Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2015 13:54
- Nahlásit

cernej caj
no tak o víkendu celej den, no prostě pořád když jsou doma

knížka http://ekolist.cz/cz/kultura/prehled-knih-a-filmu/ karel-stibral-o-malebnu-estetika-prirody-mezi-zahr adou-a-divocinou

birma
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2015 14:07
- Nahlásit

Maya
no prostě pořád když jsou doma
hele zas kdyby to šouplí třá k Ešusce - ta když neni v práci, tak je s čoklidama nebo na chalupě... vlastně by z toho byl seriál enem o vaření asi

Maya
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2015 14:17
- Nahlásit

birma
hele zas kdyby to šouplí třá k Ešusce - ta když neni v práci, tak je s čoklidama nebo na chalupě... vlastně by z toho byl seriál enem o vaření asi

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2015 14:20
- Nahlásit

birma
a jeste uklizeni

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2015 14:21
- Nahlásit

birma

a klikání a sem tam by se mihla žíznivá čára, která hrozně nadává

hele a to jako fakt 24 hodin denně, bez soukormí?? Jako úplně bez soukromí??

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2015 14:22
- Nahlásit

cernej caj
a jeste uklizeni

no ale pozor, to by bylo jednou za týden, jinak o vytírání by to bylo, páč to dělám furt, když nevytírám že je doma bordel, tak vytírám, že je doma potopa, páč Docent Vodník se šel napít

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2015 14:47
- Nahlásit

PetraK
myslim z e vtom byl ten vtip inzeratu, proste reality sou za kterou dostanes zaplaceno a ne malo, 27 000 je fakt hodne penez mesicne, a pokud nekomu doma ty kamery neva...

to je jak ta vymena manzelek... ono kdyz za to dostanou cca 50 tacu nebo kolik to je, tak uprimne je jasny proc to pulka z nich dela, ze jo

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2015 14:56
- Nahlásit

cernej caj

tjo 27.000 je prt za to, aby mi celej národ nahlídnul do soukromí. nechápu že do toho vůbec někdo jde, a potažmo navíc za takovou směšnou sumu.

to je jak ta vymena manzelek..

to neznám nějak asi. vím o principu, že se baby vyměněj a dost často je tam použitý to, že se dávají do protikladných rodin, ne?? Za padesát táců aby mě strčili někam, kde mi to bude připadat divný? A dělat manželku a mámu cizím lidem?

Maya
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2015 15:00
- Nahlásit

cernej caj
výměna manželek je o něčem jiným, tam je fakt pár záběrů z každýho dne, takže co ti lidi dělaj 23 hodin denně vůbec nevidíš a nevíš a i z toho mála půlka jsou komentáře aktérů

Maya
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2015 15:01
- Nahlásit

PetraK
se baby vyměněj a dost často je tam použitý to, že se dávají do protikladných rodin, ne??
no teď nedávno jednu poslali do Řecka a tam pohoda džez, žádná práce, koupání v moři, tanečky u kytary, no neber to za 50 táců

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2015 15:02
- Nahlásit

Maya
jasny, jen rikam, ze vetsina lidi do toho de kvuli tem prachum, ze jo... takze asi se da najit nekdo, kdo by do takovy reality show na par mesicu sel zas a jen kvuli tem prachum, ze jo.

pac uprimne si nemyslim ze by to vetsina tech lidi delala jen proto ze "moje zena je moc prisna, tak bych rad vedel, jak to muze byt s jinou"

birma
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2015 15:04
- Nahlásit

PetraK
nechápu že do toho vůbec někdo jde, a potažmo navíc za takovou směšnou sumu.
když pro někoho to prostě neni směšná suma. Když bude ženská dělat za kasou hyper super, tak má snad ani ne 10 čistýho, chlapa bude mít někde ve šroubárně za pár šupů, tak vidina 1/4 mega za rok, když normálně žijou z ruky do huby a úspory maj naprosto nulový, může bejt dost lákavá...

Maya
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2015 15:17
- Nahlásit

tady máte další zajímavej článek
http://psychoanalyza.com/maslowova-pyramida/

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2015 15:18
- Nahlásit

birma
jj taky si myslim, dyt spousta feskyvh rodin nema 27 cistyho ani dohromady a beznej ceskej ptumer na tom bude jen o neco malo lip.

Maya
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2015 15:20
- Nahlásit

cernej caj
jasny, jen rikam, ze vetsina lidi do toho de kvuli tem prachum, ze jo
no já myslím, že všichni to dělaj kvůli prachům, nikdo snad nemůže bejt tak blbej, že by to udělal i zadara
já jen chtěla říct, že na rozdíl těch kamer v bytě tihle lidi ve výměně manželek mají soukomí docela dost, jako i když je mi jasný, že toho natočej víc než pustěj, takže tohle v tom rozhodování, jestli ti ty prachy stojej za to, asi nehraje až takovou roli
mít byt prošpikovanej kamerama mi prostě připadá už jako několikanásobně vyšší levl, i vyšší než big brother a pod., kde ti lidi nejsou doma s rodinou

Maya
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2015 15:21
- Nahlásit

kruci udělala se mi příšerná záděra a bolí to jak sviň, to už jsem teda neměla léta

birma
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2015 15:23
- Nahlásit

Maya
mít byt prošpikovanej kamerama mi prostě připadá už jako několikanásobně vyšší levl, i vyšší než big brother a pod., kde ti lidi nejsou doma s rodinou
To určitě. Zas třeba pokud bydlej v nějaký prdeli světa, tak do toho můžou jít s vidinou, že za rok takový ztráty soukromí můžou vydělat na malej byt a celej zbytek života tak ušetřej za nájem, nebo něco podobnýho.

Maya
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2015 15:26
- Nahlásit

připomeňte mi někdo večer Změřit notebuk změřitž notebuk a ano, když si to napíšete do mobilu a mobil si necháte v tašce, tak je to na prt

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2015 15:28
- Nahlásit

maya
a tal to ja nepopiram, ze to je vetsi narez nez msnzelky. jen rikam ze za prachy cokoli u nekterych lidi

lity lity. me uz je dneska lip, tak du tancovat, vcera sem o lekci prisla ale bylo mi tak zle, ze bych to nedala, tak mensi zl hodit stopade z okna

Maya
Člen
- Nahlásit

birma
no aby jim ten byt pak byl co platnej, ono to ustát psychicky jako rodina asi nebude jednoduchý
já teda nevím, ale nevěřím, že i nějaká chudoba by mě přiměla do toho jít

cernej caj
Člen
- Nahlásit

proc ho meris

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2015 15:30
- Nahlásit

maya
tak tebe nebo nas z fora ne sle kdyz pak vidis ty typy v reality show tak tam he to exhibicionismus smisenej s kde cim

Maya
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2015 15:32
- Nahlásit

cernej caj
ale jo, to věřím, že některý lidi jsou schopní pro prachy udělat cokoliv a nepopírám, že nemají problém sehnat lidi to takových šou
co ti bylo? krk nebo žaludek? tak lepší přijít o pár korun než se zhuntovat

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2015 15:59
- Nahlásit

Maya

no aby jim ten byt pak byl co platnej, ono to ustát psychicky jako rodina asi nebude jednoduchý

PŘESNĚ, soukromí a vztahy nestojej za žádný peníze, nikdy, nikdy, nikdy.

Maya
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2015 16:24
- Nahlásit

nějakej přípravek na játra, možná už je to profláklý, ale já to neznám
http://www.silymarin.cz/

Fifi
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2015 16:30
- Nahlásit

Trollstajn!
Hele, zensky ornitolozky, uz druhej den dumam, co to muze bejt za pticu. Neco se usadilo naproti v zahrade a napodobuje to komplet vsecky ptaci zvuky, ktery se tu vyskytujou. Od kosu, vrabcaku, vlastovek pres hrdlicky, drozdy, skrivany... naprosto dokonalej copyright. Videt to samozrejme neni. Gugl pravil, ze tohle delavaj sykorky konadry? Je to mozny, tohleto? Ono to pelo i v noci, dost pozde.

Maya
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2015 16:34
- Nahlásit

Fifi
sýkorek tu máme mraky, ale že by takhle napodobovaly jsem si tedy nikdy nevšimla
neulít někomu papoušek?

Maya
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2015 16:34
- Nahlásit

taky zajímavý http://sichtarova.blog.idnes.cz/c/458482/vsichni-h rajeme-pyramidovou-hru.html

Fifi
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2015 16:36 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

Maya
Ulitnul, zako. Ale prijde mi to stejne divny... Bych jim nerada delala nadeje, ze tu maj papagaja a pritom to byla blba sykora.
Edit - nedalo mi to, brnkla sem panovi. Papouch se este nenasel, ale je to uz tri tydny. Nicmene sem prijede, moc nadeji jsem mu radsi nedavala.

birma
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2015 16:45
- Nahlásit

Maya
aby jim ten byt pak byl co platnej, ono to ustát psychicky jako rodina asi nebude jednoduchý

To souhlasim, jen to asi každej vnímá jinak. Taky je otázka, jak dalece určitá část lidí věci domýšlí a jestli je vůbec napadne, že to nebude jednoduchý...
nějakej přípravek na játra, možná už je to profláklý, ale já to neznám
já jo - žere to Želvíta

Fifi
naprosto dokonalej copyright. Videt to samozrejme neni. Gugl pravil, ze tohle delavaj sykorky konadry?
to bych nevěřila, že bude koňadra.
Bych jim nerada delala nadeje, ze tu maj papagaja a pritom to byla blba sykora.
Zas třeba budou radši, když si budou moct prověřit, jestli to neni on, než aby to byl on a někam zas frnknul, ne?

<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání