Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Ešusovou IV
<< 1 ... 486 . 487 . 488 . 489 . 490 . 491 . 492 . 493 . 494 . 495 . 496 ... 547 . 548 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2017 07:42
- Nahlásit

Maya
když sem viděla ty ceny za ten výtisk z roku 1932 tak sem si objednala ten novější. Přece jen já nejsu takovej fajnšmejkr jak ty, hlavně nejsou prachy

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2017 08:12
- Nahlásit

a mam dilema, chci si poridit jednu appku, je placena (to mi neva) ale vadi mi, ze musim dat udaje z karty googlu a to mi vadi dost a delat to nechci, ale mam strach, ze kdyz to jednou zadam, ze to pak nepujde zrusit. nemate s tim nekdo zkusenosti, jestli to pak jde nejak ta karta smazat?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2017 08:15
- Nahlásit

nicmene mozna idealni doba, konci mi platnost karty za tyden,t ak sem si vzpomela na validacni kod z hlavy a zadala tam starou

kachna_
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2017 09:24
- Nahlásit

cernej caj
co google schvátí, znáš to
Taky přemýšlím nad spešl kartou jenom pro nákupy na netu

Xerxová
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2017 09:45
- Nahlásit

svítí sluníčko, raději bych šla ven, než seděla ve škole. Začal semestr... A zbytek týdne má být hnusně...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2017 09:50
- Nahlásit

kachna_
no nasesti i tak byla akce na minutku to pak tu kartu smazat, ale jo, bojim, ze co schvati ...

Xerxováprej i vcera nekde slunilo...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2017 10:30
- Nahlásit

tahle pani dela kurzy vyroby vlastnich barefoot botek podle velikosti vlastni nohy.

birma
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2017 10:42
- Nahlásit

vyklidila jsem včera bordel z balkonu a nachystala ho na jaro. Dneska už tam Adam dostal pelech a může se chodit slunit, když nejsme doma ještě to slunce, aby vylezlo

cernej caj
kurzy vyroby vlastnich barefoot botek
To vypadá dobře! Kamarádka z Budějovic na nějakym takovym kurzu byla a vrátila se nadšená Já zatím umím akorát sandálky a i ty jsem od loňska určitě zapomněla

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2017 10:58
- Nahlásit

birma
sef na tom ted byl o vikendu a prej super, takze me dost nalakal, jak nam tu o tom basnil.

sikovnaaa hospodynka si doufam, ze slunicko teda uz brzo bude pekne hrat

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2017 11:29
- Nahlásit

cernejcaj
jsem za tu knizku dala 250 a postovny to nmi heprijde tolik
kachna
google prej nebere virtualni karty kdyby si nekdo hodlal poridit
me nevadi platit na netu kartou ptotozw tomam normalne zakazany a uvolnim si to jen na nakup
stejne jdyz jsem to videla jak kolegyni cose boji platit na netu vykradli ucet pres bankomat tak si rikam ze je tio jedno

kachna_
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2017 11:42
- Nahlásit

Maya
normalne
no právě, ale já bych ráda na to nemusela myslet.
Plánuju, že si pořídim platební kartu benziny (do KIA musim brát kvalitní naftu), tak že bych to sfoukla při jednom - levnější benzín a bezpečnější nákupy

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2017 12:11
- Nahlásit

Maya
aha, ja ji nasla za 400, 650 a tak a to uz mi prislo dost

no me taky nevadi platit na netu kartou - ale tam zadavas vetsinou jeste sms pac to jde pres banku, ale vadi mi kartu proste pripradit google uctu a muze se strhavat co chce kdy chce, bez dalsiho overeni. nejde mi ani tak o tu paranoinu, ale kazdy bez myho vedomi strzeny kilo na uctu s hypem muze mit vliv na to, ze neodejde pak platba krz nedostatku hotovosti

kachna_
jo, mit dve karty je taky reseni, kdyz na ni mas jen min penez, takze pokud uz bys druhou mela/zvazovala tak je to fajn

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2017 14:10
- Nahlásit

tak uz sem si udelala prvni test do autoskoly mam na doporuceni kamarada apku autoskola 2017, za 50kc ale vypada to fakt dobre na nauceni otazek. konecne neco, v cem sou ty telefony uzitecny

kachna_
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2017 18:04
- Nahlásit

cernej caj
šikulka
nám někdo nasadil do aut kurvítky . Michal právě volal, že se mu potento kolo na autě

Fajka
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2017 18:09
- Nahlásit

kachna_
Michal právě volal, že se mu potento kolo na autě

lity lity, vítej v klubu, já píchla pneumatiku (úplně novou zimní) včera, dneska už je opraveno a byla jsem po zásluze pochválena, páč už se mě to stalo podruhý...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2017 18:29
- Nahlásit

kachna
uf tak kolo se snadno vymění ale je to neprijemnost...

fajka
tak to lity lity pani, snad uz nic nepichnes. musis jezdit na lyzich ;)

Xerxová
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2017 18:49
- Nahlásit

čaj spíš na vodních lyžích - jestli to fakt začne víc tát... U nás je stále sněhu na zahradě dost, a u Fajky určitě mocmoc. A začíná pršet a má lejt a být teplo i na horách...

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2017 19:28
- Nahlásit

Rrrumstajn,
gratuluju lyznicim a lyznikum.
Tady to taje a taje, je to asi to optimalni tani, ktery jsme si prali. Na horach tomu snad nebude jinak. Ovsem vykukujici bahno se mi pranic nelibi. Budu muset poresit vydusanej tankodrom plotni, na dlazbu to neni, pisek, oblazky nesmysl, po poradach asi zvolim nejakou drevni stepku, pokud najdu. Koukala jsem i po konopny podestylce, ale ta se dle zkusenosti zaduper rychle. Nebo mate jinej napad? Teren je nevyrovnanej, je to i pod kerema...
Jinak smecka si zije ok, strasliva uleva na vsech stranach s kuchlyma Pruhama. Harani Skritka proslo bez jeceni, hysterceni, necurani, proste jen vic klapal hubou a asi dva dny mel silenej vyraz. A k sexu taky nedoslo. Celkove se zklidnil vnitrne jakoby, jinak to je furt stejny pako. Kremylek si spokojene cupita, pokud teda nedela kraviny z kresla na parapetu a pak cela nespadne, kopyto.

Jak Maja u kachnovic_ ? Rekonvalescence v pohode? A Bukvicka hrabava Denykova, uz ho to preslo?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2017 19:39
- Nahlásit

Xerxová
hm, tak hlavne aby to netalo a nenamrzalo nahore, to bude jinak dost divocina...

Fifi
tak to je skvely s tim tanim, ted se na tebe nedavno myslela ze snih porad tak hezky lezi i tu na morave, ze snad budes mit ve studni konecne lip

tak je dobre, ze u vas uleva na vsech stranach, pro pruhatce musi byt super moct se vycurat

ja bohuzel moc nevim, co s tankodromem, ale stepku bys mozna sehnala i nekde po sousedech nebo na obci se zeptat, casto nekde stepkuji vetve ze zahrad, aby to lidi nehazeli do popelnic...

bukvicka u denyky uz myslela, ze dobry a zas nic, takze bude dal vymyslet moznosti.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2017 19:44
- Nahlásit

Fifi větve si štěpkuju (ty hubený z prostříhání stromků a keřů) a házím pod keře místo kůry a někdy i k plotu. U nás zatím vyšlapáno moc není - jednak Night lítá trysky po celé zahradě - a u plotu až tak nehlídá (mnohem míň než Beta) a jednak máme stále sněhu dost.

Teď jsme byli venku a leje dost. Sníh pomalu mizí, uvidím, jak dlouho na zahradě vydrží.

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2017 19:44
- Nahlásit

cernej caj
no právěže mě z tý karty bez mýho vědomí nikdo nic nestrhne, když normálně mám platby přes net zakázaný a povolenej jen bankomat a platby v krámech, vlejzt do bankovnictví a povolit platbu na netu když chci něco zaplatit je záležitost dvou minut a dám tam i limit a přes něj se nic nestrhne, osobně vyzkoušeno
no knížku odeslali, tak uvidím, třeba to bude nějaký salátový vydání, ale to je jedno
Fifi
denyky novinky nehlásá a Mája snad dobrý, alespon kachna nic nepíše
super že Pruhatec je v pohodě

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2017 19:48
- Nahlásit

Fifi
na tankodrom mě teda nic nenapadá, my udělali v exponovaných místech dlažbu, nejhorší tankodrom udělal mrňavej Dorin, dokud jsme měli jen Kima, tak dobrý
jsem zvědavá co bude na jaře neb Loki lítá sledovat srnky přes záhon, tak jestli to máma přežije a nebo budem budovat opevnění
A vokousal jabloň, brácha se škodolibě směje neb on měl okosaný stromky s minulým psem a my jsme se mu škodolibě smáli

Fajka
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2017 19:49
- Nahlásit

Fifi
to taje a taje, je to asi to optimalni tani, ktery jsme si prali. Na horach tomu snad nebude jinak.
no tady je lijavec jako prase a sníh mizí před očima..se obávám že to tak optimální nebude páč pokud má pršet dva dny...tak si myslím že tam dole zase lidi poplavou :-/

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2017 19:50
- Nahlásit

cernej caj
přišly mi ty klávesy, jsou velkýýý, větší než jsem myslela, nastávaj logistický problémy
ale super jsem se nemohla odtrhnout a teď mám křeče v rukách bo mám blbý tendence prolamovat zápěstí dolů budu si na to muset dávat bacha

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2017 19:50
- Nahlásit

Maya
tak snad bude knizka pekna

brachu chapu, ze se skodolibe smeje

Xerxová
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2017 19:54
- Nahlásit

Maya hodně psů v předjaří okusuje pupeny a kůru. Ví, co je zdravé U nás největší okusovatel byl Xerxes

Fifi dost obcí štěpky dělá a prodává. Poptej se po okolních vesnicích.

Fajka taky se bojím, že jestli bude do čtvrtka lejt a i v noci bude nad nulou, tak z hor sjede vody až moc

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2017 20:00
- Nahlásit

Xerxová
no Lokinek odkusuje rovnou celý větve tož jabloň je ta nízká a teda do půlky z ní trčej jen pahýly

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2017 20:06
- Nahlásit

a jeden inteligentní Lokinek

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2017 20:08
- Nahlásit

akcni termopradlo ale jen pro hubeny nebo vysoky, pac okrajovy velikosti, tak Ska a XXlka...

Maya
ten ma fakt ranu

Xerxová
u nas byl predloni i sber vetvi na konkretni misto, ze to nastepkujou a pak nevim, co s tim delaj, ale skoda ze loni to nebylo a ja nevim, co s tema orezama mame delat, tak to hazem do popelnice

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2017 20:13
- Nahlásit

cernej caj
někdo štěpkou topí, jsou na to kotle, možná kdybyste vyvěsili inzerát že to dáte za odvoz tak by to někdo bral

<< 1 ... 486 . 487 . 488 . 489 . 490 . 491 . 492 . 493 . 494 . 495 . 496 ... 547 . 548 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání