Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2015 10:00
- Nahlásit

denyk
nechapu cemu se smejes, sem na to prisla cestou do prace

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2015 10:10
- Nahlásit

cernej caj
na levý ruce nosej normální lidi hodinky a ne náramek
teda zkoumat pocení pod náramkem mě nikdy nenapadlo, si myslím, že to nemůže bejt horší než můj placatej nerez

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2015 10:15
- Nahlásit

Maya
ja tam nosim bud naramek, nebo hodinky nebo oboji moje hodinky s naramkem vypadaj dost blbe

mam ty modry

Vero
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2015 10:16
- Nahlásit

Maya
pocení pod náramkem

no víš jak se čék v létě potí pod hodinkama, pokud nejsou dost volný,nebo maj koženej pásek? nevíš? tak to nic nevíš

denyk
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2015 10:18
- Nahlásit

Maya
sem na to prisla cestou do prace
já nechápu čím se lidi dokáží zabývat

Maya
normální lidi hodinky a ne náramek
ach sooo, já hodinyk nenosím a kdyby, nosím všechno jako správný levák na levé ruce

Vero
pokud nejsou dost volný,nebo maj koženej pásek

tak ten náramek asi těsnej moc není ne?

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2015 10:19
- Nahlásit

Vero
no víš jak se čék v létě potí pod hodinkama, pokud nejsou dost volný,nebo maj koženej pásek? nevíš? tak to nic nevíš
tak teď fakt nevím, jestli už to je nějakej extra humor, mám dneska nějakou nedoftivpnou a nebo sem takovej exot, že pocení pod mejma hodinkama s koženým páskem neřeším

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2015 10:21
- Nahlásit

cernej caj
aha, to jsou takový ty hodinky co ukazujou všechno a kdysž chceš vědět, kolik je hodit, tak na to musíš hodinu vejrat
jsou pěkný, ale můj styl to není, i když já v tittanovej mám omezenej výběr, takže to naštěstí řešit moc ani nemůžu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2015 10:21
- Nahlásit

denyk
ja to jako spravny pravak nosim taky vsecko nalevy, at me to na pravy nesere

Vero
a protov lete nenosim hodinky

denyk
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2015 10:25
- Nahlásit

cernej caj
tvl z toho papoucha jsem mrtváááá, jsem na to teď čuměla, tohle je taky dobrý hovádko
https://www.youtube.com/watch?v=TSMUGpTuXB0

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2015 10:27
- Nahlásit

já mám takovýhle hodinky, na kterejch kouknu a vidím

denyk
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2015 10:27
- Nahlásit

Maya
exot, že pocení pod mejma hodinkama s koženým páskem neřeším
a nepotíš se nani pod koženým páskem co nosíš na gaťách?
Tak to jseš asi pak už moooc diuná

cernej caj
at me to na pravy nesere
další problém, tak mě to nesere ani na jedný

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2015 10:28
- Nahlásit

cernej caj
denyk
já jako správněj pravolevák nosím hodinky na levý a náramky na pravý, hodinky si stihnu poškrábat i jinde, na to neptřebuje je vodírat náramkama

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2015 10:30
- Nahlásit

Maya
tak to vidis v poho na rucickach nebo na digitalkach, akorat maj cas, kompas a teplotu a vychoz/zapad slunce

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2015 10:33
- Nahlásit

denyk
a nepotíš se nani pod koženým páskem co nosíš na gaťách?
nepotím, ale to bude asi tím, že pásky na gatích nenosím
ale ty woe, prvně jsem četla gaťky a přemejšlela jaký spoďáry s koženým páskem myslíš

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2015 10:35
- Nahlásit

cernej caj
tak to vidis v poho na rucickach nebo na digitalkach
na těch tvejch ty ručičky přes ty cingrlátka kolem ani nevidím
ale tak zase se neztratíš s kompasem

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2015 10:38
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN
!!!

bacha! už dou!

A to mělo fčéra Koláče krásnej kynológickej zážiteček!! Šlo Koláče s psejkama včera civilizačně a začlo na louce za barákem a! Tam jsme potkali slečnu s pejskem. Pejsek byl kříženec evidentně bígla a staforda. Byl mu tak rok a v listopadu si ho vzali z útulku - z Kutný hory, takže já mu řikám Koudelníkův syn . Ovšem jak ta holka skvěle s tím psem pracovala!! Když mi vyprávěla co a jak, tak jsem smekala, protože pes kterej se evidentně musel umět postarat sám o sebe a lidi totál nepotřeboval, lovec jak sviň. Mákla si hodně. A teď je to úplně o něčem jiným.Hrozně hezky se na to koukalo. Říkala jsem jí, že tady je jediná, kdo se psem něco dělá, že mě to potěšilo po dlouhý době tady vidět někoho, kdo psa nevláčí na flexině. Holka supr a pes taky. Sedli si s Rumíčkem a hrozně se vraždili, Rumíčkovi ani nevadil stafordí styl hry, kdy byl pod krkem "lomcován", aspoň mohl řádit taky. Bubu byla pravda kapek otrávená, protože chtěla jít dál a já se zakecala a Rumíček se vraždil a jí to nebavilo . Pak jsem měla zase další zážitek, nekynólogický, čistě lidský, když jsme potkali paní s dvěma malýma klučíkama. Hodně malejma a ten o fous větší, utrhnul cosi zeleného a mastil s tím k mámě a řičel: "Mám chamomilůů, utrhnul sem chamomilůů!" A skutečně to "chamomila" heřmánek taky byla , pak ještě latinsky pojmenoval lípu a já ho překřtila na docenta Větvičku z botanický maminka se smála, že je to vlastně fakt, že je to takovej malej docent inženýr, že furt bádá v zeleným. Ale aby takhle malý dítě pojmenovávalo rostliny latinsky - tooo čumim teda. Je hezký vidět, že jsou lidi, který nešoupnou děti před televizi, nebo počítadlo, ale rozvíjejí je Pak jsme šli dělat kanystrterapeutický psy za mámou. Vytáhli jsme ji na krátkou procházku, Bubištajni se učili, že nemůžou mámu vítat moc bouřlivě a musejí se chovat jako moudří psi a ne hovádi. Doprovodili jsme mámu k sámošce, stavili se za Olinkou, co nebyla doma a šli pomalu dom. Za barákem mi udělal Rumíček radost, neb!! Jak se chudák na dovče zamotal do toho ohradníku a ten mu spálil pindíka a kulky, tak si to tak trochu spojil s dětma, který byly opodál. Pak na Pecce jsme ještě za námi měli dětský oddíl a některý jedinci tedy hlasově stáli dost za to. A ten poslední den, jak už byl Rumíček utavenej, tak na ně blafal a bál se jich. Takže když včera šel a dal malýmu klučíkovi sám od sebe hubičku přes celej obličej, měla jsem radost. Po večeři jsme ještě stihli germánštinu a tak to byl takový plodný den, milé děti. A dnešní germánština taky, kupodivu mi to dneska i šlo!!!Vyprávěla jsem, jak Bubi s Rumíčkem běhal kůrsing, co to ten kůrsing je, jak Bubi byla úžasná, jak lovila střapec, jak běžela celou trasu jako profík, jak Rumíček byl nejrychlejší z nejrychlejších a jak jsme sekali o víkendu jako debilové

a co ste robili vy? Jsou tu někde nějaké Trotlíkofotky?

Vero
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2015 10:43
- Nahlásit

Maya
tak teď fakt nevím, jestli už to je nějakej extra humor, mám dneska nějakou nedoftivpnou a nebo sem takovej exot, že pocení pod mejma hodinkama s koženým páskem neřeším

to není fór já z toho měla vždycky v létě až vyrážku, jak jsem se spotila pod koženým řemínkem...

nosím hodinky titanový a hodně volný, aby mě to nesralo.

denyk

tak ten náramek asi těsnej moc není ne?

no to asi záleží, jak širokej ho máš...můj těsnej asi nikdy nebé, páč na něj nemám prachy...... a páč se tak úzký nevyrábí

Vero
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2015 10:44
- Nahlásit

PetraK
a co ste robili vy? Jsou tu někde nějaké Trotlíkofotky?

ploužili se zvolna, nenáročně životy, ty torpédo!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2015 10:47
- Nahlásit

Maya
gatky

PetraK
to je skvely ze si tak rumicek zaradil
docent vetvicka asi vyroste do botanika

a pusinkovaci rumicek je pasak ale teda ses dobra ze i takovy kynologicky temata zvladas

Vero
me by sralo jak se to furt protaci, mit to volny

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2015 10:48
- Nahlásit

PetraK
trolí fotky nejsou
tys věděla, jak se německy řekne střapec???
jinak ti nechci kazit radost, ale chamomilu zná každý malý dítě, protože http://www.csfd.cz/film/130705-krtek-a-medicina/
viděla jsem to myslím milijonkrát

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2015 10:49
- Nahlásit

Vero
nosím hodinky titanový a hodně volný, aby mě to nesralo
jo, taky mám titanový a volnější, ale tak aby se mi neprotáčely, ale vyrážku z pocení pod nima jsem teda ještě nikdy neměla, tak možná se tak nepotím na rukách

Vero
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2015 10:50
- Nahlásit

cernej caj
me by sralo jak se to furt protaci, mit to volny

nemám je zas tak volný, aby se protáčely... tak akorát. akorát si tam v létě vypálím bílej náramek, zadarmo

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2015 10:51
- Nahlásit

tak střapec je anglicky tassel kdyby to někoho zajímalo, no to asi zase hned zapomenu

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2015 10:52
- Nahlásit

a aby to bylo komplet tak finsky tupsu, to je teda mnohem hezčí než anglicky
a švédsky tofs
všechno z jednoho hnízda

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2015 10:53
- Nahlásit

Vero
jj, to mám taky bílej náramek, mám ho už teď, holt pak člověk ty hodinky už nosit musí

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2015 11:01
- Nahlásit

PetraK
Trollikofotky? Tumas.

denyk
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2015 11:05
- Nahlásit

Maya
jaký spoďáry s koženým páskem myslíš
ty nevíš?
U nás bydlí chlápek, ten nosí kožený tanga
Šel do haly na fotbal a převlíkal se před chlapama. Byli mrtví z něj

Vero
nosím hodinky titanový
a tayk ty jsou fajn, až bude potřeba, udělaj ti z nich zuby

Fifi
u mamči vypadá jak prouhaté ovčátko

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2015 11:05
- Nahlásit

Fifi
a zaostřeno na pacičku
u tý matky se nemůžu furt rozhodnout jestli tu hlavu má víc kolií a nebo chrtí

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2015 11:06
- Nahlásit

denyk
U nás bydlí chlápek, ten nosí kožený tanga
to musí bejt masakr

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Kvě 2015 11:09
- Nahlásit

denyk
chlápek, ten nosí kožený tanga
Smarja!
Maya
a zaostřeno na pacičku
Ajo, ani sem si nevsimla.

<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání