Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2015 10:12
- Nahlásit

koukám na štěníky těch hyenovitejch malorek a nikdo mi to nevymluví, fifjová bude mít malorku a hotovo
http://www.cadebou.cz/fotogalerie-galerie.php?obr_ galer=4

Darenka
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2015 10:14
- Nahlásit

cernej caj
ty se s těma cucflekama nezdáš

Darenka
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2015 10:16
- Nahlásit

Maya
na první pohled vypadají hodně podobně

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2015 10:27
- Nahlásit

Maya
co je to ta malorka presne?

Darenka
nojo, jeste ze mam tolerantniho muze

Maya
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2015 10:42
- Nahlásit

cernej caj
co je to ta malorka presne?
http://www.klubchovatelu.cz/malorska-doga-t378.htm l

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2015 11:00
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Tjo co je to tu zas za bordel??? Už ani stejda Tildůch se na to nemůže koukat:

Proč nás zase uzavřeli? To nás brzo šupnou rovnou na uzavřený oddělení? Půjdu se zeptati administrátora, co že je jeho záměrem.

Tak já utykaláá, utykaláááá jako tady strejda Tilda:

abych honem vědíla co za smraďocha si to Fifijová dovalí domů a......... prt, vim prt. Ponejprv mi napadnul - to už v pátek, ešče než jsem viděla fotos - boxeří Pinďa, ale tetkon teda jako ne-e. Leda že by třebááás jen jeden z rodičůch byl z ringu a ten druhej by byl vodjinud. Jináč teda nevim.

každopádně čupky budou mít doma veselo a Fifijová ešče veselejš. Dostanou fšecky vod Pindi sodofku, čočku a pak nakonec vosypky. Je to děsnej rabiják, to se pozná!

Hlásím, že sekačka byla sado maso po těch třech nedělích teda, tráva místy skorem pod kolínka v pátek jsme na to vlítli a sekali a sekali a sekali - do půl devátý a louka byla hotofson. Ovšem plná tun posekaný trávy, protože do koše se to nedalo, takže Koláče v sobotu pěkně hrabičky do ruky a jedééééééééém. A pak ještě kosu do ruky, šup pod jabloně a pak na hnojnik a jedéééééééééém, neb tam byly metrový kopřivy. A Brtnik pokračoval se sekačkou plynule - neplynule po zahradě. Měli jsme neobyčejný ščestí, neb co?? Neb nepršálo a tak aspoň, že to jakož/takož šlo, když pominu ty mozoly co mám na rukouch. A tak jsme se v neděli za odměnu flákali. Což budem dohánět zase příští víkend . Vobklíčili nás vzrostlý pole a nemáme kam chodit ven . Navíc někdy před víkendem pole postříkali, což nebylo ovšem v sobotu večer poznat, že na jednom místě toho asi bylo moc a nezaschlo to (to tam podle mě snad ale museli vypustit, protože v pátek nestříkali a muselo to teda vydržet od čtvrtka) a Rumíček má z toho alergický kulky . Takže máme smolikof. Na druhým poli je řepka, ta už je tak velká, že tam je díky prasatům vůbec nevezmu, takže máme po trénování , což mi dost štve teda. Asi půjdu do zveráče koupit zajíce

FIFINO CO JE TODLE KURŇA ZA KVÍZ, HE?
netipuju nic ze zde zmíněného, boxer se mi vypařil, leda že by to byla ta varianta jeden rodič boxer, druhej odjinud. No a dál nevim, jsem v koutečku.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2015 11:19
- Nahlásit

Maya
fakt vubec neznam takovy plemena

PetraK
pekne ste si makli, snad taky sezenete ten zazracnej trakturek

chudak rumicek

Maya
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2015 11:24
- Nahlásit

PetraK
tak hlavně že jste tu trávu přeprali
Rumíček chudinka si lehnul do nějakýho sajrajtu? Tak snad ho vyrážka brzy přejde.

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2015 11:24
- Nahlásit

cernej caj

pekne ste si makli, snad taky sezenete ten zazracnej trakturek

aby nám s ním pak v zimě někdo odjel..............

ne to asi ani ne

ale mákli jsme si fest, to je fakt, počítalo se s tím. Já jen byla zaskočená, když jsem dole v rokli sekala starou sekajdou - bez pójezda, jaká je to šichtá, zvlášť, když člověk před sebou ještě tlačí tu vysokou trávu. Huž jsem zapomněla, co to je, nemít pojezd . Měla jsem strach co mi to rvaní sekaček udělá s krčkem, neb zase zlobí, ale kupodívu mu to pomohlo.

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2015 11:27
- Nahlásit

Maya

tak hlavně že jste tu trávu přeprali

no byl to boj, ale počasí hrálo s námi, de facto to paradoxně bylo lepší než minulý roky po Pecce, kdy nám pokaždý při sekání lilo, ať už před tím, nebo během sekání. A to to tentokrát bylo ještě o týden vyšší, takže to byl nářez, nicméně furt lepší, než když to bylo mokrý a nižší.

Rumíček chudinka si lehnul do nějakýho sajrajtu? Tak snad ho vyrážka brzy přejde.

to ne, ale asi vběhli do místa, kde to nestačilo vyschnout????? vůbec nevím. Celý pole suchý, tak kde se to vzalo? Brtník to měl na nohách taky, ale jaksi se nepodělil, takže já jsem to zjistila až pozdě, když si Rumíček čistil podvozek a viděla jsem, jak je zřízenej . Jen doufám, že to nebyl nějakej velkej sajrajt , jsem z toho dost nervózní.

Darenka
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2015 11:31
- Nahlásit

PetraK
Makáči jste, že jste to zmákli.
Chuďáček Rumíček. V poslední době hodně čtu nářky pejskařů na alergie. Ale vypadá to, že více než cokoli jiného opravdu škodí postřiky na všem možným. Tak držím palce, ať ho to netrápí dlouho.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2015 11:32
- Nahlásit

PetraK
pravda, to by nebylo ekonomicky

tak hlavne, ze se krcek nezhorsil a naopak je to lepsi

rumicka sleduj a snad ok, jen nejaky podrazdeni z chemie a nic z toho nebude

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2015 11:50
- Nahlásit

Darenka
Ale vypadá to, že více než cokoli jiného opravdu škodí postřiky na všem možným

tak já si ty pole hlídám, vím, že to je sajrajt, ale tohle bylo min. druhý den, to už nečekáš, mělo by to být zaschlý, vypadalo to hrozně, ale tak horší je, že si to olizoval

cernej caj
a nic z toho nebude

no snad ne. doufám.

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2015 11:56
- Nahlásit

a birmu ubezdušim!! Za ten odkaz na pižlíka na zajímavých darovacích psech. A nejen za něj, ale i za Ofku, za Ajdu a za Marlyho, sakra! kurnik, híml hergot. Nejde to a nejde.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2015 11:59
- Nahlásit

PetraK
tak holt nemuze to jit vzdycky a vsem
tak snad uz patalie s polem a postriky letos nebudou.

ja sem napsala na nase obliene misto, jestli budou mit volno na dovolenou na podzim, tak su zvedava a doufam, ze jo. A kdyz jo, tak mi zbydou uz asi jen 4dny dovolene

Darenka
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2015 12:03
- Nahlásit

PetraK
Dá se s tím něco dělat - pomůže třeba když se vykoupe?
Nevím co bych dělala, kdyby nás to někdy potkalo.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2015 12:25
- Nahlásit

Maya
nejaky cestovani a supr fotky

Maya
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2015 12:45
- Nahlásit

cernej caj
to je super a ty popisky!!

ssshhhhh
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2015 12:46
- Nahlásit

Tady probíhá nějaký tipování koukám
Na dogouše mi to přijde málo kožený, na boxera moc čumákovitý, holanďan vyloučen že, na staforda nějak moc štíhlý, tak nevim
Ještě dělaj toho leopardího psa žíhanýho, ale to je asi dost raritka.

ssshhhhh
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2015 12:50
- Nahlásit

Taky to může bejt teda vořech že jo
Ale teda tipuju kanára, sice taky dogouš, ale fakt už nevim.

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2015 12:56
- Nahlásit

Darenka

Dá se s tím něco dělat - pomůže třeba když se vykoupe?

jo to jsme udělali, ale bohužel se zpožděním, blbý je, to, že to olizoval

Vero
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2015 13:25
- Nahlásit

cernej caj
v realu to byly gumicuky, ale celkem me bavi predstava tech, co nevedeli prvotne ze to byl gumicuk a jen slysely, ze sem rozdavala cucfleky

nikdo neříkal vůbec nic dokaváď jsem se nerozhodla to rozebrat blíže, k čemu že ty cucfleky od mawe měly vlastně sloužit, krom toho že teda byly levný

Fifi

CO TO JE ZA RASU?
Hned to nevyhnutelně potřebuju vědět!!!

Fajka

teda, takovej výšlap s takovou krasavicí

Vero
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2015 13:27
- Nahlásit

PetraK
alergický kulky

chudáček... tak ať je to brzo dobrý.

Darenka
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2015 13:31
- Nahlásit

PetraK
že to olizoval
Držím palce ať je v pořádku prdelka zrzavá

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2015 13:37
- Nahlásit

Heh, vyřvává mi tu někde Kikina - neboli strakapoud (ozývají se takovým Kik-kik, proto jim řikám Kikina ), něco jí děsně bere tak nadává

Vero

chudáček... tak ať je to brzo dobrý.

už je to výrazně lepší, ale měl to do krve , mažeme tekutým pudrem. Jen mi teď straší v hlavě to, že to olizoval, ale snad.... není mu nic, řádí, pije, vylučuje, žere všechno v normálu

Darenka
Držím palce ať je v pořádku prdelka zrzavá

dík, snad bude.

kachna_
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2015 13:46
- Nahlásit

PetraK
a co domeček?

Maya
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2015 13:47
- Nahlásit

PetraK
kdyby to bylo něco jedovatýho, tak už bys to asi poznala, nebyl to jenom pyl a alergická reakce? jako ten sajrajt pylovej je teď fakt všade, když jsem si chtěla vypít kafe venku, musela jsem si nejdřív od toho uklidit stůl, fakt děs

Fifi
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2015 13:58
- Nahlásit

Dobry den

Xerxová
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2015 14:02
- Nahlásit

tak co jsi zač - trpajzlíku prouhatej ??
Za deset minut jdu k jeho magnificenci - tak ať si tam nekoušu nehty nedočkavostí, že nevím, co jsi zač

Fifi
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2015 14:04
- Nahlásit

Xerxová
tak ať si tam nekoušu nehty nedočkavostí,
Tak ze si to ty...
Poslu vam jeho brasku.

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání