| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2015 13:19
- Nahlásit
cernej caj
bud skudlil jestli to nosis vyletit a vencit, tak budou brzo tak zabahneny a cerny, ze tu barvu puvodni nepoznas
že jo??
no a mám o něco lepší variantu a ešče levnější!!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2015 13:23
- Nahlásit
PetraK
vidis
xerxova
aj brutice si pochvaluje detsky velikosti
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2015 13:27
- Nahlásit
Maya
dyť ta modrooranžová je supr barva,
je příííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí íííí šer nááááááááááááááááááááááá
ale uvidíme, jak mi sednou ty poslední co jsem vybrala
Xerxová
a botu se dojeď podívat do prodejny. Ony někdy ty dětské boty jsou prostě na jednu sezónu lehké zátěže... Pro
což to jasně, protože je to tip který neznám, takže si je vyzkoušet musím. Ta nižší trvanlivost - s tou bych i u tý ceny počítala, to je mi jasný. paradoxně první tyhle ády co jsem měla, byly taky dětský a vydržely neuvěřitelně dlouho.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2015 13:33
- Nahlásit
cernej caj
vidis
už jsou zarezervovaný, uvidíme jak to sedne. jsou ještě levnější než ty dětský
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2015 13:34
- Nahlásit
PetraK
je příííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí íííí šer nááááááááááááááááááááááá
ladila by ti ke psům, černá ti neladí
|
birma
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2015 13:42
- Nahlásit
Maya
myslím, že mám v životě jednu otázku, která mi bude způsobovat doživotní trojma: Jaktože má ešuska nečerný psy???
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2015 13:58
- Nahlásit
birma
Jaktože má ešuska nečerný psy???
žejo? to je přímo otázka světového významu
|
birma
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2015 14:04
- Nahlásit
Maya
to je přímo otázka světového významu
taky si myslim. Jestli von by se na to nedal nagrantovat nějakej výzkum třeba! Co?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2015 14:14
- Nahlásit
Maya
černá ladí hlavně ke mně, na psy prdím
birma
Jaktože má ešuska nečerný psy???
protože černý vižlíky nedělaj můj první pes černý byl. Pak jsem mohla mít poločernou vižlu, ale to ještě Brtnik nebyl připravenej na dva psy, to mě dodnes mrzí, že jsme prokoučovali
nedal nagrantovat nějakej výzkum třeba! Co?
v případě , že to nagarantujete, žádám, coby zkoumaný objekt svůj podíl!
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2015 14:28 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit
čtu si o tý dánský aféře a teda musím říct, že jak to mají zařízený je geniální nápad typu dvě mouchy jednou ranou, u nás vymyslej tak leda kulový
V jeho rámci dánská vláda poskytuje peníze firmám, které vyšlou svého zaměstnance na roční studium a mezitím na jeho místo přijmou nezaměstnaného, jehož plat je po dobu studia původního zaměstnance hrazen z veřejných peněz.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2015 14:29
- Nahlásit
PetraK
vykoupat v asfaltu a nemyt
Maya
zajimavy
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2015 14:53
- Nahlásit
ty trička s kachničkama!!
http://www.fler.cz/zbozi?ucat=178374
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2015 15:44
- Nahlásit
nanotechnologie na zahrádce
http://hydrogel.cz/co-je-hydrogel
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2015 15:47
- Nahlásit
náušnice
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2015 15:51
- Nahlásit
náramek s hodinkama v jednom, v tý hnědý je to pěkný
http://www.aliexpress.com/item-img/Free-Shipping-R etro-Vintage-Women-Gold-Dial-Dress-Watches-Leather -Strap-Quartz-Wrist-Watches/2046245016.html#
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2015 15:52
- Nahlásit
PetraK
V Radotíně je Adidáš autlet a dětský boty tam měli fakt levný.
(Kamarádka to tuhle popsala jako "má židovská duše zajásala")
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2015 16:13 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
kachna_
V Radotíně je Adidáš autlet a dětský boty tam měli fakt levný.
díky za upozornění, uvídíme, jak tyhle zarezervovaný budou hovět a případně se ozvu s upřesněním, kde to hledat.
Hele a prosím Tě, nechystáte se nakupovat v tom zvířecím krámku v říčanech?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2015 16:26
- Nahlásit
PetraK
ne
jako že bysme se spojily a objednaly společně? Vzala bych možný nějaký olejík na Marťulku
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2015 16:26
- Nahlásit
napsal Australan
it's true, when I visited Prague Zoo a few weeks back I was shocked to see visitors walking through the grounds with their dogs in tow. What I found the most hilarious though was the provision of dog water bowls, which where randomly placed along the zoo's walkways. Back home you'd never find dog hospitality to this extreme, but this is Europe after all- the land of the liberal!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2015 16:53
- Nahlásit
kachna_
diiiiky
rikam si, co to muzi prislo za velkou krabici (ja nic necekam, navic tak obrovskyho) a pak se divam hele, tu obec znam... a to jmeno taky
posli na mail aspon cislo uctu na postovny
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2015 06:38 - Změnil/a: Xerxová
- Nahlásit
slůňo vstává. Je krásné ráno a tady všichni spííííí
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2015 07:03
- Nahlásit
Xerxová
jak kde...u nás chčije a chčije.....a já teprve jdu spát...
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2015 07:16 - Změnil/a: denyk
- Nahlásit
Morgen,
u nás taky krásně
Chtěla jsem se zeptat, nevíte někdo o nějaké fence útulkové tak do jednoho roku, křížence vipeta, nebo chrtíka?
Pro kámošku, které před dvěma lety umřela fenečka, už se jí stýská.....
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2015 07:17
- Nahlásit
Maya
náramek s hodinkama v jednom, v tý hnědý je to pěkný
tak hlavně aby se čék pod tím nepotil, že
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2015 08:19
- Nahlásit
denyk
tak kraaasnej vikend vsem
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2015 08:21
- Nahlásit
denyk
tak hlavně aby se čék pod tím nepotil, že
jinak tady taky sluníčko, tak snad to vydrží na víkend
cernej caj
ty ještě nejsi na Slovači?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2015 08:48
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
a jedno životní moudro:
A
Zlodějíček Rumíček
borderce krade klacíčeeek
A Bubitka je přehodná,
co upadne, to podá.
Již stačí říci:
Rumíčkuu? Ukaž ty nám kočíčkůů:
a Rumík běhá po stromě,
je dost švihlej, zdá se mně
Sousedka se smála,
hezkej víkend přála
Tolik postřehy z dnešního rána . Rumíček je hroznej kradák. Vytvořil si vlastní národní sport. U nás chodí takový starý pán, má fenku bordery. Pán je aktivní, bordera normální pes. Fajn dvojka. Fenka si nosí klacek. Ovšem ne tak ledajaký, jest to speciální klace, páníček musí najít vždy vhodný kus větve, z vhodného stromu, to opracovat a bordera je spokojena a nosí si ho , furt. A páník hází, schovává... Když je potkáme , je pro Rumajzla otázkou cti, aby jí ten klacík čórnul. Bez toho neusne a borderka je moc hodná, místo, aby mu dala na držku, vždycky mu to nechá a páník jako nadává, že je RUmajzl hroznej kradák, ať to kouká vrátit a Rumíček je přeščasten a na pána velelíbezní . No a dneska uďál Houdíniho. Jdeme domů, psy mám vedle sebe, otvírám domů, psy prochází dveřmi a přesto, že mám čokle před očima, mám najednou jen jednoho otočím se a už vidím Rumajzla, jak tajrdlíkuje s ukradeným špalíkem a hrozně se raduje . Pán pochopitelně musel "hrozivě" spílat kradákům zrzavejm a kradák byl nadšen . Ftipné ráno to bylo.
Mám ty boty. Nejsou vůbec hezký, doufám tedy, že budou aspoň vysoce funkční . Rumíček s Bubi si včera dali čichačkohledačku v krabici s bordelem
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2015 08:49
- Nahlásit
Heeej, taky jsem mile zaskočena počasím a pevně doufám, že mě počasí takhle hezky zaskočí i zítra a pozítří, pak ať klidně leje
|
birma
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2015 08:52
- Nahlásit
tady je krásně! Jen teda dřepim v práci :/ a potřebuju nutně, aby tak bylo zejtra ve Volyni, aby nám přišlo dost lidí
Ještě musím hlásit, že je Adam hroznej šprt a vzorňák a radši se mnou něco dělá, než aby řešil okolní (malý) psy a že když něco děláme, tak je to pro něj důležitější než cyklisti o kterých ví i když jsou rychlí a blízko. Jen teda když má volno, tak prt...
Taky jsme se dneska míjeli hodně na těsno v chodbě se sousedkou a jejíma malejma dětma a nic. Tak budu muset zas sledovat, co je to u těch prcků za spouštěč, když tohle mu nevadilo...
denyk
nevíte někdo o nějaké fence útulkové tak do jednoho roku, křížence vipeta, nebo chrtíka?
Bohužel nevím. Když na nějakou narazím, určitě dám vědět, ale moc šancí bych tomu nedávala, zas tolik chrtů u nás není.
Tahle holčička mi přijde trochek chrtoidní, ale spíš to bude tím, že se bojí a tak divně stojí a má stažené uši.
Na adopce chrtů z Anglie se dívala? Sice by nebyla čubina do jednoho roku, ale určitě by to byl chrt.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2015 08:55
- Nahlásit
PetraK
pak ať klidně leje
to nééééé! Pokud to vyjde, tak v neděli budu zapikolovaná na tom semináři, takže v pondělí musí bejt krásně, abych to Adámkovi vynahradila. No a pak ve čtvrtek večer zvedáme kotvy a jedem na Moravu na Voka
|