| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2017 19:51
- Nahlásit
levný boty rieker jestli je někdo kupujete, prej jeden den objednáte, druhej den je máte, ty ceny jsou fakt poloviční
http://www.rieker-outlet.de/
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2017 19:53
- Nahlásit
Maya
uz objednavas? jako sou hezky, ale sveraky nechcu
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2017 21:49
- Nahlásit
cernej caj
určitě si tam objednám na jaro a sandály, co maj tady za 2 tisíce, tam je za 8 stovek. poštovný 10 eur taky jde i s tím budu mít dvoje za cenu jedněch tady
akorát teď musím objdnat kočkolit a ty klávesy, tak možná po další vejplatě
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2017 06:12
- Nahlásit
Maya
jako dost skoda, ze ty boty sou takovy uzky mozna bych se mohla jit podivat letos zase na to, co maj k dispozici. nastesti moje pracovni botky co sem si koupila tak 3zimy zpet v canisu furt drzej, uf
ale libilo by se mi mit nejaky paradni boty. akorat teda se mi dost libej kozacky a tam je to zbytecne, protoze pod riflama stejne nejdou videt
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2017 07:08 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit
cernejcaj
hus v praci
tak to me nevadi ze kozacky nejsou videt hlavne ze hrejou a dobre se v nich chodi jsem si je objednavala tady pres net a staly 2500 tam jsou fakt za pakatel
jako kozacky se mi tam taky libej jedny takovy vinovy hlavne ale zase mit dvoje je luxus
klavesy objednany tak jsem zvedava jak dlouho mi bude trvat nez je vzteky rozslapu ze mi to nejde
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2017 07:27
- Nahlásit
boze a ted na seznamu reklmani clanky shanite klavesy? ne ksakru uz neshanim
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2017 07:30
- Nahlásit
Maya
no to ja na to aby hraly mam tlusty ponozky nicmene myslela sem nejaky jo echt pekne reseny vzhledove, ze to nema smysl kdyz to neni videt, jinak jako kozacky na zahrati smysl maj dycky, ze jo
muzem nahodou aspon zacit spolu a pekne se hecovat, jak nam to nejde
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2017 07:34
- Nahlásit
video skola
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2017 07:40
- Nahlásit
cernejcaj
video skolu zkouknu doma jsem si objednala dve vyukovy knizky a dve knizky skladeb v lehke uprave pro klavir
ale ja mam doma spoustu zpevniku s notama a kytarovyma akordama a to prej taky ty klavesy umej hrat ty kytarovy akordy takze zdroje mam
tak doufam ze taky zacnes akorat mas asi jiny knizky nebo podle ceho se to ucis
botky zimni si kupuju kotnikovy takze ten kousek schovanej pod kalhotama me nijak nestve
ted jsem si precetla v nejaky diskuzi jak jsou boty rieker hnusny a dobry tak pro vekovou kategorii 70+
holt na jehlach tam nic nemaj a nebo mam nejakej divnej vkus ale me nektery prijdou pekny
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2017 07:52
- Nahlásit
Maya
ja asi nemam zadny knizky tatinek mi kdysi nejakou koupil, ale urcite je v krabicich po stehovani pred cca 8mi rokama furt zabalena v ty krabici u tchanu ve sklepe
no ale myslela sem nejaky mega suprd dupr paradni, ze nemaj cenu kdyz sou zdobeny v tom kominu. Jako fakt, ze je kus boty schovanej me taky nestve
jo, nektery sou moc hezky. Ale to rikaj zensky, ktery jak pises musej mit jehly i na doma.
posli odkaz na ty knizky
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2017 08:02
- Nahlásit
cernejcaj
no hlavne nevim kdo ty jehly nosi kdyt 90% zenskejch na ulici nosi boty co vypadaj jak kecky coz teda zase nemusim ja
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2017 08:03
- Nahlásit
knizky jsem si objednala tady ty prvni ctyri
http://www.prokapelu.cz/noty-na-klavesy/
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2017 08:19
- Nahlásit
Maya
no to nevim, ja vidavam hodne zensky na jehlach, v kostymcich. Ono taky takovy zensky malokdy pojedou treba aubobusem do prace, ale spis autem... takze venku logicky uvidis spis ty, co maj ten vkus v oblikani jinde, protoze bude jinde asi i v zivote.
Nebo kdyz to reknu blbe a trochu generalizovane - kdyz tu vidim paradne nacesany zensky v padnoucim kostymku na jehlach s kvalitni kabelkou, nejsou to vetsinou typy, co doma nazujou botasky, teplaky ajdou vencit psa nebo o vikendu nejedou na hory. Jsou to typy, co si zajedou na nehty, cvicit, na zabal obliceje a koupi si drahou kosmetiku proti vraskam, nebo pujdou autem rozvest svoje deti kazdej den do jinyho krouzku a vecer pujdou s manzelem do kvalitni restaurace. Jsou to proste zeny, ktery myslej a zijou jinak.
Stejně jako ženský v rozevlátých šatech s rozpuštěnýma vlasama do půl těla v nějakých teniskách bude prostě žena, zajímající se o bylinky, masáže, domácí kosmetiku a taková pojede na dovolenou do francie očichat lány šafránu a ne na sjezdovku v nových těsných kalhotech a drahým melíru...
Jinak sem si objednala s kamoskou z ciny tenisky klasicky s tlusti a mekkci podrazkou. Normalne na ven/do prace se v tom moc necitim, ale nekde s psama nebo tak by mohly byt super
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2017 08:27
- Nahlásit
tenisky - kamoska si objednala a zdaly se mi celkem OK ze netlacej a jeji segra jeste doobjednavala tak sem se pricmrdla a vzala sem si o cislo vetsi, ze by to mohlo byt OK
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2017 09:17
- Nahlásit
cernejcaj
ty jsou dobry bych se akorat bala boty objednat ze mu nebudou
tak ty zensky co popisujes jsou takovy extremy ja mela na mysli ty bezny zensky co se oblikaj tak nejak normalne kslhoty kosile nebo tricko nrbo svetrik bunda maj gelovy nehty vlasy taky nacesany a tak no a k tome na nohach teniskoidni boty
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2017 09:26
- Nahlásit
Maya
tak ja je ozkousela u kamosky a byly pouzitelny, tak si myslim, ze +cislo navic pohoda. Jinak bych do toho taky nesla.
no jasne, a prave ty bezny zensky zas nenosej furt jehly, takze jestli rikaj o riekeru, ze t oje 70+ tak bud maj divnej vkus nebo nikdy jejich boty nevideli. V mym okoli hromada lidi v mym veku do riekeru chdi nakupovat.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2017 09:29
- Nahlásit
to je bozi i kdyz teda obecne sruby moc nemusim
https://m.novinky.cz/articleDetails?aId=427736&sId =&mId=
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2017 09:42
- Nahlásit
Maya
je to nadherny. Ale nedokazu si predstavit,ze to veme jen rok, kdyz si vemes ze v zime se stavet neda a jinak ti zbyvaj prakticky jen vikendy, tak si to nedokazu vubec predstavit, jak to stihl. Ale je to krasny. me se tyhle sruby libi moc.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2017 09:48
- Nahlásit
cernejcaj
me se sruby libej zvenku ale zevnitr moc ne zda se ni to tskovy neutulny a tmavy
tak treba nechodi do prace a makal tam denne
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2017 09:51
- Nahlásit
Maya
tak zevnitr se to asi da taky hezky vytunit, nejaky kuze, obrazy... me se libi drevostavby, sou takovy prirodni vetsinou a jednoduchy, ale tmavy to asi krz mensi okna byt muze... nad druhou stranu moje radovka taky je dost tmava on si clovek zvykne na cokoli
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2017 09:58
- Nahlásit
cernejcaj
spis ze jako to drevo je tmavy ja msm radsi svetly zdi a nahazovat srub by asi nebylo to pravy
normalni drevostavby s rovnejma stenama jsemvidela i zevnitr nahozeny to uz pak vypada jako normalni zed
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2017 10:11
- Nahlásit
Maya
tak to si podle me muzes i namorit na svetlejsi barvu. Ale je fakt, ze ty klasicky tmavy vnitrky sou docela ponury, hlavne ve spojeni s malejma prostorama
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2017 10:24
- Nahlásit
pohadky/vecernicky online na ct
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2017 10:33
- Nahlásit
cernejcaj
no kdyz ti proste predstavim to zimni podzimni sero pliskanice tak chci alespoon mistnost se svetlejma zdma
ale on to ma jako chatu takze v lete urcite dobry
ha dik za vecernicky to se bude nekdy hodit vzdycky hledam neco na youtube
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2017 10:35
- Nahlásit
Maya
tak zas mě by to přišlo na plískanice super, svíčku, malou lampičku na čtení a mít takový večerní relax.
tak po 16 nebo 17ti letech ruším svoje první číslo. Sim mám ještě origoš pořád stejnou
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2017 11:22
- Nahlásit
cernejcaj
a proc ho rusis?
ja mam taky furt puvodni i kdyz simku uz ne
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2017 11:34
- Nahlásit
Maya
no protoze mam jeste druhy, na tom tenkrat nesel roaming a pak to bronto, tam taky nesel roaming tenkrat, jinak bych si prevedla na cislo... a ted uz na obou dalsich roaming jde, takze mit roamingovou simku zvlast uz je blbost a predplacenka je blby, ze se to musi co pul roku nabijet na 200 a ani to neutratim
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2017 11:42
- Nahlásit
Maya
zajimavy clanek.
tak stve me to s tim cislem, 17let je 17let a to bronti tak hezky neni ale zivit to je vic na prd nez k uzitku
to by mohlo byt dost zajimavy i v ty knizni podobe
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2017 11:49
- Nahlásit
cernejcaj
no ono bohuzel to cislo asi nejde jen tak nechat ladem aby do toho clovek nemusel strkat prachy
jsem nasla to puvodni vydani z roku 32 is fotkama vydano nakladem vlastnim tak uz jsem si to objednala, to bude zajimavy cteni
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2017 11:52
- Nahlásit
a hele co ted vyjde
http://zajimavosti.info/kdo-zavrazdil-a-zohavil-uc astniky-djatlovovy-expedice-2/
|