Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Ešusovou IV
<< 1 ... 486 . 487 . 488 . 489 . 490 . 491 . 492 . 493 . 494 . 495 . 496 ... 547 . 548 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2017 19:42
- Nahlásit

Fifi
Já vím, asi dvakrát po půlroce jsme krmili, ale muži furt vadilo rozmražovaný maso v lednici, že to tam smrdí a tak... přitom mě nepřišlo, že by to nějak smrdělo, rozmražovala sem v krabičkách, takže lednice byla čistá, pravidelně umývaná... nevím, no

poprvé sme od toho upustili, že sme museli furt brát objednávky pro 3-4 lidi a pak to rozpočítávat a rozvážet zpátky do brna, což bylo naprd, ale pak se začali objevovat vlaštovky kusovky, což bylo super, ale i tak to nevyšlo. Přitom muž ochotně třeba objednávky vyzvedl, ale reálnej důvod proč krom lednice nedal...

Spíš jsem myslela i proto, že zem je rozmrzlá jen po povrchu takže pokud bude vydatněji pršet a do toho tát, tak vše poplave...

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2017 19:56
- Nahlásit

cernej caj
tak obecně jsou sacharidy asi nejvíc v obilovinách? což by v těch lepších granulích teoreticky moc bejt nemělo
ale nevim ty granule na zhubnutí se obvykle lišej tím tukem
dotaz ke klávesám tě budu furt votravovat jako odborníka
když se zapne to hraní akordů jednou klávesou jak se hrajou molový a sedmičkový akordy??? na ty další už se radši neptám

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2017 20:08
- Nahlásit

Maya
jo, většinou bývá i dietnější to maso právě... ale je otázka, zda míň tuku = míň masa nedoháněj sacharidama.

a je otázka, zda na hubnutí není lepší třeba rýže než brambory a tak...

no ptala sem se muze, asi jich prej teda musis zmacknout vic, nebo musis zmacknout molovej akort. Odpoved jak bota, ze?

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2017 20:10
- Nahlásit

to je smečka

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2017 20:13
- Nahlásit

cernej caj
Odpoved jak bota, ze?
no popravdě.. ale ne asi sem to pochopila tak, že tyhle akordy se asi nezahrajou jednou klávesou ale třeba dvěma?
to bude ještě těžký
ale furt jednodušší to vykoumat než se učit hrát ty akordy normálně umim asi 3 a na ten zbytek bych potřebovala tak 10 let učení

Xerxová
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2017 20:15
- Nahlásit

tady taje docela dost. KOnečně se nám rozšířila silnice - zmizelo hodně bariér... Během dne bylo několik lijáků - ale taky chvilku slůnilo.
Koukala jsem na sněhové měrky na horách (JIzerka, Polubný) - a za den to uteklo asi o patnáct centimetrů - už tam není ani půlmetřík.
Na zahradě už není sníh všude - na severní straně ano, ale jestli bude lejt ještě ty dva dny, jak slibují a bude hodně nad nulou... tak myslím i tady bude po sněhu

cernej caj
Člen
- Nahlásit

Maya
jo, asi spis dvema klavesama, ale to by se mozna dalo dohledat v nejakym navodu?

ty mas klavesy doma chvilu a uz akordujes, ja umi tak jednou rukou du kravicky du

Fifi
Člen
- Nahlásit

cernej caj
ale muži furt vadilo rozmražovaný maso v lednici, že to tam smrdí a tak...
Ja teda v lednici nerozmrazuju, mam na to spesl hrnec ci krabice zaviraci. Vyndam maso/sisku, flaknu do nadoby, kterou necham stat v chodbe na mrazaku. V lete staci vyndat rano, v zime vecer den predem.
Přitom muž ochotně třeba objednávky vyzvedl, ale reálnej důvod proč krom lednice nedal...
Tak uvidis, co da ted. Jako trva to sice o chvilicku dyl nez nasypat grancle a urcite jsou k tomu i nejaky ty pachy. Kor u poctivych nepranych drstek, tuhle byly fakt vydatny, kdyz sem je krajela.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2017 20:23
- Nahlásit

tři jsme se trefily do času 20:15 - to je frajeřina

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2017 21:53
- Nahlásit

Xerxová
no jo, fakt
u nás uz sníh slezl, tak doufám, že to teď vyschne a nebudou ty bažiny všude
cernej caj
knížka vypadá dobře, žádnej salát, fotek je tam hodně, tak jsem zvědavá, ale teď mám rozečtenýho Waltari, tak to budu číst, až ho dočtu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2017 06:21
- Nahlásit

jee to sem si ani nevsimla

xerxova
tak to vam rychle mizi pred ocima...

Fifi
no jestli to budu rozmrazovat v lednici nebo na lince o pul metru vedle, asi to nebude mit efekt. taky prej mu vadi krev z masa v mrazaku (byla vyjimecne kdyz neco doslo povoleny a navic sem ho umejvala). no ani ted nechce... nevim, jak to udelat, aby to bylo uplne bez oderu

maya
tak to je supr ze knizka je v dobrym stavu. ja si nasla za 50 na databaziknih asitu druhou (maj tam obe vydani a pod obema stejny inzeraty) tak co uz. su zvedava hlavne na pocteni. ted docitam vanocni darek od vero a pak jeste nevim, mozna tohle. ve ctecce ted nic nemam v telefonu mam toho petisku mladsiho, ale ted kdyz uz, otazkuju autoskolu

kachna_
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2017 08:24
- Nahlásit

cernej caj
petisku
četla jsem od něj teď něco o povodni a bylo to zoufale nudný. Prostě povídky geniální, zbytek nic moc.

kachna_
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2017 08:26 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

Maya
u nás uz sníh slezl,
u nás už jsou fakt jenom zbytečky, dneska jsem se málem zavrtala autem do bláta
Jo a v pondělí volám "martine", "martine", už jsem fakt naštvaná, protože tam jenom stojí jako tvrdý y a kňourá a až po chvíli mi Kačík říká. "Mami, on z toho bláta nemůže vylézt"
Měla pravdu, vězel tam po kotníky

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2017 09:11
- Nahlásit

kachna_
tak ono ne kazdymu vsechno sedne

Měla pravdu, vězel tam po kotníky chudacek

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2017 09:22
- Nahlásit

jinak uz sme v kanclu 3, z toho kolega byl prerazen do jinyho tymu jen s nama jeste sedi. Jeste v rijnu nas tu bylo 11..

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2017 10:01
- Nahlásit

kachna
chudak Martinek
u nas tsky bahno vsude
cernejcaj
to se vam to tam teda vyprazdnuje
tolk lidi v ksnclu to by me zabilo
kdyz tak muzeme ty vydani pak potovnat jestli tam budes mit stejny fotky a tak

kachna_
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2017 10:06
- Nahlásit

cernej caj
uz sme v kanclu 3
se tam budete bát, co?

birma
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2017 10:24
- Nahlásit

Práce v nedohlednu a až mi z toho dost hrabe Zvažuju, jestli nejít zas někam do obchodu, ale tim se nezbavim jednoho ze dvou hlavních důvodů, proč odcházim odsud - pracovních sobot
Mám na PayPalu pár zbylých eur, tak zvažuju, jestli si za ně aspoň nevylepšit náladu a nekoupit si nějakýho Pratchetta v angličtině, co jsem ještě nečetla. Dilema je, jestli si pak nebudu vyčítat, že utrácim. Jenže zas co s eurama na paypalu....

kachna_
"Mami, on z toho bláta nemůže vylézt"
Chůdě maláááá

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2017 10:24 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

Maya
ono si zvyknes. na starym oddeleni nas bylo 30, takze za me leharo a pohodicka. Hlavne u nas je to tak, ze furt neco potrebujes resit takze takhle to slo mnohem lip.

kachna_
no skoro jo ale maji nam sem v pulce brezna nastehovat ten tym, kam preradili sediciho kolegu.

Jaaaa nechciiiiii pryc!

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2017 10:33
- Nahlásit

cernejcaj
a kdy tam teda vlastne koncis? ja myslela ze uz ted nekdy
birma
s prachama na paypalu nejde nic jinyho nez je utratit

kachna_
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2017 10:39 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

Maya

birma
držim palce s prací. A víš aspoň proč tě nechtěj?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2017 10:44
- Nahlásit

birma
jakoze te nechteli?

no ty pracovni soboty sou nevyhoda, to dost chapu. a nenasel by se obchod bez nich? kamoska rika, ze je desne malo matrikarek, co tak mrknout na urady jestli u vas nehledaj a zkusit to s tim ze by sis zkousky dodelala. S prachama je hodne spokojena, statni zamestnanci maj kazdej rok +3% takze za chvili bude mit vic jak ja ma 25tydnu dovolene a v patek neni pracovni den tak muze chodit dom ve 12

Maya
posledniho brezna. v nove praci mi nedali ani tyden na voraz...

birma
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2017 10:45
- Nahlásit

Maya
Vidím to úplně stejně Teď ještě, jestli bych nenašla něco užitečnějšího, než zábavné knížky
V hlavě mi jede, že budem potřebovat nový lampičky, postel, matrace a nějakej nábytek. Knížky bych mohla taky koupit nějaký odborný, když už... Prostě bordel v hlavě, kterýho se nedá snadno zbavit :/

kachna_
A víš aspoň proč tě nechtěj?
nevím. I když celkem logicky proto, že nemám žádnou větší praxi na pozice, kam se hlásím... Z toho posledního pohovoru ještě výsledek nemám, ale říkali, že se ozvou začátkem týdne a zatím nic

birma
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2017 10:49
- Nahlásit

cernej caj
kamoska rika, ze je desne malo matrikarek, co tak mrknout na urady jestli u vas nehledaj
dík, mrknu
ma 25tydnu dovolene
ale nepovídej

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2017 11:00
- Nahlásit

birma
uz mate byt najitej?

vim, ze asi nechces nabytek univerzal nebo tak, ale dost casto se daji sehnat zajimavy veci za odvoz, klidne i starsi ram postele a jen si dokoupite matrace. My takhle mame zarizenou vetsinu domecku

postel a teda ted kuchynska linka sou jediny dve veci co sme si koupili novy z nabytku, jinak teda jeste policku do koupelny a vsechno mame jinak za odvoz. no a kdyz pominu AVG skrine z byvalych kanclu, kde teda stali symbolickejch 100kc, ktery nam budou jako satni slouzit asi do skonani sveta

drzim palce, aby aspon ten posledni vysel... ale s praxi je to asi blby, jestli ji moc nemas...

ale nepovídej jee to by bylo bych tam sla delat hned

birma
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2017 11:05
- Nahlásit

cernej caj
uz mate byt najitej?
nene, v podstatě jsme teď oba bez práce, potřebujem mít na kauci na byt a nějakej trochu polštář, takže Petr bude chvíli u nás.
dost casto se daji sehnat zajimavy veci za odvoz, klidne i starsi ram postele a jen si dokoupite matrace
Vím, postel bych i měla v jednom bazaru nábytku vybranou, jen napřed potřebujem ten byt

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2017 11:41
- Nahlásit

birma
je to blby ze ted asi neni moc vhodna doba na shaneni bytu kdyu jdou ceny furt nahoru

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2017 11:49
- Nahlásit

a už je to tady
https://magazin.aktualne.cz/fitness-naramky-mohou- nadelat-vic-skody-nez-uzitku-varuji-ve/r~7b9f7c14f 83711e6a3fa002590604f2e/?utm_source=www.seznam.cz& utm_medium=sekce-z-internetu&redirected=1487760461

kachna_
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2017 11:49
- Nahlásit

Maya
kdyu jdou ceny f
no a hlavně je silná poptávka

birma
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2017 11:57
- Nahlásit

Maya
ted asi neni moc vhodna doba na shaneni bytu kdyu jdou ceny furt nahoru
tak lepší, dokud stoupaj, než kdyby už neměly kam růst. Jestli najdem oba tu práci, co chcem (což v Petrově případě problém nebude), tak bude asi hlavní problém, aby nás někam vzali i s celou smečkou....

<< 1 ... 486 . 487 . 488 . 489 . 490 . 491 . 492 . 493 . 494 . 495 . 496 ... 547 . 548 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání