Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2015 11:11
- Nahlásit

cernej caj
to je von

ameriká ááfrika, ja som Roniíe páprika To je boží ptíca!

em nasla smartfone a snazila se najit majitele a dneska na me na fb vykoukne ze nekdo nasel smartfone a hleda majitele

pěknej náramek.

denyk

prachy nikde, tak mě to trochen sralo, že zase nic

tak to je debilní sen, když si ty prachy někde cestou ztratila

Vero
co to je za papapoucha, že nezabírá deka přehoz klec

Kostík byl taky hlásná trouba a deka nebyla nic platná, jedině pořídit zvuko a světlo těsnej dekl nějakej on mluvil i ze spaní. Ale ono to pro toho papoucha taky není sranda, je někde v novým, nezná toho člověka, ten se podle mě k němu taky asi neumí moc chovat, tak to má těžký

ad sny - dodneška si pamatuju čtyři - dva z dětství- to mi byly tři, šla po mně ježibaba (a vím dodnes jak vypadala) a máma jí zabila tím, že po ní hodila křeslo po babičce, pak se mi zdálo, že máma umřela, to bylo děsný. A dva z dospělosti, kdy v jednom nás zajali teroristi v Lucerně a všechno to postříleli. Já to koupila do břicha ale nebyla jsem ještě mrtvá a hrozně jsem mrtvou předstírala, protože voni ty, co přežili, dobíjeli. Mně bohužel vyhmátli............. a poslali si mě pro kafe ven . A v tom čtvrtým nás obklíčili esesáci v domku v lese a totál nás rozstříleli na hadry. Docela to bolelo. Což je zajímavý.

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2015 11:15
- Nahlásit

PetraK
ty máš teda taky moc pěkný sny

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2015 11:17
- Nahlásit

http://www.novinky.cz/domaci/369973-na-komine-male sicke-spalovny-se-vylihla-mladata-ohrozeneho-sokol a.html

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2015 11:19 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

cernej caj

docent vetvicka asi vyroste do botanika

hele dostalo mě to, protože on byl opravdu hrozně malej, je skvělý fakt, že i dneska jsou lidi, co na děti nekašlou.

Vero

ploužili se zvolna, nenáročně životy, ty torpédo!

já se náhodou včera taky ploužila, neudělala jsem venku ani jeden rychlej krok!

Maya

já mám takovýhle hodinky

a já nemám žádnýýýýýýýýýýýýýýýý páč ty nejkrásnější hodinky na světě jsem si ztratila :cry

tys věděla, jak se německy řekne střapec???

Die Toddel , občas se na některý nezvyklý slovíčko kouknu, kdybych měla vyprávět o tom, co jsme dělali, což vyprávíme často. Tak si tak sesumíruju v duchu o čem bych mluvila a když něco nevím, kouknu. No a tím pádem si to zapamatuju. Je to pak zadarmo.

chamomilu

chamomilu možná, ale lípu celým názvem Fifi
?? a tohle byl opravdu malinkatej klučík

Fifi

ááá pojízdná mlíkárna přijela....

denyk
kožený tanga

NECHCI ZVRACET!! SNídaně byť opožděná mi dost chutnala!! Salát ze zeleniniy se šunkou.

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2015 11:20 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Maya
sokolíčci - to budou potomci těch ze Staromáku!

ty máš teda taky moc pěkný sny

no pravda, pamatuju si je všechny dodnes a hodně živě, bohužel.
a kupodivu i ten dětskej je furt živej.

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2015 11:28
- Nahlásit

PetraK
chamomilu možná, ale lípu celým názvem
je pravda, že děti tak kolem3-4 let maj fakt neuvěřitelnou paměť a když je něco zaujme...
starší synovec měl takhle ptáky, od tý doby znám orlosupa bradatého a neteř má teď koně a to fakt stačí nahodit název a následujou doslovný citace celejch stránek, stačí jim to párkrát přečíst

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2015 11:36
- Nahlásit

Fifi
kraaasnej"0

denyk
sem snad ani nemusela vedet "D

PetraK
a tak to jo, to je fajn, ze i ty deti maji zajem jinej a ne jen tv/pc.

Vero
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2015 11:56
- Nahlásit

denyk
a tayk ty jsou fajn, až bude potřeba, udělaj ti z nich zuby

kuš babo nechutná!

Vero
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2015 11:57
- Nahlásit

PetraK
on mluvil i ze spaní.

tak ty musíš mít ouchylnýho i papagája, jak jinak

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2015 12:10
- Nahlásit

petrak
jj tak asi to med nebude, u papoucha mozna o to vetsi vyznam hlidani v domacim prostredi nez treba u psa

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2015 12:17
- Nahlásit

Vero

tak ty musíš mít ouchylnýho i papagája, jak jinak .

nebyl úchylnej, jen musel mluvit měl toho světu dost co říct

cernej caj

u papoucha mozna o to vetsi vyznam hlidani v domacim prostredi nez treba u psa

ona je potíž v tom, že lidi dost často nevědí, jak papouši vnímají svět, jaký mají skutečný potřeby a jak se k nim chovat. Čímž papoucha dostanou do štrézu (jen doufám, že sem někdo nepřijde dělat přednášku o tom co je a není a jak funguje a nefunguje stres natož u papoušků ) a pták se jim jeví jako agresivní, ale že ho do toho dotlačili oni sami - to jim jaksi nedocvakne. Je to jako s každým zvířetem, lidi vidí někde papouška , který je chytrý, mluví, umí různý hovadinky, tak se nadchnou, páč s tim se nemusí ven, že jo, nepotřebuje to podle nich vůbec žádnej čas............... a máme zde papouška chudáka, kterýho navíc všichni považujou za agresivního jedince, tlačej o to víc......... stejný jako u psů. Nikoho nenapadne zabývat se specifiky toho druhu, požadavky na péči, čas, potřeby. O tom, že by přemýšleli, jaký soužití s paouškem asi tak bude, že papouch je velmi zvukový tvor, to jaksi je nad rámec lidských možností asi. A tak papouch fedruje na balkon, do voliéry bez ohledu na to, že místní zimy k tomu jaksi nejsou, že papouch velmi velmi potřebuje společnost, a o sousedech, kterým z toho že papouch řve švihne se nezmiňuju.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2015 12:36
- Nahlásit

PetraK
tak kolega majitel je s nim mega spokojenej, ale kolega hlidac uz tak ne, no

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2015 12:42
- Nahlásit

cernej caj
že by kolega majitel si potřeboval často s někým pokecat? pak je asi papouch ideální

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2015 12:57
- Nahlásit

cernej caj
tak kolega majitel je s nim mega spokojenej, ale kolega hlidac uz tak ne, no

a tak.tak to jo , já měla za to, že je branej, jako uřvanec uklovanej obecně. No kolega to musí přežít, i když věřím, že to pro něj asi musí být trochu peklíčko. Otázka je, kde ho má umístěnýho?

birma
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2015 13:46
- Nahlásit

zdravím!
máme za sebou těch nějakých 12 - 14 km procházku a velice fajn hodinovej trénink. Naštěstí nejsem mrkeff enem já, ale i Adam navzdory Fifijinejm předpovědím naznal, že to docela stačilo

dočetla jsem a jsem moc ráda, že nenosim ani hodinky ani náramky, takže nemusim řešit pocení ani neopálenej proužek na ruce

PetraK
Když mi vyprávěla co a jak, tak jsem smekala, protože pes kterej se evidentně musel umět postarat sám o sebe a lidi totál nepotřeboval, lovec jak sviň. Mákla si hodně. A teď je to úplně o něčem jiným.
To se hezky čte, to je moc a moc dobře tohle
a chlapeček pobavil

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2015 13:50
- Nahlásit

Cedí cedí, jen se leje,
kam my dneska pojedeme.
Vezmeme si pláštěnku,
budem courat povenku.
Pak si doma zaklikáme
uděláme hlavolam a
večer půjdem do hajan.

Jinak to při tomdle počasí teda nevidim.Trošku už mi z tý práce hrabe

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2015 13:55
- Nahlásit

birma

no v tomhle počasí jste šikovní. Kam že jste to vyrazili tentokrát?

jo klučina byl suprovej fakt, jeho zaujetí zelení je boží.

Stejně tak ta holka, fakt to měla srovnaný. Pesan, když při hře projevil klasický bullohrátky, tak ho v klidu nasměrovala, že ne a hra mohla pokračovat, Rumíček je naščestí na tenhle styl hry zvyklej od toho bulíčka co s námi chodil svého času na cvičák, takže to dával víc než dobře, ono to jinak vypadá dosti drsně . . Stejně tak měla srovnanou další spoustu věcí - třebas hračky- Koudelník je taky malej Bobeš, zajímají ho víc přírodniny (což je sice fajn, protože člověk má při ruce v podstatě začasto hračku zadarmo, ale .... když má člověk v rukávu eso, který má jen on, je to lepší, páč to pak přebije všechno, že jo. No a mlaďase hračky tak nějak taky moc neberou,leč před časem si našel ztracenej nějakej balonek a to byl poklad. BOhužel mu ho jinej pes zničil. Slečna hodlá sehnat kopii a tu se pokusí nenápadně ztratit, aby si jí mlaďoch našel sám a zas byl k dispozici poklad. Hezky ho směrovala, všechno s ohledem na věk a možnosti toho co je naučené. Fakt kráááásnýý.

birma
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2015 13:57
- Nahlásit

PetraK
Kam že jste to vyrazili tentokrát?
na trénink máme ho v Jenštejně, tak to je 1 km na vlak, pak 5-6 km hezkejma místama pěšky a to samý zpátky
Slečna hodlá sehnat kopii a tu se pokusí nenápadně ztratit, aby si jí mlaďoch našel sám a zas byl k dispozici poklad.
Tak to je bomba až jí znovu potkáš, tak vyřiď, že tvoje pološílená kamarádka jí drží palce

birma
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2015 14:03
- Nahlásit

cernej caj
ještě jsem to nečetla celý, ale.....

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2015 14:26
- Nahlásit

PetraK
a ten pes má teda štěstí, že se dostal k ní, u většiny lidí by skončil na vodítku a tradá

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2015 14:26
- Nahlásit

birma
vy si hodlaáte hrát na Hanibala nebo co?? ten měl alespoň na bágly slony

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2015 14:28
- Nahlásit

birma
ste sikvny a du kouknout

petrak
ve svem 1+kk ho ma

birma
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2015 14:28
- Nahlásit

Maya
pes má teda štěstí, že se dostal k ní, u většiny lidí by skončil na vodítku a tradá
nebo zpátky v útulku. Kombinace bíglxbull přijde na Bohnice i mě
(a nevim, co máš proti vodítku - Adam na něm skončil v podstatě taky a neřekla bych, že mu to nějak děsivě vadí )

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2015 14:30
- Nahlásit

birma

máme ho v Jenštejně, tak to je 1 km na vlak, pak 5-6 km hezkejma místama pěšky a to samý zpátky

jo ták, já myslela, že jste razili na výšlap nějakej, ale i tak. Tohle počasí k ničemu moc neláká.

Tak to je bomba
jo je, fakt to byla děsná radost- kterou ale zase člověk málokomu asi vysvětlí. A pesan hrozně milej. Mix bígl a teroš stafordí nebo takovej nějakej, to je prima lovecká kombinace , takže holka fakt šikovná. Bylo hezký slyšet, jak si uvědomovala, že pes nefunguje, protože nemá zatím žádnou vazbu a ani mít hned nemůže. Když člověk čte kolikrát ty dotazy tipu máme pejska z útulku on nás vůbec neposlouchá, máme ho už 14 dní..... bláblá... tak pak je nadšen, že existujou lidi, co mají nejen mozek, ale taky cit.

birma
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2015 14:30
- Nahlásit

Maya
vy si hodlaáte hrát na Hanibala nebo co??
to ne, evidentně tam bylo hodně ferrat a to by Adam asi nedal (i kdybychom připustili tu nepravděpodobnou možnost, že by to dala jeho panička ). Ale ty fotky jsou náááádherný.

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2015 14:33
- Nahlásit

Maya

a ten pes má teda štěstí, že se dostal k ní, u většiny lidí by skončil na vodítku a tradá

jo, mega štěstí, protože holka je fakt formát a má cit, velkej cit.

birma

nebo zpátky v útulku. Kombinace bíglxbull přijde na Bohnice i mě

no bezpochyby, vzhledem k tomu, že ty lidi, co se ho ujali , než ho předali do útulku, původně mysleli, že k nim běží dva psi, následně zjistili, že pes štve......... lišku , takže pejsek je taky formát

birma
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2015 14:33
- Nahlásit

PetraK
Když člověk čte kolikrát ty dotazy tipu máme pejska z útulku on nás vůbec neposlouchá, máme ho už 14 dní..... bláblá...
To je holt ta část lidí, co se všude dočítá, jak pejsek z útulku bude nevděčnější, nejhodnější a nejmazlivější, protože ho zachráněj před jeho hrozivym osudem bych blila kdykoliv něco takovýho někde vidim. Když je to ještě doplněný o to, že všichni kříženci jsou zdraví, hodní a vhodní k dětem, tak hledám kýbl na blinkání....

birma
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2015 14:34
- Nahlásit

PetraK
následně zjistili, že pes štve......... lišku
Frajer

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2015 14:37
- Nahlásit

birma
, co máš proti vodítku - Adam na něm skončil v podstatě taky a neřekla bych, že mu to nějak děsivě vadí
no po 50 km 3x tejdně bych byla ráda na vodítku i já

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2015 14:40
- Nahlásit

birma
Když je to ještě doplněný o to, že všichni kříženci jsou zdraví, hodní a vhodní k dětem, tak hledám kýbl na blinkání
jj, to jsem zažila kdysi in natura doplněný výkřikama Jak může utíkat, vždyť má u nás všechno!! To dělá naschvál!! fakt na blití

<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání