| Autor |
Zpráva |
Fifi
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2015 14:34
- Nahlásit
birma
a podle tý poslední fotky jasný holandě
Myslis?
vlk
dávná touha nebo náhlé pominutí smyslů ?
Tohle stekanatko je spis nahle pomateni smyslu, kvuli Skritkovi. Nejak se nemuze vzpamatovat, ze je bez Ag. Tak snad ji prcek privede na jiny myslenky. Jinak hyjena to je, je to prouhaty.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2015 14:42
- Nahlásit
Fifi
Myslis?
jestli se pletu, bude to svědčit o tom, že nejsi tak šílená, jak jsem se začala obávat, že jsi
mně už prostě nenabíhaj další pruhatci - chrt to nejni, molos to taky nebude, na bula to nevypadá a tak mně došly možnosti
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2015 14:47
- Nahlásit
Hlásim návrat!
Přežili všici neteř mě neproklela , a bylo to krásnééé
jen moc moc dlouhé...
Co jste to provedl\ ženský? že nás zrušili a zas přešoupli jinám? :-/
Jen sem vás prolítla a koukám že Fifině zbývá pár posledních dní klidného života a není daleko doba kdy bude potkávat sama sebe těším se na reporty bo takle akční zvíže to bude asi dobrá pecka
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2015 14:53
- Nahlásit
birma
Jee, hele, CKS schvalilo novy zkousky, muzes se realizovat s Adamitou treba.
jestli se pletu
Ano, pletes.
Jsem fakt zvedava, jestli to nekdo uhadne. Uvidime zejtra Esuska este treba.
Fajka
jen moc moc dlouhé...
Dlouhe? Nepsalas, ze to je jen mid?
Co jste to provedl\ ženský?
To nikdo nevi, najednou to tak bylo. Asi budem furt presunovany tedka, kdyz budem moc kvokat.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2015 14:55
- Nahlásit
Fifi
Ano, pletes.
slyšelas ten šutr ze srdce, co mi upadnul?
Fajka
bylo to krásnééé
jen moc moc dlouhé...
a kde jste to byli? Kde jsou fotky?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2015 14:56
- Nahlásit
Fifi
CKS schvalilo novy zkousky, muzes se realizovat s Adamitou treba
jsem zvědavá, jestli se s nim dokopu aspoň k tý základní ZZO
ale jsem ráda, že to schválili
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2015 15:01
- Nahlásit
Se ho furt nemuzu nabazit...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2015 15:01
- Nahlásit
Fifi
Se ho furt nemuzu nabazit...
to je moc dobře
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2015 15:04 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Fifi
Dlouhe? Nepsalas, ze to je jen mid?
no byl a taky jsem ještě nezažila tak dlouhej, ráno nám dali inštrukce a tam bylo 56 km a že vyhlášení je v osum večer tak aby jsme to stihli..sem málem chytla žinfakrt ..
Takže bylo jasný že to nedáme celé, krz neteř jsme to zkrátily o dvě kontroly ale posvých jsme dotapaly do cíle (to byl psycho moment pro neteř aby měla pocit že to fakt zvládla) a nakonec zvládla 45 km a došly jsme v půl deváté večer..a s vyhlášením na nás počkali, bo stejnak ty co šli dlouhou tam spali tak to bylo jedno...
birma
[i][/kde jste to byli? Kde jsou fotkyi]
Kutná hora..fotky stahuju..
|
birma
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2015 15:05
- Nahlásit
Fajka
ráno nám dali inštrukce a tam bylo 56 km a že vyhlášení je v osum večer
ty kráááso! Jste dobrý holky! Neteři gratulace k prvnímu midu
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2015 15:09
- Nahlásit
Fajka
posvých jsme dotapaly do cíle (to byl psycho moment pro neteř aby měla pocit že to fakt zvládla) a nakonec zvládla 45 km
Tyyy vole, za jeden den? Prochazecka pro ni prvni, teda obr gratulace, vam obema, ji o neco vice. Ti rikam, ze za cas z ni zesedivis, az te bude honit po longach!
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2015 15:10
- Nahlásit
ono ještě taky záleží na věku mimíše. Je-li to na fotkách 4 týdenní mimino, mohl by to být i amstafík či podobný malý molosek (třeba kanářan).
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2015 15:10
- Nahlásit
Fifi
to není holanďan???
Tak cane corso typuju ...
kráááso! Jste dobrý holky! Neteři gratulace k prvnímu midu
díík... dokonce mě neproklela takže dobrééé
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2015 15:11
- Nahlásit
Fajka jste dobrý. Jak se Jelítku líbila haskounka ??
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2015 15:12
- Nahlásit
Xerxová
ono ještě taky záleží na věku mimíše.
Mala napoveda, pojedu si pro nej 6.6. Akorat na narozky Dorotky... Cely to do sebe nejak krasne zapada.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2015 15:14
- Nahlásit
Fajka
Tak cane corso typuju ...
caňáci mívaj placatější huby a bejvaj celkově mohutnější, to to nebude. To už spíš nějakej lehčí bandog by to mohl být?
Fifi
pojedu si pro nej 6.6.
a v kolika tejdnech si ho bereš?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2015 15:14
- Nahlásit
Fifi
Tyyy vole, za jeden den
jo díík, je fakt dobrá ač teda bylo vedro a krize měla, ale ty jsme rozprášily ... od 30 týho km jsem jí nabízela že jí zavolám odvoz a doťapu to že než se v kempu vzpamatuje s psiskama dojdu..nechtěla, byla za tvrďáka a do cle dobíhala
Ti rikam, ze za cas z ni zesedivis, az te bude honit po longach
náhodou to bude nádhera až bude vozit ona mě....doveze na místo ...onoa si to proběhne...počká na mě v kempu a pak mě vodveze domu.. .
je potřeba si omladinu vychovat
bo mě je jasný že jestlijí to vydrží najde si sobě rovné a bude lítat s mladejma když už ted dá celkem v pohodě mida
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2015 15:15
- Nahlásit
birma
a v kolika tejdnech si ho bereš?
V necelych 9.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2015 15:17
- Nahlásit
Fajka
nechtěla, byla za tvrďáka a do cle dobíhala
Frajerka je to, vyrid ji to.
až bude vozit ona mě....doveze na místo ...onoa si to proběhne...počká na mě v kempu a pak mě vodveze domu..
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2015 15:18
- Nahlásit
Xerxová
Jak se Jelítku líbila haskounka ??
naprosto unešen jak kdyby se znali od malička..jen jednou byl na ní protivnej dyž mu chtěla strčit čumec do jeho paštiky a von měl hláááád, tak to jako protestoval ale jinak super
nějakou dobu jsem je vedla oba (když si potřebovala neteř odpočinout od toho tahu ) a šel vedle ní jak profík, myslím že by ho za pár akcí asi naučila fakt tahat
|
birma
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2015 15:20
- Nahlásit
Fifi
tak mallorská nebo kanárská doga?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2015 15:23
- Nahlásit
Fifi
tak mallorská nebo kanárská doga?
když tak nad tím přemejšlím tak mě vlastně je uplně jedno co to je, ale velké významné plus dávám za to že je tu PRUHATÉ
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2015 15:24
- Nahlásit
birma
Tipujte, hadejte, ja vam to prozradim zitra, nebo az sem nakoukne Esuska, at ma taky ferovou moznost, vrchni stracena, zadat svuj odhad.
|
Fajka
Člen |
- Nahlásit
Fifi
Frajerka je to, vyrid ji to.
jj vyřídím , díky
|
Fifi
Člen |
- Nahlásit
Fajka
velké významné plus dávám za to že je tu PRUHATÉ
Jsem vedela, ze pruhy te potesi.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2015 15:26
- Nahlásit
Fajka taky jsem si na pruhatice akití vzpomněla - ale tam mi nesedí plemeno k Fifině (myslím, že "primitiva" nepreferuje) a nemá to akití hlavičku ani ocásek...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2015 15:27
- Nahlásit
Fifi
vlkodav ?
ne, ja hadat nebudu, protoze ja zadny stenata fakt nerpoznam a rovnou se necham poddat, pac ja nepoznam asi ani spicatko od bernardyna
v kazdym pripade je to prenadherny stenatko
Fajka
tak to je teda peknej midovej narez, ale neterinka skvela, ze zvladla i tech 45, dobry ste holky a na fotky se tesim no to bude pak domu ridit pekne odpocata z celosobotniho odpocinku, ne
jinak teda uprimne ja si nedokazu predstavit moc jaky to je, kdyz te ten pes tahne. KDyz mi jednou pucila birma adamka asi na 10 metru tak to bylo takovy divny a myslela sem, ze me prelomi vejpul
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2015 15:27
- Nahlásit
ať je to co je to - vypadá to na uvolněné pohodové štěnítko. A že se bude mít celý život jak čuník v žitě - to ještě ani netuší
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2015 15:32
- Nahlásit
Fifi
Jsem vedela, ze pruhy te potesi.
jo jo rozhodně
Xerxová
a nemá to akití hlavičku ani ocásek...
akitě to není na sto procent , vzhledově a krom toho je jasný že do akity by Fifijová určo nešla
cernej caj
jinak teda uprimne ja si nedokazu predstavit moc jaky to je, kdyz te ten pes tahne. KDyz mi jednou pucila
no já si to ted kus vyzkoušela a byla to paráda... chvílema jsem měla pocit že mít takovýdle zvířátko tak bych i popoběhla
táhla uplně úžasně ač teda Jana tvrdila že ona netahá vůbec (asi do saní je to málo) a na canikros jí nikdo nechce bo si lehá (není rychlá) ale pro mě měla naprosto úžasný tempo a tah...mě by se s ní chodilo asi fakt hezky
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2015 15:33
- Nahlásit
cernej caj
vlkodav ?
To opravdu ne, Cajdo.
Xerxová
uvolněné pohodové štěnítko
Ano, presne takovej na me udelal dojem.
Snad s nim tady moc netrollim, kdyz tak me sprdnete. Jsem z nej fakt rozechvela, budu mit po skorem 8 letech zase stenitko...
|