Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Ešusovou IV
<< 1 ... 495 . 496 . 497 . 498 . 499 . 500 . 501 . 502 . 503 . 504 . 505 ... 547 . 548 . >>
Autor Zpráva
Fifi
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2017 18:19 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

Rrrumstajn,
mila Esusovic, preju VSE NEJ k narozeninam! Treba si to tu aspon prectes. At te Talirovic docentka zlobi cim dal min a at se celkove dobre dari, pevny zdravi preju! Posilam blemcos za celou smecku.

kachna_
40 jednoduchých příkladů, jedna chyba - 2, to je úspěšnost nějakejch 97%
Naky divny, ne?

kachna_
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2017 18:41 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

Fifi
Naky divny, ne?
všichni jsou tu ňáký divní (teda asi kromě jedné učitelky). Hele kdybych neměla srovnání z tý VOŠky, tak mě to možná netrkne, ale hlava mi to fakt nebere. I Michal na to koukal taky jak z jara. Jako jestli maj tohle naučený ze školy, tak by ty jejich kantory měli lynčovat. Já totiž vůbec nechápu, co má být účelem takového známkování.
VSE NEJ k narozeninam!
Tak to se s přáním připojuju!!!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2017 19:07
- Nahlásit

kachna_
tak to je hodne demotivujici znamkovani pro deti

Fifi
taky přeju ešusce vše neeeej ešusce

Jinak, neuvěříte, ujela jsem 18km domů z cvičný silnice sice už většinu cesty za tmy a dokonce na známým úseku kousek od nás, kde vím že je rovinka, sem to rozparádila až na 60km/h. Jako... no... su ráda, že sem držela vůbec auto na svý půlce, zrzátka neexistujou, když sem mrkla na tachec, už sem jela do příkopy no ale pochválil mě, říkal, že až třeba na xté jízdě mu mladoši vůbec registrujou značky a doučujou se a na stopce, kde sem zastavila že mu prej dneska vyhodili žačku, tak měl radost, že to mám takový automatický po nich čumět. No takže všichni živí a v pondělí repete

vůbec jako nechápu, jak můžou lidi sledovat tachec, zrcátka, auta v křižovatce a k tomu držet auto na silnici

Fifi
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2017 19:16
- Nahlásit

cernej caj
Zjovaa, tys mela fakt jako uz prvni vopravdickou jizdu? Ses dobra a na pondeli pevnej nerv.
vůbec jako nechápu, jak můžou lidi sledovat tachec, zrcátka, auta v křižovatce a k tomu držet auto na silnici
Si zvyknes, naucis se to postupne. Najednou to vsechno nejde, hned napoprvy. Ja pri prvni jizde v neobydleny oblasti malem sejmula ovci, ktera se na silnici najednou objevila. Byt jsme se plizili slimakovskou rychlosti, ja nebyla schopna nijak zareagovat, jen jsem tupe cumela, jak se priblizujeme.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2017 19:32
- Nahlásit

Fifi
jasně, on říkal, že ze začátku budu ráda když udržím auto na silnici a že mám zrcátka třeba zjistím na 4. jízdě... dobrý je, že vím kde sou pedály tak nějak automaticky a su zvyklá šlapat na spojku při řazení, no ale auto tak 2x větší než naše, široký jak tank

Fifi
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2017 19:40
- Nahlásit

cernej caj
dobrý je, že vím kde sou pedály tak nějak automaticky a su zvyklá šlapat na spojku při řazení,
Moc ukonu najednou, ja bezne misto radici paky sahala instruktorovi na koleno. Jak jsem se soustredila na spojku, brzdu a plyn... Takze ty mas naskok, budes hujerka profi za chvili.

kachna_
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2017 19:49
- Nahlásit

cernej caj
seš dobrá!
a máš obr plus, že tě kdyžtak muž může doučovat

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2017 19:57
- Nahlásit

Fifi
to auto je tak siroky, ze bych mu na koleno nedosahla ani kdybych se snazila

kachna_
jj, to je urcite vyhoda

a vlastne jo, bylo to strasny ale ne tak strasny, jak sem myslela. to je desne uklidnujici, ze tam ma ty pedaly a sleduje vsechno za me

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2017 20:18
- Nahlásit

Maya
no tak ja videla vsehovsudy 3 lidi no v brne to bude horsi

no me ani tak nevadilo to razeni jako takovy, akorat si furt musim zvazovat kde co je a misto trojky sem tam hodila 5

esuska rika, ze je fifijova moc hodna, ze to na ni praskla a vam dekuje

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2017 21:47
- Nahlásit

cernej caj
já prostě jsem nikdy nepoznala kdy mám co zařadit a furt myslet a to, že se musí přeřadit, děsný
pak už jsem měla auto kde to ukazovalo na displeji, tak jsem řadila podle toho displeje, tak to bylo trochu lepší
zítra na primě budou dávat Divočinu o tý ženský na pochojďáku

Fifi
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2017 21:53
- Nahlásit

cernej caj
no tak ja videla vsehovsudy 3 lidi no v brne to bude horsi
Tim se predem nestresuj, od toho ma auto tu znacku autoskoly. Ze se rozjizdi a jede opatrne, ze lepsi si drzet odstup. Kurna, kazdej clovek, co ridi auto, si tohle kdysi prozil. Takze hlavne se nenechat znervoznit od okolnich ridicu (priznavam, ze taky uz vidim glejt autoskola a smutne vzdychnu, kdyz to auto nemuzu objet a specham). Pekne v klidu se to naucis, i to razeni, automaticky i bez automatu. Btw, si pak predstav radici paku pod volantem, aaach, trabant milovanej.

Fifi
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2017 21:56
- Nahlásit

Maya
já prostě jsem nikdy nepoznala kdy mám co zařadit a furt myslet a to, že se musí přeřadit, děsný
Fakt? Kor kdyz ses hudebnice, prece ten motor JE slyset, kdyz se vytaci prilis a chtelo by to jinou rychlost, aby si predl vic potichu. Ja mam shodou okolnosti ted auto, ktery ma to prerazovani na displeji a docela me to irituje, z principu. Neb sama prece ted uz vim, kdy radit.

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2017 22:32
- Nahlásit

Fifi
já nic neslyšela v tom stresu asi
navíc furt myslet na to, že přeřadit i když zastavuješ a stojíš, což je ve městě furt a ještě spojku do toho, na mě to fakt bylo moc, furt jsem na to musela myslet a na nic jiného už mi nezbejvaly kapacity, jako určitě si to člověk časem nějak zautomatizuje, ale mám dojem, že u mě by ten čas trval hooodně dlouho

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2017 22:35
- Nahlásit

tak prej mi pošta dneska předala balík a žádnej balík nemám, to bude asi ještě veselo, jestli teda si ho nenechali na poště a nehodili lístek a nepřivezou ho zejtra, tak nevim

kachna_
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2017 04:19 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

Fifi
si pak predstav radici paku pod volantem
rozhodně NECHCI srovnávat trabanta s Kiou, ale řadící páku mám docela vysoko a je to boží (když u Michala v Pažoutovi nehledám zmateně tu páku teda).
Jo a máme novou autopřepravku - ferplast Atlas car 80. Spokojenost veliká. Jak máme velký kufr, vejde se nám tam krásně na bok. Mája se teda netváří, že je to tak supr, jak popisuju, ale myslím, že to přežije.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2017 07:31
- Nahlásit

Maya
tak na motorce sem se ridila dle otacek, nevim zda dva a pul nebo triapul ale to sem poznala fakt i podle zvuku.

tady u dieselu mi rikal rozdjizdet na 1, do 30kmh na 2, do 50na 3, no to mi jako stacilo celkem a navic mi to jeste rikal porad

jinak v tomhle aute moc neslysim nic

snad privezou.

Fifi
jasny, celkem chlap v poho, takovej trochu hrmotluk silnej kurak ale nastesti je teplo tak vyhuloval do okynka tak to ke me skoro nedoslo ten smrad a jinak teda muj pocit z nej jako na ucitele celkem v poho.

u nasich aut to poznam, kdyz jezdim s muzem, ze uz by to mozha chtelo prehodit, ale samo se na to moc nesoustredim, ale ja i pocitove poznam, kdy prekracujem 90kmh podle zvuku

kachna_
si predstavuju jak chmatas do vzduchu po necem, co tam bezne byva taky mam nejaky takovy nauceny chmaty ne teda v aute

ale kdyz bez brejli v koupelne nekde chmatam a muz mi to treba polozi jinam

Mája se teda netváří, že je to tak supr, jak popisuju

birma
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2017 08:17
- Nahlásit

Maya
Stejnej problém s řazenímměla jedna známá. V Americe se vyjezdila na automatu a pak už pro ní nebyl problém se řazení doučit.

Maya
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2017 08:37
- Nahlásit

birma
no prave jsrm si taky rikalaze jedine automat blby je akorat ze jsou drazsi

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2017 09:12
- Nahlásit

pocteni o knize a o obleceni v praveku, co napsal muj znamej. Mam ji doma, sem je podporila na startovaci

Maya
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2017 11:24
- Nahlásit

cernejcaj
zajimavy osobne myslim ze o ty dobe prt vime diky absenci nalezu ale zsk spekulace na zajlade nejskych faktu jsou taky zajimavy

Maya
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2017 11:50
- Nahlásit

vazna vec, ale jako
http://www.rozhlas.cz/zpravy/veda/_zprava/jeden-ze -svatych-gralu-fyziky-je-pryc-vedci-prisli-o-jedin y-existujici-vzorek-kovoveho-vodiku--1701821

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2017 13:40
- Nahlásit

Maya
meli mu dat klepeta

birma
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2017 14:15
- Nahlásit

vybírám si divadlo opět chci do svýho nejmilovanějšího, otázka je, jestli černej humor, černočernej humor, nebo jenom černota bez humoru a východiska. Nechala jsem to na Petrovi, nedokážu si vybrat

Maya
pobavilo

Xerxová
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2017 15:18 - Změnil/a: Xerxová
- Nahlásit

tento týden byl docela šrumec v práci - a tak zvažuji, jestli jít "za odměnu" na nějaký delší výlet... a nebo něco kratšího. Asi něco kolem Kokořínska či Hradčanska - prostě bezsněžnou oblast

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2017 15:50
- Nahlásit

birma
su zvedava, co cybere

xerxova
uzij si moc odmenovaci vylet. ja mela jit zitra ale su rada ze dojdu do prace

birma
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2017 16:01
- Nahlásit

Xerxová
zvažuji, jestli jít "za odměnu" na nějaký delší výlet... a nebo něco kratšího. Asi něco kolem Kokořínska či Hradčanska - prostě bezsněžnou oblast
ať se rozhodneš pro cokoliv, užijte si to
My zítra takovej mini dogtrek, v neděli agi závody a pak výlet na asi 20 km
a na další 4 víkendy vím o akcích +- 50 km/den kam bych se ráda podívala. Asi můžu být ráda, že mě od strhání se uchrání prázdná peněženka...

cernej caj
su rada ze dojdu do prace
jsi zas marod, nebo co se děje?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2017 16:08
- Nahlásit

birma
no ona byi akce ob vikend te mohla utahat a nejhur si zajedete na vlastni vylety

kileno z nedele, "jen" 10 km ale brutal ledovka celou cestu... a to rizeni vcera nepomohlo protoze sem nemohla natahnout a uvolnit koleno, takze su v zadeli s celym rizenim mozna

Xerxová
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2017 17:03
- Nahlásit

hmmm - tak máme zase bílo Sice jen poprašek, ale všude a pes přišel s čistýma tlapátkama

birma
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2017 17:33
- Nahlásit

cernej caj
to rizeni vcera nepomohlo protoze sem nemohla natahnout a uvolnit koleno, takze su v zadeli s celym rizenim mozna
To nikdy nepomůže, když je koleno načatý, tak delší řízení je fakt za trest I jsem třeba zjistila, že mi víc natýká po lonzích pravá noha, protože ji cestou zpátky nemůžu při řízení občas rozhýbat tak jako levou...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2017 17:36
- Nahlásit

Xerxová
fakt nasněžilo, jo? u nás je dost teplo, myslela jsem, že moc ochlazení nebude...

birma
tak aspoň dobrý, že člověk trochu tuší z čeho to je a asi dělat pauzy... já doufám, že přestanu být křečovitě zaťatá, taky sem celou hodinu a půl v zimních botách což nebyla možná nej volba měla nohu pár cm nad spojkou nachystanou, než mi řekl, že si ji můžu položit vedle, když sem mu řekla, že mě do ní už berou křeče

<< 1 ... 495 . 496 . 497 . 498 . 499 . 500 . 501 . 502 . 503 . 504 . 505 ... 547 . 548 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání