Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
Fajka
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2015 16:47
- Nahlásit

Fifi
Kavky uměj skvěle imitovat.. doma chovaný se nanučej aj mluvit..

Fifi
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2015 16:52
- Nahlásit

Fajka
Uvidime, pan sem za chvili prijede. Kavky jsou spis ve meste, tady se moc nevyskytujou, ale taky moznost.
Tahle pipina me vykolejila prave vcera, sem se smrdolila na zahrade a rikam si - co to je za podivnost, aby na jabloni sedely vlastovky a svitorily? A za chvili odtama pel skrivan, za chvili poplasne piskal kos atd. Zpivalo to jeste dlouho po pulnoci. Ted po prijezdu stejny sonaty ruznodruhovy. A tak co, v nejhorsim budu za blbce.

birma
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2015 16:52
- Nahlásit

tohle je hezký

Xerxová
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2015 17:07
- Nahlásit

Fifi připomněla jsi mi jeden podzim... Divné zvuky se ozývaly z velké švestky. Jindy z jeřábu obaleného zrajícími jeřabinami... A pak jsme zaregistrovali zvláštní let veilkého divného ptáka. Papouch Alexandr velký. ZOO je nechová, nikomu nechyběl (co se tak dalo zjistit v dobách téměř neinternetových) Brzy byl důvěrně známý mezi sousedy jako papouch Saša. Saša se nedal chytit. Užíval si babího léta, živil se ovocem, někteří jsme ho dokrmovali i slunečnicí a oříšky. Byl chytrý jak opice -odchyt se nezdařil... Saša se ztratil až po příchodu silných mrazů.Pořád doufám, že někdo byl úspěšnější lovec, než my v okolí...

kachna_
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2015 17:18
- Nahlásit

Fifi
mám zápočet z angličtiny. Díky moc!!! Protože jsem si dala pozor a odchytala tak část chyb, co jsi mi opravila (byl to test z budoucích časů)

birma
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2015 17:21
- Nahlásit

kachna_
jsi dobrá! gratuluju

Fifi
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2015 17:25
- Nahlásit

Xerxová
Tohle musi byt strasny, kdyz o papouchovi vite a nejde odlovit.
Pan tady byl, zkousel volat, piskat a samoze nic. Rikal, ze si sem obcas zajede, nahoda je blbec. Ale taky to nemusel vubec byt on, povidal, ze i slavici takhle pry napodobuji - ale ty znam, jak zpivaji a nejsou tu.
kachna_
mám zápočet z angličtiny
Ale tys sikovna matka pluku! Gratulujuuuuuu!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2015 17:25
- Nahlásit

kachna
nejlepsi

fifi
tak su zvedava. kolega hlida ted papoucha a chodi nastvanej a nevyspanej ze furt drzkuje a ani pohladit se neda ale prst by uklovnul rad

Xerxová
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2015 18:19
- Nahlásit

tak hledám na fléru obojek na mamuta (ten trouba vyrostl z obojku po Betce a v obchodě mi sdělili, že vedou obojky do 60 cm délky...) a přemýšlela jsem, co je kryt na výcvikový obojek.
Už vím, co mu koupím, až mě naštve http://www.fler.cz/zbozi/kryt-na-drezurovaci-oboje k-6185095

Fifi
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2015 18:23
- Nahlásit

Xerxová
přemýšlela jsem, co je kryt na výcvikový obojek.
To neznas? Ono jaksi ostnace uz nemuzou bejt na fotkach videt...
A jakej obojek shanis a delka? Kovak ci kozenej?
Ja dneska nasla na chodniku krasnej zelenouckej obojecek s sateckem, akorat by se hodil pro Trollitko - povesila jsem ho na nejblizsi viditelny misto na stenu. Snad ho najde majitel a necorne ho nikdo.
cernej caj
kolega hlida ted papoucha a chodi nastvanej a nevyspanej ze furt drzkuje a ani pohladit se neda ale prst by uklovnul rad
Krista pana, hlidat papoucha musi byt za trest! Kor kdyz drzkuje a mluvi to, pritom to je na stresy strasne nachylny. Zlatej cokl na hlidani.

Vero
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2015 18:36
- Nahlásit

Fifi
Kor kdyz drzkuje a mluvi to

a taky to neregulovaně kadí!

Xerxová
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2015 18:54
- Nahlásit

Fifi normální měkký obojek - klidně s plastovou sponou. Ale kroužek to musí mít svařený, spona musí něco udržet... prostě na rozverného mastodonta.
Beta měla vyhovující černý. Poměrně dlouhý. Night už ho má na úplné maximum - a prostě by potřeboval o maličko delší. Obvod krku má "utaženě" 63cm...
Nejraději bych i s dlouhým přepínacím vodítkem (určitě přes 2 metry). Mamut často chodí na vodítku a mám ráda, když má možnost se trochu realizovat sám i na špagátě.

Nespěchá to - jen koukám, co by mě oslovilo. Hrdě jsem vyrazila do obchodu... a tak nějak mě překvapilo, že nic. A lítat po městě kvůli tomu nebudu...

birma
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2015 19:00
- Nahlásit

Xerxová
normální měkký obojek
my máme dva od Zera - Blizzard a ten poslední v nabídce, u všeho od nich můžeš mít jiný rozměr, než je v nabídce, jen jim to napíšeš do poznámky. U toho podšitého máme i jinou barvu - dá se vybrat z barev "stužek" co mají na postrojích a oni ti to udělají s tím na fotkách nádherně vypadá ten GIGA, ale já nesnáším klasický zapínání u obojků

birma
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2015 19:04
- Nahlásit

a vůbec jsem se neměla u Zera dívat na vodítka, protože nutně potřebuju tenhle

Fifi
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2015 19:23
- Nahlásit

Xerxová
Nejraději bych i s dlouhým přepínacím vodítkem (určitě přes 2 metry). Mamut často chodí na vodítku a mám ráda, když má možnost se trochu realizovat sám i na špagátě.
Na tohle mam rada veci od Gappaye, voditka mam uz skutecne dlouhou radu let a drzi karabiny i voditka. Sice to neni prepinaci, ale na moznost se realizovat bych doporucila tohle 4metrovy.
Koukam, ze moje oblibeny prepinaci voditko od nich uz nemaj v nabidce, bodejt by jo, kdyz ho mam pres deset let.
Obojky poradi urcite viz vyse birmica.

Fajka
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2015 19:25
- Nahlásit

Xerxová

a manmat by neušil na přání větší oboječek? i s tím vodítkem k těm krásnejm kšírkám co máte?

My máme zas nějaká ztrácecí období na posledním LONGu někde zůstal košík...minulej týden jsem zjistila že mě jelito při hrátkách někde někdy (nevím kdy) servalo zlatou náušnici.. a dneska jsem zjistila že ztratil známku s jménem a číslem...
tak snad už to bude konečná ...

Fifi
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2015 19:34
- Nahlásit

Fajka
tak snad už to bude konečná ...
No snad teda!
A timpadem bude mit Jelitko kosicek novej, prostornejsi?

Fajka
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2015 19:39
- Nahlásit

Fifi
timpadem bude mit Jelitko kosicek novej, prostornejsi? no jestli ho seženu tak jooo zatím sem se musela úchylně uchýlit k blbýmu plastovýmu bo jinej nebyl..
i když já už mu ho stejnak dávám jen minimálně.....ale sháněla jsem a nemaj nikde nic ...jen samý velký

Xerxová
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2015 19:43
- Nahlásit

Fajka na košíky (hlavně běhací) jsem taky narazila u obojků... http://www.fler.cz/zbozi?ucat=255548

Fifi
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2015 19:47
- Nahlásit

Fajka
ale sháněla jsem a nemaj nikde nic ...jen samý velký
Mi nerikej, prave mnou opevovany gappay ma kosiky lukcusni, navic aj pogumovany. Neco ala belgicak/pitbul fena by mu jiste sedelo, da se to i prijemne ohnout na tvare, aby mu to padlo. Ale chnapu, ze to chces ozkouset nazivo.

Fajka
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2015 19:53
- Nahlásit

XerxováFifi

nooo to já právě si todle nelajznu přes net koupit..to musím vyzkoušet

Maya
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2015 20:07
- Nahlásit

ty jo, krásný obojky a vodítka, to já naposledy kupovala tak před 10 lety

Fifi
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2015 20:08
- Nahlásit

Xerxová
na košíky (hlavně běhací) jsem taky narazila
Tak ty mi prijdou jako slusnej, jak to rict... Kdyz uz nahubek, tak fakt prostornej, pohodlnej, at si pes hubu muze otevrit, at to ma kvalitni material pred ocima a za usima. Jasny, coursingovy nahubky jsou o necem jinym.

birma
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2015 20:12
- Nahlásit

vzala jsem Adámka ven se vyčurat - museli jsme cvičit (už umí krásný pivot i u pravé nohy a pomalu i ta chůze u pravé začíná vypadat jako chůze u nohy), museli jsme házet a kopat tenisák a museli jsme koukat na pejsky. Byl chudinka tak nevybitej, že se mě soused, co venčil boloňačku Mandy, ptal, jestli ho nechávám se vyběhat Teď mu peču na pamlsky hovězí srdce plán na zítřejší dopoledne je jasný - 1 km na vlak, 6 km od vlaku na agi, hodina trénink a stejná cesta zpátky. Snad mu to bude aspoň trochu stačit

Fifi
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2015 20:15
- Nahlásit

A ten ptak tu uz zase vriska, CO to je, kruci!
birma
Snad mu to bude aspoň trochu stačit
Nemyslim.

birma
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2015 20:21
- Nahlásit

Fifi
nestraš

Xerxová
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2015 06:36
- Nahlásit

tak podle radarů tady delší dobu prší... A přitom nespadla ani kapka - je děsný sucho.

Fajka
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2015 06:55
- Nahlásit

Xerxová
u nás na vedlejším kopci teda zrovna prší, ne moc ale trochu jo

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2015 07:03
- Nahlásit

dobre rano, doufam, ze fifi nechal ptak vyspat

denyk
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2015 07:42
- Nahlásit

Morgen ve spolek, t
ak hlásali déšť a spadlo jen pár kapek dopoledne.

Maya
nějakej přípravek na játra
znám, super věc, Ostropeřcec je na játra nejlepší, Ty máš problém s játrama? Moje teta mudra mi doporučila ještě totok http://www.alternamedica.cz/alternamedica/eshop/8- 1-Podle-organovych-soustav/184-4-Toxicke-a-polekov e-poskozeni/5/999-Himalaya-Liv-52-100-tablet

Fifi
o Žakovi jsme kecali v sobotu, úžasné stvoření prej, jak se nechává drbat za krkem, stačí mu zopakovat 3x slova, jednoduché věty a hned kecá

<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání