Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Ešusovou IV
<< 1 ... 495 . 496 . 497 . 498 . 499 . 500 . 501 . 502 . 503 . 504 . 505 ... 547 . 548 . >>
Autor Zpráva
Xerxová
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2017 18:47
- Nahlásit

čaj škoda, lidi holt jsou různí...

My dneska dali 18 kiláčků Kokořínskem kolem Ráje - ale že bych byla nějak nadšená, to nee. Psisko vzorné, ale trasa mě nějak ničím neoslovila, návrat rozježděnou lesní bažinatou cestou... Nejhezčí byla skupinka lip nad křížkem a zvoničkou v jedné vísce... A pak mufloni, srnčí, zajíc, spousta ptáků (i jedna vyplašená sova)... a cestou zpátky realita naší přírody - třicet divočáků běžících v řádce po poli... ve dne, v klídku...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2017 18:54
- Nahlásit

brut
tak at jsi brzo fit, ted uz bude jen lip kristyan je sikula, ze je takovej vic jazykovej tak at mas vysetreni brzo za sebou a je zas o neco lip

Xerxová
sli ste na ty strezivojice? me se to tam libilo, ale tak je fakt, ze vpodstate des furt lesem...

Maya
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2017 19:46
- Nahlásit

brut
tak to přeju brzké uzdravení
fotky ukaž nejaky, taky bych chtela videt
cernej caj
tak s tou praci uvidis, kdyz tak ve zkusebce můžes odejit ze dne na den

Maya
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2017 19:49
- Nahlásit

jedna inteligentni lapinka
ja mam na tyhle fotky stesti
nakonec muze bejt rad, ze je zivej, zas prohnal zajice, vyskocil mu primo pred nosem z travy a fakt jsem myslela ze ho zabiju, budu mit teda vyskoleny sebeovladani, vratil se asi za minutu, ale i tak bych ho po navratu nejradsi ubezdusila

Maya
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2017 19:56
- Nahlásit

Xerxová
ta zarostla cedulka je super

Xerxová
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2017 20:13
- Nahlásit

Maya jazýček mu kouká, ucho má každé jinam... to je poté, co jsi ho bezdušila ?? Fakt kouká úžasně

Maya
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2017 21:53
- Nahlásit

Xerxová
ve skutenosti je to pocatek skoku, proto ma ty nohy pokrceny, on se vzdycky nekam zakouka a pak se znicehonic obrati skokem, tohle koukal na labute
dostal parek kdyz se vratil, ale nejsem si uplne jista jestli je to spravna strategie u chytrejch lapinek
pak se sel svlazit

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2017 07:20
- Nahlásit

Maya
to ferinka teda fakt jen po brisko... Jinak teda hustej vyraz

Xerxová
tak aspon mate vyzkouseno, ze tam vas to nenadchlo. Ja tam byla dvakrat a libilo se mi tam vzdycky, ale zas to je mozna tim, ze me proste staci ten les

Xerxová
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2017 08:26
- Nahlásit

čaj jsem rozcapená - máme to tam dost prochozené - a jiná místa se nám prostě líbila víc. Třeba okruh kolem Čapu, Pokličky...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2017 08:32
- Nahlásit

Xerxová
vsak to je jasny, kazdej ma tu hranici co je super a co min trochu jinde

"jak se mstime na detech"

kachna_
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2017 09:55
- Nahlásit

cernej caj
"jak se mstime na detech"
asi po třech letech mi to stálo zato, sdílet nějaký příspěvek . Podle mě má pravdu, ve všem. Úplně

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2017 10:16
- Nahlásit

kachna_
prislo mi to celkem zajimavy, tak sem si rikala, ze by se ti to mohlo libit

kachna_
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2017 10:19
- Nahlásit

cernej caj
prislo mi to celkem zajimavy
spíš smutný

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2017 10:54
- Nahlásit

kachna
zasjimavy ale tak uplne s tim stoprocentne nesouhlasim

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2017 11:01
- Nahlásit

kachna_
tak to samozrejme taky...

ale v tomhle treba ja si nepamatuju, ze na me by skola mela nejak extra vliv a chodila sem tam ne ze rada ale bez potizi a nepamatuju si zadnej rozdil mezi treba druhou nebo treti tridou...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2017 11:44
- Nahlásit

tak telefon mam nacenenej paradne, to se mi nevyplati kupovat novej, takze zustanu u samsungu

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2017 12:31
- Nahlásit

cernejcaj
jskoze ti nechaj ten pracovni?
jsem si nechala prekontrolovat preklad di finstiny takovy jednoduchy vety a tech chyb je to teda frustrujici

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2017 12:51
- Nahlásit

Maya
jj, nechaj. co by s tim delali kdyz nas vyhodili 250

aspon vis, kde se priste polepsit

birma
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2017 14:06
- Nahlásit

Mám podepsanou smlouvu, napsaný data služebek i teambuildingu (prej nikoho do ničeho nenutěj) i domluvený volný pátky na longy. A šéfové jsou sympaťáci
Třetího přímýho nadřízenýho budu mít v Blavě, takže jeho sympatičnost není až tak podstatná
A do začátku dubna mám volno

Xerxová, Maya
Parádní fotky!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2017 14:40
- Nahlásit

tak to zni skvele. kam.budes jezdit na sluzebky? po cr?

tak to zni skvele. me nejvic mrzi, ze se mi nepovedlo zaridit aspon tyden volna mezi pracema na ten psychologiskej predel...

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2017 14:40
- Nahlásit

birma
budes jezdit na sluzebky do nemec?
teambuilding by me zabil jsem myslela ze nesmyslnost uz byla dostatecne prokazana a firmy uz to rusej ale koukam asi ne
volno na longy je super

birma
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2017 16:19
- Nahlásit

cernej caj
já myslela, že mezi pracema máš tu dovolenou
kam.budes jezdit na sluzebky? po cr?
zatím co vím, tak k vám do Brna

Maya
budes jezdit na sluzebky do nemec?
nestraš
teambuilding by me zabil jsem myslela ze nesmyslnost uz byla dostatecne prokazana a firmy uz to rusej ale koukam asi ne
Hele co říkali, tak jde prostě o to, že se sejde celá firma, což mi zas nepřijde špatný, když si za jménama se kterýma komunikuješ umíš představit obličeje. Nedějou se žádný děsivý týmy utužující aktivity Minule se rozdělili do 4 skupin dle toho, jak se kdo chtěl hýbat a bylo to tak, že část brázdila Krkonoše na kolech, část pěšky, část taxíkem a část nevystrčila nos z hotelu

Xerxová
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2017 16:49
- Nahlásit

birma zní to dobře - tak ať jsou všechna očekávání naplněna a v práci se ti líbí. Neteřka nastupuje patnáctého - chybí jí jen obhajoba diplomky a státnice - zkoušky má hotové všechny a tak nečeká na konec studia. Taky k zahraniční firmě a taky za velmi pěkných podmínek. Teď je dobrá doba pro hledání práce

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2017 16:55
- Nahlásit

birma
obliceje okouknu ve firme staci zajit dotycnemu do kanclu ale volnocasovy aktivity fakt s lidma z prace az na vyjimky travit nechci a osobne to povazuju za mega zlo srovnatelny s tim jak nas komousi nahaneli dobrovolne povinne na prvniho maje a jine podobne aktvity
ale kdyz to vidim jak temahle radoby utuzujicma aktivitama blbnou uz deti ve skole tak se ani nedivim ze vam mladejcm to nevadi a berete to jako samozrejmost

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2017 17:02
- Nahlásit

Xerxova
jj nezamestnanost nizka taky bych sla hned pryc ale v mym veku uz nemam odvahu
navic na tech pracovnich strankach me stve to vyhledavani si tam zadam nazev mesta vjednou mi prace v celym kraji vcetne Prahy, takze se tim ani neda celym prohrabat akolik je tam pak nabidek a relevantni jich je jen par

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2017 18:09
- Nahlásit

birma
vyberu si svoji letosni dovolenou s muzem v pulce brezna, protoze on jindy nema volnej vikend. ale myslela sem takovy to, ze proste mezi pracema nebude ten pomyslnej predel.

tak to nezni vubec blbe takhle

Maya
to psala ted kachna o ty aplikaci nebo webu prace za rohem, to by mohlo najit nejak v lokalite

nikoho sem neprejela, ale projela sem krizovatku bez dani prednosti, protoze mi to doslo az kdyz sem byla za ni nastesti tam nikdo nebyl, jinak by mi to mozna doslo

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2017 20:00
- Nahlásit

cernej caj
ještě že na našem maloměste se za autoškolu naučí člověk všechny křižovatky nazpaměť
tak člověk by očekával, že vyhledávat podle města budou i ty pracovní weby když to tam jde zadat, ale vono neee, jako k čemu mi je nějaká práce v Kladně, jak ta apka teda nevím

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2017 20:15
- Nahlásit

Maya
a tys jezdila jen u vas? ja jela dneska uplne jinudyma zase, dobrych 40km zas najeto. Porad su rada, ze drzim na silnici a krizovatky na papire mam zmakly ale v realu musim dycky premyslet, zapominam slapat spojku, no hruza

ta apka mozna resi podle gps polohy...

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2017 21:40
- Nahlásit

cernej caj
tak samo nejdřív po těch vesnicich za městem, ale tak tam skoro nic nejezdilo a kde je hlavní furt víš ve městě ty křižovatky byly peklo, ale zas na malým městě si za ty hodiny projedeš všechny několikrát nakonec nejhroší pro mě byla jediná křžovatka se semaforama, protože tam se z jednoho směru stojí do kopce

Fifi
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2017 22:01
- Nahlásit

cernej caj
Ja nejdriv mimo rusny prostredi, pak teda postupne hrrc prc na nejhorsi mozny krizovatky, coby bonus rada aut v kopci. Rusny a nekde semafory, nekdy dabl pozor davat, neb prednost zprava bez znacek atd. Dle myho lepsi si dycky zastavit a rozhlidnout se. At ses na hlavni nebo ne, casem stejne zacnes koukat kolem. Aby ti nakej blbec na jeho cerveny nevlitnul do boku - tim blbcem nemyslim samoze tebe, ale lidi s tlf na uchu, ktery svistej i po meste treba 70.
Takze dobre premyslej, fakt si dej nacas a nefic si krizovatky bez zastaveni - se teda divim, ze ti tam nedup na brzdy instruktor.

Jinak zdravim a pozdravuji vsechny, hepca. Brutici hodne sil na vnoucka a hojeni a zdraveni. Chybi mi tu spousta lidi, tak asi tak.

<< 1 ... 495 . 496 . 497 . 498 . 499 . 500 . 501 . 502 . 503 . 504 . 505 ... 547 . 548 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání