Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2015 11:01
- Nahlásit

cernej caj
no spíš je pro ně jednodušší říct stručně dítěti, že je pes zlej, než mu sáhodlouze vysvětlovat něco o předpisech a podobných pro děti nepochopitelných věcech

birma
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2015 11:03
- Nahlásit

Maya
spíš je pro ně jednodušší říct stručně dítěti, že je pes zlej, než mu sáhodlouze vysvětlovat něco o předpisech
myslíš? Bych řekla, že to lidi prostě nevědí. Nevidim nic složitýho na větě - "V metru/vlaku/tramvaji... musí mít psi košík."

Maya
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2015 11:09
- Nahlásit

birma
ano, a pak bys další půlhodinu vysvětlovala proč musí, kdežto to že je pes zlej a kouše pochopí každý dítě na první dobrou
podle mejch zkušeností většina lidí ví, že v buse, vlaku pes musí mít košík, spíš jsem zažila, že lidi nadávaj, že nějak pes jede bez košíku, teda v buse, v metru je to každému jedno

birma
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2015 11:10
- Nahlásit

Maya
kdežto to že je pes zlej a kouše pochopí každý dítě na první dobrou
bych řekla, že dítě v období proč uspořádá hodinovej výslech na téma proč je zlej a proč kouše a proč jsou jiní psi hodní a proč nekoušou

Maya
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2015 11:21
- Nahlásit

birma
no tak to jo, v období proč je dítě na zabití kdykoliv
ale většina i starších dětí se ptají, když něco neví a prostě odpověď že se něco nesmí nebo musí je obvykle neuspokojí a chtějí vědět proč, kdežto už jsou schopní pobrat, že jsou psi zlí a hodní atd. a třeba 6letý dítě se nebude vyptávat, proč je nějaký cizí pes zlý
nevím, mě to tak prostě přijde, někde na nádraží bych to udělala stejně, protože by se mi fakt nechtělo zrovna tam vysvětlovat proč pes musí mít košík

denyk
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2015 11:27
- Nahlásit

cernej caj
ještě by tě mohlo totok zajímat na Vlčí hoře http://www.nobilis.cz/ je tam i čajovna

Vero
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2015 11:27
- Nahlásit

No, a z tohoto pak vzchází dotazy normálně dospělého člověka, že je mu divný, že v MHD jezdí lidi se samými zlými psy, co koušou. respektive jaktože mám zlýho psa...

A samože některé děti už prchly před buldozérem, když měl na sobě náhubek, s tím, že "bacha ten má koš, ten kouše".

Myslím, že šestiletý dítě dobře chápe, když se něco musí, dávno ze školky...

denyk
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2015 11:31
- Nahlásit

Když už jste u těch psů a dětí, my včera vyprávěla jedna holka, že její ségra jela k příbuzným na návštěvu, má tříletého chlapečka, samozřejmě prý "pes dítě znal" . Malej pokousán v obličeji, kouesk od oka, sešité ucho, tvář. Maminka mu šla na pomoc, a když se snažila "odkopnout" psa, pokousal jí na stehně, docela fest, má tam dreny....co na to říct, že

denyk
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2015 11:31
- Nahlásit

Vero
bacha ten má koš, ten kouše".
a navíc s náhubkem vypadá jako Killer

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2015 11:38
- Nahlásit

Maya
ale prece rict, ze pes musi mit kosik, aby mohl cestovat, to je jak kdyz dite musi mit jizdenku, tak to prece kazdy dite pochopi a asi je to lepsi nez rikat, ze sou to zli psi co kousou.

je asi lepsi rict, ze by se mohl leknout a kousnout, tak pro jistotu a ne ze je zlej a kouse

asi jako ta pani s vnukem, co sem jela z jizerek a pani mu u lesiku u trati rika - do takovyho lesa nesmis nikdy chodit, tam se ztratis, upadnes, a uz nikdy nenajdes cestu domu. Do lesa vubec nesmis chodit

denyk
mrknu, tu vlci horu bych urcite chtela zmaknout a cajovna zni dobre ;)

Vero
espektive jaktože mám zlýho psa..
no presne

Maya
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2015 11:39
- Nahlásit

Vero
Myslím, že šestiletý dítě dobře chápe, když se něco musí, dávno ze školky...
ale jo, však to píšu, jen prostě hodně dětí zajímá proč a nebo se jen u nás vyskytujou nějaký extrémně zvědavý děti?
denyk
to je síla, ale nějak moc nevěřím,ž e něco takového ten pes udělá zničehonic

Maya
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2015 11:43
- Nahlásit

cernej caj
do takovyho lesa nesmis nikdy chodit, tam se ztratis, upadnes, a uz nikdy nenajdes cestu domu. Do lesa vubec nesmis chodit
a to je taky dobrý
al fakt nevím, na těch dětech to asi následky moc nenechává
si pamatuju jak vnoučata od tety kdykoliv k nám přijely poslochaly nechoďte k těm psům jsou zlí a koušou a dneska maj psa doma

denyk
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2015 11:44
- Nahlásit

cernej caj

Do lesa vubec nesmis chodit
u nás by navíc dítko potkalo vlka a ten by ho určo sežral

bych urcite chtela zmaknout
a kousek od toho je hospoda Vlčárna, kde byl Zdenda Pohlreich

Maya
takového ten pes udělá zničehonic
mám stejný názor.

Maya
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2015 11:48
- Nahlásit

jsem si včera objednala ty výukový cd finštiny a švédštiny z těch jazyku24, tak jsem zvědavá, jaký to bude, i když jak jsem koukala, tak možná langmaster je lepší, ten jsem kdysi koupila španělštinu, ale je to už dávno a nebejvalo to nic moc, ale jestli je to teď jak píšou i s mluvením, tak by to asi bylo lepší a možná taky časem zakoupím

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2015 11:51
- Nahlásit

denyk
to je tvuj kamos? nebo nevim jak to myslis ze tam byl.

Maya
tak nektery deti tomu ale verit budou, ze jo. a zustane jim to do dospelosti.

tak uvidis, az potrenujes s tim co sis objednala ted

Maya
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2015 11:58
- Nahlásit

cernej caj
tak uvidis, az potrenujes s tim co sis objednala ted
no doufám, že to dorazí, jsem hledala nějaký recenze na to a nikde skoro nic, když nic jiného, doufám, že tam budou alespoň ty slibovaný slovníky

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2015 11:58
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Tjo fretka je proti mě dosti pomalá dneska. A fčerejšek se taky podaříl nějak natáhnout - ač jsem z práce vypadla o půl hodiny pozdějš, stihla jsem dlouhou prochajdu do polích, kde si Rumíček pořídil bahení zábal na své gule, pak jsme si hráli, se honili, hopikali a taky nic nedělali, pak jsme stihli se potkat s Brtníkem v picošce, dát si krásně ledový pivko, pak jsem docválala k mámě, vyluskovala, utřela prach, zalila kytky (bože nesnášim malý květináčky a máma nemá jiný, než maličký květináčky :mad, zahráli jsme dvě zeměpisný hry a těsně před desátou jsem byla doma, kde jsem popadla čokle, šli jsme se projít, pak jsem se lehce vydýchala a ve čtvrt na dvanáct upadla v peří. No a dneska, abych nevyšla ze cviku se zase honim a potkávám tu v prasí

Fifi

a citlivejsi jedinci na to reagujou, i kdyz to zaschne

to je fakt, ach jo.

oslavenkyne

oslavenkyně čučí jako kdo??? Jako velkej Tydýýýt! moc jí to tam sluší, na těch dvou prvních fotkách vypadá jako velký ščenátko.

jé! Jakou von má Trotlíček podstatnou zadnici!! Je ho kus hošíčka pupíčka.
birma

Jj, tam se mu líbilo moc a mně tak

to se nedivím, je tam krááásně, fotky zčíhnu pozdějš, bohužel. tetkon nestíhám, navnadily mě ty dvě, co vytáhla Fifi

vlk
takže brzy nejspíš carevna pomaže za mříže...

jako dycky, históryje se nám vopakuje , budeš stříle z auróry?

denyk
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2015 11:59
- Nahlásit

cernej caj
takhle to myslím http://www.vlcarna.cz/

u nás se stmívá, posílám dál

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2015 12:04 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

PetraK
u tebe bych nic jinyho nez rychlejsi nez fretka necekala...

Vero
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2015 12:17
- Nahlásit

PetraK
Tjo fretka je proti mě dosti pomalá dneska.

upadám z tebe do těžké deprese, máš mě na svědomí

Maya

jen prostě hodně dětí zajímá proč a nebo se jen u nás vyskytujou nějaký extrémně zvědavý děti?

no to zajímá - a jak vysvětlíš, že musíš mít do MHD jízdenku? taky kvůli kousání?

Maya
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2015 12:45
- Nahlásit

Vero
jak vysvětlíš, že musíš mít do MHD jízdenku? taky kvůli kousání
tak s tím nebyl u nás nikdy problém, už tříletý děti si hrajou na krám a vědí jak a proč se používají peníze a nebo jako neteř na bus právě proto, aby mohla prodávat jízdenky, takže vysvětlit že jízdenku si koupíš, abys mohla jet není žádnej problém
psím košíkem si samo nic nekupuješ, nic nedostáváš, nic nebereš, je to prostě na vysvětlení menšímu dítěti, který to nezná, horší a to podle mě i dítěti, který zná obojek a vodítko

Vero
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2015 13:02
- Nahlásit

Maya
už tříletý děti si hrajou na krám a vědí jak a proč se používají peníze
a to já tento princip nepochopila dodnes

Maya
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2015 13:05
- Nahlásit

Vero
moje tříletá neteř by ti dala školení
teď momentálně šetří na koně a zrovna včera říkala, že na maličkatého (tak asi 10 cm ukazovala) už by měla

Maya
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2015 13:06
- Nahlásit

to jako fakt někdo je schopnej se zúčastnit nebo natáčet tohle??
http://www.ceskatelevize.cz/porady/10871520054-dov olena-v-protektoratu-vitejte-v-pekle/
příště bude asi reality šou z koncentráku, to bude trhák

Vero
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2015 13:17
- Nahlásit

Maya
šetří na koně a zrovna včera říkala, že na maličkatého (tak asi 10 cm ukazovala) už by měla

zúčastnit nebo natáčet tohle

ještěže mi ta tv nefunguje už ějakej ten rok

birma
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2015 13:22
- Nahlásit

PetraK
fretka je proti mě dosti pomalá
To vždycky. Budu mít depréze z tebe
to se nedivím, je tam krááásně
to je kdysi jsem byla v Hřensku, ale na Labské pískovce jsem se nikdy nedostala, tak jsem byla včera fakt nadšená

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2015 13:25
- Nahlásit

Maya
sem videla inzerat ze tv hleda pracujici par co by chtel na rok kamery do bytu a 27tacu mesicne za to

Maya
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2015 13:40
- Nahlásit

cernej caj
sem videla inzerat ze tv hleda pracujici par co by chtel na rok kamery do bytu a 27tacu mesicne za to
to jako fakt?? ty wogo, mě úplně stačí výměna manželek, kde je pár záběrů z každýho dne, aby člověk žasnu, sledovat celej den někoho, na to by musel bejt člověk úchyl, to ještě tak pochopím u Osbournovejch, že nějakej fanoušek to přivítal, ale kdejakej jouda

Maya
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2015 13:48
- Nahlásit

zajímavý http://olomouc.idnes.cz/fotograf-jakub-hutyra-ma-n ovy-time-lapse-spot-olomouc-without-motion-1k1-/ol omouc-zpravy.aspx?c=A150514_083121_olomouc-zpravy_ mip

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2015 13:51
- Nahlásit

Maya
celej den ne, pac ty lidi chodej i do prace

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání