| Autor |
Zpráva |
kachna_
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2017 13:17
- Nahlásit
Maya
mas k tem klavesam ty nozicky do x
cernej caj
no, hlavně jsem zapomněla. Poprvé kytku na Mělníce (myslela jsem, že tto pošlu z Lenory) a ve čtvrtek na to, že chci vůbec nějakou kytku poslat. Blbý je, že tu nemám ani obálku, ani známku. Teď mi tu ta kytka leží a Lucka říká
"Na co to máš?"
"pro černýho čaje"
"to je jako nějakej pán z čaje???"
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2017 13:20
- Nahlásit
kachna_
no jasne, kazdy rano vstavam z jednoho dobre vylouhovanyho hrnicku a vecer si do nej zas zalezu
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2017 13:43
- Nahlásit
kachna chudák dítě, takhle ho blbnout
|
birma
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2017 14:15
- Nahlásit
jsem se zapomněla pochlubit - po sobotním výletu Berounskem, kde jsme se s obědem proflákali na překvapivé 12.-13. místo, jsme si v neděli vyjeli na agi závody v kategorii A0 (rozuměj: chabí tak, že nemůžou ani do začátečníků) a Adam překvapivě ve zcela novém prostoru na prvním běhu i tu hlavu zapojil napodruhé už toho na něj bylo trochu moc, ale hodně se snažil <3
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2017 14:58
- Nahlásit
birma
supeeer, ale nepochytila sem kolik ste trajdali kilaku, ale urcite desne moc
jinak super s Agi, aspon zas mate nejakou zkusenost
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2017 15:02
- Nahlásit
birma
ted jsem nedavno videla na fb agi video s aganem to bylo boziiii vsadim se ze Adamek ma úplne sstejnou radost z agi
kachna
se moc nesmej pak to dopada tak ze blbnes dite
|
birma
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2017 15:35
- Nahlásit
cernej caj
nepochytila sem kolik ste trajdali kilaku, ale urcite desne moc
moc ne v sobotu 32 a v neděli jsme si dali po agi asi 13 za keškama a za obědem
Maya
ted jsem nedavno videla na fb agi video s aganem to bylo boziiii
To muselo být super!!!
vsadim se ze Adamek ma úplne sstejnou radost z agi
To nevim, Adam měl hlavně velkej zážitek, protože koňská hala, všude nový cizí pachy, při běhu se kousek od nás rozcvičovali další psi a tak
Ale já už řešim, kam bychom ještě tak mohli vyjet
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2017 15:46
- Nahlásit
birma
tak me to prijde tqk akorat, ale je prqvda, ze masno dost vetsi naroky
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2017 16:45
- Nahlásit
cernej caj
taky jsem dneska dělala guláš. Pekelnej. Vypadá jak uhlí
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2017 19:00
- Nahlásit
kachna_
ten můj byl dneska lepší než včera a navíc už mi nepřišel tak nasládlej
šak máš doma čerty, ti si poraděj
Dneska 50km. Už jsem občas i stíhala zrcátka. Jako ne, že bych si s nima pomáhala, ale už sem zjistila, že je mám. Navíc dokonce stihl i křižovatky ve vyučovací hodině a nemusel si dávat přesčas, protože sem to domů stihla o 10 min rychlej, než čekal
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2017 19:02
- Nahlásit
Maya kachna_
celý unor, takze vlastne uz jen dnes a zitra, sleva 12% na ty sampony a nejen na ne
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2017 20:17
- Nahlásit
cernej caj
já mám teď půllitrovej novej, ten budu mít na dlouho
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2017 07:38
- Nahlásit
Maya
jj, to spis tak pro info jeste na jiny veci, nebo pro kachnu jestli ho treba zvazuje...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2017 08:26
- Nahlásit
cernejcaj
jj maj tam to mensi baleni na vyzkouseni dobry
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2017 09:32
- Nahlásit
Maya
jj, to menší mám já... a furt ho tam je půlka
|
birma
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2017 10:53
- Nahlásit
Dneska byl Petr s Adamem na agi. Na to, že to prvně viděl v neděli, to zvládli kluci víc než dobře (trenérka je natočila a poslala mi videa)
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2017 11:30
- Nahlásit
birma
chudáka Adama uplne utahate
my meli vcera kulturni vlozku neter brnkala na piano a Loki sedel poslouchal a hlavu si mohl ukroutit pak chtel k tomu jakoze zacit vyt ale to uz jsem mu zatrhla
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2017 12:04
- Nahlásit
birma
tak to je supeeer
Maya
takze uz s neteri trenujes, jo loki bude mit taky hudebni sluch
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2017 12:45
- Nahlásit
cernejcaj
no neter spis si tak jen sama brnka a ucim ji ovcaci ctveraci noty nejdou kdyz neumi cist
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2017 13:08
- Nahlásit
Maya
ajo ona je jeste tak moc mala, jo? kolik ji je
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2017 14:38
- Nahlásit
cernejcaj
je ji 5 ale ttak ty tri noty ovcaci ctveraci uz umi a ucim ji k tomu zpivat cé é gé tak se třeba i trochu ty noty naučí
a pustim ji nejakou melodii a do toho musi brnkat trochu do rytmu coz ji celkem jde tak snad neco pochyti
jinak nemam tucha jak takhle maly deti ucej hra na klavir a to je prej tech 5-6 let na zacatek nejlepsi protoze co vidím tak ji to poripada tezky a nevydrzela by u toho sedet vic jak 10 minut a taky ty klavesy jsou na ni moc velky aby hrala celou rukou
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2017 15:00
- Nahlásit
Maya
aha tak asi hodne podle poslechu to muze byt dobry, nebo ze ji to ukazes a ona bude po tobe opakovat.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2017 15:26
- Nahlásit
cernej caj
pro kachnu jestli ho treba zvazuje...
kachna se radši udrbe, páč kdyby mi tohle Piždík vylil do vany (jako včera celej sprcháč se šamponem), asi by mě vomyli, nebo by byl ze mě synovrah
Byla jsem s Luckou v pedagogicko psychologický poradně.
Dozvěděla jsem se:
- jaké máme štěstí, že je jich málo ve třídě. Hmm, taky jsem si to myslela, než tam Lucka začala chodit, teď bych byla ochotná se o tom, zda je lepší špatný učitel a málo dětí, nebo dobrý učitel a hodně dětí (do 25-6) hodně hádat (nehádala jsem se)
- máme přijít znovu, že neví, jestli je nepozorná, nebo jen unavená. Termín vyšetření 11. dubna.
- že měla mít odklad. Nevím, na základě čeho by tak jako mohla dostat odklad, když splnila u zápisu úplně všecko a dle školky i nás byla na školu připravená.
- že řeší hodně neúspěch, chyby (to je možná zajímavý, ale jako co s tím?)
Pedagogickopsychologickou radu jsem se nedozvěděla.
Tak si říkám - doprčic, vždyť ona nemá žádnej vážnej problém, co bych jako dělala, kdyby ho měla.
Až s Lucčinou školní docházkou začínám plně chápat rčení "nejlepší pomocnou ruku najdeš na konci svého ramene".
A ještě to bylo drahý jak pes. Stálo mě to tři panenky a jednu pistoli (aneb hloupá matka souhlasila s tím, že zajdem do hračkářství pro toho panáčka kena, co jsem jim slíbila a nechala jsem se ukecat na hračku pro každé dítě )
|
birma
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2017 15:30
- Nahlásit
kachna_
- že řeší hodně neúspěch, chyby (to je možná zajímavý, ale jako co s tím?)
Tohle měla kamarádka u své prvorozené. Učitelka kráva, holka do nějakých 10 let známky 3-4, změnili školu a najednou je to šikovný dítě s dvojkama...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2017 15:40 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
birma
školu nezměním, školy jsou tu úplně plné (kromě té naší, čím to asi bude, že...). Ale celkem mě těší, že to zřejmě vidím opravdu správně
|
birma
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2017 16:18
- Nahlásit
kachna_
Ona to měla tak, že jí učitelka dokonce na třídních schůzkách řekla něco ve smyslu "Tak třeba se aspoň dobře vdá". Po změně školy prej začala bejt usměvavější (dřív byla pořád jak puchejř) a odpadly problémy okolo dělání domácích úkolů a tak...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2017 17:17
- Nahlásit
kachnq
tak to je hodne uzitecna porqdna teda...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2017 17:53
- Nahlásit
čaj no tak jestli malou "netestovali" - neb byla unavená a nespolupracovala - tak je lepší, když žádné závěry nedávají. V posledním roce jsem četla dva "posudky" z poradny na dítka, která solidně znám - oba na předškoláky o školní "zralost" - a oba fakt seděly. Jak na našeho Trpajzlíka, tak na kolegyně dcerku.
Kachně to nezávidím - protože blbá škola je za trest... a navíc je Kachna máma, které na škole záleží - a tak ji to hodně užírá
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2017 18:28
- Nahlásit
tak minimalne pokud kachne reknou u ditete ktera je dle rodicu a skolky pripravena na dochazku, ze mela mit odklad tak mi to proste prijde nelogicky, jak ma rodic vedet ze by o nem vubec mel zvazovat pokud dite vse zvlada dobre?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2017 19:50
- Nahlásit
birma
tady je to video s afgánem 18/2
https://www.facebook.com/profile.php?id=1000047168 21667
|