| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2017 19:52
- Nahlásit
Xerxová
řekla bych že jak všude jinde hodně záleží na psychologovi, asi to chce se poptat na reference a třeba dojet i někam dál
takhle neteř chodila k logopedce a bylo to úplně naprt až jim někdo doporučil jinou, sice placenou, ale je super a konečně se zdá, že neteř než půjde do školy bude normálně mluvit, zůstat u tý starý, tak nevim
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2017 20:20
- Nahlásit
Maya tak to víš, že je to o lidech. Vždycky a všechno... ale testy pro různý věk a třídy mají propracované a vyhodnocení by taky mělo být více méně jasné. Ale kontakt toho člověka s dítetem, schopnost se s ním domluvit na spolupráci... to je jasně individuální a může to výsledek ovlivnit
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2017 20:47
- Nahlásit
musim si postezovat, rozpada se mi penezenka a chci resenim velmi podobnou, vlastne jen trvam na trech vecech, aby mela ale zadna to nema zaraz
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2017 22:01
- Nahlásit
cernej caj
já mám peněženku už asi 10 let od bati a jsem s ní spokojená, ale tak každej vyžaduje něco jiného
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2017 06:25
- Nahlásit
maya
prave, ja chci tu latkovku tridilnou, sem jednu koupila za 50 na bazaru ale nema dv3 kapsy na bankovky ale jen jednu tu druhou su zvykla mit na zip na stravenky nebo kdyz vyberu vic, tak to tam schovavam, at mi kazdej nevidi kolik tam mam penez
a teda pred mesicem mi prisla jinq z bazaru, co vypadala dokonale a dokonala by i byla, kdyby zas nemela tu prihradku na drobny za roh takze se do ni nemuzes vubec bez otwvreni cele penezwnky dostat ale pak hrozi vypadnuti komplet vseho na zem pro vyndani drobnych
ta moje ma jen cca 7-8 let. ale uz se v rozich zacina trhat
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2017 08:19
- Nahlásit
cernejcaj
takjedine na fleru si nechat vyrobit?
ja zase musim ir hlavne ctvercatou a ne tu dluhou jakoze damskou
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2017 09:37
- Nahlásit
po fb horej vasnivy lapini debaty neb FCI zmenilo v anglickem preskladu standardu willing to learn na docile a prej docile ma negativni konotace
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2017 10:45
- Nahlásit
Maya
uaaa su uhonena ale vsem sem stihla v terminu a ted se du valet na internet nez dojedou automaticky testy
no zvazovala jsem, ale to sou takovy ty penezenky jak sou treba pro teenagery nebo v hrackarsti a podobny sem nenasla na fleru.
Asi se smirim proste jen s jednou kapsou na penize
do nechapu to "docile" jakoze "cile" ajak negativni konotace?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2017 11:05
- Nahlásit
cernej caj
deichman má docela pěkný peněženky. Dobrý na tom taky je, že já dostanu tu Michalovu (koženou ou jé ), co je na něj velká.
Mája je OK, já mám nějakou virozu, přivezu jí na schůzi chovatelů
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2017 12:05
- Nahlásit
kachna_
tak to chápu, že se těšíš já taky zvažovala zda nekoupit parádní koženou ale asi su moc zažitá ve svých přihrádkách
Tak super, že je mája OK a snad bude brzo po virozce, ale teď po tom zapalu bule nachylnejsi...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2017 12:20
- Nahlásit
lekce retusovani v zoneru. Co neumi fotak, udelej si sam
z orginalu Hmmm, jenze 1) by na to clovek musel mit cas 2) u vetsiny mejch fotek to asi ani nepude pouzit 3) fakt nutne potrebuju fotak s vetsim cipem
|
birma
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2017 12:38
- Nahlásit
Mám za chvíli pohovor. Taky mám rýmu, kašel, jsem oteklá a nemluvim. Dozajista zanechám dobrý první dojem :/
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2017 12:48
- Nahlásit
birma
lity lity a z tamte firmy se teda vubec neozvali? doufam, ze i tak je ucarujes!
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2017 12:53
- Nahlásit
birma
Taky mám rýmu, kašel, jsem oteklá a nemluvim.
lity lity. Možná bych zkusila dorazit a omluvit se s tím, že jsi nastydlá, dorazilas, protože ti na práci záleží, ale pokud by ten druhý chtěl přeložit pohovor na jindy, aby se nenakazil, můžete si domluvit jiný termín (to mi popisovala známá, že použila s úspěchem, ale mohla jen mít štěstí)
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2017 12:54
- Nahlásit
kachna_
tak pak je možná lepší tam zavolat zas, aby neřekli, že si tam přišla je nakazit a už je blokuješ od práce?
nicmene asi dost zalezi na lidech a je to super napad
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2017 13:02
- Nahlásit
cernejcaj
myslim ze virozu ma kachna a ne maja
docile podle prekladace znamena poslusny ale dle rodilejch mluvcich je to zastaraly slovo vnimani spis jako pasivni toz lapinky jsou v anglickych zemich ted pasivni
a jako ze je to poskodi coz asi jo
az se mi bude chtit najdu origos finsky slovo a hodim ho taky do prekladace co tim jako pouvodni plemene mysleli
|
birma
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2017 13:02
- Nahlásit
kachna_
Možná bych zkusila dorazit a omluvit se s tím, že jsi nastydlá, dorazilas, protože ti na práci záleží, ale pokud by ten druhý chtěl přeložit pohovor na jindy, aby se nenakazil, můžete si domluvit jiný termín
Možná něco na ten způsob zkusím. Uvidím, jak se na mě bude paní tvářit...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2017 13:08 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
cernej caj
když tam jen zavoláš, tak si říkáš o to, aby se na tebe vykašlali, když tam dorazíš a dáš možnost té paní se rozhodnout, uděláš si oko, že jsi ohleduplná, ale zodpovědná
(předpokládám, že birma nehledá nějakou podřadnou práci, na kterou by se nepřihlásilo dost zájemců)
birma
hele máš aplikaci "práce za rohem"? tady jsou docela pěkná místa (jen jak na potvoru, žádné na částečný úvazek nebo z domova)
a kdybys náááááhodou našla (jako ne, abys ho hledala) inzerát na katalogizátora do knihovny na 1/3 až 3/4 úvazek, budeš moc hodná, když se podělíš, mamča hledá.
Jo a to si představte, že na to její místo našli chlapa, co to bude dělat. Na 1/2 úvazek, s jazyky (myslím, že mamča říkala nejmíň dva, spíš tři) za nějakých 8tis hrubého
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2017 13:41
- Nahlásit
Maya
uaaaa ja neumim cist
ajo to je jako anglicky slovo, to mi nedoslo taky.
kachna_
ja vim, no, podle me to zavolani vypada jak vymluva, na druhou stranu prijit tam nakazit dalsich X lidi v principu nemusi byt vubec lepsi, pokud to navic na cloveku je vazdne videt. (kdyby nebylo,tak to nejak zvladne bez starosti o to jak zapusobi) + fakt, ze nekdo musel prerusit nejaky svoje cinnosti vlastne uplne zbytecne a hledat volny okynko slozite jindy.
podle me pak zalezi asi hrozne na tom cloveku, no. Urcite to neni v takovyhle situacich vubec jednoduchy.
a mamca sla do duchodu? hm, asi chlap ma invalidni duchod nebo vydelek jinde a chce se jen zabavit?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2017 14:05
- Nahlásit
cernej caj
a mamca sla do duchodu?
mamča je v důchodu už 4-5 let, jenže prac. smlouvu dostala jen na dobu určitou (3x)
asi chlap ma invalidni duchod nebo vydelek jinde a chce se jen zabavit?
jemu snížili úvazek na akademii věd, ale tam se jako taky myslim v penězích netopí
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2017 14:19
- Nahlásit
kachna_
to vim, myslela sem jako ze uz "sla" ze dal nepracuje... aha, tak ale i tak, pro mamcu asi skoda, jestli je jeste cila.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2017 14:52
- Nahlásit
cviceni do plavek ale na 10 minut a staci zezacatku 3x tydne tak to bych se mohla vybicovat a 3x tydne si tech 10 minut najit. Treba se prestanu blizit dalsimu kulatymu cislu loni sem jedno prekrocila a uz nemam k dalsimu daleko kdo mi pude delat bic s tim, ze "uz si dneska zacvicil" jestli nejsu pozadu?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2017 15:00
- Nahlásit
cernejcaj
uz se vsichni hlasej
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2017 15:05
- Nahlásit
tak koukam na ten finsky lapini standard a je tam oppimishaluinen coz je ze sloves ucit se a chtit teda urcite spis willing to learn nez docile
to teda nevim kdo jim to v fci prekladal a proc to menili
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2017 15:29
- Nahlásit
a nemuzes jim napsat dotaz?
moje teta prozmenu chysta taky pruvodce po pomnicich zas, studanky ale od ni mozna budu pred vandrama prochazet kvuli stavu vody... pomnicky sou taky super napad, to vypada zajimave rozhodne
|
birma
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2017 18:00 - Změnil/a: birma
- Nahlásit
blbne komp a poslal mi to dvakrát...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2017 18:36
- Nahlásit
birma budu držet palce.
My s Najtem po delší době šli pěšky k našim (podvečerní venčící čas a hodně obydlená oblast) - potkali jsme za 40 minut svižné chůze osm psů a všechny jsme zvládli... Cestu zpátky jsme měli rychlejší - naložil nás páník jedoucí z práce
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2017 19:32
- Nahlásit
birma
tqk skvelyyy dobrej dojem i pres komplikace a drzim palce!
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2017 22:07
- Nahlásit
birma
tak držím palce s prací
já co tak občas koukala, tak dneska ty pozice maj takový divný názvy, že bych ani nevěděla, co mám hledat, aby to bylo to co si představuju
ale se obávám, že časem budu hledat cokoliv neb se zdá, že naše firma jde s novým majitelem zatím ke dnu, jestli se to časem zmátoří bůhví
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2017 06:23
- Nahlásit
Maya
oppimishaluinen
zní mi to jako něco velmi halucinogenního . Tak ale stejně, to musí řešit země původu, ne?
naše firma jde s novým majitelem zatím ke dnu
to je strašná škoda, funkční firma, špatné vedení a je to v ...
|