| Autor |
Zpráva |
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2015 00:31
- Nahlásit
hele proč je zamčený to předešlý forum?
neměly byste se na to zeptat admna?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2015 06:15
- Nahlásit
birma
hmmm spojlery k dovce tesim, az mrknu. v tiskych stenach sem byla jednou pred 16ti lety s tridou a ted se mooc tesim az si tam zajedu na divce. ovsem do 25 km jinsk me kes vykosti
ja si dsm treningove vikendovou velkou fatru, 18,25,11 takze pohodicka leharo, ten voknicmene bude supr urcite
ps endomondo nebylo?
fifi
na pindika doma treba kremul ani tak zarlit nebude a od stenatka si na sebe zvykbou a sobecka nejsi kdyz tim myslis I na skritka
fajka
pravda pis!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2015 06:45
- Nahlásit
birma
supr fotky, tak nejak si to pamatuju: zelene a ta voda je skvela, pruzracna hned chci na vylet
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2015 07:40
- Nahlásit
Morgen,
tak jsem se konečně dostala až sem a koukám, samé překvápko zde jest
Gratuluju fifině k chlapečkovi prouhatému, je otomiloučkééééj a dodatečně Křemýlkovi k narozeninám
birma tak tys byla nedaleko, tajnůstkářko . Já byla zrovna ve druhém "výběžku" . Ale kdyby ses někdy chystala třeba na Pravčickou, dej vědět, přijedu do Hřenska na pivko
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2015 08:08
- Nahlásit
denyk
ja uz si tu planuju vylety a zda se mi, ze mam sakra desne malo casu
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2015 08:31
- Nahlásit
birma
pěkný fotky, myslíš, že by Adam neskočil ani kdyby uviděl dole něco hooodně zajímavýho?
tak bez vodítka si to já se psem schopným skočit odevšad ani nedovedu představit
Fifi
mě ta mamima připadá že má hlavu kolie a tělo nějakýho molossa menšího jako je caník nebo tak
no křižovatka všeho asi
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2015 08:33
- Nahlásit
zbrnd
neměly byste se na to zeptat admna?
majitelka velkofora se ptala již včera, pokud mě paměť neklame
tipuju, že byl zase překročenej limit, kterej je s novým majitelem asi menší a ty postovaný fotky jestli se ukládaj tady na serveru, tak je limit asi hned fuč
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2015 08:33
- Nahlásit
cernej caj
ze mam sakra desne malo casu
jooo to si taky myslím
Hlavně se trochu drž při zemi, aby ti kámoška ve středu neřekla, že s tebou už nikam nejde
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2015 08:40
- Nahlásit
denyk
jojo, neboooj. Chci dat nejakou rozumnou kilometraz, neco nakombinovat i se zamkama/a takovyma vecma. Muzu ti preposlat co sem zatim nasla, at mame vyber.
jinak za tech cca 22 let co sme kamosky vim, co si muzu dovolit
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2015 08:48
- Nahlásit
cernej caj
nakombinovat i se zamkama
tady ja v okolí nějaký zámek ?
jo klíďo přepošli
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2015 08:53
- Nahlásit
denyk
tak myslim to tak, ze ju nebavi jen a jen chodit, by chtela i neco videt, ne nutne zamek ale treba nejakou architekturu, pamatky, muzeum, proste tak.
preposlano
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2015 08:56
- Nahlásit
a jedna omalovankova z fb pro ty, co nevideli - sem si vcera zkousela hrat s hdr. furt si nejsu jista, jestli se mi libi neb ne
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2015 09:09
- Nahlásit
cernej caj
tak to být váma dám Drážďany . K Děčínu já nemám vztah, cigoši, v zoo snad jen králíci atd
cernej caj
jestli se mi libi neb ne
ale tak jo, mně se líbí
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2015 09:14
- Nahlásit
cernej caj
a co soutěsky, Pravčická, Hřensko, vlakem přes NDR,to je co by kamenem dohodil
|
birma
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2015 09:22
- Nahlásit
cernej caj
tiskych stenach sem byla jednou pred 16ti lety s tridou a ted se mooc tesim az si tam zajedu na divce
Tak my zrovna ty nejvíc Tiské stěny vy
Nechali - minuli jsme je asi o kilometr. Holt až příště. Nejvíc mě nadchnul Děčínský sněžník, to je fakt nádhera. A ještě si nahoře můžete dát jako odměnu za výstup oběd
ovsem do 25 km jinsk me kes vykosti
Tam okolo Děčína, ten úplnej začátek a konec mý trasy je myslíš, že by Adam neskočil ani kdyby uviděl dole něco hooodně zajímavýho?
na vykoštění i při deseti km jsem myslela, že humřu
endomondo nebylo?
Bylo, tvrdí něco málo přes 52, ale nevím, jak moc mu věřit. Zas tak moc jsem snad nebloudila
denyk
tak tys byla nedaleko, tajnůstkářko
Byla to na rychlo vymyšlená akce, ale na fb jsrm to dávala předem včetně trasy...
kdyby ses někdy chystala třeba na Pravčickou, dej vědět, přijedu do Hřenska na pivko
Dám
Maya
myslíš, že by Adam neskočil ani kdyby uviděl dole něco hooodně zajímavýho?
Tohle už byla dost vejška, aby něco viděl ale on je fakt hodně opatrnej, tak věřím, že ne
|
denyk
Člen |
- Nahlásit
Ještě totok by se vám mohlo líbit http://turistika.ceskesvycarsko.cz/cs/trasy/kogler ova-naucna-stezka
|
birma
Člen |
- Nahlásit
cernej caj
Mně se líbí
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2015 09:23
- Nahlásit
denyk
v hrensku a na pravcicke sem byla (a neni to tak davno) a rada bych se podivala i nekam jinam prave
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2015 09:24
- Nahlásit
s ohledem na hmotu psa taky musí v riskantních místech chodit se psem na volno... Netaháme je na kraj, ale pokud není vyhnutí - s povelem "opatrně" jdou bez vodítka. Třeba v Bretani na útesech. Šli jsme místní naučnou stezku a netušili, že pohodlný chodníček umožňující krásné výhledy na moře z pahorků plných vřesu a hlodáše se přesune v druhé části okruhu opravdu na úplný okraj strmých skalisek. Hlodášem fakt jít nelze... takže zbyl chodníček, kde jedno šlápnutí vedle znamenalo 70 metrů volného pádu do rozzlobeného moře. Xerxes to chápal stejně dobře, jako my...
Beta ve skalách taky uměla "stůj" "zpátky" "opatrně" - a byť to byla divoká Kosatka dravá, nikdy žádný průšvih nevytvořila.
Tento seskok si naplánovala - byla líná šutr obejít. Byla bych ji zabila - to už byla starší dáma. A pak že je doga gaučák..
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2015 09:24
- Nahlásit
Čaj můžeš jít okruh kolem Tanečnice - jak jsm ešli před časem my...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2015 09:25
- Nahlásit
birma
jenze ty to tam nemas 7h cesty, takze je to pro tebe mensi zlo vynechat neco
za kopce me kostit nebude to je proste nutny zlo dycky
tak jestli si mela neco malo pres 52 dle nej tak bych ti tech 50 verila
denyk
jeji cast asi i uvidime
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2015 09:26
- Nahlásit
birma
Nejvíc mě nadchnul Děčínský sněžník
tam je taková zvláštní atmosféra, to by se ti určo líbila i Jedlová hora, pod ní je Křížová cesta, nedaleko Tolštejn taky moc hezký http://www.luzicke-hory.cz/mista/index.php?pg=zmje dhc
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2015 09:27
- Nahlásit
cernej caj
hrensku a na pravcicke sem byla (a neni to tak davno)
ahá tak to je jasný
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2015 09:45
- Nahlásit
Xerxová
to je teda pekna vyska, odkud skace. ty vresoviste museli byt nadherny ale tam ja bych se bala teda
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2015 10:18
- Nahlásit
Xerxová
tak ona se rozhodne skočit a vy to ještě stihnete vyfotit???
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2015 10:32
- Nahlásit
Maya to je kliková fotka. Ona stála na té hraně a Pepovi se líbila, jak tam hezky pózovala a hleděla do dálky... A pak jen zařval, že je blbáááá - ale stihnul to zmáčknout. Na druhé straně je pozvolný sestup borůvčím... ale Beta byla v tomto terénu opravdu zvyklá a rozhodla se, že tohle v pohodě zvládne... A zvládla - ani nazakulhala...
Strmé zarostlé stráně se spoustou žulových kamenů - to je náš běžný procházkový terén. I Night už je schopný kamzík
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2015 10:45
- Nahlásit
Xerxová
tak to je dobra haluz s tou fotkou
|
birma
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2015 10:49
- Nahlásit
Adámkovi se nechtělo vstávat
Ani jsem si vám nepostěžovala, jak nás uvítala Praha včera Vylezli jsme z vlaku a šli jsme podchodem na tramvaj a když jsme se vydrápali po schodech z podchodu, tak na Adama nalítnul černej velkej labrador a bylo jasný, že se nejde kamarádit. Fakt jsem se nasrala úplně do nebes, když už ty čokly nevychovaný nepřivolatelný musej mít kokoti na volno v parcích, proč je nemůžou dát na vodítko aspoň na relativně velký a hodně nepřehledný zastávce, kde je metro, busy i tramvaje na jednom místě, takže člověk nemůže kontrolovat kde se kdo objeví?
Xerxová
Tento seskok si naplánovala - byla líná šutr obejít.
Magorka Adam neskáče ani takovýhle věci a má štěstí, protože mě by kleplo asi...
I Night už je schopný kamzík
tady vypadá jako schovávající se partyzán
denyk
to by se ti určo líbila i Jedlová hora, pod ní je Křížová cesta, nedaleko Tolštejn taky moc hezký
díky za tip, učitě mrknu
cernej caj
jenze ty to tam nemas 7h cesty
to naštěstí ne ale zrovna do Děčína bys to určitě neměla 7 h ani ty
za kopce me kostit nebude
doufej dál
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2015 10:53
- Nahlásit
birma
tak to je blby s tim labradodem
treba sem uz parkrat slysela od lidi na nadrazi kdyz se deti ptaji proc ma ten pes kosik tak lidi rikaj protoze je zlej a kouse, proto musi mit kosik... ani je nenapadne, ze to je nejakej predpis. proste pes s kosikem je zlej a na nadrazi z neznamyho duvodu chodej jen zli psi
no mas pravdu, 5,5 - 6h. tak se omlouvam za ten blbej odhad
|
birma
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2015 11:00
- Nahlásit
cernej caj
to je blby s tim labradodem
naštvalo mě to fakt strašně, přeci jen jsme byli oba na nohou už víc jak 17 hodin, oba utahaní a nevyspalí a do toho pes od kreténa. Pak tam toho psa nějak mastil, kdyby si předtim nechtěl honit ego, že on může mít všude psa na volno, tak se nic nestalo...
|