| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2017 19:29
- Nahlásit
Xerxová
me pripada, ze sou dost casto vsude... ne moc na vesnicich tady na morave kolem brna, ale at se hnu kamkoli k hranicim, tak baraky bez plotu, chalupy bez plotu, statky bez plotu a vsude tam cokli.
jednou mi takhle i cokl napadl ferinu, kdyz sme sli po turisticke kolem nejake chaty, feri na voditku, pes vybehl, napadl ji a chlap jeste rval, ze ju zabije, jestli se jeho (volne behajicicho vetsiho psa, co ji napadl) jen dotkne. Vybornej zazitecek.
samozrejme, ze v mnozstvi psu, co potkam na vylete s panickama, je toto mensina, ale co dva vylety takovyho jednoho potkam minimalne a v nekterych oblastech sou na kazdym kroku...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2017 19:55
- Nahlásit
podotykam, ze si pekne sedel na verande, sledoval to a jen jecel bez jakykoli snahy zasahnout. nastesti tehle magoru je minimum, ale i tak mi to moc v situaci s hromadama volne lozenych vesnickych coklu s reaktivni feri neusnadnuje, kdyz navic ted vi, ze ti cokli sou problem...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2017 23:11
- Nahlásit
Fajka
v živáku když dělali rozhovor před jsem bejt musela
Já byla v práci, takže jsem z toho stíhala jen úryvky...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2017 08:00
- Nahlásit
Xerxová
jednou jsem hystericky řvala - jeďte domůůůů - a jeli...
tohle bývá často z mých zkušeností nejlepší způsob
cernej caj
v nekterych oblastech
vytvoř interaktivní mapu "pozor, pes u domu navolno"
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2017 08:11
- Nahlásit
dneska zda se bude hezky. uz zacina byt pocasi na veticku bez omrzlin na rukou
vokoun se vcera na ryzi moc netvaril, ale rano uz mel evidentne hlad. zvazovala sem, zda ho vzit dneska na 12km, takova pro nej akoratni trasa navic 4 feny s nama... ale nakonec sem vzala soudecka. i postroj sem ji musela povolit, jak sme letos jeste nebyly na vylete tak je ji fakt malej doufam, ze ty granule brzo zaberou.
holt asi neztratit ten obojek, prijdu na to driv, ze ji zacina byt tesnej, ale zvyk na kontrolu zeber nemam. dyt to s tou srsti neni ani poznat, jeatli ten pes vazi 14, 16 nebo 17... odhaduju ju soudecka tak na tech 17 spis uz...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2017 08:53
- Nahlásit
kachna většinou to zabírá. Kdybych měla na vodítku Aronu, Xerdu nebo Betu, tak to snáším líp... Jenže Nighta stále ti psi lákají a na ušlapaném ledosněhu se bojím. Až mě Pepa sprdnul - že když psi odchází, já musím hned jít a nečekat, až zase nabydou sebevědomí a půjdou hlídat... Pravdu měl...
S vlkodavem to bylo lepší - sice se přiřítil zahradou - ale pak se zastavil ve vrátkách... ale to já už byla deset metrů v poli Možná by to byl kámoš (či dokonce kámoška) ale fakt jsem to nechtěla testovat. A nikde nikdo - když nepočítám koně, krávu a kozu - ale ti ven nešli
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2017 12:21
- Nahlásit
mamííííí oni mi strkají bagr do jídla!!!!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2017 13:57
- Nahlásit
kachna
to je v brne normal strkat bagr do jidla akorat u vas to byl asi fakt bagr
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2017 17:56
- Nahlásit
kachna co Mája ??
fajka co brácha na padesátce ??
Fifi kde jsi ?? Vše O.k.??
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2017 18:30
- Nahlásit
kachna_
mamííííí oni mi strkají bagr do jídla!!!!
jo jo jak píše čaj, bagr = lžíce.. takže to u brňáka zas tak velkej problém není...používáme doma doma taky když už máme tu půlku famílie brněnskou
Xerxová
co brácha na padesátce ??
brácha je dříč, posunul se z místa tisíc třista asi dvace nebo kolik na osumset devadesát či tak nějak, udělal si osobák. ted jsme tam zrovna byli když se vrátil, byl děsně štastnej a nadšenej. Prej se posunuje ze třetí vlny do druhý, takže velkej pokrok ale prej masark ty sjezdy dolů, prej to tam padalo jak kuželky...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2017 18:38
- Nahlásit
Fajka
tak to je bracha dobrej no a pak po kom to ma ta neterinka, ze a teticka ji vehementne podporuje tez, jednou vyda za vas oba
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2017 18:40
- Nahlásit
jo už to vidím ve výsledkách přesně měl číslo 1302 a dojel jako 853 z 4.082 co jich dojelo čas 3:14...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2017 18:42
- Nahlásit
cernej caj
on byl dycky dříč... no a jako Adelajde to zcela evidentně zdědila po něm bo příští rok je prej je desítka pro malý a my (jako já s Aduš) pojedem vo level vejš ... to dítě mě prostě asi zabije, budu muset začít asi víc jezdit
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2017 18:45
- Nahlásit
Fajka sportovní familie se holt pozná Já letos byla na běžkách jen jednou - je mi líto nechávat psisko doma. A tak kvůli němu chodíme buď po ledu (a nemusí to být oficiální ledopády ) a nebo se boříme sněhem...
ehmmm - neteřka bude mít prázdniny - má být sice hnusně - ale ledové víly mohly povyrůst za ten týden, co jsm eje viděli Nevezmeš jí na "klouzačku" ??
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2017 18:52 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Xerxová
sportovní familie se holt pozná
no jo ale třeba naši rodiče jsou docela nesportovní , tata ten uplně a mamina nic moc..jen jako mladá chodila po horách a občas ty lyže no to je pravda...
Já letos byla na běžkách jen jednou - je mi líto nechávat psisko doma
když já právě chodim (doted jsem chodila ) na lyže jen se psem včera to bylo poprvé bez něj...příště už jdu zase jen s ním ...
neteřka bude mít prázdniny - má být sice hnusně - ale ledové víly mohly povyrůst za ten týden, co jsm eje viděli Nevezmeš jí na "klouzačku" ??
vím, taky jsem o nich přemýšlela, ale v týdnu oni mají svůj program a kromě toho my máme hafo práce takže nestíhačka ale další víkend určitě něco podniknem ale to se rozhodnem až podle počasí kam co a jak...zatím vyčkávám a holkám je to jedno, prej kamkoliv hlavně výlet a na dlouho a daleko
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2017 19:05
- Nahlásit
Fajka
no tak to teda za rok budem drzet palce vam o levl vejs
A bracha je fakt dobrej, to je uplne skvelej cas na 50kilaku
kdyz u vas asi jezdis dost mimo trasy, ne? ze prave pes nenici ofiko stopu?
prej kamkoliv hlavně výlet a na dlouho a daleko
Xerxová
u vas se neda vyrazit mimo ofiko stopy nebo ty sou uplne vsude?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2017 19:12 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
uvidíme , jestli budem živý a zdravý tak určitě pojedem...
A bracha je fakt dobrej
no von je tak trochu dost blááásen....páč já jako málo lidí jede přes půl evropy aby si zajezdil závod na lyžích a nebo letěl na jinej světadíl aby si tam zaběhal maraton že ...blásen prostě no...
kdyz u vas asi jezdis dost mimo trasy, ne? ze prave pes nenici ofiko stopu
tady u nás konkrétně žádný ofiko nejsou..tu je jen to co si vyšlapem mi nebo lidi okolo, takže tady nikdo nic nezakazuje, ty ofiko kam se nesmí se psem jsou až nahoře na Jizerkách...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2017 19:15
- Nahlásit
Fajka
ty jo,to je brácha dobrej když tak si pak můžete předávat Aduš v půlce trasy až vás trumfne v kondičce
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2017 19:16
- Nahlásit
Fajka
tak to uz je hodne blazen, jestli leti na jinej svetadyl kvuli maratonu. To bude hodne drsnej sportovec
jo, tak v podstate nejak tak to myslim, ze jezdis svejma nebo si je musis vyslapat
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2017 20:22 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Maya
když tak si pak můžete předávat Aduš v půlce trasy až vás trumfne v kondičce
i prd..jeden jí bude držet věci na startu a druhej podávat ručník v cíli bo to už nás nebé potřebovat
cernej caj
tak to uz je hodne blazen, jestli leti na jinej svetadyl kvuli maratonu. To bude hodne drsnej sportovec
no von to má takový divoký on byl velkej sportovec tak do tý dvacítky..pak na to neměl čas a přestal a ve chvíli kdy měl 30 kilo nadváhu a překročil čtyřicítku...tak zase začal aby shodil a dopadl tak že objíždí závody po světě ...no prostě cvok...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2017 20:23
- Nahlásit
Fajka
jeden jí bude držet věci na startu
jsem četla jeden jí bude držet na startu. Představila jsem si to, jako držíš psy na coursingu.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2017 20:25
- Nahlásit
kachna_
jsem četla jeden jí bude držet na startu. Představila jsem si to, jako držíš psy na coursingu.
no i to je možný že jednou bude tak naspídovaná že jí budem držet, aby nevyrazila dřív a neměla disk
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2017 20:32
- Nahlásit
Jo a tu desítku jela včera i paní která je ročník 1935 !!! a když dojela do cíle...fakt celé dojela nevzdala to...zvládla i ten sjezd z kopce dolů... tak měla čas 4:11 přítomní diváci a organizátoři jí zaranžovali prej takový aplaus ovace a přivítání jako neměli ani dneska ty co dojeli jako první
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2017 20:38
- Nahlásit
Fajka
kamarád dal padesátku, právě ho po skype obdivuju. Jen si stěžuje, že tchán jel s ním a je (na rozdíl od něj) naprosto v cajku
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2017 20:39
- Nahlásit
Fajka naše babča letos poprvé nestála na běžkách... a stěžovala si na to dneska pravnučce Ale babča je ještě starší ročník
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2017 20:41
- Nahlásit
kachna_
Jen si stěžuje, že tchán jel s ním a je (na rozdíl od něj) naprosto v cajku
no jo jestli měl tchán lepší kondičku?
a co je kámošoj? strhanej jak borůvčí? puchejře a nebo někde hodil žabáka?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2017 20:41
- Nahlásit
Fajka
tak to je pani ve skvele kondici, ktekteryho mladocha zrejme strci do kapsy
kachna_
kamarad teda taky zaslouzi obdiv.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2017 20:44
- Nahlásit
Xerxová
naše babča letos poprvé nestála na běžkách... a stěžovala si na to dneska pravnučce Ale babča je ještě starší ročník má můj obdiv páč spadnout na lyžích to je hned a v tomhle věku už jsou ty kosti dost křehký ... ale tak někde kolečko na rovince až tak velký riziko není...i když..já nedávno taky hodila záda na rovině z ničeho nic..jedu jedu a najednou koukám a ležim...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2017 22:23
- Nahlásit
vy se jednou všichni na těch lyžích zabijete
jeden dnešní Lokinek
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2017 06:39
- Nahlásit
maya krásný mladý chovatel Jen jsem z té fotky dostala chuť na králíka... achjo. Nemám zdroj, z obchodu jim nevěřím, ale asi to budu muset risknout...
|