Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Ešusovou IV
<< 1 ... 495 . 496 . 497 . 498 . 499 . 500 . 501 . 502 . 503 . 504 . 505 ... 547 . 548 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2017 21:27
- Nahlásit

birma
tak uvidis a doufam, ze budes mit paradni praci, snad obe budeme mit paradni praci

zvazuju zda v tom tydnu co mam dovcu bychom treba nedali vylet, kdybys nastupovala az 3.4 ale stejne nevim, jaky mas xasovy moznosti a za me by to asu vic nez 25km nebylo

fifi
to taky trochu organismu ulevi ze je jaro fakt od jara a ne od pulky zimy...

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2017 21:47
- Nahlásit

Fifi
s meruňkou neporadím, ta u nás nikdy nepřežila, takže žádnou nemáme

http://www.ceskatelevize.cz/ct24/veda/2048538-co-l ide-nejcasteji-rikaji-svym-psum-vedci-urcili-35-ne jcastejsich-slov?utm_source=www.seznam.cz&utm_medi um=sekce-z-internetu

birma
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2017 09:26
- Nahlásit

První den mi je líp. Abychom se nenudili, pořídil si Adam srajdu :/
Myslíte, že smecta po datu expirace může být na škodu? Pokud se nepletu jde o jíl a nevím, co by se na něm mohlo zkazit, ale i tak váhám, jestli mu to dát...

cernej caj
snad obe budeme mit paradni praci
určitě ano já se docela i těším.
Dokonce bych řekla, že mě vzali tam, kde mají z mého pohledu nejlepší podmínky pro zaměstnance

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2017 16:17
- Nahlásit

birma
smecta o datu expirqce je za me.ok a jim ji i jako clovek po exp.

tak to je skvely doufqm ze si i hodne pouzes penezma a.nejen volnejma sobotama

dneska cca 27km. koleno to prezilo a.protestovalo jen malo ke konci. ferinka konecne chrape

birma
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2017 16:39
- Nahlásit

cernej caj
smecta o datu expirqce je za me.ok a jim ji i jako clovek po exp.
Super
doufqm ze si i hodne pouzes penezma a.nejen volnejma sobotama
jojo, penězma, dalšim tejdnem volna, jazykovym kurzem a tak
dneska cca 27km.
čirá závist!
Tady azúro, vyrazila jsem aspoň na Fler online (5 minut pěšky od baráku) a málem jsem se tam udosila, tahle křipka se mě nějak nechce pustit...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2017 18:11
- Nahlásit

birma
tyjo, tak to zni fakt paradne

me na ty moji praci nejvic bude bolet jen 4tydny dovolene...

u nas taky azuro a krasne, ke konci teda pak dost fucelo, v brne nas to malem odfouklo a doma sem mela povaleny popelnice

dala bych si horkou vanu asla spat...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2017 18:37
- Nahlásit

čaj a co ti brání ?? My tady měli od včerejška švagrovku se švárou - šli jsme spát kolem jedné (domlouvali jsme dovču s fňoučatama) a já jsem tak praštěná, že jsem stejně vstávala ráno v šest... Teď odjeli a já si říkám spolu s tebou dala bych si horkou vanu a šla spáááát

Dopoledne jsme byli v lese - a už je to skoro všude za humny schůdné. Od čtvrtka uteklo hodně sněhu a hlavně změknul

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2017 18:41
- Nahlásit

Xerxová
nic mi nebrani, jeste sem neco pojedla a jeste nakrmim psy a pujdu

dnesnim vyletem jsem zvounasobila svoje nachozeny km letos

tak si ji taky dej a trochu se zrelaxuj, clovek to obcas potrebuje

my to meli dneska uplne bez snehu jen obcas v korytech potoku a na vode led ci snih, tak snad za tyden uz i sumava bude turisticky schudna

Xerxová
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2017 19:28
- Nahlásit

nahoře na horách je ještě víc než půl metru sněhu. Ale dneska jsme volili jižní stráně podhůří - a to bylo už pohodové. Bylo moc krásně

birma
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2017 19:47
- Nahlásit

cernej caj
me na ty moji praci nejvic bude bolet jen 4tydny dovolene...
mělas 5? To musí hodně bolet... Já měla 4 teď a vyšlo mi to natěsno, teď budu mít 5 týdnů + 3 dny sickdays + ještě prý někdy dorovnávají státní svátky, když jsou ve čtvrtek nebo tak. Přijde mi to jako neskutečný komfort

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2017 19:47
- Nahlásit

Xerxová
nadhera ja teda moc fotek nemam, mobil jsem nemela a kdyz, ucila sem se fotit manualem. no... ehm...

taky mame asi nahradni plan, kdyby snehu bylo moc. ja se toho bojim, kamaradi si myslej, ze zbytecne plasim

Xerxová
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2017 19:59
- Nahlásit

stydím se tady, neb dovolené mám ažaž Za týden si vyberu první tři dny na hlídání Trpajzlíků o jarních prázdninách... a mám nahlásit nahrubo čerpání všech osmi týdnů

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2017 20:04
- Nahlásit

Xerxová
tsss co ja bych dala za 5 ale tak holt vse ma svoje pro a proti. Ja bych rozhodne nemohla ucit, su socialni asocial co nema rad lidi

Maya
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2017 20:10
- Nahlásit

birma
to teda je komfort,nějaká zahraniční firmy že ty sickdays? u český jsem o tom nikdy neslyšela, ty ještě nepochopily, že je pro firmu lepší když se člověk dva dny vyleží než když je tejden na neschopence
u nás teda bylo taky krásně, ani moc nefoukalo, ale místo procházky jsem musela už trochu zkulturnit zahradu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2017 20:17
- Nahlásit

birma
měla sem teď 5týdnu + 5dní sickdays + po dohodě práce z domu když bylo potřeba něco řešit...

takže teď budu mít 4+0 bez HO

týjo, tak to zní jako mega luxus to si budeš užívat

Maya
v tý druhý firmě, kde mě vzali, ta je ryze česká, majitel i zakladatel a 5sickdayů automaticky... tam, kam půjdu, je nárok na 1 po odpracovaným roku.

Oni spíš ani nepochopili, že je lepší, než aby nakazil úplně všechny kolegy, protože většina lidí si to krz prachy ani nemůže dovolit...

Fakt vam moc nefoukalo, jo? Ferinka dělá mrtvolu. Nevýhoda odtučňovací kůry, že se musím zrasovat s ní

birma
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2017 20:25
- Nahlásit

Maya
to teda je komfort,nějaká zahraniční firmy že ty sickdays?
jj německá.

cernej caj
takže teď budu mít 4+0 bez HO
to znám, to je bolestné...
týjo, tak to zní jako mega luxus to si budeš užívat
to rozhodně hodlám i díky tomu věřím, že nebude problém s dovolenou ve zkušebce

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2017 20:31
- Nahlásit

birma
tak snad nebude . Ono třeba den asi není problém nikde když není šéf debil, ale třeba 3 už by být problém mohl... já budu potřebovat, aby mi dali volno na závěrečky na řidičák, takže nemůžu ještě prudit s DT... protože zas čekat na ty závěrečky pak třeba 2 měsíce taky není dobrý, abych zas všechno nezapoměla

Maya
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2017 22:18
- Nahlásit

cernej caj
hlavně ty závěrečky musíš udělat do půl roka od zahájení autoškoly nebo tak nějak, já už to měla s tím druhým termínem těsně, protože jsem na ten druhej termín taky čekala dva měsíce a to jsem si radši už těsně před zkouškama zaplatila pár hodin bo se to fakt zapomene

kachna_
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2017 06:30
- Nahlásit

Maya
sickdays měla mamča i ve státní správě.
to jsem si radši už těsně před zkouškama zaplatila pár hodin bo se to fakt zapomene
jj, můžu potvrdit
cernej caj
třeba se ještě nějaká supr práce najde

kachna_
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2017 06:34
- Nahlásit

Xerxová
dovolené mám ažaž
však si ale pomáhající profese tu delší dovolenou zaslouží

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2017 08:20
- Nahlásit

kachna_
i moje kámoška na úřadě má, 3myslím...

ale ona to třeba bude supr práce, jen moc nelákaj člověka benefitama, spíš trochu jako když tu budeš 5let, přidáme ti den dovči... maj tu motivaci obráceně trochu. Málokdo bude 5let čekat na den dovči navíc, a půjde za 5.týdnama jen co je najde.

Tohle beru jako fail, že mi řekli, že po roce u nich 5týdnů a není to pravda, až po 7.letech je to 5 týdnů a jako když se pak rozhoduješ podle nepravdivých informací mezi dvěma místy... ale tak doufám ještě, že to bude fajn práce aspoň

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2017 09:13
- Nahlásit

a ferinku sem dneska navazila na 17,9 takze pul kila proti cca 14dni starymu vazeni by nemusela byt chyba mereni ale fakt ubytek trochu

birma
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2017 10:44
- Nahlásit

cernej caj
Tohle beru jako fail, že mi řekli, že po roce u nich 5týdnů a není to pravda, až po 7.letech je to 5 týdnů a jako když se pak rozhoduješ podle nepravdivých informací mezi dvěma místy...
tedy to by mě pěkně namíchlo. Řeklas jim to aspoň, že ti slibovali něco jinýho?
ferinku sem dneska navazila na 17,9 takze pul kila proti cca 14dni starymu vazeni
super ono to půjde hezky dolů

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2017 11:34
- Nahlásit

birma
rekla, a pani z HR mi rekla, ze to je chyba, ze mi to rekli spatne... no co na to rict, ze

jo, doufam koncem brezna si dame jeste tyden v jiznich cechach, to budem chodit kazdej den na vylety, tak na sezonu bude doufam uz zas stihloun

birma
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2017 13:35
- Nahlásit

cernej caj
pani z HR mi rekla, ze to je chyba, ze mi to rekli spatne...
a to se ti ani neomluvila? no to by mě nadchlo, pro novou firmu :/

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2017 14:02
- Nahlásit

tak co se da delat. verim porad tomu ze to jinak buse super prace

birma
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2017 14:04
- Nahlásit

cernej caj
určitě bude

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2017 14:50
- Nahlásit

achjo lidi sou desny. mela sem domluveny zajemce o drevo, musela sem jet do mesta sama neco vyridit a na narozeniny netere, vyblokovali celej den pac muz musel pracne poresit prujezd aby nam nelezli pres barak a oni ani nezavolaj, ze uz nemaj zajem...

kachna_
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2017 15:09
- Nahlásit

cernej caj
vyblokovali celej den pac muz musel pracne poresit prujezd aby nam nelezli pres barak a oni ani nezavolaj, ze uz nemaj zajem...
škoda, že jste tak daleko tady by bylo zájemců

brut
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2017 15:47
- Nahlásit

[b]Zdravím vespolek[/b]

Doufám, že se máte všichni dobře a pséci jsou v pořádku

Já se těším na teplo neb celou zimu zápasím s nějakou hnusnou virózou ci chřipajznou a jsem z toho totálně rozhozená..

Jinak u nás není nic nového.. prcek roste, začíná se projevovat, víc povídat, používá angličtinu v kombinaci s češtinou ( ve školce jsou z něj trochu nesvý ) , my už si zvykli

Clo je praštěná a naprosto úžasná. Je úplně jiná, než byla Aluška a Brut. Má něco z obou, ale spoustu zajímavých drobností navíc a pokaždé člověk nestačí zírat, co vymyslí

Zkusím vám sem dát taky nějakou fotku, aby jste madam viděli v plné kráse

Mějte se krásně a zase se ozvu ( teď mám moc vyšetření a hlídání, takže jsem unavená... ) s fotkou

<< 1 ... 495 . 496 . 497 . 498 . 499 . 500 . 501 . 502 . 503 . 504 . 505 ... 547 . 548 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání