| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2015 22:56
- Nahlásit
Fifi
to je krásnýýý štěkanátko, gratuluju
podle barvy bych tipovala holanďana, ale ta hlava a ty uši mi moc nesedí, tak budu asi vedle a nakonec to bude nějaká tosa nebo něco podobnýho
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2015 06:53
- Nahlásit
Tosa myslím není tmavě žíhaná. Na mallorský a kanárský dogy mi to připadá málotlapkaté. Taky mě napadla malá holanďanka - i by to asi malý ovčátko vzhledově být mohlo...
Vipet to není a stafbulík taky ne...
hezká hra - ještě by Fifi mohla dávat nápovědu, případně psát samávodasamávodapřihořívá...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2015 06:56
- Nahlásit
Fifi
Taky mě napřed napadnul holanďák, ale znám tvůj vztah k malinám, tak ten to nebude. Na tosu a další molosemi ten ksichtík přijde dost špičatej a noha od maminy štíhlá a i pupík je na to moc lehce stavěnej bull to taky není, takže jsem zpátky u holanděcího pupíka pindíka a nezbývá než konstatovat, že pokud to tak je, tak jsi šílená
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2015 08:01
- Nahlásit
birma
Maya
taky mě napadnul jenom ten
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2015 08:10 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
A byli jsme včera u Michalovo mamči. Když jsme přijeli, ozvalo se "Ahoj tetoooo". Tak mám radost.
Tetááááá budu ráda. Jenom doufám, že se Gábinka srovná natolik, aby s náma mohla někam jezdit. Včera bylo moc pěkný, když Lucinka řekla "Gábinko, prosím tě, dej mi myšku Minie" a Gábinka jí dala. Bez pláče a s úsměvem. Jen teda nenastal (kromě nás s Michalem) žádný jackpot, žádné jásání
Já jsem chtěla, aby mohla dostat půlku plněného rohlíku, který Kačenka nesnědla a už ho nechtěla a Gábinka ho moc chtěla. Prostě protože správné chování se vyplácí. Ale nééé, babička je dělí spravedlivě. Maminka tam nebyla, on ten byt není tak veliký, aby jsme se pohodlně všichni vešli do jedné místnosti a mně odejít nedovolí
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2015 08:16
- Nahlásit
"Mamíííí, my jsme vypustily Martínka, kterej už se probudil, na tátu. Nech ho tady, my si s ním hrajeme."
Mám tam nechat Michala, nebo Martínka?
|
Darenka
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2015 08:41
- Nahlásit
Zdravíčko všem
Fifi
Moc moc gratuluju a nevím jestli upřednostnit 10.narozeniny nebo rozhodnutí o pořízení krásného puclíčka. Tak zkrátka: Gratuluju a ty si urči priority i když bych řekla - že to vyjde nastejno
Mám radost že máš radost. Přeju 10 leté oslavenkyni ještě hodně dlouhých a spokojených let a ať jí mrně moc nenasírá a nezlobí.
Mrňátku přeji co nejhladší přistání v nové rodině a rychlé začlenění do smečky. A paničce přeju ať to zvládá v pohodě a přináší jí všichni jenom radost a uspokojení.
A jako psí neznalec se těším na odtajnění. cože to vlastně je za rasu
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2015 09:22
- Nahlásit
Fifi
jeee, tak to je skvely
a krasny fotky, to je cumacek
zavrelka
ten zrzek je teda pekny ero, no sou roztomily, jen co je pravda no zatím to moc nevypadá, ale kdyby něco, dám vědět. A uvidíme, jestli nám bude kotě souzeno
Xerxová
mi pripomina jak kamoska stale rika "pudem na kost, hele uz je videt kost, byli sme na kosti" ale mysli trosky, proste ale jim jinak nez kost nerekne i kdyz vi ze kost je neco jinyho pac tam taky byla
kachna_
ty tvoje deti sou fakt skvely a s gabinkou uvidis, no.
Darenka
jak vypada holandak ani netusim, pro me to je akorat stene pac ja nepoznam podle stenete nic
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2015 09:32
- Nahlásit
Fifi
to je pindik?
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2015 09:38
- Nahlásit
Šli jsme na krátkou procházku k Lesnímu koupališti - že budeme trénovat průchd kolem psů (neb tam je vždy děsně přepsíno). Přepsíno bylo, Night se stále chová jak idiot - ale potkali jsme jednu běhací fenečku. Barča byla hyperaktivní torpédo (vzhledově něco jako Adam) a Nighta ulítala do totálního oflusení. Ale zvládal trysk v terénu, průlety potokem, slalom v lese překvapivě dlouho a svižně. I páník od Berči zíral, jakého sportovního mamuta máme.
V lese vypil rybník, doma misku a padnul
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2015 09:39
- Nahlásit
Čaj na druhé fotce to na pindíka vypadá. Pokud je to jeden mimíš a je to ten Fifiin, tak asi návrat k samečkovi
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2015 09:48
- Nahlásit
Xerxová
potkali jsme jednu běhací fenečku.
jé, to mu přeju
|
birma
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2015 09:48
- Nahlásit
Xerxová
potkali jsme jednu běhací fenečku
to je moc fajn, že se měl Najtík s kym vyřádit
něco jako Adam
to je jasná diagnóza
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2015 09:53
- Nahlásit
birma prostě kompaktní střeďák kříženec. Asi v ní byla podle barvy malina, možná nějaký teriér... Ale energie z ní sálala jak z atomovky - lítala, skákala, točila se na místě, ječela, lítala potokem - a to vše uprostřed tryskohoničky s Nightem. Jo a odvolání ze hry nula... Night poslechl dřív - neb už měl dost. Ale ožil rychle - doma už zase řádil s hadrem na zahradě...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2015 09:56
- Nahlásit
my dneska potkali taky dost psů. Dokonce jednoho pižláka, kterej nás míjel na pár metrů a pohoda džez. Ještě se budu bát, že Adam začne bejt hodnej
Fifi
jestli je to fakt holandě, doporučuju poradit se s Wami nebo někym dalšim, kdo se vyzná hloub v plemeni. Přeci jen ta epilepsie i spondylka v chovu lítaj a nevyšetřujou se do chovu, tak jen abys měla klid, že tam neni nějaká riziková linie...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2015 10:01
- Nahlásit
Xerxová
energie z ní sálala jak z atomovky - lítala, skákala, točila se na místě, ječela, lítala potokem - a to vše uprostřed tryskohoničky s Nightem. Jo a odvolání ze hry nula...
já mám u Adama někdy pocit, že má nějak špatně propojenej mozek s nohama - když zapne nohy na vyšší obrátky, tak se mozek automaticky vypne, tak třeba to měla stejně
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2015 10:26
- Nahlásit
jo a pro Čajdu jedna hadice z tohoto týdne. Domnívám se, že je to taky zmije obecná - černá varianta postrádá charakteristickou kresbu. Blíže jsme ji pro jistotu nezkoumali - navíc se vždy při těchto setkáních snažím odkráčet s psiskem v dál...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2015 10:30
- Nahlásit
Xerxová
nejjednodušší poznávací znamení je tvar zorniček (ale to ty určitě víš), na tý fotce je bohužel vidět prt.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2015 10:52
- Nahlásit
Xerxová
tak to mate fakt spoustu ulovku... ja prave taky hadici moc zblizka fotit nechtela, i kdyz by byla urcite pekna fotka ale jak tak mela hlavick vysoko a kmitala s ni ze strany na stranu tak jako...
prave mi to taky pripada na ty fotce jako pindik, pokud to je fifiove stene a ne obecne jedno ze stenat.
jinak teda skvely, ze si najtik tak zaradil a zapomela sem pochvalit fotky, ta s listim je krasnaaaa moc a hned bych obecne jela zas na dovcuuuu
birma
tak ale to by bylo skvely, kdyby byl adamek konecne hodnej jo a muz asi byl s kapelou minulej tyden tam v obci kde mas muze hrat na nejake svatbe na koubove statku ci tak nejak.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2015 11:08
- Nahlásit
cernej caj
to by bylo skvely, kdyby byl adamek konecne hodnej
to by bylo, ale myslim, že to ještě nějakou dobu nehrozí. Je dost vtipnej, protože udělá velký badabum a během půl vteřiny dřepí přede mnou, tlemí se a "mámo hele, už jsem si vzpomněl, co mám dělat! jsem vzornej! naval koko!"
muz asi byl s kapelou minulej tyden tam v obci kde mas muze hrat na nejake svatbe na koubove statku ci tak neja
u Koubka to vědět, tak řeknu muži, ať pozve tvýho muže aspoň na nějakou sváču a jak se mu u nás líbilo?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2015 11:41 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
Je to pindik.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2015 11:48
- Nahlásit
Fifi
ten nevinej kukuč
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2015 12:11
- Nahlásit
birma
udělá velký badabum a během půl vteřiny dřepí přede mnou, tlemí se a "mámo hele, už jsem si vzpomněl, co mám dělat! jsem vzornej! naval koko!" jako bych ho videla
libilo, tam prijela nahoru po schodisti dolu jako darek novomanzelum a s tim byl taky spokojenej ale prej ty necekany deste je trochu vyplavili
Fifi
takze fakt uz nebude babosmecka, jo. a pindik byl cilenej vyber krz cuby? je krasnej
|
birma
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2015 12:16
- Nahlásit
Fifi
a podle tý poslední fotky jasný holandě mno jsi větší magor, než jsem si myslela
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2015 12:19
- Nahlásit
cernej caj
pindik byl cilenej vyber krz cuby?
Jop, hlavne kvuli Kremylovi, se sameckem se ji bude lip vychazet.
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2015 13:13
- Nahlásit
Fifi
ju, koukám, že budeš mít hyenu...a je to dávná touha nebo náhlé pominutí smyslů ?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2015 13:17
- Nahlásit
birma
to holande je teda co at si to muzu najit?
Fifi
tak to urcite, pindika si omotaj ;)
|
birma
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2015 13:32
- Nahlásit
cernej caj
holandskej ovčák. V podstatě to samý co malinois, jen s pruhama
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2015 14:16
- Nahlásit
birma
vypada jako pekna aktivka
btw. uz mam kontakt na psiho kardiologa tak to snad behem leta stihnem to vysetreni domluvit. Pro jistotu
|
birma
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2015 14:17
- Nahlásit
cernej caj
no to taky je
Tak snad to bude v cajku všechno.
|