotkala
tady je par fotek
http://www.abantikvariat.cz/product/detail/namorni kem-topicem-a-psovodem-za-jiznim-polarnim-kruhem/

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2017 12:53
- Nahlásit

Maya
no ja prave jo a celkem masakr

jinak sem docetla to o tom masakru, uz sem zapomela hromadu veci a teda by me zajimalo, jestli v knizce sou jen ty teorie proc jo/ne nebo i fakt vysvetleni...

si asi koupim toho vojtecha taky

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2017 13:06
- Nahlásit

cernejcaj
vysvetleni si myslim ze tam nebude protoze ho nejspis nikdo nezna tudiz se okolo toho muze udelat nejaka mystifikace a vydat kniha takovejch záhadologickejch knih mam doma mraky
tak snad sezenes vojtecha jeste nekde to stary vydani a nebo holt to pozdejsi s Burianem

Xerxová
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2017 13:10
- Nahlásit

čaj dobře - já tedy jehly nee (mám odoperované koleno) a módou nežiji. Ale třeba moje šéfová ano - a přesto chodí na běžky (a ne proto, že je to innnnn - ale že si jde pročistit hlavu), jezdí na kole - a přitom ulítává na nakupování módy a řeší to, ajk vypadá

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2017 13:13
- Nahlásit

tam jsou koukam vubec zajimavy veci na tech strankach
tohle je prej hora Luzny na Sumave
http://www.daildeli.cz/ilustrace/01burian/18malyct enar/83.jpg

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2017 14:21
- Nahlásit

Xerxová
i když na druhou stranu častečně ženský v jehlách obdivuju, já bych v tom nedošla ani za zastávku autobusu, natož hodinu běhala po městě, protože podle mě to je nemožný v tom chodit a přesto to tisíce žen dennodenně absolvují a nosí jehly od rána do večera

Maya
tochu moc zasnezena, ne?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2017 17:59
- Nahlásit

fajkoooo aco zrzavka s neterinkou, uz letos maj nq dt vek? vemes je nekam s sebou?

birma
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2017 18:19
- Nahlásit

delší dobu mi choděj videa o výchově psů pozitivkou od jedněch lidí, ale až dneska jsem se k tomu dostala a dost se mi líběj. Chce to trochu ovládat angličtinu, ale pak je to fakt fajn Vzpomněla jsem si na Maya kuk http://nbn.absolute-dogs.com/3-minute-gamechanger- focus

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2017 18:28
- Nahlásit

birma
kdy se maj ozvat z prace

birma
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2017 18:38
- Nahlásit

cernej caj
začátkem příštího týdne
zjevně jsem se dala na špatnej obor - Petr včera odpověděl na dva inzeráty a už dneska ho sháněli a domlouvali si s nim pohovor...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2017 19:11
- Nahlásit

birma
on je itak, ne? ja teda presne vlastne netusim, co dela. ale tak se preorientuj

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2017 19:12
- Nahlásit

birma
se mi to neukazuje, zkusím to pak ještě na mobilu, na pc už mi občas nějaký videa blbnou

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2017 19:13
- Nahlásit

cernej caj
no jeslti je itak tak to teď všude píšou jakej je jich nedostatek a že si je i firmy přetahujou

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2017 19:18
- Nahlásit

jste se smáli bělobrádkovi a on má místo toho bílý pacičky
jsem si toho všimla až na týhle fotce

Fajka
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2017 19:22
- Nahlásit

cernej caj
neterinkou, uz letos maj nq dt vek? vemes je nekam s sebou?

jo jo už jsem jí za vysvědčení zaplatila letního Bloodywalka padesátku...to jdem určitě a do tý doby se ještě uvidí dost se nám křížej termíny treků a její různejch akcí , tož se uvidí jestli do tý doby ještě něco stihnem a nebo si budem chodit jen tak...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2017 19:30
- Nahlásit

Maya
to sis vsimla az na fotce, ze ma bily packy?

to ja prave nevim, co petr je. to jen odhaduju, ja ho zas nejak moc neznam, spis parkrat od videni a z nekolika deskohrani.

Fajka
Tak supeeer, budu drzet palce, at to vyjde. A i chozeni jen tak je super, tak hlavne abyste se aspon trochu setkali s volnem

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2017 19:37
- Nahlásit

cernej caj
to sis vsimla az na fotce, ze ma bily packy?
no takhle jo, on má nohy tak světlé krémový, že jsou skoro bílý, takže normálně to vidět není, holt mobil v šeru mu ty nohy zmavil Ale líbilo by se mi to, kdyby to takhle měl
birma
na mobilu mi to píše, že video neexistuje

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2017 19:38
- Nahlásit

Maya
jo vypadá to parádně

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2017 19:40
- Nahlásit

cernej caj
on má bohužel ve skutečnosti ty nohy v takový barvě jako na tý fotce čumák, tož na tom bílá fakt vidět není
hele můžeš kouzlit
http://living.iprima.cz/bydleni/jak-na-malou-lozni ci-aneb-i-z-male-mistnosti-muzete-vykouzlit-hvezdn e-misto?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce- z-internetu

birma
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2017 19:59
- Nahlásit

cernej caj
Jj php kodér...

Maya
Zkusím pak na kompu dohledat jinej odkaz na ně...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2017 20:01
- Nahlásit

Maya
zajímavej článek, asi to psal někdo, kdo nežije v běžný český domácnosti aneb pod oknem je topení Nejchytřejší nápad samozřejmě je si dát před topení komodu, aby se rovnou prachy vyhazovali z okna

Jinak se mi docela líbí ta postel zvednutá ke stropu ale tady by mi zas asi docela vadilo to, že tam musí vést schůdky a já nikdy neměla ty rošty do druhýho patra ráda zrovna u postele pro dospěláky si myslím, že ani není vhodný, když by se do ní muselo šplhat, protože za 10, 20 let by měl člověk problém, jak to řešit, protože se tam už nedostane a to už je pak lepší vymyslet řešení hned takový, ať postel není zvedlá...

Fajka
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2017 20:03
- Nahlásit

cernej caj
tak hlavne abyste se aspon trochu setkali s volnem
no jo, občas tomu čék musí pomoct trochu spontáně, zejtra bude na startu Aduš valit bulvy, teda pokud to brácha/tatík neproflákne už dneska

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2017 20:05
- Nahlásit

Fajka
co máte zítra za akci?

Xerxová
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2017 20:18
- Nahlásit

Fajka jedete jizerskou pětadvacítku ??

Fajka
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2017 20:18
- Nahlásit

cernej caj
Aduš má lyže a ještě neví ....že tam bé do počtu aj tetička....

Fajka
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2017 20:19
- Nahlásit

Xerxová
jedete jizerskou pětadvacítku
jako i bych jela ale Aduš je už dlouho hlášená na desítku tak se svezu s ní

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2017 20:22
- Nahlásit

Fajka
tak to si moc užijte, doufám, že ste s jelítkem dost trénovali, sněhu bylo u vás víc než dost, ale žádný reporty lyžovací ani foto tu nepřistálo, tak člověk pak tuší ale neví ničehož

<< 1 ... 486 . 487 . 488 . 489 . 490 . 491 . 492 . 493 . 494 . 495 . 496 ... 547 . 548 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání